23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#13417 :( télleg? Ne szívassatok... -
Quantumleap #13416 Majd gondolom gyűlnek a fake-ek a torrentoldalakon, a balgák meg töltik őket. -
DJ BP #13415 Baseball volt helyette :) -
#13414 FOX-on nem adták tegnap? -
#13413 na de remek -
#13412 ;) nagyon jooo:D -
#13411 alreg... :\ -
#13409 már szinkron van. :D dual audio :D -
#13406 Ja tényleg a Kellermanos az sokkal jobb!
De amugy minek kérdezed meg, ha már el lett mondva, hogy igen baseball meccs miatt nem vetítették le a részt! -
#13405 Igen. Jövőhéten lesz, azutáni héten pedig ismét nem, szintén baseball miatt. -
#13404 lejárt poén:D de amugy mot baseball mecs miatt nem adták le a pb-et? -
#13403 Mikor lesz felirat???!!!
[csak viccel] -
#13402 Álllattttt:D:D:D:D:D -
#13401 ya. csak ő rosszat linkelt. -
#13400 talán ez ? :P -
#13399 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddddddddddddddd
beszarok ezen :Dddddddddddddd -
#13396 ja bocsi, nemtudtam hogy így széthúzza... más fórumoknál nem ígyvan, sry, pyrex légszíves töröld -
#13395 ilyet nemár plsthx -
#13394 teccet neki xd -
#13393 szépen széthúztad a topikot.... -
nagy hős #13392 ügyes -
#13390 Prison Break titkos felvétel! -
#13389 Illetve itteni idő szerint kedden. -
#13388 talált. -
#13387 most hetfon nem lesz pb?? -
#13386 és 4. kinem szarja le.. -
#13385 Az biztos... (bár még egyiket sem csináltam )
Nem gondoltam volna, hogy Susan végezte el a "véres" munkát... -
#13384 #13374
1.
Egyrész korán volt (na nem azért mert minden nap délbe kelek)... másrészt pedig eléggé aznaposan 2 óra alvás után szerintem ti se törekedtek a helyesírásra.
2.
(Igen a helyesírásom alapból szar, és a lustaságom is rájátszik a dolgokra.)
3.
Felesleges minden betűt használni, csak azt használóm ami közel van.
(három a magyar igazság, meg egy a ráadás)
+1
Szerintem néha a ti hozzászólásaitokat is lehetne bocolgatni...
-
#13383 "meg azán michael sem szeretetből csinálni"
te lenni madzsar? :) -
#13382 egy ember lelövése, és fejének lefürészelése között, szerintem van külömbség -
Quantumleap #13381 Ja, hogy C-Note. -
#13380 Franklin a néger katona... (avagy a 100 dolláros személyesen) -
Quantumleap #13379 Ki az a Franklyn őrnagy? -
#13378 Végülis a nő fűrészelte le Sarah fejét? Elég nehéz elhinni hogy annyira nehezére esne az ilyesmi azok után hogy milyen hidegvérrel lőtte le a sírásót... -
Abruzzi #13377 szerintem simán azért írta úgy mert az csak 1 karakter nem 2 és könnyebb leírni :D -
#13376 Bocs, lehet, hogy csak az én szememet bántja. Amúgy nem kötekedésből írtam, de azért azt olvasni, hogy: "kimászik a jukon" nekem spec. szenvedés volt :) -
#13375 pff. -
#13374 helyesírás -
#13373 #13345
Hát ebben nem lennék olyan biztos...
mért te eltudod képzelni, hogy kint áll susan egy limuzin melett benne ül a kopasz ürge, kimászik a jukon michael kisegiti jamest, majd susan integet hogy erre erre itt vagyunk... odafutnak michael kezébe nyomják a pezsgőt majd megérkezik linc és lj...
ááá kizárt...
meg azán michael sem szeretetből csinálni... a cég megakarta őket ölni, most élve kell nekik michael, de attol még nem felejt se a cég se michael...
meg aztán ha elengedik őket akkor michaelék lazán betudnák őket buktatni... gondolj bele. Most üldözik majd michaelt ha bemenne a biroságra elmondana mindent tanuskodna lj és linc is akkor elég kellemetlen helyzetbe lenne a cég és az embereik... (főleg susan)
sucre most biztonságban van, mert már nem a fox riveres fegyencekről szol a dolog... mahone akit a cég fizett ugyebár mindenkit föld alá szeretett volna pakolászni hogy nelegyen gond...
meg aztán a cég sem köt kompromisszumokat... linc megprobálta szöktetni sara-ékat... milett belőle? ... ha normálisak letek volna akkor susan felhivta volna linc-et hogy töbet ilyen nelegyen mert tényleg bajok lesznek... nem elöbb cselekedtek aztán szoltak...
Igen linc mindenhol szabad ember most. De én nem is igy gondoltam hogy menekülnie kell...
hanem ha michaelkiszökik a bőrtönből akkor őt mindenhol körözni fogják, nem tud sehova sem menekülni... és a hatoságok (főleg a panamai hatoságok) tuti lincet vennék elő hogy holvan a kisöcséd...
ilyenre volt példa a filmben... franklyn örnyag feleégét fenyegették, hogy lecsuatják meg elveszik a gyereket tőle ha nem mondja meg hol a férje... (és ő sem tudta, hogy hol van...) uána megint fenyegették, hogy segitsen elkapni...
Na én igy értettem, hogy lincnek is menekülnie kell majd... -
#13372 persze, aztán viszik a sonába... ő sem hülyült meg azért...