Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
24 - Exile -Nov.23
De a s1 és s2 között is volt egy minimális idõtolódás. Pár óra... <#eplus2>#eplus2>
Itolodásrol véleményem az, hogy szerintem nem lessz. Elsõ évad után sem volt. És itt is ugy lett vége az öszes szálon, hogy nem kéne tolodás. Michale a titokzatos udvarra megy...
sucre haldoklik...
ha belick fetrengett sonban akkor õ is haldoklik végette sem lenne...
kellerman-al senkisem tudja mivan él vagy nem. (az me igen szar lenne ha idötolodás lenne és ugy tudnánk meg késöbb hogy él vagy sem)
Lincoln az utcán van és kiabál sarát keresi, ez megint olyan hogy lehetne vele kezdeni egy részt (ha évadot nem is)
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Lehet, hogy most is lesz, majd meglássuk <#vigyor>#vigyor>
Max annyi lehet, hogy pár nappal késõbb kezdõdik! De egy pár hét vagy hónap biztos nem.. Szerintem
24 - Exile -Nov.23
24
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Úgy lenne jó ahogy az elsõt folytatták...
én is így láttam 😄
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Más már rég halott lenne, de Michael nem ijedt meg, sõt kést szûrt a kezébe <#eplus2>#eplus2>
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Amúgy igazad van. Ám én ott kezdeném, hogy kb. 3 óra elteltével a levágott kézfejében a valóságban úgy elszaporodtak volna a baktériumok, hogy a visszavarrás után nem sokkal kivetette volna a szervezete a kezét...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Vagy az utolsó részben az öreg faszi nevezzük Darth Vedernek, felfedi titkát: MÁJKÖL én vagyok az apád, bocsi csak teszteltelek, hogy érett vagy-e. Upsz megöltünk pár embert is... <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Gladiátorharc lesz közte és Mahone között.<#hehe>#hehe>
Az udvaron rögbimeccs folyik, és Michaelnek kell átvennie a bíró szerepét. Eredetileg ugyanis Bellick volt, de láthattuk, hogy õ mennyire vált be. Michaelnek ki kell tennie magáért, ha nem akar õ is a sorsára jutni.<#wow2>#wow2><#vigyor0>#vigyor0>