Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kellermanrõl tudták, hogy szimpi a nézõknek, ezért nem akarták megrázni õket avval, hogy eléjüktárják golyólyugatta holttestét.
leoon
Bakker ez mekkora!(már ha valódi<#hehe>) LOL!<#nevetes1><#nevetes1>

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

REALista

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

desigo
Sucreval indult a Transformers
Spanyolul hadovált

Akkorát röhögtem😊)
REALista
Nyugi még él!Az elsõ 10 részben kómába lesz utána pedig jön az amnézia...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

II Rocky II
most mit irjunk???? majd ha kezdik vagy lessz vmi info akkor.de addig baromsággal tele rakni a topicot hüleség....😄 bár eza kellermann....<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

24 - Exile -Nov.23

Rockynhooo
nem... csak a kellerman 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Mi van? Kihal a topic?<#nemtudom>

PrisonMan
Nem biztos...
De a s1 és s2 között is volt egy minimális idõtolódás. Pár óra... <#eplus2>

PrisonMan
Vagy nem <#eplus2><#eplus2>

II Rocky II
már lerágott csont<#hehe>

24 - Exile -Nov.23

lele
Kellerman meghalt. 😄

Ezt most tényleg a #11259-esre akartad írni, vagy a #11258-asra, csak mellényomtál?
Mincsi
ámen

Rush!

gabo91
üdv.
Itolodásrol véleményem az, hogy szerintem nem lessz. Elsõ évad után sem volt. És itt is ugy lett vége az öszes szálon, hogy nem kéne tolodás. Michale a titokzatos udvarra megy...
sucre haldoklik...
ha belick fetrengett sonban akkor õ is haldoklik végette sem lenne...
kellerman-al senkisem tudja mivan él vagy nem. (az me igen szar lenne ha idötolodás lenne és ugy tudnánk meg késöbb hogy él vagy sem)
Lincoln az utcán van és kiabál sarát keresi, ez megint olyan hogy lehetne vele kezdeni egy részt (ha évadot nem is)

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

scorpeeon
Aligha 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Rockynhooo
<#wow3>

Bauer? Mit keresne ott?<#wow2> Mellesleg õ a Fox Riverbõl 24 óra alatt meglépne.<#vigyor4>
Michael kiszedheti Bellickbõl, hogy hol van, és elmondhatja Lincolnnak, már ha a Sonában van olyan, hogy látogatás.
Rockynhooo
nem hiszem h a szerelmi szálat így varnák el, Mari meg éhen hal ? 😄

NeoMaN
Mi várna. Jack Bauer.
😄

Az viszont lehet, hogy õt illetõen már csak a hullaszállítókat látjuk, és egy panamai riportert, aki tudósít az esetrõl.
Rockynhooo
nem lesz idõtolás szvsz, hát Sucre miatt eleve nem lehet!

Évad eleji idõtolás szvsz nem valószínû. Az lesz a lényeg, hogy mi a bús vár Michaelre az udvaron?
PrisonMan
Még nem biztos, hogy nem lesz idõtolás.. A második évadban is volt, asszem 1 hét.
Lehet, hogy most is lesz, majd meglássuk <#vigyor>
Max annyi lehet, hogy pár nappal késõbb kezdõdik! De egy pár hét vagy hónap biztos nem.. Szerintem

Én arra leszek kíváncsi, hogy vajon Sarah-t hogy fogják "nem szerepeltetni" az elsõ 5-6 epizódban? Lincoln kap egy üzenetet valakiktõl, hogy túszul ejtették, és ha jót akar neki, vegye rá az öccsét a szökésre?<#wow2><#conf>
II Rocky II
áh itt kizárt hogy ilyen idõcsuszás legyen...Jah majd ugy jön vissza hogy Scofield meg barátkozott a bentlevõkkel az uj szereplõkkel összejön és go ki?:😄😄😊 áh ugy folyattodik hogy Scofield kimegy a térre és kész.Dnagyon remélem-

24 - Exile -Nov.23

24 effekt?<#wow2>

24
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az 5.évad végén Jacket erõszakkal elhurcolták kínába. A 6. évad elején (2 évvel késõbb) pedig hazajön, durva sebhelyekkel hátán és kézfején.

Rockynhooo
bisztos nem lesz ilyen ugrás 😄

Munch
Arra lennék kíváncsi, hogy ott folytatódik, ahol abbahagyták, vagy majd kapunk egy "6 months later" feliratot és hopp?
Úgy lenne jó ahogy az elsõt folytatták...

Rockynhooo
ti vagytok az én embereim 😉
én is így láttam 😄

PrisonMan
és nem is egyedül egy ember lõtt <#nyes><#nyes>

scorpeeon
Shotgun volt és nem éppen a láb felé céloztak és nem is egyet lõttek...

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Mincsi
jó, oké, csak ez hirtelen felmerült bennem 😄

Rush!

Rockynhooo
canceleztem a témát! mki döncse el maga mi volt 😊

Mincsi
nem is shutgonnal lõttek akkor 😮
vagy csak én vok a hülye?

Rush!

PrisonMan
Azért utolsó Michael a késes harcban, hogy legyûrte már T-Baget <#vigyor><#vigyor>
Más már rég halott lenne, de Michael nem ijedt meg, sõt kést szûrt a kezébe <#eplus2>

Azt mondod, hogy T-Bag egyetlen haverja az unokatesója volt, akit Abruzzi embere véletlenül kinyírt az 1.évadban?
Az volt, csak mivel szarul vezette a játékot, meggyepálták és elvették a ruháját.<#eplus2>
Atisz
Hát már megbocsáss de Bellick nem úgy nézett ki, mint egy bíró... 😛

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
T-Bag-nek nincs haverja, õ 1 magányos harcos 😄
Amúgy igazad van. Ám én ott kezdeném, hogy kb. 3 óra elteltével a levágott kézfejében a valóságban úgy elszaporodtak volna a baktériumok, hogy a visszavarrás után nem sokkal kivetette volna a szervezete a kezét...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

sweech
vagy nem

PrisonMan
vaktöltény, ez kész <#nyes><#vigyor><#nyes>
Vagy az utolsó részben az öreg faszi nevezzük Darth Vedernek, felfedi titkát: MÁJKÖL én vagyok az apád, bocsi csak teszteltelek, hogy érett vagy-e. Upsz megöltünk pár embert is... <#nyes><#nyes>

szeritnem azlesz a 3. évadban, hogy az a örült tudos aki teszteli, létrehoz egy teleportálot,scofield odajut valahogy de nemtudja kezelni a gépet és a gép a LOST szigetére portálja, ott Jack és Juliett kérdezgetik Bent hogy hogy jött ide, végül Jacobotküldi vissza a Sonába, és mivel 16 évig volt rádio adásban rosszue, ezért ami rajta van scorfild börén tetko, azok a számokat gyökre emeljük, megszorozzuk 16 al, és segitséget kérnek azon a porton, és hopp megmenekitik õket, aztán scofield hirtelen felébred a cellájába, hogy csak az egész álom volt: D

Magoo
Vagy amint kilép a folyosóról, a LOST szigetén találja magát ahonnan csak az õ tetkóival lehet megmenekülni 😄

Rockynhooo
vagy egy másik világ van ott xD

Vagy pedig:

Gladiátorharc lesz közte és Mahone között.<#hehe>
Már írtam:

Az udvaron rögbimeccs folyik, és Michaelnek kell átvennie a bíró szerepét. Eredetileg ugyanis Bellick volt, de láthattuk, hogy õ mennyire vált be. Michaelnek ki kell tennie magáért, ha nem akar õ is a sorsára jutni.<#wow2><#vigyor0>
desigo
Inkább azt mondjátok meg,hogy mit fog látni Michael az udvaron?
NeoMaN
vaktöltény....

Eljátszották a halálát /kiderül majd hogy van tanu is/, hullát cseréltek.
Innentõl KMan nem létezõ személy és simán mehet Michaelékért, aztán bosszú. Uccsó részben fedi fel magát, amikor golyót röpít Kim felyébe /aki szintén nem halott ugyebár/.
😄