23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#13497 tudod ki a naív... :\ -
Quantumleap #13496 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ja, és a 4.évad az ő üldözéséről fog szólni, mint közveszélyes egyedről. :D -
Quantumleap #13495 Telepíts a gépre Vobsubot. Vagy használj BSPlayert. -
#13494 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kitudja, lehet hogy totál megőrül kinyir mindenkit aki okot ad rá neki, megőrül mint mahone, azán ő is "gyakran jár majd patikába" T-Bag tanítványa lessz... :D -
#13493 talán ha végig olvastad volna a hsz-t akkor nem irtál volna feleslegessen...
mivel odaírtam, hogy oktober 5-ei adat
Prison break-es forumrol szedtem, ott kelettkezett okt. 5-én a hsz... azóta ugyebár voltak változások...
az pedig hogy akkor minek másoltam be, "válasz erre" gombot használtam igy kilehet talánni, hogy miért... -
#13492 Hát ez nem megy,pedig átírtam ugyanarra :( -
#13491 Ugyanannak kell lennie a felirat (srt) nevének, mint az avi file nevének. -
#13490 Hello!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy miért nem látszik a felírat a 3. évad 4.részében?Valahogy amikor lejátszom,nem írja ki a felíratot.A többi résznél gond nélkül megy.
A választ előre is THX! -
Quantumleap #13489 Amúgy innen az info:
Nick Santora -
Quantumleap #13488 Ne légy naííííííííív! -
#13487 nem fog gyilkolni sztem, őőő a yooooság megtestesítője! -
Quantumleap #13486 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pont ez a lényeg: gyilkolni. -
#13485 ja összekéne fogniuk:D amugy Sccofield sztem gyilkolni is fog...bár az első részben sem merte megtenni.:P -
#13484 vagy Berényi Miklóssá akár :\ -
Quantumleap #13483 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mondom, szerintem át fog menni dühöngő, vérengző Jack Bauerré. -
DJ BP #13482 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak nehogymár ő legyen a bunyós szuperhős mert megőrülök :D Szokásos, kiderül hogy iskolai középsúlyú boxbajnok, csak nevelőanya féltése miatt abbahagyta :DD Na csak ezt ne -
Quantumleap #13481 Nem. Keblére öleli Mahone-t és T-Baget. -
#13480 tudja a moonwalking-ot?? -
Quantumleap #13479 Michael spoiler
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Állítólag Michaelnek valóban meg fogjuk ismerni egy olyan oldalát, amit eddig nem láttunk. És olyan dolgokat fog tenni, amikre nem hittük volna, hogy képes. -
#13478 és akit Mahone ölt meg ? :P csak játék volt ? XD -
#13477 vak töltény is lehetett :D -
#13476 persze azért lőttek beléjük még amikor a földön feküttek :D -
#13475 Van benne valami :D
Amúgy tényleg milyen nagy lenne,ha kiderülni,hogy azok a Sonából tényleg szöktek. :) -
#13474 pont erre gondoltam :) -
#13473 hehe... -
akdestroyer #13472 Én már vágom mi lessz a 3. évad vége. Kiszöknek, és Kellerman segítségével elmenekülnek. Igen. Mert Kellermann él. És Michael elhajózik a naplemenében Saraval. Mert Sara is él. Csak kölcsönadta a fejét hogy hiteles legyen hogy meghalt - dede visszakapja majd... Lincoln meg ismét összejön Veronicával (mert ő se halt meg). Eközben Westmoreland (aki eljátszotta a halálát, hogy megszerezze a pénzt, és Michaeléket követte) kiszedi a táskát a vízből és a vaktölténnyel meglőtt Kimmel eggyütt elmennek, és életük végéig horgásznak valahol. Ambruzzi meg közben dél olaszországban nyaral Tweenerrel. A dilis aki eljátszotta a halálát, kiszökik a hullaházból (is), elrepül Hollandiába és tulipánokat ültet. Jaés, azok az emberek se haltak meg, akiket egyfolytába kivisznek a Sonából, hullaként... Nem. Ők Szöknek. Csak ezt senki nem tudja.... Igazából senki sem halt meg, hanem az lez a poén az utolsó részben, hogy egy nagy házibuli keretében mind öszejönnek, tajtészegre isszák magunkat, tábortüzet gyújtanak, és vidám nótákat énekelnek... aztán estére elmennek bázisugrani és go-cartozni. Nem is hiszem el hogy, ez a lehetőség egyikőtöknek se jutott eszébe... -
#13471 mikor lessz akkor a 1.5 hónap?hiszen 1hónap 1 hét lessz azaz 5 hét szünet lessz,ha jol néztem ki.:) -
winnie #13470 "October 8, 2007 (8/7pm): Episode 3.04 - Good Fences
October 15, 2007 (8/7pm): Episode 3.05 - Interference
October 22, 2007 (8/7pm): Episode 3.06 - TBA
October 29, 2007 (8/7pm): Episode 3.07 - Vamonos
November 5, 2007 (8/7pm): Episode 3.08 - Bang & Burn
December 12, 2007 (8/7pm): Episode 3.09 - Boxed In"
plz, ilyen fals dolgokat ne mmásolgass be, mert még valaki elhiszi. 15-e és 29-e nem pb-nap, és egész novemberben lesz pb -
#13469 hat azer a lefejezes az telleg tulsagosan es nem beleilloen durva volt. en pl almomba se gondoltam volna hogy sarah feje lesz a dobozban. inkabb vmi kis szepen becsomagolt ujjra, vagy fulre gondoltam xD -
Quantumleap #13468 Más fórumokon egyesek azon hitetlenkednek, hogy a lefejezés nem passzol korunkbeli filmekbe. A kis naívak, nem hallottak még a durvább maffia- és galerimódszerekről. -
#13467 ez már rossz,mivel ebben benne van a 15-e is és a 29-e is. -
#13466 Azért volt ásás hogy LEGYEN áram, mivel a Kesslivol(amivel a hullát lefújják) hő hatására megolvasztja az acélt esetünkben a kerítést, és mivel az áram hőt termel ezért kellet áram alá helyezni a keritést. -
Larvin #13465 Azért volt az ásás, hogy bebiztosítsa, hogy ne legyen áram a kerítésben, mondta is -
#13464 October 8, 2007 (8/7pm): Episode 3.04 - Good Fences
October 15, 2007 (8/7pm): Episode 3.05 - Interference
October 22, 2007 (8/7pm): Episode 3.06 - TBA
October 29, 2007 (8/7pm): Episode 3.07 - Vamonos
November 5, 2007 (8/7pm): Episode 3.08 - Bang & Burn
December 12, 2007 (8/7pm): Episode 3.09 - Boxed In
*Airdates are unofficial unless bolded
ezt találtam... okt. 5-ei adat... -
#13463 ez komoly akkor két rész után 1.5 hónap szünet?:O -
#13462 Nálam is igy van.
Az a jó sori ami leköt, meg nézem...
pl. utálom a korházas idióta barom sorozatokat, de house-t meg imádom... -
#13461 már egy hete (volt az kettő is már) irtam, hogy novemberben szünet...
de ez már vicc...
most a héten nem volt. lessz még két epizod, aztán szünet másfél honapig, utánna megint lessz két epizod és pihi
viszont ha most novemberben is szünte lessz, akkor nem lehet dec. 17-én a 3×12 ep...
-
#13460 ja,tudatos volt.Bellicket el akarja valahogy távolítani(megölni biztos nem fogja :)) -
#13459 meghát a Scofield tudta hogy a belik figyelni fog és direkt azért csinálta mégjobban ugy mintha elásott volna vmit...:D -
#13458 szvsz semmit nem ástak el,csak minket próbáltak gondolkodásra késztetni :)