10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• MrStokes
    Igazad van, tenyleg igy a logikus.

Most mar csak az a kerdes, hogy a karbantartasrol szolo ertesitojukben mit irtak, GMT szerinti idot, vagy GMT +1 szerintit? ^_^;

(Tudom faraszto vagyok >_<)
  • Lyan Kyj
    Úgy értem, h a városoknak van egy alap besorolásuk, ez közép-európaiaknak a GMT+1. (nekünk is)
    Ha azt írja vki (aki szintén ebben az időzónában van), h GMT+1 szerint x-kor, akkor nekünk nem kell számolni (legyen nyári- vagy téli időszámítás), mert ugyanabban a zónában vunk.
    Viszont, ha azt írják (nem közép-európai időzónában levő), h GMT szerint x-kor, akkor télen 1-et (mert alapból gmt+1 vunk, nyáron +2-t kell számolni.
  • MrStokes
    Sztem mar atalltunk a nyari idosamitasra, vagy nem?
  • MrStokes
    Megvan a valasz emberek!

A GMT nem koveti a teli-nyari idoszamitast, igy mivel most nyari idoszamitas van a GMT +2 szerint kell szamolni, vagyis nem 1 hanem 2 orat kell a GMT idejehez hozzaadni. Teli idoszamitasra visszaterve megint a GMT +1 szerint kell nezni.
  • Lyan Kyj
    winórám szerint is +1, no meg Lotro is mindig eszerint működött (amit írtak, átváltás nélkül akkor indult)
    Most nézegetem amúgy, közép-európába sorol minket, ott +1 van.
  • MrStokes
    Nekem is ugy remlett , hogy GMT +1 -ben vagyunk, de Szaruman elbizonytalanitott :D

Meg az is vicces, hogy eloszor ezen az oldalon neztem
    [URL=http://wwp.greenwichmeantime.com/time-zone/europe/european-union/hungary/]GMT "calculator"[/URL]
    es itt meg +2-t ir ki local time zone-ra, persze nem tudom mi alapjan vizsgalja, de laikus leven megzavarta kis agyacskamat.

Szoval akkor most melyikben is leledzunk? :)
  • Lyan Kyj
    én most kivételesen nem vártam, bevásároltam:) Majd este, ha minden jól megy
  • MrStokes
    Ezekkel mindig gondban vagyok.

Jol ertem, hogy a 13 orat GMT +1 idozona szerint adtak meg, es mivel mi GMT +2 -nek megfelelo idozonaban vagyunk, ezert 13 + 1 = 14 ?
  • weky
    Mi van függők, elvonási tüneteitek vannak? Na jó, csak vicc volt.... :)))))
  • Lyan Kyj
    gmt+1 vagyunk, szal amennyit írnak, az nálunk is annyi, nem kell átszámolni. Késtek több, mint 1 órát, de legalább nem többet:) Bár még nincs vége a napnak:P
  • MrStokes
    Na tessek, meg a vegen kiderul, hogy tartottak a beigert hataridot, csak mi vagyunk butak, hogy nem vettuk figyelembe hogy milyen helyi ido szerinti 13 ora volt a megadott hatarido.
  • Szaruman
    Gmt +1, tehét 2ig tartott, ha minden igaz.
  • EndreMan
    Nem is tudtam hogy olvassák a fórumot....bameg.....
  • pedrobaa
    nah csak le kellett ide írnom a sérelmeimet és jön is lefele szépen a patch :D Ezt már szeretem :D
  • Blob
    hát én nem voltam már 2 napja itthon ugyhogy nem tudok ilyenekről de köcce az infót
    mindig akkor szarakodnak amikor ráérek de nem baj egyszer csak lesz egy hét amikor mindenk kiru
  • pedrobaa
    Azé összekaphatnák magukat kicsit :D

A patchelés sose volt egyszerű a wowban sem uh gondolom itt is szívás lesz állandóan, de ha azt írják hogy 1ig tart akkor vagy tartson 1ig vagy írják ki hogy 3ig. Hameg már azt írják hogy 1ig és mégsem lehet letölteni a patch-et akkor meg írják oda hogy mi a ló*** van. Amúgy a server status szerint a szerverek mennek csak a patch letöltése közben dobja a hibát nekem
  • MrStokes
    Azert remelhetoleg este 6 utan mar flottul fog menni minden, elobb ugysem erek haza :D
  • EndreMan
    Előre szóltak hogy ma szívás lesz a patchelés miatt...
    Szóval én most nem haragszom.
    Legalább felzárkózunk az amcsikhoz :)
  • weky
    Kezdődik... Még jó, hogy ma nem kerülök gép elé!
  • MrStokes
    Irtak ugyanis, hogy ma hosszbitott karbantartas lesz, mivel ha jol emlekszem ma jatszak fel a patch-et.
  • MrStokes
    Nem lehet, hogy tart meg a szerverkkarbantartas es patcheles es azert nem megy?
  • Blob
    Nem hiszem elhogy ezek nem tudnak egy hétig rendesen üzemeltetni egy retkes játékot
    An update error occurred:
    http 404- not found

F@ASZA!
  • Jeffjohnson
    Jaja az a másik véglet én a tömeg túloldalán álltam és annyira tele volt pakolva az ui-m ,hogy volt kb egy tenyérnyi hely ahol "kiláttam" sokszor még a nevét sem tudtam kit ölünk csak azt tudtam melyik helyen hova kell állnom .Erre van egy jó mondás:
    Dps is fun, Tanking is responsibility, Healing is job
  • Shock
    Vagy vedd meg a játékot és add oda a te trial kulcsodat Vuclinak...
  • krisz073
    Sziasztok.

Én is beállnék a buddy key kérők sorába ismét ,ha esetleg lenne még valakinek felesleg azt megköszönném

Ja én Crash88 és Vucli előtt kértem már
  • Lyan Kyj
    tudomásul vettük, hogy szükséged van 1-re, nem kell 3x leírni. Mint ahogy olvashattad te is, jelenleg senkinek nincs felesleges, és így is "sorbaállás" folyik. Légy türelemmel, ahogy mindenki más is, ha vkinek lesz, majd szól.
  • Crash88
    Sziasztok ! Rávettem magam , és olvasgattam a topicot , nézegettem videokat a játékról és mivel most másképp alakulnak a dolgok , meg azért nem is lehet olyan rossz , leszámitva egy-két külsöségbeli kis hibát , jó játék lehet .
    Azt szeretném kérni , hogy vki legyenszives és küldjön már egy trial-keyt . Megbeszéljük a dolgot , az elöttem szólóval , hasonlókat tudok még hozzátenni , meg ha vki a wow-ot kipróbálná akkor tudok biztositani kódokat , van egy pár .)- hamarabb kértem már mint Vucli- :D
  • Vucli
    Sziasztok! Héten lejár a wow feltöltőkártyám és már régóta gondolkodom, hogy váltani kellene. Bétába egy keveset probáltam LOTR-t, de akkor vmiért nem fogott meg, igaz tényleg nem sokat játszottam vele, akkoriba nem értem rá. Viszont annyi jót irnak most róla, szivesen kiprobálnám újra, ha vkinek van fölös buddy key azt kérném küldje el nekem, ha esetleg utána megveszem akkor az enyémet majd visszaküldöm, köszi
  • Lorienel
    láak=lábak....
  • Lorienel
    Én tankként szintén nemsokmindent láttam. Curator figth-ból nekem a nagy láak rémlenek amik előttem voltak. TS-en hallotam még valami flare-kről de hogy ezek mik lehetnek....
  • Jeffjohnson
    wowban én healer voltam Priest az alap gaméban Healer shaman a kiegben raidben messze a legfárasztóbb kaszt volt és a healen kívül semmit sem csinált mert poén ez a mistrel zenélés meg minden de nem szeretnék megint olyat ,hogy a bossfightból semmit sem látok mert folyton a HP csíkokat kell figyelnem. Most huntert tolok ami poén de ahogy nézem az egyik leggyakoribb kaszt és a petet leszámítva ugyanaz mint wowban és nem igazán kell a partykba.
  • Lorienel
    Nagyon jó kaszt, nem bántam meg, hogy ezt indítottam. Korábban tankoltam, ez áll igazán közel hozzám, imádom a "warrior" kasztot. De tanulva a korábbi esetekből (wow-ban is állandó pap hiány volt), inkább healert indítottam. Nagyon megszerettem, kicsit lassabb vele a szólózás, de partiban verhetetlen. Nem nagyon fordul elő olyan, hogy nem találok partit. Viszont szólóban a lvl13-as Championom is életképesebb
  • Jeffjohnson
    tegnap láttam egy minstrelt röhögtem egy jót poén ahogy ez a class ki van találva kezdtem is 1et probaképp és elég szorakoztató azon gondolkodom lehet hunter helyett ezt kellene tolnom. Valaki tudna pár szót mondani ,hogy raidben vagy partyban ugyanolyan e mint wowban az átlag healer ,hogy áll hátúl és 2 gombot nyomkod vagy itt harcolnia is kell?
  • Crash88
    need trial-key , pls
  • Scotty99
    Okés, hamarosan kipróbálhatom :D
    Burglarral játszik itt valaki?
  • Blob
    bocs a késői válaszért, hát sokmindent nem tudok mondani mivel még csak 11. szintü a karim, meg hát időm elég kevés a játékhoz, nem a legkönyebb karakter csapatban szerintem a hunternél jobb, nekem bejün a varázsló karakter ezért választottam.
  • Arwenke
    Nem hiszem hogy kioktattam volna barkit is csak elmnodtam ez ugyben az en velemenyem.
  • Jeffjohnson
    ez érdekes az elvileg ugyanaz mint amit én linkeltem
  • Lyan Kyj
    allakhazamon, a felső menüben vannak az újabb ui modok, lehet csemegézni. Vannak egyszerubbek, vannak komolyabbak, érdemes megnézni.
  • Jeffjohnson
    ahogy elnézem a Lotrban is lesznek UI modosíto addonok találtam is egy oldalt http://www.lotrointerface.com/
    de a cursegaming is nyitott lotr részt de egyenlöre még üres remélem elkezdik feltölteni mert az alap UI-n van mit heggeszteni.