23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#13797 húha! hogy rühellem én ezt! Abruzzi nem játszik más filmben!! Peter Stormare igen, és ha felsorolnám a többi filmet amiben megjelent megtöltené a képernyőt -
Fergio #13796 Abruzzi játszik a Spun(A por) c. filmben is. -
#13795 nemtudhatjuk biztosan, de mivel susan mesélte gondol róla van szó meg a sebet is láthattuk a lábikóján :P
Meg itt több csávó kinzott egy csajt, sarat meg elvileg susan nyirta ki. (legalábbis azt mondta lincnek mikor találkoztak, hogy "szörnyű dolgokat keeltt művelnem azzal a nővel") -
Quantumleap #13794 Ja. Én meg azt hittem, hogy Sara kivégzését láthatjuk. -
#13793 az orosz asztronautára gondolok én...
elvileg T-bag... (vagy abruzzy? ) -
#13792 nem hát!
Abruzzirol mg Mahonerol tok én is csak! -
#13791 t-bag nincs is az armageddonba -
#13790 nekem meg a Csontdarálókban nem tűnt fel :) -
#13789 már tegnap linkelték... ki beszéltük már susant... :D
viszont itt jobb a minőség.
szvsz
Érdekes ez a dolog amit susan mesél. Valami arab helyen lehetett fogságban... (bekötött fejű emberkék ütik-verik... meg sivatag, ebből gondolom)
-
#13788 armagedont kihagyták... abban is játszott mahone
Egyébként armagedonban Mahone és T-bag is játszik.
képtelen vagyok bármiféle neveket cimeket megjegyezni... igy nem tudok címeket mondani de sok filmben láttam már őket.
aburuzzyt legutobb a 8mm-ben láttam.
Ultraviolában játszik mahone??? Láttam párszor filmet, de fel sem tünt nekem mahone... :( -
juve1127 #13787 Nézzétek meg a hatodik rész promóját. Elég valószínű....
Nameg itt van ez is, figyelem, aki nem akar semmi spoilert, ne nézze meg:
http://www.youtube.com/watch?v=hTpVxgAZN2E&NR=1 -
#13786 a tied véletlen volt sry :) -
Quantumleap #13785 De én most mit spoilereztem? Annyit írtam, hogy nem kell biztosra venni, hogy Michaelnek sikerülni fog a szökés. Furák néha ezek a moderátorok. -
#13784 yó. akkorénkérek elnézést..
de elég lett volna ha egyvalaki leugattya..
megmost akkor quantumleapet is leugattyátok? vagymá nem mer már a másik ugyis elmonta? de végülis nem.. szóval akkor most őneki is szóljunk be a #13781 -ért? :o -
#13783 hát én nem néztem néztem,meg van sztem más is aki nem..... -
#13780 Ő túl nyájasan mondta:D
Amúgy meg inkább ez minthogy szétverjek valamit az idegtől. -
#13779 ő a fordítás és victorpictort fikázta,ha jól emlékszem. -
#13773 és itt van Mahone... :)
William Fichtner filmjei
ebből is láttam jópárat. -
#13772 filmek,melyekben Robert Knepper játszott
a Túszdrámát speciel láttam is.
és igaz,hogy Abruzzi(Peter Stormare) szokott még sok filmben játszani
Peter Stormare filmek(van benne egy-két nevesebb film)
Dominic Purcellnek(Linc) meg régen volt egy sorozata,John Doe - a múltnélküli ember c. futott kis hazánkban(én a coolon láttam pár részt,de mintha most meg vmi Jane Doe menne,de lehet,hogy már az sem megy.abból egy részt sem láttam)és ő is olyan filmekben szerepelt,mint a Mission Impossible 1-2(vhogy nem emlékszem rá :D) és a Penge 3(itt már emlékszem,ő volt a vámpírok góréja)
most így rákerestem Wentworth Millerre is(Scofield),emlékszem régebben láttam egy filmjét,amiben Antony Hopkinsszal játszott(gyorsan megnéztem ennek is a címét:A szégyenfolt.meg még láttam egy másik filmben is,de akkor csak 1-1 percre,és már annak a filmnek a sztorijára sem emlékszem,a címét meg főként nem tudom :)
Sara-t is láttam egy filmben,de nem a Tarzan volt az,és nem is A mennyei prófécia.
-
#13771 Sucre bekerülése szvsz meg fog történni, azért kell csempészgetnie, így oldják meg a készítők hogy bekerüljön...márpedig ha bekerül akkor Scofield-ék nem fognak még megszökni(legalábbis ha megszöknek akkor meg Sucre bekerülése nem logikus...szal most akkor vagy ez vagy az). -
#13770 t-bag-et melyik filmbe láttad?? -
#13769 Mahone-t tényleg sok filmben lehet látni még sorozatban is volt régebben (Rejtélyek városa) -
#13768 én még egy filmben se találkoztam vele...
t-bag-et, de főleg mahonét látni sok filmben, meg abruzzyt is...
multkor pedig lincet láttam egy filmben "hosszú" zselézet haja volt :) -
Quantumleap #13767 Nickről jut eszembe:
Nemrég megnéztem a Kill Point című 8 részes minisorozatot, ami egy túszdrámás bankrablásról szól.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ő volt az egyetlen rabló, aki túlélte és a végén el tudott menekülni. -
#13766 Nekem erről az új gyerekről Nick (ügyvéd gyerek) jut eszembe... eléggé hasonnlit rá. -
#13765 Igen végre most mahone is "fasza csávó" lett... :)
eddig utáltam, de ebben az évadban...
elején is mikor megmentette michael életét, most meg aktivizálja magát. Azért sajnálom kicsit, mert elég beteg és most meg rákattant a hernyóra
remélem, hogy nem vágják át michaelék a fejét.... -
#13764 hát ha tovább csempészget és elkapják, akkor van rá esély -
Quantumleap #13763 Egyes találgatások szerint először csak Whistler fog kijutni, Michael nem. Mások szerint Sucre elbaltáz valamit, és bekerül a Sonába. -
Larvin #13762 Én azon tűnődtem, hogy volt-e rajta bugyi -
Quantumleap #13761 Kiről volt szó? -
Abruzzi #13760 Csak nekem jut eszembe erről a Susan csajról Veronica?...Jó Veronicának elég tukkó feje volt ehhez képest de mégis arra emlékeztet :D -
#13759 jajaja , milyen cink volt már ,hogy a levegőből megállapított h Scofild melyik államba van és milyen ruhába
ez a poharas viszont ott volt tőle végre már :)
azt várom már h Linc megtukja Whistler nőjét :D -
ryhdeksan #13758 hát már ideje volt mert meglátott egy fűszálat a földön és megállapította hogy scofield hol van éppen itt meg nem csinált semmit még .D -
#13757 na úgyérzem én néztem meg utoljára az uj részt xD
nekem bejött nagyon, keciii yoo h Mahone tudása is kezd kibontakozni :) -
#13755 mit vitatkoztok hogy kinek melyik tetszik/kell....izlések és pofonok...én a Sucre és Sara közt levő személyre voksolok :D :D :D (de a Sucre és Mahone közti személy se olyan rossz.:P -
#13754 hát nkm inkább a másikcsaj kell. :D whistler csaj :D -
Reyes #13753 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kis linc helyében engem is megdughatna:) -
#13752 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát ha jol értelmeztem akkor róla szolt a kis kőrités, volt valami "tábor" félében vagy börtön vagy valahol, ahol nem igazán törödtek a testi épségével... (gondolom ezért is lett bosszú álló maffiozó) -
#13751 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"nem mer szerültem ha benyultam volna a SUNÁ-ba akkor letörte volna a kezem :DDDDDDDd"
↓↓↓↓
nem nyulni kell, hanem ny....... lol
megaztán akkor minek flangált egy ingbe meg bugyiba...
-