10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
#1675 Hosszas szenvedes utan vegre talaltam egy helyet, ahonnan szedem a klienst, mokas kis 5 Gb. >_<
Meg vagy 5-6 ora hossza, mire lecsordogal.
Na akkor majd holnap szombatba atnyulo ismerkedesi sessiont fogok elkovetni jol. -
#1674 húzzá dolgozni! -
Lyan Kyj #1673 én inkább a fórum rendeltetését nézem, elvégre azért őrzi meg az összes üzit, hogy vissza lehessen olvasni..
MÁS:
ITT van fotópályázat, frankó posztert, egérpadot meg tollat lehet nyerni.
Szavazz! Nekem a szívárványos tetszik -
#1672 már az 1662es hsz ed után megvolt csak könnyebb lett volna ha nem szájkaratézunk itt... csak szimplán bedobsz 2 linket aztán ennyi Fow forumot kb én meg még 1-2 haver tartjuk fenn mégsem mondjuk minden új embernek ,hogy olvasson vissza hanem segítünk de ez már nagyon off... -
Lyan Kyj #1671 kár, hogy ez rólad nem mondható el:)
Na mindegy, megvan amit akartál, fejezzük be. -
#1670 látod megy ez neked csak akarni kell....amúgy thx! -
Lyan Kyj #1669 A hasonló hozzáállású emberek kedvéért beletettem párat a faqba...
Remélem kicsit összekapod magad, vagy megfogadod a lentebb írtakat, és legközelebb nem bombázod a topikot ilyen kérdésekkel..
Ja, és szívesen. -
#1668 Köszi a választ!
A gépigénnyel tisztában vagyok, megvan alá a megfelelő vas. A nettel voltam gondban, de szerintem adok neki egy próbát. Nem fogok a net miatt lemondani ekkora élményről, hamarosan lesz jobb, és az miatt sem fáj többet a fejem legalább :) -
#1667 -
Lyan Kyj #1666 segítettem, nézd mennyi lehetőséget adtam a válasz megtalálására!
Ennyi idő alatt már megtaláltad volna. -
#1665 de ha ennyire fáj segíteni a másiknak akkor minek válaszolsz...
-
Lyan Kyj #1664 nem kellett volna 1600-at, mert kb 50hsz-enként mindig megkérdezi vki...
és direkt nem írtam le, mert fejből nem tom, keresni meg hadd ne keressek más helyett.
+ kulcsszavakat beírva a lap alján a kereső is nagy barátod lehet:) -
#1663 igaz! csak 1600 hszt nem poén visszaolvasni... no offence csak kb ennyi lett volna beírni azt az 1 linket mint amennyit most gépeltél azért ,hogy elmondd ,hogy olvassak vissza de azért köszi... -
Lyan Kyj #1662 van, olvass vissza.
az ilyen kérdéseket meglehetne előzni, ha az emberek nem lennének piszok lusták.. -
#1661 van valami jó külföldi oldal ahol a skillekröl meg egyéb okosságokról lehet olvasni? esetleg magyar ... -
Lyan Kyj #1660 10es szinttől lehet 50es szörnyként menni. a "jó" kariddal meg 50től. További infót a hivatalos oldalon találsz. -
#1659 más ez a játék mint a wow a grafikát még szoknom kell de úgy 2 órányi játék után egész jó sztem ma sokáig fent leszek PvP re lehet kis szinten is menni vagy csak ha megvan az 50? -
demetan #1658 remélem minél hamarabb lesz hozzá tört szerver, mert már én is naon játszanék vel---nincs pénzem megvenni eedetiben, és fizetni a havidíjat... -
#1657 Nah csinaltam Codemasters acc-ot, megvan a trial e;ofizu is, de nagyon nem vagom, honnan tolthetnem a klienst, a FAQ-ban szereplo linken csak patch info es letoltes van. Eleg erdekes. >_<
Vki help pls! -
#1656 A játék szerintem kicsit erősebb netet igényel mint a wow(legalábbis ugy tapasztaltam), viszont az ember gépét igencsak meg tujda izzasztani, ugyhogy a gépigényre ajánlom figyelj(jóval nagyobb mint a wownál)! -
#1655 Hát őszintén szólva nincs még 50-es karakterem, de van egy 6-os(szeretek elszórakozni dolgokkal+meg kellett szoknom+mostanság idom sincs tul sok), és összehasonlithatatlanul élvezhetőbb volt az ediggi questek hangulata, története mint a wowban... Nem csak arrol szolt, hogy fedezd fel, ölj meg x darabot...(pl. skorgrim(jol irom?) üldözése a bányákban köcsög goblinokat irtva...hah!) Tehát egyelőre akár 50 után még szívesen inditok is uj karaktert ha ilyenek a kezdeti questek már! Kiváncsi vagyok, hogy máshol illetve a későbbi questek is ilyenek lesznek-e!
U.i.: nem tartom valószínüleg hogy egy 2007-es mmoban a játék egy karakter 50re fejlesztéséig tartana... -
#1654 jah. hátha :D E-mail: chrystophernike /kukac/ gmail /pont/ hu
Előre is köszi! -
Lyan Kyj #1653 akkor biztos igaz -
#1652 ezt mar hallottam valahol -
Lyan Kyj #1651 én a számtalan instancera, raidelésre, meg a pvpterületre gondoltam. -
#1650 Még mindig nagyon hálás lennék, ha valaki megtudna ajándékozni egy Trial kulcsal! ;)
-
ronhaven #1649 "A játék meg igazából 50 után durvul be"
jaja, lehet uj karit kezdeni es vegigdaralni mindent az elejerol masodjara, aztan harmadjara stb., az az igazan durva :o -
Lyan Kyj #1648 a deedek miatt változó...szal ha csak xpre mész, hogy elérd az 50et, akkor 1 hónap alatt megvan..viszont ha a deedeket is teljesíted, akkor úgy 1,5-2 hónapig is elleszel vele.. az eredmény majd megmutatkozik:) A játék meg igazából 50 után durvul be, szal..
Én minden deedet megcsinálom hunteremmel, az összes küldivel együtt (még azokat is, amikért anno nem járt xp, pl Megyében), szereztem a traiteket, és így pl 200al több hpm van, mint egy 4 szinttel fejlettebb, traitnélküli hunternek. Plusz a többi bónuszom is jóval nagyobb (crit chance, resistance, stb)
Szal játékstílustól függ itt is, hogy mily gyorsan fejlődsz. -
#1647 Mar akartam kerdezni, hogy mely class-ba tartozo karakterek kepesek gyogyitani magukat es masokat.
Multkor vegigneztem az osszes class leirasat es fura modon, egyiknel sem talaltam utalast arra, hogy gyogyito class lenne. Akkor most hogyan is van ez? -
Henty #1646 ha a northdowns-i 2 honeyra gondolsz akkor greenfield közepén északon a másikat meg annundir nyugati felén középtájon :) -
Henty #1645 egyébként www.lotr.mmodb.com és ott quest aztán keresd ki :) -
Henty #1644 kicsit fogalmazhatnál bővebben (lvl?, helyszin, stb... :) -
#1643 Egy kis segítséget kérnék hol találom a honey-t? már egy órája bóklászom és nem találom, a küldi leírásban csak egy 2 növény szerepel egy a farkasoknál meg egy ahol sok medve van -
#1642 Lenne egy kérdésem: nagyobb sávszélt igényel mint a wow?
Sajnos még elég lassú netem van, és érdekelne, milyen net kell neki. WoW-ban olyakor akadtam problémák nagyobb raidek alkalmával, máskor viszont élvezhető volt. Mit gondoltok, ha WoWnak elég volt, akkor ennek is elég lesz? -
Henty #1641
LOTRO stats:
Accomplishments: 232
Bestiary: 2245
Characteristics: 1
Characters: 15
Destiny Point Perks: 23
Guides: 3
Items: 4849
Objects: 295
Quests: 941
Recipes: 611
Skills: 298
Titles: 99
Traits: 261
Zones: 515 -
#1640 Na most elbizonytalanitottal, en eddig azt hittem a minstrel az amolyan bard-feleseg. :)
A fejlodesre visszaterve, az ok hogy egyentol fuggo a fejlodes irama, de alapvetoen a jatek meghatarozza, hogy egy atlag jatekos milyen utemben tud haladni. Mennyi XP jar a mobokert, kuldikert, mekkorak az egyes XP mennyisegek az egyes szintekhez, mennyire lehet solo-ban nyomulni, mennyire tud az ember csapatot talalni a csoportos kuldikhez, milyen a solo es csoportos kuldik megoszlasi aranya, stb.
Tehat vannak jatekok, ahol egy atlag jatekos is eleri a level cap-et 1 honap alatt, ilyen mondjuk a WoW, es vannak olyanok, amiknel 3 honap alatt sem eri el a max szintet az atlag jatekos, ilyennek mondhato szvsz a Vanguard.
Ezek es az altalad elmondottak alapjan szerinted a LOTRO-t akkor ezek szerint a skalan valahol a ketto kozott foglalhat helyet? -
#1639 Ezer koszonet, halam orokke uldozni fog! :D -
Lyan Kyj #1638 arra érdemes, amelyiken kevesebben vannak, ott kevesebb a lag. amúgy olvass lejjebb, vagy ott a faq................................... -
#1637 MrStokes a nyertes :) -
#1636 na megvettem a játékot most telepítem accot már kreáltam csak még visszaértesítö e-mail nem jött..... melyik szerverre érdemes menni majd?