Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
bocsánat!!de tényleg

DE!!
most akkor írd már le nekem kérlek hogy mennyit és mit olvastál el belõle,annak ellenére hogy kiírtam a SPOILER szót :\

az OFF-ért meg bocs mindenkitõl,részemrõl ez az utolsó hsz ebben a témában,legyen szó ezentúl inkább a sorozatról

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

NeoMaN
<#integet2>szép neved van...<#kocsog>

PyRex
Na nehogymár én legyek a hibás, hogy nem lett használva a direkt a spoilerekre kitalált [ spoiler ] tag... <#rolleyes>

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

ProGabe
bocs,nem tudtam hogy gyorsolvasó vagy -.-

oda van írva hogy SPOILER,így nagy betûvel.utána egy sor kihagyás utána meg az,hogy mi a sorrend,ha ezek után te még tovább olvastad akkor veled vannak a gondok!
amúgy most,hogy ezek kikerültek,meg lennék lepve ha így lenne minden,tag-et meg azért nem használtam,mert siettem és bizony el is felejtettem,de mondom még1szer:leírtam az elején a "használati utasítást"

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Rockynhooo
köszz én eddig nem tuttam h kijut... elrontottad az egész 3. évadomat <#idiota><#idiota> eljárást ellene xD XD XD

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

II Rocky II
így igaz.szolt hogy spoiler.majdnem oan mintha berakta voolna.meg ahogy mondták legalább vki leforditotta.amugy meg nemnagy spoiler sztem.egykét jelenet.meg ha ugy vesszük ugyis tudjuk hogy scofield kifog jutni sonából.szal nem is olyan nagy spoiler.de igaz mégis az.😄 de nem kell leigázni aki csak jot akart nekünk.😊

24 - Exile -Nov.23

Grove4
Sztem inkább örülni kéne hogy lefordította!<#szomoru2>

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Flamer
idiot!

http://loal.atw.hu

NeoMaN
Oké de ott van hogy spojler, csak saját felelõsségre...
Nem tudom miért kell így kiakadni, kicsit túlpörgöd szerintem.<#whatever>

PyRex
Miután direkt az elején szóltam, hogy spoilerezze, erre beírja bazmeg anélkül... hihetetlen okos emberek vannak!

espio
Kicsit agresszív de igaza van...

Talán a vége nincs megírva még...

PyRex
DE MIÉRT NEM HASZNÁLOD A SPOILER TAG-ET TE NAGYONOKOS? Szerinted az mi a jó francért van? Valaki törölje, amíg nem lesz spoilerezve...

NeoMaN
<#vigyor2>

ProGabe
bármit elmondani belõle SPOILER,szóval innentõl csak saját felelõsségre:

sorba rakva így jönnek:4.;5.;3.---2.;1.---7.;6.;---8.
nagyon nagy vonalakban!!!
az elsõ 3-ban a Betty C. nevû ügynököt leleplezik,társa,vagy valaki,azzal hogy megölt egy elítéltet és valami bogyót szed a csaj.újat is kitalálhattak volna...

2-ik jelenet:Licoln elveszi valakinek a kabátját,bemegy egy bárba,kiderül vár valakit.a csapos csaj meg rászáll,aki egy bizonyos Betty(vajon ki lehet...).Linc le akarja rázni,mire a csaj a nevén szólítja(Lincben megfagy a sz@r) és elmondja hogy beszélniük kell,különösen a bratyójáról.elé tesz egy ipodot miután azt mondja Linc-nek hogy beszéljen Michaellel

3-ik jelenet:Sona,Michael beszélget McGrady-vel,egy Whistler nevû embert keres,aki - most kapaszkodjatok meg - megölte a kormányzó fiát(biztos nem volt testvére... najó,polgármester,csak gondoltam rámutatok hogy 0 ötletük van úgy néz ki) kiderül hogy ez a Whistler eltûnt,lehet hogy megszökött

4-ik jelenet:valaki beszélget McGradyvel,elmondja neki,hogy aki megöli Whistlert az a polgármester kegyében jár.snitt és láthatjuk hogy akivel beszél az... Mahone!aki válaszol:tehát aki megöli az kijut.
McGrady:ha a haverod azt akarta hogy tudd,miért nem õ mondta el neked?
Mahone:mert TE és én vagyunk haverok!érted?vagy ellenség akarsz lenni?
McG:barát
M:jólvan.én is

hangosbemondó:Bellick.Visita(látogató)

PyRex
szövegkönyv, de nem a véglegesnek látszik.

II Rocky II
mivolna??forgatókönyvbõl részlet?😄

24 - Exile -Nov.23

PyRex
de kurvára spoilerezze, bárki is fordítja...!

NeoMaN
Na, akkor valaki FORDÍCCSA!

SPOILER?:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.

NeoMaN
Illetve eltolták.
😄DDDDDDd

NeoMaN
Original Air Date: 29 August 2007
Air Date: September 17, 2007

Elõrébb hozták. Elvileg.
😄

Augusztus??????????

Nono! Szeptember 17.! Este 8 óra!

Nézed a sorozatokat! Nincs véleményed? Nekem van: http://sorozatguru.info

sweech
omg de szánalmas vagy 😄

II Rocky II
figyu most ne mondjon már véleményt Davere.Igaz vmi van ott,de mindegy.Nagyon benézte és kész.Lhet ivott😄

24 - Exile -Nov.23

mike0013
idióta<#szomoru2>

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Csibe001
Kérlek ne kezdd az értelmetlen flémet, azért mert láma voltál, ne személyeskedj, köszi.

csibe 😄 jo a neved, lány vagy?
nem kéne már aludni kicsi csibikém?
lödd be a pizsit!

Csibe001
Hehe,ezért üdvözöltem a klubjában 😉

ProGabe
nehogy azt várd hogy elismerje hogy baromságot írt :\

desigo:az valami spanyol funmade paródia

Csibe001
Látom csak te érted amit mondani akarsz.Érezd továbbra is jól magad az egyszemélyes klubodban...

hamár a cim is rossz valoszinû a dátum is ·-·

desigo
Prison Tetrabrik

ezt láttátok már?
Feliratok.hun vna hozzá felirat de nem vágom miez...
Csibe001
Szedd már össze magad vagy inkább kussolj, te írtad akkor félre, szóval magadat szídd...
"ez mekkora fake, kivolt adva már régena cim, és neme z volt hanem vmi redemption " - ebben hol utalsz a dátumra??

@nyädr0l t3 sz3rf0s, nem az a baj hogy Prison Break 3x01 te p4r4szt, hanem hogy Agusztus utolsó hetében adja az elsõ részt a FOX, és nem 09.17 tõl...

ProGabe
te mia f@szról beszélsz?
Prison Break - 3×01 = prizon brék harmadik évad iksz elsõ rész

mindenhol így jelölik az epizódok számát,a címe ettõl még lehet "michael and the donkey is"

ez mekkora fake, kivolt adva már régena cim, és neme z volt hanem vmi redemption

ProGabe
De az igazi sorozatokra 09.17-ig kell várni, amikor is robbant a Prison Break - 3×01 és a K-Ville - 1×01.

ez már gondolom hovatalos!pont ez a hír lénege junkie-n,hogy a FOX szakít a hagyományaival és csak szeptemberben kezd el premierezni,mint az összes többi országos csatorna

agusztus utolso hetében idnul el

sorozatjunkie-n azt irják hogy Szeptember 19 indul a 3 évad.

Igen. De az ilyen kérdésedre magad is választ szerezhetsz az imdb által.
II Rocky II
Gondolom már mindenki tudja de jol látom hogy a Transformers cimû filmben mintha feltünne Fernando Sucre ???

24 - Exile -Nov.23

scorpeeon
Volt már róla párszor szó, én még azelõtt láttam az egészet, mielõtt a Prison Break-rõl szó lett volna, egybõl meg is ismertem.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

L00L

desigo
bakker 😊)
5w0rdf15h
Penge 3 hivatalos oldala production/about the starsnál ott a stáblista/Dominic Purcell 😊

amúgy képek:

háttérbe Penge3 címoldal

érdekes meg vicces volt õt látni mind fõgonosz

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Rockynhooo
😄😄😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

REALista
Hát nem egy Scofield az tény...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

desigo
képet!
REALista
Uhh nem mondod?😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

5w0rdf15h
Penge 3ba ott feszít fõgonoszként Lincoln 😄D

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

De legalább segített volna a heverjának<#zavart2>