10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Lorienel
    Majd figyelem, hogy mikor vagy online, és akkor megnézzük, mit lehet a gond.
  • Jeffjohnson
    ha nyáron jönne ki akkor most nem itt törném a fejem ,hogy mit válasszak de asszem kipróbálom a LOTRt végülis a feeling az bejön csak a fura PvP ami visszariasztott eddig de egy próbát megér aztán ki tudja lehet nem csak 1 hónap lesz belöle
  • Lorienel
    Igen. Én úgy tudtam, hogy idén kijön.
    Jár az 1 hónap az alapjátékhoz.
  • Jeffjohnson
    Az alap játékhoz jár ingyen hónap vagy ehez is mint a wowhoz venni kell még plusz 1 feltöltőt?
  • HAF Rigel
    Vista lehet a probléma ? Az a baj hogy csak makogok angolul , igy nem írtam ticketet a GMnek. de lehet hogy megkérek valakit aki perfekt.
  • Jeffjohnson
    http://mmorpg.com/gamelist.cfm/setView/hype/gameID/239/
    itt a link
  • Jeffjohnson
    a Warhammer online az 2008 ban jön majd ki valamikor
  • Lorienel
    Melyik warhammer? Az Warhammer:Age Of R. idén nyáron jön ki, ami már nincs is olyan messze. A Warhammer 40K kiadása várható 2008-ra, vagy 2009-re.
  • Lorienel
    Én felvettelek téged, meg még jópár embert. Nem tudom mi lehet a gond.
  • Jeffjohnson
    Köszi a helpet a Wow-ot abbahagytam már vagy 3 hónapja és új mmo után nézek amíg kijön a Warhammer (ami sajna jó sokára lesz) eddig a LOTR meg az EVE ami tetszik.
  • Lorienel
    Április 24.én volt a start, de a preorderesek 11nappal korábban kezdhettek kalandozni, szóval 1 hónap alatt értem el a 34-et. Amúgy ezt a tömegjáték részt nem értem. Az, hogy ki, mennyi idő alatt éri el az 50-et semmit nem jelent. Minden attól függ mennyi ideje van játszani, és milyen karakterrel tolja, mennyire megy rá a lvlup-ra.
    Nekem healerként szerencsém van, mert sokszor szinten alul és elhívnak partizni, így viszont a számomra még húzós questeket is hamar megtudom csinálni, amiért sokkal több xp-t kapok, ergo gyorsabban fejlődök.
  • HAF Rigel
    pProbálom , három napja és nem megy . pl téged sem tudlak felvenni a kedvencek közé.
  • MrStokes
    Bakker, 2 hete indult a jatek es mar 33-mas vagy? Felo, hogy ez megint egy tomegjatek lesz, mint WoW. :S

Akkor 1 honap alatt elerheto az 50 is? Ajjajj, nem tetszik ez nekem.
  • Lorienel
    Gondolom csak annyi a gond, hogy behalt a chat szerver. Próbáld meg később.
  • Lorienel
    Idézet egy másik fórumról. "Valamit félreértettél a PvP-ről. AMikor a normál karaktered 50-es lesz, Te is elmehetsz Ettenmoorba és azok ellen harcolhatsz, akik épp monszer playerek. Sőt, akár a saját guildtársad ellen is küzdhetsz, ha épp monszterrel van - Ettenmor nem csak a monsztereknek van fenntartva, de egyelőre még kevés az 50-es "normál player". Tehát ez ugyanaz a PvP mint bárhol máshol - játékosok ellen harcolsz. A különbség csak az, hgoy igencsak izgalmas erőd-ostrom ileltve erőd-védelem a legfontosabb benne. Miért? mert a monsztereknek és a normál playereknek is questek vezetnek az ellenséges erődhöz és Elite parancsnokokhoz, szóval elég sűrűn kell majd ostromra számítani. És akkor lehet menni védeni illetve ostromolni - SZVSZ ilyen jellegű rendszer máshol nincs."
  • HAF Rigel
    Sziasztok lenne egy problémám . Nem tudok senkit felvenni az ismerösök listába. Mindig azt írja ki hogy . chat server not avlibe . Volt valakinek hasonló probléma ?
  • Mayday
    Mondjuk en nem jatszom, de nem igazan van tudomasom szerint, mert csak a jo oldalon lehet inditani karaktert, es ezaltal nincs pvp sem. Vagy van lehetoseg monster playre, errol mar majd irjon mas, aki probalta is :)
  • Jeffjohnson
    Sziasztok valaki tudna nekem irni pár szót arról ,hogy milyen a LOTRben a PvP?
  • Scotty99
    Én még mindig keresek egy trial keyt, ha valakinek akad, és nekem adná, azt megköszönném :D
  • azirafael
    A kulcs el is kelt!
  • azirafael
    Ha valakinek kell Trial kulcs akkor írjon nekem egy PM-et és elküldöm az enyémet.
  • azirafael
    Ha törpe földön jársz akkor ott sok helyen be van fagyva a víz és igen ilyen fekete izé... arra rá is lehet menni!
  • Chrystopher
    p*csába :S
  • MrStokes
    23:28-kor kuldtem el az e-mail-t. :D
  • Chrystopher
    Messzidzs szent! ;)
  • Blob
    Jó srácok akitől előbb kapok mailt az kap válaszban kulcsot, aszem ez így fer.
  • Chrystopher
    Sziasztok!

Beállok a koldulók sorába és én is szeretnék kérni egy trial kulcsot légyszíves! :) Esetleg tudnám viszonozni pár darab 10napos World of WarCraft triallal. Rengeteget olvastam a játékról ill. néztem róla videókat és nagyon tetszik. /valszeg megveszem/, de elötte szeretném kipróbálni. Nem akarok zsákbamacskát. (azon sose nyerek :D )
  • MrStokes
    Huu, ez nagyon poen!! :D
  • MrStokes
    Hmm. Epp az iment neztem vegig egy karaktergeneralos videot youtube-on, hat mit ne mondjak, lehet varialni rendesen, nagyon tetszetos volt. Azt hiszem a diverz kinezetre nem lesz panasz. :)
  • Mr. Perfect
    Elf név generátor
  • MrStokes
    En is csatlakoznek az elottem szolohoz, es ha meg van vkinek egy elajandekozando trial kulcsa, gondoljon ram, es kuldje el nekem pls!

Elore is halas koszonet.
  • Blob
    Dobj egy mailt és este 11 felé elküldöm nekem az én trialomat, nekem ugysincsen szükségem reá :D Éljen a life time :D
  • Scotty99
    Hali!

Valaki lenne olyan kedves, és tudna adni nekem egy trial keyt?

Olvasgattam a játékról, és szívesen kipróbálnám. A könyvek és filmek nagy kedvenceim voltak, és szeretném átélni ezt az élményt online is.

Eddig WoWoztam, de a legfőbb ok, ami miatt eléggé ráuntam, az a monotonitás volt. És mielőtt megvenném, szeretném magam megtapasztalni, mire is adom ki a pénzem.

Előre is köszönöm, ha valaki megajándékoz a key-jel.
  • DonnieBrasco
    Járkálj Bree-ben, főleg az aukciós házba ki-be párszor este 6 és 9 között, és ha akkor sincs, akkor elhiszem :))

DB
  • kalimpa
    Érdekes ez a memory leak jelenség, nálam még sosem fordult elő. 2 giga ram van a gépemben.
  • Lyan Kyj
    ehm...csak nálad fekete.
    A víz a legszebb az egészben, sztem bármelyik más, akármilyen kategóriás játékot lazán lepipál, ilyet még nem láthattál máshol. Szal csináld meg a géped izibe:D
  • Saccard
    Nekem, ha már graforol van szó, az lenne a kérdésem, hogy minden gyönyörű meg minden, kivéve a vizet. Helyenként ahol kissebb átfolyásvan, ott gyönyörűen mutatja, de máshol egy csontfekete talajszerű vmi... Az elvileg jég? Vagy csak nálam fekete?
  • DonnieBrasco
    Gondolod? Nem a swappeléssel van gond, mert az csak 1-2 tized mp... utána mindig begyorsul.
    Ez a belassulós bug úgy néz ki, hogy totálisan 4-5 FPSre leesik minden (normál esetben 60-100 FPS), és a winyó egyáltalán nem is dolgozik közben.
    Sokkal inkább a VGA memóriája tűnik a szűk keresztmetszetnek, amikor 512-es kártyával nyomtam egy darabig, semmi gond nem volt.

DB
  • Sanko
    nekem is 2 gb van de semmi ilyesmi hiba nincs....
    mivel van 2 gb én kikapcsoltam a virtuális memot mert a windows akkor is azt használja ha van memória bőven.
    ha neked be van kapcsolva tiltsd le (restart) és nem lesz több gondod.
  • Seib
    igaz.. elnézést én tévedtem..