23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#13617 Lenne egy kérdésem...
Igaz angol feliratom sincs, meg semmit se tudok angolul de mégis mintha...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!terhez a goré "nője" (k**vája, az apáca csaj)???? -
#13616 jade -
#13615 csak letölteni nem lehet -
Quantumleap #13614 Mostmár. -
#13613 van angol felirat az opensubtitles-ön, én azzal nézem -
#13612 én 8:47 nél járok, de most abba kell hagynom... :(
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!belendül a tervezgetés már, a reflektor teszt elég csunyán végződött... -
Quantumleap #13611 Nos, vélemények? Vagy így felirat nélkül még korai? Persze úgy ,hogy még angol sincs, én se túl sokat értek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Először azt hittem, hogy Lincoln tényleg piknikezni viszi a sittes fickó csaját.
-
Quantumleap #13610 Engem tényleg emlékeztet a Bagósra az X-aktákból. -
#13609 #13606: az a gond, hogy senkisem ismeri és a létezését sem tudják. Ő a részvényes, de kellerman sem ismerte mindig carolinénak ugrált, késöbb meg a japán csicskának... mindig a japán gyerek beszélt a kopasz ürgével...
A cégnél caroline, kellerman, japán gyerek, és terence is csak egy báb volt...
biztos van még egy-kettő részvényes a kopasz tábornokon kivül... :)
Ha megtudnák a létezését tuti megkeresnék lincék és kinyirnák...
#13607: :D -
#13608 Kinőtem már abbol a korból(remélem), hogy felkapjam a vizet mindenen ;)
(ha bunkon, lekezelő hangnemben irtad volna akkor biztos máshogy reagáltam volna én is...) -
Quantumleap #13607 Dehogyis. Megéli majd a finálét is. Kiderül, hogy ő Michael igazi apja. -
#13606 remélem,hogy kinyírják majd... -
#13605 Örülök neki, hogy ezt ezek szerint ilyen szépen meg tudtuk beszélni. Kicsit féltem tőle, hogy le fogod harapni a fejem. Megkönnyebbültem... -
#13604 Biztosan. Sztem az évad közepe felé fog előkerülni és új lendületet fog adni a sorozatnak. -
akdestroyer #13603 egyáltalán a kopasz néma tábornok előkerül még? -
#13602 ezen már én is sokat filoztam, hogy ha nem teljesen igy de valahogy valaminek léteznie kell, vagy kelett...
néztem én is azt a company (cég) nevű műsort, sokmindent nem értek belőle, talán fiatal vagyok hozzá, meg stb...
viszont az már több mint fura, hogy rengeteg filmben van valami titkos amcsi szervezet vagy szövetkezet ami amcsi nagykutyákból áll, és a mocskos ügyeiket intézik...
persze lehet, hogy ez a divat ujabban és elsütik mindenhol, de lehet hogy minimális alapja van a dolgoknak.
(pl. amcsik se a jóindulatbol mennek irakba, vagy afrikába...)
de szerintem a nagy kérdés nem az, hogy van-e valoság alapja, hanem hogy a filmben mi a CÉG...
tudunk róla pár dolgot, de ez még mindig minimális "informésön" -
akdestroyer #13601 haggyátok már abba. inkább beszélgessünk magáról az eseményekről. na. mivel is lehet titeket feltüzelni....lássuk csak....ja már tudom!... KELLERMAN ÉL! -
DJviolin #13600 Sziasztok!
Ide nem szoktam irogatni, de én is nagy PB fan vagyok, és ki nem hagyok egyetlen egy részt sem.
Szóval azon gondolkodtam, hogy mint tudjuk, a háttérben egy rejtélyes "The company" nevű (magyarul: A cég) szervezet mozgatja a szálakat. Most a napokban adják a TV2-őn A cég című miniszériát, amely a CIA mindennapjait dolgoza fel. Szerintetek őrültségnek tűnik az az ötlet, hogy a Prison Break-ben a főgonosz maga a CIA? -
#13599 Semmi gond részben igazad van. PiskosFred-nek nem bunkoságbol irtam amit irtam. Előtte pár hsz-el írtam, hogy részemről lezárult a téma nem vitatkozom tovább. Nem akartm újrakezdeni/folytatni, ezért irtam egyrészt. Másrészt pedig azért meg pyrex írta, hogy törli a hsz-eket amik erről fognak szólni. Nem mondtam azt, a #13596 hsz-re hogy nincs igaza, azt sem hogy igaza van... de nem i mondom, mert a témában nem vitázom tovább...
Nem igazán értem, hogy érted azt, hogy "nagyobb rálátásuk van ezekre a dolgokra" más a felfogásuk, más a véleményük mint nekem, ezzel nincs gond.
A vita vége felé elkanyarodtunk a kiinduló pont tól, most a címen vitatkozunk mikor a szinkronról volt szó.
winnie-t sem volt szándékomban megbántani, nem lenézés, beszolás vagy bunkoskodás akart lenni amit irtam. Ő a címről írt amiben részben igaza van és részben el is fogadtam. Én anyit írtam, hogy a szinkron szar... címhez nincs sok köze...
PyRex-et nem szóltam le, sőt nem is írtam egy hsz-ére sem...
#13594 -ban igaza van, és ezért nem vitatkozom tovább...
És még anyit, hogy nincs miért lehiggadnom, mindvégig probáltam kulturált formában vitázni...
(Kulturált vitánál mindegyik fél meghalgatja a másik félt, megprobálnak érvelni, és vagy elfogadják a másik igazát, vagy nem)
A többivel egyetértek. Nincs harag, nem haragszom érte, remélem ezzel nem off-olunk és nem nyitunk egy új vitát...
-
#13598 gabo91, nem akarlak megbántani, de gyakran úgy látom a hozzászólásaidból, hogy nagyon hirtelenke vagy, ami nem baj, a korodnak tudható be szerintem maximálisan, biztos én is ilyen voltam, de mivel ez nem chat, hanem fórum, néha átgondolhatnád kicsit jobban a hozzászólásaidat, mielőtt beírod őket. Lásd #13588. Másrészt nem kellene ilyen nagy mellénnyel leszólnod olyan emberkéket, mint PiszkosFred, winnie vagy PyRex. Lehet, hogy ezt most így nehéz elfogadnod, de kicsit nagyobb rálátásuk van ezekre a dolgokra. És mégegyszer ne haragudj, csak azért írtam ezt le, hogy lásd, azért nincs teljesen igazad, és higgadj le kicsit. -
#13597 #13592 -
#13596 Marmint, angol nyelvteruleten a Prison Break nem nagyon fedte a masodik szezon torteneset, leven hogy borton kozeleben sem voltak (leszamitva Bellicket), hanem menekultek, rejtozkodtek, amire van megannyi szep angol kifejezes. De a harmadikban eddig megint passzol az angol cim a tortenethez.
Ellenben a magyar "szokes" szoval, ami kozelebb allt a masodik evad tortenetehez (is), mint az angol "prison break" kifejezes. De ez szamit? Semmit az eg egy adta vilagon :) -
#13595 magyarul... -
#13594 Nem, csak senki sem fogja meggyőzni a másikat arról, hogy a szinkron jó-e vagy sem. Mert ezt mindenkinek a magánvéleménye eldönteni. Ezért felesleges róla vitázni. -
Quantumleap #13593 Miért? OFF? Vagy fikázzák egymást valakik?
Persze igaz, smiley van a hsz.-ed végén. -
#13592 szerintem meg minden további hsz-t a témában törölni fogok, mert ez már uncsi :) -
#13591 első évad végén közel sincs vége a tőrténetnek, így aktuális a cim szerintem... de mind1 nem fogok ezen tovább vitázni.
Szerintem SZAR a szinkron hozzá!
Ezzel részemről itt lezárul a téma...
24h múlva már az új részt fogjuk lesni ha minden igaz... -
winnie #13590 ja. kojak. columbo. nyilván a nevekkel más a helyzet. olykor kapnak alcímet, de ennyi. a house "doktor" előtagot kapott, hogy el lehessen helyezni.
a pb meg olyan magyar címet, ami jobb az angolnál, hiszen az angol cím a 2. évadban megbicsaklik, a magyar viszont továbbra is áll. -
Quantumleap #13589 Ezek nem jó példák, mert ezek miért ingerelnék lefordításra a szinkronkészítőket, pláne a második? -
#13588 Csak enyit mondok:
- Dr. House
- Jericho
-
Quantumleap #13587 Szerintem le kellett fordítani a Prison Breaket, hogy az angolul nem tudó néző érdeklődését is felkeltse. Amúgy én sem értem, hogy akik nem elégedettek, azok hogy fordították volna? Börtöntörés? -
Quantumleap #13586 Ha uncsi, ugord át az evvel kapcsolatos hsz.-eket. Néha erről is kell vélekedni az embernek. -
#13585 ne szpemeljetek
köszi... :) -
#13584 Hagyjátok már abba ezt a szinkron témát, uncsi.
Gabo te meg ne filozofálgass mert megárt. :) -
#13583 csak a tiedét.
"Más szemében a szálkát,sajátjában a gerendát sem..." -
#13582 miért ne kéne?
akkor ennyi erővel egy filmét sem kell... :\ pff hogy nézne má ki -
#13581 Mond, csak az én írásaimat elemzed, vagy esetleg másokéban is kutakodsz... -
#13580 nem mondta senki sem, hogy le kell fordítani! -
#13579 Na még megörültem,hogy 100 új üzi,és akkor meg ilyesmiről megy a vita.Ez lerágott csont már. -
#13578 és a lesz még mindig egy sz-szel....
ha már ennyire kötekedsz.