Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, és ami még eszembe jutott:

Az elõzményeket tekintve biztosan stimmel az, hogy Sucre öt évet ült le?
Nézem újra a második évadot. Eszembe jutott egy bakiféle:

Ha Tweener csak 19 éves (volt<#sir>), akkor hogy a fenébe nem fiatalkorúak börtönébe került?
zaki
Mondjuk eddig is ezt tette... 😄

lele
csak ezért nézed ez érdekel? 😛 😛 😛 😛 😄 😄😄 😄

ForzaInter
T-Bag megb*sz mindenkit majd😄D

Yo, Bitch!

Rockynhooo
lehet h csak nekem maradt ki, de mikor T-bag kezét Bellick odabilincseli a radijátorhoz , és Bagwell leszakítja, ugye utána szerez egy fa kezet?! na és azt h rakja fel vagy mi?? <#conf>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

zaki
Lehet ott is keménykedett egy kicsit, aztán enyhén elkenték a száját... 😄

Atisz
Elég hamar kezelésbe vették. Mondjuk õ korábban bekerült...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

zaki
<#smile><#eljen>

Rockynhooo
egy Madridosnak én nem írok vissza semmi bántót... 😊

PyRex
<#rolleyes><#szomoru2>

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

zaki
Nem mindenki olyan okos mint Te... :o

PyRex
Kezdjük ott, hogy a 3. évadra kinõ tíbeg levágott keze 😊

desigo
Kíváncsi vagyok,hogy Bellickkel mi lesz.
Nem nézett ki túl jól a börtönben...
lele
sry de télleg sokan irtak azóta miota felhoztuk 😄

II Rocky II
ehhez hasonlot már láttunk itt.amugy ha vki felhozza hogy Kellermann él vagy hal akkor mindig 30-50 hsz fog érkezni rá mire lenyugszik a nép?😄amugy Kellerman meg él is meg nem is.Élõ halott .neeeem??DEeeeeeeeee😄😄😄

24 - Exile -Nov.23

Rockynhooo
jaaaa XD

lele
na egyre jobb...
de mint tudjuk most Brrows tetoválmagára mindent hogy kihozza öket.. erröl szol a 3ik évad a 4ik évad végén elkapjá öket az 5ikben sara tetovál 6ikban menekülnek elkapják öket 7ikben Mahone tetovál menekülnek 8ikban elkpják öket 9ikben tetkó nélkül szöknek mert mindenkin rajta van minden börtön leirása a 10ikben szöknek és a végén a 11ik évadban elöjön KELLERMAN ÉS mindenkit megöl... socival páncélos autoban khömm...😄

Rockynhooo
nem mert elsõnek bagwell elvágja a torkát johnak xd

leoon
Ha már ilyen valószínû dolgoknál tartunk, akkor sztem feléled Ambruzzi és õ vágja le megint T-Bag kezét!<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#wow2><#falbav>

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

Szerintem megin egy börtönbe kerül Scofield-al, szökésnél a másik kezéhez bilincseli és azt is levágják 😄<#banplz>

Akkor már inkább fantáziáljunk arról, hogy vajon mi lesz T-Bag másik kezével.<#hehe>
nyamiag
<#wilting>

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

Rockynhooo
ez már nem vita hanem szenvedés 😄

amúgy annyira nem izgat mi van vele 😄

leoon
hmmm érdekes itt még mindig arról megy a vita, h vajon meg halt-e kellermen...<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#wilting><#pias>

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

Atisz
Hozzuk vissza Bobby Ewing-ot! <#nevetes1>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Rockynhooo
akkor ülj be egy furgonba és 2m-rõl kérj 5 socó lövést... megnézem mi marad belõled...

Mindegy. Ha visszahoznák, az nekem akkor is kb. olyan lenne, mintha Abruzzit feltámasztanák. Ha nem kapunk hírt róla a harmadik évad elsõ epizódjaiban, kezdek majd rettegni.
PyRex
egyértelmû, hogy azért nem mutatták hogy a golyók csafatokra szedik, mert így bármikor visszahozhatják. ha neked ebbõl egyértelmû, hogy meghalt, akkor ilyen erõvel t-bagnek már kb. 5x minimum meg kellett volna halnia... ^^

scorpeeon
De!!444 <#mf1>

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Jah...Szerintem sem halt meg.

<#zavart1>

Rockynhooo
nem értem h nem képesek felfogni....
annyira 1 értelmû!

Szerintem a következõ részben láthatunk valami híradót, ahol bemondják a halálát.
Bandee1987
Mindenesetre azzal, hogy nem látszódott a közvetlen halál, így nyitott maradt a dolog, tehát ha úgy adódik bármikor elõkerülhet megint Kellermann, ha aláír esetleg újra egy szerzõdést 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

lele
de él mert a 2 soci 7 löés fél méterröl mindenkire szarul van...mondta is hogy ezért meghal meg a PB-is otthagya a szinész...szoval hallot...nincs is értelme 😛 😛 😛 😄 Kész.
de legalább felvidulta forum tudtam én😄

Fido4life
jajj ne kezdjétek már megint el....xD

Rockynhooo
elhalálozott XD

meghalt!!!😄

ForzaInter
meghalt az...

Yo, Bitch!

zaki
Én is... 😄

Tuti, hogy nem halt meg, a rendõröket lõtték le a csávók, Kellerman meg él és virul... 😄

PyRex
Szerintem sem, de én nem viccbõl modnom, hanem komolyan. <#mf1>

scorpeeon
Biztosan meghalt!!444

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

ForzaInter
:}

Yo, Bitch!

Rockynhooo
😄😄😄<#nyes><#nyes><#nyes><#idiota><#idiota>

zaki
Sztem nem... 😄

lele
Szerintetek Kellerman meghalt? Szerintem igen<#idiota><#idiota><#banplz><#banplz><#nyes><#nyes><#nyes><#hehe><#smile>
csakhogy feldobjuk a forumot😄

scorpeeon
Asszem jah, de sztem eléggé egyértelmûen meg lehet ismerni. Nem volt gyenge sztem, én hasonlóra számítottam, nem egy nagy durranás de nem is rossz.

Rockynhooo
hát mivel az 1. és 2. rész a kedvenc filmem lett, nem hagyom ki a 3.at se 😊 mellesleg haver mondta h ez a legjobb szte😊

de hát mki más és más

na nem offolok tovább

Atisz
A hongkongi kalózok elsõ tisztje lett volna?

Atisz
OFF

Nagyon gyenge film. Ha teheted nézz meg mást.

ON