10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
Tomy Lee #2035 Oké,léptem a Vanguard-al game-elni:)Képtelen vagyok ezt a reges dolgot összehozni a Codemaster-nél.Bye -
És már próbáltam mégyegy freemailes és egy yahhos címmel, és nincs levél...valakinek valami ötlet? -
Tomy Lee #2033 Már fáradok,sry:)
Hát nem tudom így ezt összehozni:(
-
Lyan Kyj #2032 én válaszoltam, nem kérdés volt:) -
Tomy Lee #2031 full retail. -
Lyan Kyj #2030 a full retailt vagy a trialt. -
Tomy Lee #2029 Melyik kódot kéri mikor kiválasztom a new subscription menüben a játék nevét először majd alatta a registration key(na ide mit kell)-t?? -
Tomy Lee #2028 15 perce.
Próbáld elölröl a regisztrációdat 1 új freemail-es fiókkal.
Nekem is a második e-mail címemre sikerült csak regelni. -
Lyan Kyj #2027 ITT nézz körül, hátha..vagy guglin keress rá. Bár nemtom lehet-e egyáltalán csak kulcsot venni. -
:(
És mikor regiztél? Meghalt a levelezőrendszerük? Ilyet... :( -
Tomy Lee #2025 -freemail-
Én is attól tartok,hogy nekem ez így nem fog összejönni:(
-
Tomy Lee #2024 create new subscription menüpontra klikkelek és ott kéri a regisztrációs kulcsot.De még honnan ha nincs meg
-
Megkérdezhetem, hogy milyen levelező-szolgáltatáson használt e-mail címre kaptad meg?
Egyébként nem tudom én sem sajnos, hogy hol lehet kulcsot venni...lehet, hogy külón nem is lehet :/ -
Tomy Lee #2022 Én is azon vagyok éppen,hogy kipróbáljam:)
Nekem mail megjött viszont most utána akadt 1 problémám méghozzá az,hogy nemtom hol tudok kulcsot venni:( -
Néztem, de sehol semmi :/
Pedig ki szeretném próbálni :(
Ilyen még nem történt máskor, ez nekem új... -
Tomy Lee #2020 Nézd meg a spam részlegeket is a mail fiókjaidban! -
Srácok, nem tudjátok, miért nem kapom meg az e-mailt, amin be kell fejeznem a regisztrációt? Próbáltam Gmailes és Freemailes címmel is... -
Tomy Lee #2018 Hol tudok előfizetni rá?
Még töltöm az 1.12-es javítást(840 mb). -
Lyan Kyj #2017 akkor eu kliens, már csak az acc hiányzik. -
Tomy Lee #2016 Milyen hírek?Hol?
Nem update-el automatikusan az tuti.
Van 1 en-GB mappám a főkönyvtárban tehát Angol kliens lehet. -
Végre megvettem a játékot :D
Már fel is telepítettem, regisztrációmat fejezném be, de már 10 perce várok az emilre, amit küldtek :/ -
Lyan Kyj #2014 pl hogy milyen hírek futnak a login alatt. Ha 3 nyelvű, és a téma is olyan, akkor eu. -
Tomy Lee #2013 Azt hol tudom ellenőrizni,hogy melyik kliensem van? -
Lyan Kyj #2012 A teljesben megtalálható a high-res pack is (nem mintha nélküle csúnya lett volna).
De itt van pár, általam készített képecske, ne felejtsetek zoomolni.
KATT1
KATT2
KATT3
KATT4
KATT5
KATT6
Ha ezek nem győznek me mindenkit, akkor semmi:) -
Lyan Kyj #2011 feltéve, ha az eu klienst szedted le. -
Tomy Lee #2010 Letöltöttem 1 klienst torrentről,felinstalláltam most szedem hozzá az 1.12-es javítást.Jól gondolom,hogy ha előfizetek 1 hónapra akkor azzal majd tudom használni a játékot?? -
Hát ha téged egy MMO-nál ennyire érdekel a graf akkor el se kezdj játszani. Más az hogy a lotro grafikailag már mediumon messze elver minden mást.... -
Sziasztok! Anno én is érdeklődtem a játék felől és ki is próbáltam BETA TEST alatt és nekem grafikailag messze elmaradt a képektől amit küldtek a játékról.... és emiatt a VG-mellett döntöttem amit nem is bántam meg (tudom bughalmaz a game, de jó nagyon) szóval tud valaki küldeni 1 képet h én nem tudtam beállítani vagy alapból olyan a grafja :/ előre is köszi.... -
Lyan Kyj #2007 nem lehet -
Drachoo #2006 Sziasztok!
Én is érdeklődök a játék után. Nem tudjátok, lehet saját lakásod a játékban?
-
Kb. másfél év alatt fizetek ki annyit a játékért interneten(ha azt is beleveszem h nekem is meg kellett vennem 13000 ft-ért). Ki tudja mi lesz másfél év mulva... Ja és ez az alig játszottam még vmit kb olyan szinten izgat, hogy megvan 2 és fél hete a játék és egy 11-es szintu karaktert sikerült eddig összehoznom ezen a heten jatszottam összesen ugy kb 3-4 orát(és mindemellett irgalmatlanul tetszik csak fizikailag nem volt időm gép elé ülni). Ugy fogom fel mint egy sima játékot és igy nincs meg az a "késztető" érzésem amit te emlitesz(amugy ertem miről beszélsz). Ugyhogy majd meglatjuk kinek lesz igaza, 1 biztos: most nem tudtam volna 54000 ft-ot egy játékra kifizetni(de azthiszem ennyit elvből sem fizettem volna ki érte ha csak nem vagyok fanatikus). -
Vagtazo #2004 megoldódott sikerült rájönnöm -
Vagtazo #2003 Sziasztok !
Egy röpke kérdkés hogy miután a Chapter-eket cisnáltam (Tom bombadil-ost) elkerültem Lone Landsbe a Forgotten Inn.hez és az lenne kérdésem hogymelyik foszernál lehet felvenni az ujjabb Chaptert? -
Egészen pontosan ha gyűjtő i változatban vetted meg akkor 54 e huf :) felkerekítve, én élvezem is ez egy nagyon nagy kedvezmény elhihetitek.mostmár ugy játszom vele mint más játékkal nem kell azon aggódnom hogy jaj lejár a 60 nap aztán nem játszottam még semmit :) -
Nem volt röpke 40 rongyom egy pc-s játékra
. Amugy a havi 13$ türhető.
-
Tomy Lee #2000 Tehát nem tudtok digital download-os linket ahol letölteném:(
Próbaverzió létezik még?Ki lehet prószálni? -
Lyan Kyj #1999 persze, hogy nem..ott volt a preorderes lifetime, az volt az üzlet..aki nem lépte meg, annak ez van:) -
Hát ez sem egy nagy üzlet
-
Lyan Kyj #1997 a 8k-s 60 napra szól -
Ha előfizetnél rá akkor érdemes megvenni az eredeti játékot, ugyis trial utan kell azis és különösebben nem túl sokat sporolsz vele ha interneten fizetsz elő mintha boltban megvennéd. Ha trial miatt akkor meg piratbay(torrenttel(megbizhatobb)) vagy fileplanet. Ide kapcsolodna is egy kérdésem: van ez a 8000 ft-os GC, ha ezt megveszed elvileg hany honapra szól?(amugy egy honapra neten keresztül 13$ vagyis kb 2340 ft lenne)