23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • ffxi
    :( télleg? Ne szívassatok...
  • Quantumleap
    Majd gondolom gyűlnek a fake-ek a torrentoldalakon, a balgák meg töltik őket.
  • DJ BP
    Baseball volt helyette :)
  • ffxi
    FOX-on nem adták tegnap?
  • Fido4life
    na de remek
  • Oncsi
    ;) nagyon jooo:D
  • Rockynhooo
    alreg... :\
  • Flamer
    már szinkron van. :D dual audio :D
  • VinylToy #13406
    Ja tényleg a Kellermanos az sokkal jobb!
    De amugy minek kérdezed meg, ha már el lett mondva, hogy igen baseball meccs miatt nem vetítették le a részt!
  • ancsie18
    Igen. Jövőhéten lesz, azutáni héten pedig ismét nem, szintén baseball miatt.
  • II Rocky II
    lejárt poén:D de amugy mot baseball mecs miatt nem adták le a pb-et?
  • VinylToy #13403
    Mikor lesz felirat???!!!

[csak viccel]
  • dienesoft
    Álllattttt:D:D:D:D:D
  • Flamer
    ya. csak ő rosszat linkelt.
  • Rockynhooo
    talán ez ? :P
  • hunbasser
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddddddddddddddd

beszarok ezen :Dddddddddddddd
  • ForzaInter
    ja bocsi, nemtudtam hogy így széthúzza... más fórumoknál nem ígyvan, sry, pyrex légszíves töröld
  • szucsy89
    ilyet nemár plsthx
  • zaki
    teccet neki xd
  • desigo
    szépen széthúztad a topikot....
  • nagy hős
    ügyes
  • nud
    Prison Break titkos felvétel!
  • scorpeeon
    Illetve itteni idő szerint kedden.
  • hunbasser
    talált.
  • setuh
    most hetfon nem lesz pb??
  • Flamer
    és 4. kinem szarja le..
  • gabo91
    Az biztos... (bár még egyiket sem csináltam )
    Nem gondoltam volna, hogy Susan végezte el a "véres" munkát...
  • gabo91
    1.
    Egyrész korán volt (na nem azért mert minden nap délbe kelek)... másrészt pedig eléggé aznaposan 2 óra alvás után szerintem ti se törekedtek a helyesírásra.

2.
    (Igen a helyesírásom alapból szar, és a lustaságom is rájátszik a dolgokra.)

3.
    Felesleges minden betűt használni, csak azt használóm ami közel van.

(három a magyar igazság, meg egy a ráadás)

+1
    Szerintem néha a ti hozzászólásaitokat is lehetne bocolgatni...

• hunbasser
    "meg azán michael sem szeretetből csinálni"

te lenni madzsar? :)
  • Fido4life
    egy ember lelövése, és fejének lefürészelése között, szerintem van külömbség
  • Quantumleap
    Ja, hogy C-Note.
  • Atisz #13380
    Franklin a néger katona... (avagy a 100 dolláros személyesen)
  • Quantumleap
    Ki az a Franklyn őrnagy?
  • Atisz #13378
    Végülis a nő fűrészelte le Sarah fejét? Elég nehéz elhinni hogy annyira nehezére esne az ilyesmi azok után hogy milyen hidegvérrel lőtte le a sírásót...
  • Abruzzi
    szerintem simán azért írta úgy mert az csak 1 karakter nem 2 és könnyebb leírni :D
  • PyRex
    Bocs, lehet, hogy csak az én szememet bántja. Amúgy nem kötekedésből írtam, de azért azt olvasni, hogy: "kimászik a jukon" nekem spec. szenvedés volt :)
  • Flamer
    pff.
  • PyRex
    helyesírás
  • gabo91

Hát ebben nem lennék olyan biztos...
    mért te eltudod képzelni, hogy kint áll susan egy limuzin melett benne ül a kopasz ürge, kimászik a jukon michael kisegiti jamest, majd susan integet hogy erre erre itt vagyunk... odafutnak michael kezébe nyomják a pezsgőt majd megérkezik linc és lj...
    ááá kizárt...
    meg azán michael sem szeretetből csinálni... a cég megakarta őket ölni, most élve kell nekik michael, de attol még nem felejt se a cég se michael...
    meg aztán ha elengedik őket akkor michaelék lazán betudnák őket buktatni... gondolj bele. Most üldözik majd michaelt ha bemenne a biroságra elmondana mindent tanuskodna lj és linc is akkor elég kellemetlen helyzetbe lenne a cég és az embereik... (főleg susan)
    sucre most biztonságban van, mert már nem a fox riveres fegyencekről szol a dolog... mahone akit a cég fizett ugyebár mindenkit föld alá szeretett volna pakolászni hogy nelegyen gond...
    meg aztán a cég sem köt kompromisszumokat... linc megprobálta szöktetni sara-ékat... milett belőle? ... ha normálisak letek volna akkor susan felhivta volna linc-et hogy töbet ilyen nelegyen mert tényleg bajok lesznek... nem elöbb cselekedtek aztán szoltak...

Igen linc mindenhol szabad ember most. De én nem is igy gondoltam hogy menekülnie kell...
    hanem ha michaelkiszökik a bőrtönből akkor őt mindenhol körözni fogják, nem tud sehova sem menekülni... és a hatoságok (főleg a panamai hatoságok) tuti lincet vennék elő hogy holvan a kisöcséd...
    ilyenre volt példa a filmben... franklyn örnyag feleégét fenyegették, hogy lecsuatják meg elveszik a gyereket tőle ha nem mondja meg hol a férje... (és ő sem tudta, hogy hol van...) uána megint fenyegették, hogy segitsen elkapni...
    Na én igy értettem, hogy lincnek is menekülnie kell majd...
  • PyRex
    persze, aztán viszik a sonába... ő sem hülyült meg azért...