23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • hunbasser
    de,ott van.koncentrálj erősebben,és akkor látni fogod ^^
  • hunbasser
    Wentworth Miller(Scofield) buzi...nem fikázás,hanem a szó szoros értelmében buzi.

nem értem az ilyeneket,tapadnak rá a nők,erre ez meg egy fiúba szerelmes....
  • lele
    az avataron nincs LJ és van helyette egy fejvesztett felesleges személy is...
  • II Rocky II
    lány vagy nem lány?:D akkor mértnem vállalja fel hogy miis valójában,ezen vok meglepődve.adatalpon mivna? há ez:--->ismeretlen....
  • gabo91
    Te figyu, szerintem nem kötelező olvasnod a hozzászolásokat. Talán azért van a topik, hogy beszélegessünk kulturált keretek között(információ és vélemény csere)... De ha neked a beszélgetés, vélemény nyilvánitás vita akkor sajnállak.
    Egyébként pedig a vita is egy kommunikációs forma...
    És egyálltalán nem volt semmiféle vita arról, hogy ki miben van, csak beszélgettünk róla.

/választ, és anyázát privátban kérném/
  • Seeley
    keresek, de kiadta ezt is a gugli, WI LÁV IT:
    http://www.forum-prisonbreak.fr/galerie/albums/userpics/10002/374929062c612474ebabjy6.jpg
  • Seeley
    de még eyecandy :D
  • nagy hős
    hülyén kopaszodik szegény :D
  • Seeley
  • Seeley
    nah, drága Whistler (háttérben meg Bellick bele :DDd)
  • Rockynhooo
    :\\\
  • laca133
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://www.szokesfan.hu/photo_finish_vamonos_promo_feliratozva

Na így nem látszik meg a kék link :)
  • Seeley
    valahogy nekem egyik nick sem hatott überférfiasnak itt...kurváratökmindegy miylen nick van

hagyd unatkozik, elég volt a zsebhoki, most a nickeket nézi :D
  • ancsie18
    Úristen, ne legyél már ilyen... balf@sz. Nem mindegy milyen nickje van?! Érdekes, számomra a nickje ellenére is kiderült, hogy nő. Annak ellenére, hogy ez egy fórum szerintem teljesen mindegy.
  • Seeley
    mét, a Flamer az olyan férfias???? haggyámá a hülyeségeddel nah, köszi szia
  • Szolnokboy1
    istenem, zárjuk már le ezt a ki-hol-miben vitát.

Peter Stormare (AbruzzI) filmográfiája:

http://www.imdb.com/name/nm0001780/

Robert Knepper (T-Bag) filmográfiája:

http://www.imdb.com/name/nm0460694/

Itt van minden, tanuljuk meg használni az IMDb-t!!
  • Flamer
    de az egy csávó bazz. :D temeg nő létedre férfi nikkel lófrálsz? transzfesztita vagy, vagy miarák? :o
  • Seeley
    mert onnan van, kurvajó néz és kész :D
  • Flamer
    google. :D keressrá. lesz ezer.. :D
  • Flamer
    hát.. a Seeley-ről fojton a Dr. Csontból aaz fbios csávó ugrik be.. ezért hittem hogy fiu :D
  • Rockynhooo
    büntipontot neki!!!
  • gabo91
    nem t-bag hanem abruzzy...összekevertem őket...
  • N1ggA
    nemjátszik
  • Seeley
    igen :D

Whistlerről nincsen képetek?
  • Reyes
    T-Bag játszik az Armageddonban???? Hol?
  • PyRex
    ki tudja... a mai világban :)
  • Flamer
    yahogy te lányvagy. :D
  • Seeley
    kényszer?? muhahaha, na ne már.

izlések...igen, nekem Scofield nagyon is yesitis, és Whistler is eléggé eyecabdy. Scofield önmagában is az, Whistlerre meg még rásegít ahogy beszél és játszik, az egész karaktere..és néha ahogy néz...William Fichtner meg szimplán for prez

szal semmi kényszer...:DD nézek sorozatokat amikben nincsen nekem eyecandy, csak egyszerűen jó, ittvan, nekem.
  • ancsie18
    Neked tényleg tetszenek ezek a pasik?! Csak mert pl nekem egy pillanatra sem tetszett egyik sem. Scofield pl azért nem, mert láttam már előtte 1-2 filmben és ott is ezt a tenyérbemászó bárgyú mosolyt nyomta, nagyon idegesítő...
    Szóval, most neked tényleg bejönnek ezek a pasik, vagy csak kényszerből állítassz köztük sorrendet, ez van alapon?
  • Seeley
    majdnem 400 új üzenet, nem olvasnék vissza, bocsi ;)

Ahh, gyerekek, Whistler tényleg eyecandy, ebben az epizódban végleg eldöntöttem, az és kész :D No persze továbbra is Sco a number one, de akkor is, Whistler feljött a második helyre, Mahone a drog miatt lecsúszott a harmadikra, igaz, jó pontot szerzett hogy végre Ő is használta a drága eszét. Az az új rab baromi idegesítő, a feje, jájj, egy gyík, remélem lenyomják...ahh, és mindjárt szökhetnek, dehát kurvára nincsen olyan nagy terv...én a helyükbe szítanék egy bazi nagy lázadást :DDDD

és és és SPOILER nagyon várom a dupla részt, ahh, két hotti (Sco-Whistler) bunyózni fognak :D
  • II Rocky II
    akkor most van olyan, hogy 4-0 vmeik csapat nyert??? vagyuis hétfőn lessz pb vagy nem?
  • gabo91
    :D
    max ugy lehetne megcsinálni f@szán, mint ahogy megtudtuk a doboz tartalmát...
    susan emlékezne vissza a dolgokra...
    mondjuk, ha elkapják susant, és beviszik sona-ba akkor lenne ideje visszaemlékezni... :D
  • Quantumleap
    Ez csak a szokásos ugratós kérdés, vagy pedig új vagy?
  • Quantumleap
    De amúgy szerintem SWC-t igazán megnyerhetnék egy epizód erejéig, hogy egy visszaemlékezésben konkrétan lássuk, hogy miként is zajlott a megkínzása és halála (na jó, a fejlevágást talán nem kéne mutatni). És ezzel legalább elejét lehetne venni az afféle bárgyú reménykedéseknek, hogy "hátha visszadallaszbobizzák".
  • Herold
    Szerintetek Kellerman meghalt?
  • gabo91
    E/1 -ben mondta, így nekem az jött le, hogy ő csinálta...
    bár nem sokat számít, hogy ki és mit csinált vele... lényeg, hogy susan van a videóban...
  • gabo91
    Sorry én is utálok sokmindent (inkább nem kezdem megint, hogy mit/miket)
    Abban igazad van, hogy nem Abruzzy a neve, és legalább a valódi nevén nevezzük őket, de ugy nem sokan tudnák kiről van szó.
  • Rockynhooo
    Ő ABruzzi :)
  • Fergio
    Bocs hogy nem néztem utána a rendes nevének. Azért nyugtass meg, nyugodtan fogsz majd aludni?
  • II Rocky II
    "szörnyű dolgokat keeltt művelnem azzal a nővel")
    ez nem azt jelenti hogy ő tette,,,hanem hogy parancsot adott,és arra is érthette :P