Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sweech

PrisonMan
Most fejeztem be a 2x17-et <#vigyor>
Nem, jól írtam, amit írtam <#wink>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azért, mert segít Michaeléknak!
2x17: Rendes volt Mahonétól, hogy nem ölte meg C-note-os és a gyerekét! + Sara jól megszivatta Kellermant
<#nyes><#nyes>

scorpeeon
6

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Nem kell már spoilerezni.
ffxi
Kellerman helyett nem Mahone-t akartál írni?

Fákjúal!

PrisonMan
Ma néztem meg a 2x16-ot. Miután megnéztem: Bakker már csak 5 rész van <#vigyor><#vigyor>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szegény Zakkant... 😞( Kellerman naggyon kemény volt xD

ffxi
jah tényleg, kösz 😄

Fákjúal!

N1ggA
21-edike 😄

Spread De Love!

precision
sztem ProGabe -nek nyugodtan odaadhatod...persze csak ha vállalja 😊

Bazinga!

tnm
beraktam. egyébként mint biztos észrevettétek, már nem frissítem a FAQ-t, és mint talán azt is észrevettétek ide se nagyon járók/írok, lehet jelentkezni a "nagy értékû" FAQ, jelszaváért, és tartalmáért. Kvázi átadom a "jogokat".😊
DE CSAK PÉNTEK DÉLUTÁN 4 UTÁN! ADDIG NEM FOGLALKOZNÉK ILYESMIVEL.

nah, hajrá {newB-knek nem adom oda😛}

ProGabe
ez akár mehetne a FAQ-ba,és aki ezek után is azzal jön hogy õ,vagy az öregapja régi katonatársának az unokájának a haverjának a homokos haverja úgy tudja hogy nem lesz több évad,vagy igazából csak egyre terveztek,kifilézem az aranyhalát -.-

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

desigo
poén😊
ffxi
pont most tartok a 2. évad 20. részénél, ahol a dátum: 6/17 és hányadika van ma? 😄

Fákjúal!

"Nekem eleve gyanús volt, hogy pár hónap alatt kész lenne a sorozat, ha a múltkor még arról lehetett olvasni, hogy nem találták még meg a szereplõket..."
Erre csak annyit válaszolnék, hogy nem akkor kezdik el leadni a sorozatokat mikor kész van az egész, hanem 10-12 rész után, és a többit már azalatt forgatják mikor már megy a tv-ben a sorozat. Szóval emiatt nem hiszem h elhalasztanák. De ez csak az én véleményem

Atisz
Szabadúszó nõ... ez jó. 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

ez nem hír, csak valaki hülyeséget beszél.
Leginkább arra lennék kíváncsi, hogy a tv.com-on hol található a hír.
Rockynhooo
de milyen halász?! ez kb olyan mint ha beírnám h lesz a 3. évadben egy bicikliszerelõ meg a nõje...! meg szabadúszó nõ?😄😄😄😄 pff xD
persze meg egy kalapácsvetõ olmpikon

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

A "pár hónap alatt kész lenne a sorozat"-ot speciel én sem értem.
Rockynhooo
ne égess már ki!!!! plz!

Az illetõ hozzászólása:

Rossz hír, hogy állítólag csak 2008 tavaszától folytatódik a Fox-on a Prison Break. (Nekem eleve gyanús volt, hogy pár hónap alatt kész lenne a sorozat, ha a múltkor még arról lehetett olvasni, hogy nem találták még meg a szereplõket, a színészeket az egyes figurákhoz.) A harmadikban állítólag lesz egy ártatlanul bebörtönzött halász (panamai, természetesen), annak egy szép felesége, meg egy szabadúszó nõ, aki kormányzati megbízást (is?) teljesít. Érdekesen hangzik.
ProGabe
nem tudunk ilyen hírrõl,õsztõl,hétfõnként este 8-tól PB az USA-ban,ez biztos

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ForzaInter
😄DDDDDDDDDdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

Yo, Bitch!

Rockynhooo
én úgytom 2020-ban kezdõdik a 3. évad... h a magyar olimpia ideén legyen XDDXXDDX

Mincsi
Jó, és most azt olvasod ezen a fórumon, h 2009 telén fogják adni a 3. évadot. És ezt most elhiszed, és beírod a másik fórumba ezt.

Rush!

Aszongya a srác, hogy a tv.com-ról van az info.
REALista
Gondoltam hogy komolyan írtad de szerintem baromság...legalábbis remélem

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Fiúk. Ki kell ábrándítsalak titeket. Nem poénból írtam. Csak nyilván azt hittétek, abból kiindulva, hogy itt most a hülyülés megy.
REALista
Ja állítólag Kellerman nem válalta el a 3. évadot és most nem tudják hogy mi legyen.Valoszínû hogy valahogy kiírják a sorozatból de elképzelésem sincs hogy hogyan...😄

lele
mostmár van köszi szépen 😄 király 😄 😄 addigis kellerman hallott

Tit tudtok olyan rossz hírrõl, hogy a 3.évad csak 2008 tavaszától kezdõdik? Egy másik fórumon olvastam.
jax
Azér' ennyire már nem lehet unatkozni 😄😄😄😄

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

desigo
5 centirõl😊))

lehet nem ért fontos részt csak bõrt😊)))))))))))
Rockynhooo
jajaja! nem láttuk h fejbelõtte magát!

N1ggA
Elvileg fejbelõtte magát. De nem mutatták, úgyhogy nem biztos. Lehet, hogy Veronica is él.

Spread De Love!

Atisz
Kit érdekel? Ejtették a vádat... de amúgy igen, õ is halott.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Terrence Steadman halott?<#kerdes><#conf>
Atisz
Feladom... <#buck>

Rockynhooo
mert meg is holt

Ice Cortez
Na igen! <#vigyor3>

REALista
A banner-ban miért nem szerepel Kellerman???Úgy csináltok mintha meghalt volna...<#wilting>

Atisz
Na igen, de mivel 3 poggyászban voltak a maradványai, ezért továbbra is halott marad...

Kellerman szintén halott marad (kivéve ha a Foxhoz rekord mennyiségû "öngyilkos leszek ha meghalt Kellerman" jeligével ellátott levél érkezik) <#vigyor3>

ffxi
igen 😊

Fákjúal!

b4rc4
Tegnap mentem hozzá látogatóba: 😊

Kellerman él!

A google megmondja

😄

zmeor
DB-Cooper meghalt? <#vigyor2>

leszarom a konfigod...

desigo