23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#13703 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!befér akkora helyre egy igen komoly csónak. csak ugye szerintem megint azzal lesz a gond, hogy scofield mondjuk 4-5 emberrel számol a bátyját is beleértve, de közben majd jön lechero meg t-bag meg bellick is, stb... -
#13702 eh. nem érdekellnek a hszek :D de temeg ne legyé lusta. és ha nem láttad a részt akkor meg ne mondj hüjeségeket :D
amúgy yó szórakozást :D -
#13701 kösssz.:D msot vhogy naon lusta voltam:Dlegalább nőtt a hszeid száma is.amugy mégegyszer kösssz.ma megnézem. -
#13700 #13700 -
#13699 ottvan a banner alatt.. hosszupuska. :o
legfrisebb 10 felirat közt van a pb. :c -
#13698 linketaggyámáakkor:D -
#13697 yóte ne dumájj mer nemis láttad az uj részt.. abba már másképp van.. :C mér mondasz ojat amit még nem láttál?.o -
ryhdeksan #13696 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és azzal hogy menekülnek meg egy gumicsonakkal, akkor helyre nem fér be egy olyan gumicsonak ami elbírna annyi embert, evezni meg a kezükkel fognak ? .D -
#13695 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tuti hülyitik,megmondta Scodield hogy beveszik mivel nincs más választásuk,aztán meg majd kidobják mikor nem lessz rá szükség. :) -
#13694 bevették -
ryhdeksan #13693 bentvan -
#13692 mártegnapota :DD már megis nézte szerintem mindenki.. :D csak tenem :D -
ALDO #13691 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mahone-et bevették a buliba, vagy megint hülyítik? -
#13690 nem akarok olvasgatni ilyet mégnme tettem ,de msot megteszem.: szal van felirat már??? és a pictor forditja akkor?:) -
ryhdeksan #13689 csak az a latin megölne téged -
#13688 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szvsz gumicsónak -
#13687 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!#13681: ezt irtam én is, csak törölték...
#13684: (kerekitéssel 20k ft) lehet, hogy itt nem venne belőle semitse, de gondolom tenger part nagyba megy a bol igy valoszinű olcsobb. meg nem kell sok minden csak pár kicsi palack.
Tuti vizen keresztűl menekülnek majd, mert linc kérdezte a buvárboltost, hogy honnét kezdődnek a nemzetközi vizek...---> igy megy ő is, és gondolom james nője is.
az is lehet, ohgy gumicsonakot vettek és azzal fognak menekülni :) -
Quantumleap #13686 De ha valamelyik csapat 4.0-ra veri a másikat, két két múlva akkor is dupla epizód lesz? -
#13682 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!persze. szkófildnak, lincnek, meg a kiscsajnak, meg wihistlernek is.. mind ez egy ládába :D
ya.. oxigénpalackal együtt. :D
mer belefér.. sure. :D -
#13681 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!gyerekek.. sztem egyértelmű hogy a hűtőtáskában búvárfelszerelés van.. ugy fognak tovább menni... -
#13680 -
#13679 yep. énis.. szoknyába volt.. lehuzni a bugyikát, és mehet a menet :D durvaaza csaj :D és láccottak az izzatcsákcseppek a mellkasán :D huH+!++! :D -
#13678 Viszont nagy gondban lennék, ha a Heroes-ban levő latin csaj (az is új ott), illetve eközött kéne választanom. Nem tudnék dönteni elsőre, valamelyiket tuti bánnám. :) -
#13677 jaja nagyon szexizett ott, aszittem lincoln ramaszik :D de aztan megsem. en biztos megtettem volna :DD -
#13676 Ezt mondtam már jóval korábban is, hogy végre egy normális kinézetű csajt hoztak a filmbe. :) -
#13675 nem lesz jövőhéten, de 2 hét mulva dupla epizód -
#13674 jah
pöpecül nézett ki -
#13673 ya.. visszatérve a részre.. :D de elkaptam volna a kiscsajt a parton :DD szoknyába.. :DDD hah :D -
#13672 én várok egy hónapot is :D csak akkor 5 órás részt kérek :) -
#13671 fu,akkor győzzön már vmelyik 4-0-ra! :D -
#13670 pff ekkora szopast, miert nem rakjak at masik idopontba? mondjuk a meccs elott egy oraval vagy utana... faszomat deszar -
#13669 JÖVŐ HÉTEN NEM LESZ MEGINT PRISON BREAK, CSAK AKKOR, HA A BASEBALL WORLD SERIES-BEN A BOSTON RED SOX VAGY A COLORADO ROCKIES 4-0-RA VERI A MÁSIKAT. HA LESZ 5. MECCS, AKKOR ELMARAD A PB! -
#13668 -
#13667 ja az a csavo aki uj, az szerepel a hősökben is :) vicces -
#13666 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de patkány feje van annak a kis buzi embernek akit az elején hoznak:D:D -
#13665 nem,ez teljesen véletlen :) a banner már nyáron kész volt(ha emlékezetem nem csal) -
#13664 Csak egy kérdés. A képmontázson fent direkt lett így betéve Sarah, hogy csak a feje látszik? -
#13663 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem mer most hűtőtáska :D -
Larvin #13662 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Már megint ez a mi van a dobozban dolog -
Quantumleap #13661 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De amúgy tegyük fel, hogy egyeseknek igazuk lesz, és két rész múlva megszöknek. De ez hogy a fenébe menne végbe? T-Bag, Bellick, a kosarasgyerek és Lechero ennyi idő alatt tudomást szereznek a dologról, és betársíttatják magukat? Vagy az érintett három személy megszökik, és utóbbiak a Sonában maradnak? Utóbbinak nem sok értelme lenne.