23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#13749 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!#13745: lehet... a promoban láthattuk hogy linc susan fejéhez szegezi a pisztolyt... lehet megtudta, hogy susan megd**gta... :D
mekkora k***va lincet nem kapja meg jolessz a kicsi linc...
-
#13746 nem mer szerültem ha benyultam volna a SUNÁ-ba akkor letörte volna a kezem :DDDDDDDd -
Quantumleap #13745 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lehet, hogy lesz egy óriási csavar: A csaj teherbe ejteti magát LJ-vel! -
#13744 most az egyszer cseréltem volna LJ-vel... de gondolom te is... :D
-
#13743 mikor?.| -
Quantumleap #13741 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most már legalább eloszlanak az afféle hülye reménykedések, hogy Sara életben van. -
#13740 sry. :C már nem szerkeszthető :CC sry :C
de azthiszem.. nem szükséges. :C gondolom teis megnézted. meg ugyis megnézi mindenki. de azért sry. :C
2hét alatt meg végképpp mindenki megnézi :D -
Quantumleap #13739 SPOILERT jelezd! -
#13737 látod-látod,ez még durvább,mint a PB :) -
Quantumleap #13736 SPOILER jelenetek! -
#13733 egyszerű lenne az a tetoválás :DDD -
#13732 Stohl András lenne a főszereplő? :DDD -
Quantumleap #13731 Inkább a magyar PB-t kéne megcsinálni, ahol a Csillagból vagy a Narkóból szöknek. -
#13730 ez a hátulütője hogy alulról felfelé olvasok, ugye logikusan, időrendben, így utólag láttam hogy te már beírtad... -
#13729 sztem csak a PB értékét rontja,és ennek a női változatos PB-nek nem lenne vmi sok értelme,szvsz nem lenne túl nyereséges,de majd meglátjuk.
inkább azt mondjátok meg,hogy a PB-ből csinálnak-e majd/csináltak-e már játékot.szvsz elég nagy lenne rá a kereslet. -
#13728 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sztem nem felfújható gumicsónak van a hűtőtáskában,hanem csak búvárcuccok...3 fő részére!és gondolom majd a parton zajlik le a "transzfer" is,bár ki tudja...ez a sorozat ettől jó,mindig van vmi rejtély :) -
Larvin #13727 off: Hova jutott ez az ország? Mondjuk bevallom én is olvastam már egy CD címét "vegyes" helyett "vídzsíz???"-nek, de a viccet "tsz"-el írni már mindennek az alja. Gyerekek tanuljunk meg magyarul! Ezer bocs! Nem flame-nek szántam. Mindenki hibázhat, meg gépelhet rosszul, de ez már ciki volt. Na, magyar óra vége. Anyázást privátba kérem! -
Balázs2 #13726 Nézd a jó oldalát, 2 részt fognak vetíteni!!!!!!!!!!!!!! -
#13725 de -
#13724 de nem ezt montam énis..
#13721.. omg.. pff -
#13723 áááá bakker mértpont igy hagyták abba:S:S:S és most két hetet kell várni mire ujra lehet nézni a pbet ..nagyon jo -
Quantumleap #13722 Ha nem fordítva. -
#13721 Köszönöm szépen a felvilágosítást... -
#13720 szvsz = szerény véleményem szerint
angol megfelelője az imho - in my humble opinion -
#13719 ebbe van vmi:D -
Louis Cyphre #13718 Szerintem Lechero végzete T-Bag lesz. -
#13717 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!susannak volt egy jo beszolása, amit birtam...
mikor lincel beszélget az meg ideges volt, kiabált. elkezdi neki hogy higadjon le lincoln, ugy hangzik mintha elvesztették volna a fejüket... erre tudnák egy rosz vitszet mondani saraval kapcsolatban... -
#13716 gáz vagy nem gáz még mindig nem lett okosabb ... -
#13715 szerény véleményem szerint.. elég sux szó :D -
#13714 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha netán lecso menne akkor nem lennék biztos abba, hogy tbag is mehetne, de belick tuti nem menne...
kinek és mikor köpne belick? lecso vagy t-bag tuti meg is őlné... -
#13713 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!na igen elég reális, de közben pedig irreális is...
reális mert belefér a dobozba, 100$ -bol kijön, gondolom valami palack gázt is tettek mellé amivel 1perc alatt felfujják... de irreális, mert mivel fogják hajtani? kezükkel? lassu is ezálltal, meg könyen megsemmisithető (egyet belelőnek azt vége)
De persze az is lehet, hogy michael meg james menekül igy, és majd valami normálisabb jármün várja őt linc meg a csaj...
off: mit jelent a szvsz? -
#13712 nagyon lol valoban...:D -
#13711 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de most bevették valoban,de aztán majd kidobják ::D -
#13710 uh. fogunk még melleket nézegetni asszem :DDD remélem valami yókis bula lesz. :D
amugy.. őő. ha szilikonos a melle akkor több adat fér rá :DDDDD -
#13709 “Mollynak is a felotestere lesz tetovalva a terkep? :)”
OMG LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL -
Csaba007 #13708 ó ne!
Basszus testvérsorozat?? Női Scofield na ne már!! -
#13707 de hüjeséget montál mer SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!rendesen bevették Mahone-t.. őis megy velük.. -
#13706 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha megnézted az előzetest a youtube-on, akkor kiderül, hogy lechero megtudja, hogy szökni akarnak (ha nem nézted meg akor sorry :), és ugye mivel "kint" szarul mennek lechero dolgai, gondolom ő is menni akar majd... de ez csak az én véleményem -
#13705 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lecherro miért menne? Lemaradtam vmiről? Meghát ugye -1 ember Sarah miatt, el fognak férni...HA tényleg gumicsónakról van szó. Bár szerintem nem az van benne...hogy mi nemtom,de a gumicsónak tengerre elég poénos lenne :P -
#13704 nem mondtam hülyeségeket,ez igy van ahogy van :D