23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
Quantumleap #13537 T-Bag=Zsebes, Tweener=ficsúr, svihák, tirpák, kisgyerek stb.
No comment. És ha belegondolok, hogy jóllehet így lesznek benne a dvd-n lévő feliratban is... -
#13536 1-13? Wtf? Ezt most komolyan így gondolják?
Amúgy felejtsük már el ezt a szinkronos témát. Szerintem nagyon jó a szinkron (mint a magyar szinkron általában) -
winnie #13535 "Hogy lehet így kiszúrni a PB. rajongókkal?!"
miért kiszúrás a pb-rajongókkal, hogy az évad, amit látta nem most, hanem pár hónappal később jelenik meg? -
#13534 Gondoltam, de igyis hülyén hangizk...
akkor irták volna rá hogy Első évad (azt alapbol gondolja mindenki hogy teljes évad, nem pedig össze vissza egykét rész)
Első évad!
1-13
Másikon meg
Első évad 1
4-22
-
#13533 mer külön dobozojban van -
#13532 lol ez vitszes...
Teljes első évad...
alatta piros betükkel pedig hogy 1-13. rész
Látszik, hogy magyar alkotmány, olyan mint a szarra való szinkron...
-
#13531 ok köszi,értem... -
#13530 erről van szó,nem az amcsiról
-
#13529 az első évad már kijött nem?én azt hittem :) -
leonaprofi #13528 Állítólag az 1.évad DVD-n csak jövőre jön ki.Addigra már le megy a 2.évad is.Nem értem miért van ez a nagy csúszás.Hogy lehet így kiszúrni a PB. rajongókkal?! -
#13527 Tényleg ez jó ötlet. Nem emlékszem rá, amit én linkeltem ot kintvan a feltőltő neve... -
#13526 hát ezaz hogy sjanos nem. :o arra már énis gondoltam. :o -
#13525 [URL=http://youtube.com/watch?v=MmkqCF0FCCY]PB - "Szia,Gyuri vagyok..."[/URL]
ugyanaz a rész,ugyanazok a vágások is,mint ami a fletósnál volt.ha valaki ilyen nagy vidiómasztör,akkor az megcsinálhatná újra a fletósat :)
vagy másik megoldás:emlékszik vki a feltöltőre?mert tőle is el lehetne kérni a vidit. -
#13524 Jaja most viszonylag hamar eltelt a hét, pedig hosszú hét ...
Mivel kedden munkaszüneti nap lessz, igy talán/remélhetőleg/szerintem elöbb lessz felirat is... -
#13523 Legegyszerübb megoldás az lenne, ha valakinek megvan akkor feldobja valami feltöltő oldalra, aztán onnét leszedjük...
Egyébként google... (én is ugy találtam meg) fentvan jópár oldalon de sehonnét sem lehet letőlteni... :S -
#13522 kay. nope. :o
lehet akkor onnétis letörölték. :o -
#13521 igaz itt is ott is:D de 1.2 itt neked 1 :D na mind1. :) nem néztem hogy fenn van mert ugy tudtam hogy fenn van mintha haverom mondta volna hogy ott nézte melyik nap azért adtam..:) -
#13520 juj,tényleg,szerintem ma meg is nézem a Victorpictor féle fordítással megint :) -
#13519 Béke mindenkivel :)
Gyors eltelt a hét, és mindjárt itt az uj rész, csak az a baj hogy már azt sem tom mi volt a legutóbbiban xD -
#13518 én aszittem hogy azért írja mert megtalálható a cucc rajta.. erre kértem hogy pontosiccsa.. erre leugatott. :C
irhatta volna őis hogy "bocs de azt hogy fentvan -e nem néztem.."
mer igy aszittem fentvan tutti csakő b4szik pontos linket adni mer 1. lusta 2. mitudomén.
nos.. énis sry. de ugyérzem nem csak az én hibám. -
#13517 amikor belinkelted először azért motnam hogy pontosabban mer hol az a cucc amit kértem/tünk? mer Gabo is keresi. :C
szóval erre nem. na mindegy. szóval nics fent. azé htx.
ya és rosszul lácc.. nem minden mondatomba van benne az hogy b4zmeg meg ijenek.. -
#13516 egy ötletként dobta fel a Gatvedert nem azért h feltétlen néz is meg:\ -
#13515 "yóakkor.. ugymondomhogy ezmost kiaf4sztérdekell meg miasz4rez?"
na akkor bazd+ itt szépen berakom egy helyet ahol sztem fennvan,ere te meg igy beszélsz...de ahogy észrevettem te a f4sz meg b+ meg egyebeket minden mondatodba beteszel...na meg keressme meg.hát bakker legalább ajánlottam vmit ha kell hát keress rá,dfe amint látom megkerested.:D
meg lehete töteni??? hát azt kérted olyan oldal ahonnan lelehetszedni,gondooltam oat is adok...szal kérj elnézést...elvan nézve...de legközelebb azért legalább reagálj finomabb hangnembe.:)tvm -
#13514 pf lol
le lehet tölteni -
#13513 yóakkor.. ugymondomhogy ezmost kiaf4sztérdekell meg miasz4rez?
aszondod itt keressem meg a pb-s videot? yó. ügyesvagy. de leakarom tölteni. innét lelehet? mer akkor mond hogy és énkérek elnézést.
hameg nem akkor meg nem is érdekes.
szerkesztve:
ok. látom letölteni lelehet de holvan a gyurcsányos szökéses cucc?
szerkesztve:
#13514: ya.. már észrevettem.. megnéztem az oldalon. ráis kerestem a szökésre meg prison break-re de azt ami kéne azt nem találtam. :o -
#13512 ha igy beirod be is adja..szal nem értem mért kell ennél pontosabban ::D de amugy www.gatveder.hu vagy gatveder.hu -
#13511 pontosabban. -
#13510 esetleg a gatveder.hu n?:D -
#13509 yaya. szerintemis. :D
gyurcásnyis benézett és betelefonált hogy lekéne szedni :D -
#13508 politikai tartalma miatt.(legalábbis ez lenne az egyetlen elfogadható indok) -
#13507 youtuberól mér tötölték?? -
#13506 meg hát az eredeti jobb volt. -
#13505 ahan. :| csak innét nem megy a letöltés :C -
akdestroyer #13504 LOOOL mekkora! "elkurtuk!" :):) -
#13503 Megtaláltam...
Michael-ék bizonyitékot találtak! -
#13502 hát nekem is kellene... találtam egy hangfelvételest...
elég érdekes nézzétek meg azért -
#13501 valaki még belinkelte a tikozs szökés felvételt.. amiben Gyurcsány szövege van.. :D valaki lementette?
mer törölték a videot és nkm meg kéne. :C plz plz monggyátok hogy valamejikötök lementette. :o -
#13500 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!:D megkeresi azt a csávot aki beárulta abruzzy-t és kinyirja...
Elmennek T-bagal (oda ahova akart menni tbag) kezetcsináltatni, meg persze michaelnek lábujjakat...
aztán merényletet csinálnak a kopasz ürge ellen, igy megbomlik a cég... lemegy a "cég" részvényeinek az ára, igy michaelék fingért megveszik :)
és tbag-el közösen beinditják a saját kis maffia vállalkozásukat...
Ja és T-bag elmegy ovóbácsinak... -
#13499 -
#13498 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!benevez a Sona karaoke versenyére? :OOO