23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#13660 szép biza ;) -
#13659 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
- érdekes hogy a multkori lövést amikor szökött vki mindenki hogy meghallotta.. mostmeg lőttek egyet és senkitse érdekelt.. (patkányos jelent)
- ez a hűtőtűskás dolog kiváncsivá tett :DDD. amugy szépvolt a tájkép amit akkor mutattak.. a felhők.
- altatós kávé?: hashajtós kávé?:D
-
#13658 egyértelmű,hogy miért törölte Pyrex...
legközelebb használd a spoiler tageket. -
#13657 Köszönöm szépen, hogy csak úgy minden ok, indok nélkül törölték a hozzászólásom! -
#13656 Nem ehhez van szokva a nép,hogy pikk-pakk van felirat
thx victor:) -
#13655 Megnéztem, naon jó rész volt, pedig megmondom őszintén azt hittem, hogy a 3. évad nem lesz ennyire izgis, de alakul :) -
#13654 ja én is furcsállom általába már vagy 500 üzenet szokott ilyenkor lenni reggel óta, fene tudja mivan -
Quantumleap #13653 De még csak ennyien néztétek meg? Vagy senkiben semmi vélemény? -
#13652 csak vicc volt :D:D -
Quantumleap #13651 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Majd Lincoln varázsigéket mormol, és ezáltal túlvilági szelleméletre kell, és vezeti őket az úton. -
#13647 Remélem,hogy Linc bedurvul mert az áll neki igazán jól :) -
#13646 dupla epizód :DD yippii :D -
#13645 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És azzal hogy menekülnek meg? belekapaszkodnak és úsznak vele? -
#13644 sara feje -
#13643 Jó kis rész volt ez de mi volt a
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hűtőtáskában? -
#13642 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!what the fuck -
Quantumleap #13641 Mi az a wtf? -
#13640 wtf 2 rész lesz egymás után?? -
#13639 Nincsen.Mint ahogy a golyóálló mellénynek és a repülőgépnek sincs semmi értelme. -
#13638 Az ebben a részben feltűnt új szereplő ugyanaz, mint a Heroes II. évad 3. részében szereplő rabló családtag, akit Peter falhozvág.
Akkor most összemossák a Heroes-zal? -
Quantumleap #13637 Csak azt tudnám, hogy az az illető honnan veszi, hogy "Ez azt jelenti, hogy Sara nem halt meg." -
Csaba007 #13636 E06-07 Promo!
Nagyon Király rész volt! És még milyen lesz -
#13635 miért ne lenne???
aki még nem látta annak nem akarjuk elrontani az élményét
-
Quantumleap #13634 Olvass fel! -
FMP Misi #13633 Miért használtok "SPOILER!"-t? Van ennek értelme? -
FMP Misi #13632 Írtam egy cikket a Fox csatorna egyik új sorozatáról, és említést tettem a Prison Break sorsáról...
Kérlek bennetek, hogy véleményezzétek!
URL: http://www.fmp1.net/hirek/?p=75 -
#13631 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!első kisérlet tuti bukta lessz szerintem is. elég jol tervezgetnek már. rajzolgatta a padlóra már a vázlatot. meg durva volt az a mikros szerkezet is :D
a távcsövel meg figyelték meg számolták az örök menetelésést, -
#13630 ejjjjj, Sofia nagyon jól nézett ki a mai részben :P
Mi is neki az igazi neve?? :) -
Quantumleap #13629 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én nem tartom valószínűnek. Túl síma lenne. -
#13628 ejj,ez nagyon jó rész volt :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tehát akkor elképzelhető,hogy a következő,vagy az az utáni részben már szöknek? :OO de jó lesz :) -
Quantumleap #13627 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gondolom, bele akarnak keverni valami altatót.
Amit tutira veszek, hogy az első szökési kísérlet csődöt fog mondani. -
#13626 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nemértem az újrész végén ezt a poharas részt, hogy került be a Sonába, miaz hogy ha megszerezzük a poharat az őr a kezünkben lesz?? Elmagyarázná valaki? -
#13625 sub by Victorpictor -
Quantumleap #13624 Most már igen. -
#13623 én meg itt keresem:D -
Quantumleap #13622 Csak még nem letölthető. :( -
#13621 Jeeee, kész a felirat!!! -
#13620 A fordítás kész, még a spanyol részeket kell időzíteni (de utálom), az egészet átnézni, spell check, stb.
Egy órán belül kész lesz.
By Victorpictor. -
#13619 akkor én értettem félre...
megjön a csaj, bemegy a szobába... fekszik az ágyon, bemegy hozzá a patron aztán akkor duálgatnak...
(de akkor én értettem félre... angoltudásom sajna 0 ) -
#13618 én nem vettem észre semmi ilyet