10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
#1995 Köszi :) -
Lyan Kyj #1994 hobbit -
#1993 Mit gondoltok, Burglarnak Man vagy Hobbit az ideálisabb? -
Tomy Lee #1992 Letölthető valahol a kliens?Van ilyen lehetőség,hogy letöltsem majd előfizetnék rá? -
#1991 2 évig az igen csoda ,hogy egyáltalán elindult rajta valami -
#1990 Latod ez volt a baj veled a WoW topicban is , olyan primitiv gyerekes stilusban kommunikalsz hogy az mar szornyu ...
Mikori a wined , nekem majdnem 2 evig volt fent ugyanaz az xp, akarhogy vigyaztam ra ennyi ido alatt teleszemeteli magat fokozatosan lassult a gepem a vegen mar 5fpssel rohangaltam wowban, kb egy hete ujratettem minden most minden szep es jo lesz megint egy ideig. -
Lyan Kyj #1989 ha mondanivalód van, akkor küldj privátot (úgyse reagálok rá), a topikot kéretik nem szétszedni, thx.
amúgy nemtom hol a kacsintás, és hogy mit nem írtam le nyíltan:) -
Crash88 #1988 lol , mivan nem mered nyiltal leirni...(valszeg mernéd ha...) amugy meg ne kacsints annyit még a végén vki leragasztja cellukszal hahahehe -
Lyan Kyj #1987 az a poén, hogy nagyon is jól van optimalizálva (rengeteg lehetőséged van buherálni a teljesítmény-látvány csúszkát), ezt mindenhol pozitívumként említik...tesóm tiédnél rosszabb gépen nyomja, és neki is megy mediumon..a hiba az ön készülékében van.
amúgy #1986, sztem mindenki jól járna:) -
#1986 ennyi bajod van a játékkal akkor miért játszol vele? -
Seib #1985 hát nekem 3000+ Amd proc, 128-as 6600Gt meg 1 gigaramnál csak bree-ba hal meg, de ha leveszem ott low-ra akkor semmi gond. bree-n kívül meg megy high-on. -
Crash88 #1984 Hát nemtom milehet a gáz , de ugytünik megint elkurtak egy game-t azzal h optimalizálatlan mint állat ... nem hiszem el h a gépemen igy megy...Inditottam egy human captaint , jó játék lenne meg minden..de beszarás vinyo swappol mint atom , folyamatosan tölt megállás nélkül ,nem számitott neki , h a faluba v azon kivül megyek , sőt nem is volt annyira sok játékos azokat is csak 5 méteren belül láttam szinte , folyamatosan töltött befelé :( Amugy a mostani gépem amivel probaltam , amd athlon 64 3600+ 1gb kingston ram gef6800 256 mb gddr3 as rammal és a legnagyobb poén , h hiába vettem le mindent low-ra v akár medium szintre , nem volt semmi kül...na m1 ...meglátjuk azért -
Lyan Kyj #1983 7 oldal, semmi különleges, sajnos rengeteg minden nem fért bele, a leírtakat pedig máshol is megírták már. Ha rendkívül kíváncsi vagy, vedd meg, de ahogy említettem, sok hasonló angol cikk van. -
nagykovi #1982 Már megjelent -
JackSparrow #1981 Már megjelent a GAme vagy még nem?? -
nagykovi #1980 Ha már erről van szó vki nem tudná (olvasható minőségben) bescannelni a GS cikket? Mer csak ezér nem szeretném megvenni a gs-t, de a lotro teszt meg érdekelne -
#1979 Ezt senki sem vitatja, de hagy lelkesedjünk már egy játékért, amit annyira várt a többség! Az eleje a legjobb amig nem szokod meg, wow-nál is igy volt. -
#1978 Azé azt sem szabad elfelejteni , hogy ez most az ujdonság varázsának is betudható. Hisz a wow is tarolt 1,5 évig aztán sokan megunták. Majd 2 év mulva lehetne megnézni hogy ki hogy áll.
Mielött nekem esik valaki nem védem a wowt , és van Lotro és wow is . -
#1977 Köszönöm a választ Azirafael -
#1976 Majd Gyu-nak azt meg is köszönhetjük in-game. -
weky #1975 Gamestar értékelés : 95% -
#1974 Alakul a metascore :)
94% Gaming Illustrated
There’s a fantastic community of players online that are willing to help newbies, as well as plenty of sites with huge databases full of information if you get stuck.
93% Gamer's Hell
From the lush visuals and sound, to the solid, stable gameplay mechanics, to the way in which Tolkien's world was so faithfully and respectfully brought to the PC, this is a quality experience.
92% Computer and Video Games
With Turbine's long-standing MMORPG expertise powering proceedings and one of the most welcoming communities in gaming, LOTRO presents a stunning and evocative world of Tolkien magic to explore - if you're any kind of fan, it would seem pretty much an essential purchase.
90% EuroGamer
It's absolutely no exaggeration to say that this is far and away the best game for anyone who hasn't played an MMOG before to cut their teeth on. Even more than the familiar universe, the excellent interface and gameplay design Turbine have crafted turn this into an experience which those who have previously avoided the lure of MMOs will find tough to resist.
DB -
#1973 Na akkor "ráfekszem" a hétvégén Snatchy fejlesztésére :)) most lett lvl 10 tegnap!
DB -
#1972 Ő tudja előidézni őket. Vannak bizonyos skillek spec támadások amikkel elő lehet idézni az ellenfél lebénítását/gáncsolását stb és ilyenkor lehet felloship manővert alkalmazni. Ezért nagyon hasznos a burglar mert neki van a legnagyobb esélye erre. Arról nem is beszélve, hogy mielőtt legyaktok egy szörnyet a Burglar megpróbálhatja kizsebelni extre lootot szerezve ezzel a csapatnak. -
#1971 Hello
Láttam a #1949-es hozzászólásnál,hogy a Burglar hatással van a fellowship kombókra.Mien hatással van rájuk?
Kösz
Üdv -
#1970 Inkább 12-14es szintig érdemes minden classt kipróbálni, pl. a burglarnél 10-es szinten jön a medium armor és a dual wield - ez elég nagy ugrás :)
DB -
#1969 FAQ!!!!
Amúgy meg: cog.codemasters belép, accountot megcsinál, LOTRO előfizetést kiválaszt, trial keyt megad - utána a Codemasterses login/passoddal játszhatsz. Eddig mindenkinek sikerült!!
Gy.K. nem elég a codemasters accountot megcsinálni, be is kell állítani a trial "előfizetést" a LOTRO-ra...
DB -
#1968 azokután amit itt levágtál ne csodálkozz ,hogy senki sem segít.... -
#1967 Codemasters loves us. -
Crash88 #1966 kezdek ideges lenni :@ komolyan nevetséges , https://cogaccounts.codemasters.com itt megcsinaltam az acc-ot erre a launcherbe nem fogadja el se a jelszot se a kódot sőt ...:@@@@ -
#1965 Championböl rengeteg van Bulglarból kevesebb de próbáld ki mind2-t 5ös szintig amelyik jobban bejön azzal nyomulj :P -
#1964 Balrogra* -
#1963 Van már a Blarogra instance?(ha nincs tuti lesz!) -
#1962 Lehet, hogy az lesz, bár őszintén csak egy karira akartam ráfeküdni, hogy a kevés időmben azt az egyet tápoljam :)
Mennyire várom már, hogy kipróbálhassam :D -
Crash88 #1961 srácok , need help pls , megvan a game , felrakva, codemasterses acc készen van , ki is választottam h LOTRO hoz legyen az acc , elfogadta a trial kulcsot , updatelve van minden de a launcherbe nem fogadja el a logint...valszeg azért mert turbine -os acc kellene , de ott meg nemtok acc-ot kreálni mivel a prodoct key kell hozzá anélkül nem engdete , semmi infot nem találtam erröl , de lehet ,hogy csak szemelőltévesztettem vmit , szal pls help -
Henty #1960 Kezd el mindkettőt, ha már megvetted :DDDDD
nemtökmindegy próbáld ki ezt is azt is van kb 5 karinak hely :DDD -
#1959 Holnap vagy holnapután veszem meg a gamet ( hurrá!!), és még mindig a Burglar és Champion között gondolkodom. Szerintetek melyiket érdemesebb kezdenem? Ilyen árnyékban bújdosó, settenkedő zsivány karim még sosem volt, de közelharci dps sem :)
Mit gondoltok, melyik lenne érdemesebb.
Nem mellékes, hogy nem tudok egész nap játszani, és melyikkel menne jobban néha a szólózás is. -
nagykovi #1958 Köszi szépen, hogy leírtad ezt. Én is meguntam a wowot, és a videók meg a képek alapján (na meg h gyűrűk ura :D) megtetszett a lotro.
Így, hogy leírtad h wow után ilyen véleményed van róla, még valószínűbb, hogy megveszem. -
#1957 No mivel már a chapter 2 kellene csinálnom, és mint említettem én most játszom ilyen játékkal először, kérdésem hogy az ilyen ásványok gyűjtése, meg hasonlók feltétlenül kellenek ahoz hogy ne dögöljek meg :D:D
mert én még semmit nem gyűjtöttem, és nem is tudok.
A másik kérdésem, hogy összevissza csináljam a küldiket, mert én eddig úgy csináltam hogy pl egy karaktertől kaptam egy küldit, azt megcsin, és ahogy adta magát mentem a kövhöz amit írt. Nagy gamerektől kérek tanácsot akik kenik vágják már a gamet, előre is köszi :)Az egy gyűrű legyen veletek :) -
#1956 Én wow végleges megunása után kezdtem LOTRO-ba nem játszom vele sok ideje de elésöre nagy csalódás volt a grafika föleg a karakteré kicsit többet vártam a táj az szép a sok egyforma karit meg lehet szokni egy kis idö után hamar tultettem magam rajta.Maga a játék elég bonyolultnak tünik ami jó pont szép lassan kezdek belerázódni és ahogy megértem ,hogy mi micsoda egyre jobban tetszik és még csak a játék elejét láttam. Eddig azzal töltöttem az idöm ,hogy megtaláljam azt a karit ami a mainem lesz.A questek sokkal ötletesebbek mint wowban a craftolás is jobban tetszik szal így összességében sztem jobb a wownál. Egyetlen igazi negatívuma a PvP nincs free world hentelés hanem ha jól tudom (még nem próbáltam) egy battlegroundon tudod összemérni az erödet orcok ellen 50es szint után vagy 10esen indíthatsz egy orkot battlegroundon és azzal hentelhetsz elég újszerü megközelítése a pvp nek ez meg mondjuk az sem hátrány ,hogy questelés közben nem gankelnek szarrá. Szal én csak ajánlani tudom mindenkinek aki beleunt a wowba az alap csomaga tartalmaz
1hónapot 12eft ért vettem a Mediában nem kell hozzá plusz 1 feltöltöt venni mint wowban.1 próbát megér utánna úgysem tudod abbahagyni meghát messzte még a Warhammer online addig meg sztem ez lesz a legjobb.