Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem, jól írtam, amit írtam <#wink>#wink>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2x17: Rendes volt Mahonétól, hogy nem ölte meg C-note-os és a gyerekét! + Sara jól megszivatta Kellermant
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
DE CSAK PÉNTEK DÉLUTÁN 4 UTÁN! ADDIG NEM FOGLALKOZNÉK ILYESMIVEL.
nah, hajrá {newB-knek nem adom oda😛}
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Erre csak annyit válaszolnék, hogy nem akkor kezdik el leadni a sorozatokat mikor kész van az egész, hanem 10-12 rész után, és a többit már azalatt forgatják mikor már megy a tv-ben a sorozat. Szóval emiatt nem hiszem h elhalasztanák. De ez csak az én véleményem
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
persze meg egy kalapácsvetõ olmpikon
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Rossz hír, hogy állítólag csak 2008 tavaszától folytatódik a Fox-on a Prison Break. (Nekem eleve gyanús volt, hogy pár hónap alatt kész lenne a sorozat, ha a múltkor még arról lehetett olvasni, hogy nem találták még meg a szereplõket, a színészeket az egyes figurákhoz.) A harmadikban állítólag lesz egy ártatlanul bebörtönzött halász (panamai, természetesen), annak egy szép felesége, meg egy szabadúszó nõ, aki kormányzati megbízást (is?) teljesít. Érdekesen hangzik.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Yo, Bitch!
Rush!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
Spread De Love!
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Kellerman szintén halott marad (kivéve ha a Foxhoz rekord mennyiségû "öngyilkos leszek ha meghalt Kellerman" jeligével ellátott levél érkezik) <#vigyor3>#vigyor3>
help
😊