Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
1. évadban pl. Bellick volt a fõköcsög, õ szaglászott Scofieldék után meg minden, 2. évadban Mahone üldözte õket, erre a 3. évadban Mahone + Bellick is valszeg együtt fognak szökni Scofieldal nah pl. ezt ki gondotla volna az elején? senki sztem.
Your suffers will be legendary even in hell!
Mi a helyzet Falzoneval?
tudjátok akit Scofield meg Abruzzi elég szépen átbasztak még az 1. évadban és lecsukták. Õ nem fog vhogy bosszút állni vagy ilyesmi?sztem nagy lenne ha a 3. évadban kiszabadulna és elkezdene vadászni Scofieldékra 😄
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
3.évadban, mint fõszereplõ? Nem rossz ötlet. Nekem is eszembe jut mindenféle lélegzetállító ötlet az elkövetkezendõ részekkel kapcsolatban. Például kiderülhetne, hogy Debra gyereket vár Tweenertõl, és meg akarja õt bosszulni Mahonén.<#wow2>#wow2><#smile>#smile>
Neoman.:senkiháza mellékszereplõ.---jah mellékszereplõnek gondoljuk,de mivan ha õs is fõszereplõvé lép elõ a 3.dik évadban.nemtudni,
24 - Exile -Nov.23
lehet majd valaki mindjárt jól megcáfol
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
24 - Exile -Nov.23
Banks hol volt az 1.évadban?<#vigyor0>#vigyor0>
Szerintetek Scofield-nek sikerül megszüknie a börtönbõl?<#idiota>#idiota>
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
találjunk ki mást
Sucré meghalt vagy nem? 😄DD
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Kellerman tényleg meghalt?<#vigyor3>#vigyor3><#crazya>#crazya><#buck>#buck>
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.