23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Atisz #13457
    Számomra az a sorozat jó, ami már szinte függőséget okoz (PB ilyen :D)... A Lost 2. évadánál én azt mondtam: anyád, na jó akkor ebből a kakiból nem nézek többet - és így is lett. Ezt egy jó sorozattal az ember nem tudja megcsinálni. Ennyi.

• akdestroyer
    Na kicsit elkanyarodtunk a témától. Például senki nem feszegette még hogy a mi a francot ásott el szkófild a gödörben????? Én speciel nem tudom elképzelni, hogy majd a szökés közben gyorsan megmozgat 1 m3 földet hogy kiszedje azt a valamit.... sztetek???
  • hunbasser
    repül a kő ^^
  • II Rocky II
    akkor jövöhéten lesz a pb kövi része,már azért kezdem várni.:)
  • ProGabe #13453
    * december 17-én a 3×12-es résszel pihen le a sorozat (nyilván kapunk
    egy b* nagy cliffhanger-t. Ha nem, akkor kiegyenesítjük a kaszát.)
    * április 14-én pedig folytatódik a PB a 3×13-mal és szalad bele
    júniusba, akárcsak a 24. (Vagyis első körben 13 SCC-epizód lesz.)

forrás:sorozatjunkie.hu

igen,sok-sok idő.de nem kéne a sirám a köv. 100 hsz-ben.köszönjük!
  • sweech
    10 négyzetméteres sziget?
  • II Rocky II
    igy igaz...az egész film egy 10 négyzetméteres helyen zajlodik le ....hát naon jó:D:Ppersze azért izlések és pofonok,kinek a pap és kinek a papné
  • Rockynhooo
    tényleg... :\
  • ancsie18
    Persze, hogy az. És én a Prison Break-ről is mondtam véleményt.
  • Attila8805
    De ez Prison Break topic!!!
  • tommyg
    szerintem meg mind2 ugyanolyan jó
  • ancsie18
    Hát, nem vagyunk egyformák. Nekem a Lost A SOROZAT.
  • Atisz #13445
    A Lost a legértelmetlenebb és legkevésébé érdekes sorozat amit valaha is láttam.

PB ennek szöges ellentéte...
  • ancsie18
    Szerintem eredetileg addig lett tervezve a sorozat, amíg tényleg tudta hozni a színvonalat, tehát kb. első évad 2/3-a. Ott kellett volna lezárni, mielőtt elkezdett volna esni a színvonal. Én már csak a párom kedvéért nézem, mert együtt nézzük a sorozatokat, de annyira hidegen hagy... Már előre lehet tudni, mi lesz. Semmi újat nem tudnak mutatni. Ha ennek a végén is menekülnek meg, meg jön egy nyomozó, aki keresi őket, megőrülök...

Bezzeg a Lost... Óóóó... Lost... (Bocs az offért...)
  • gabo91
    Felőlem huzhatják még jopár évadig...
    véelményem szerint pedig az elős és a második évad egybe tartozik.. mert börtönbe kerül, megszökik, elmenekül (rendezgeti a dolgokat)
    a harmadik évadot nézhetjük akár PB2 -nek is...
    itt most sona-bol kell kijönni, és itt is lenne mit megoldani...
    negyedik évadban elmehetnénk mondjuk ausztráliába kideriteni hogy mivan ott a vizben... meg ezek után fura befejezés lenne az, hogy michael kihozza jamest a sona-ból linc viszi a meghivot neki, hogy gyere öcskös megyünk partyzni, a kopasz ürge meghívott a bulira...
    ott pedig michael kezébe nyomják a pezsgőt kezet ráznak a kopasz ürgével
    (linc elviszi susant egy gyönge menetre)
    kopasz ürge meg susan elmondja hogy sorry saraért, kaptok egy zsák pénzt szevasztok...

áááá ez kizárt, ez ami sosem lessz... se a cég nem iylen se michael... lessz még (lehetne még) üldözés menekülés, stb
    meg aztán még nem derült ki semmisem.
    Mi sem tudjuk, hogy ki a kopasz csávó michaelék pedig a létezését sem tudják
  • Quantumleap
    Én meg azt mondom, hogy ne legyen klisés hepiend.
  • II Rocky II
    nem ugy gondoltam ,na hanem ugy ,hogy a második évadot lekelett volna zárni hogy sikerült megszökni és az elnök kegyelmet ad nekik és pont.de jó tetszik huzhatják nézni foogm,csak ugy lett volna logikus...:)
  • sweech
    "már lekellett volna zárni...ez az évad nem kellett volna,most mondom még ugy hogy tetszik azért nagyon"

ennek mi értelme? ha egyszer nagyon tetszik miért akarod hogy befejezzék? ellentmondás ez

szvsz ha ilyen marad a színvonal, "húzhatják" még egy darabig =)
  • II Rocky II
    már lekellett volna zárni...:D nemjo ha nagyon elhuzzak...ez az évad nem kellett volna,most mondom még ugy hogy tetszik azért nagyon,csak uncsi hogy megint szökni kell.szal lekéne zárni,de sztem ezt is huzzak vinjak még vagy 1-2 évadot fognak leadni mint a 24:D
  • gabo91
    Egyébként szerintetek elképzelhető lenne 4. évad? Vagy "már unalmas, fejezzék b a történetet aztán kész" ? Mi a véleményetek róla?
  • gabo91
    Én pb mániás vagyok...
    houst nézek még. Meg mostanában jericho-t
  • Victorpictor
    Mintha csak magam mondtam volna... :)
  • a.carkey
    Megvan.
  • a.carkey
    Ezek szerint ezen a héten nem volt. Mikor lesz a következő rész? (5.)
  • AntiHero
    LOST-ot szeressük jobban mint a PB-t

Lehet kövezni:)
  • Flamer
    nahát.. abba meg belese mennyünk.. arról nagyon durva dolgokat tudnék mondani. amugymeg ezitt a pb topikk szóval..- :D
  • karajjj
    PB nélkül ki lehet bírni, de a LOST hiányának már jelentkeznek a tünetei... :D
  • Flamer
    hirozt már amint kijött a felirat megnézem. de abba na következő részre leszek kiváncis mer Kristen Bell :DDDD NYAMM :D

őő. amugy.. ya. kilehet ezt birni.. nem kell rágondolni. :D
    énse gondotlam rá egész nyáron. nem is hiányzott.. :D
  • II Rocky II
    vagy akár most aki most kezdi:D pl én s03e12nél járok most :D
  • Rockynhooo
    vagy esetleg a Barátok közt xD

na yoo nem flémelek
  • Fido4life
    24 sajna csak jövőre lesz :( viszont a Heroest lehet csekkolni ma :)
  • hunbasser
    :Ddddd
  • Rockynhooo
    én nem nagyon bírtam... :\ még most is csoport terápiára járok :(
  • gabo91
    ha idegösszeroppanást kapunk, akkor sem lessz jövőhét keddnél elöbb...
    tavaly alig birtam ki, aztán azon agodtam, hogy a két évad között hogy fogom birni... eleinte számolgattam a napokat, késöbb néha néha eszembejutott... közbe-közbe néztem az első két évadot
    utolso pár napban megfeletkeztem róla, és kedden jutott eszembe, hogy tényleg ma kezdődik a harmadik évad :D

kilehet birni...
    addig örülök, amig lehet várni a következő részt... kitudja lessz-e következő évad...
  • Rockynhooo
    jaja! én se kapok idegösszeroppanást 2 rézt közt :D
  • Flamer
    ya aszittem letöltöt egy fos fék verziót.. :D
    amugymeg.. izé. hát én nem izgulok. :D nem értem mit lehet egy sorozaton igy izgulni. majd yön és kész. :SD nézzetek adig hirózt meg ezt azt.. ugytudom ezen aforumon itt sokan néznem 24-et meg CSI -t.. hát hajrá :D
    van csomo sux sorozat.. :D
  • Fido4life
    velünk, hogy most egy basball meccs miatt várhatunk plusz 1 hetet
  • Flamer
    veled.
  • ffxi
    Hű de kibasztak velunk :)
  • II Rocky II
    hát töccs le egy pb-et ami a mostani rész lenne és meglátod hogy nem lessz benne semmi:)