Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
http://loal.atw.hu
na de BOSSSSSSSSSSSSSSSS!
biztos túl sok Avokádót evett....ááháháhááháháháhááháhááá érted..?????
Avokádó.....ihihihiihiihihihihiihii
punishing since 2000.06.10. Nem mondamám hogy megmondtam. Ha nem mondtam volna meg... kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen...
A fényes zajos helyen épp egy Balázs Pali koncert zajlik, amit Bellik megzavart, ezért kurvára pipa mindenki.
további hiteles hírekkel jelentkezünk....
punishing since 2000.06.10. Nem mondamám hogy megmondtam. Ha nem mondtam volna meg... kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
szerintem nem nagyon már.
http://loal.atw.hu
/csak kicsit meghúzodik mostan/
😄DDDDDDDDDD
Majd lesz egy arcplasztikája, hogy a cég ne ismerje fel.
:FFFF
Also,igen rajta volt ... de talán éppen fürdött vagy valami piszkosat csinált és levette !!! nem tudni !
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
Öszintén..Bellick idejön Mexikóba..azt ugyfeltalálja magát hogy keres egy zugot oda acsajt meg 3 heti viz meg kaja...nemár... mondom,hogy kamuzik😊
Kellerman akárhogy is, a csóka leszerzõdött a Grace klinika spin-offjára, tehát nem lesz
jah, szerintem Bellcik csak eteti Sucret, a nõk elmentek vásárolni, vagy mittomén, lényeg hogy nem rabolta el (ahhoz sincsen elég esze)
T-bag megy Sona, de egy pöcs, már hiába pattog, gyakorlatilag nincs keze, egyik hiányzik, másik is nyomi, merthát Sco megsértette.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Az 5 milka az ázik, ami már nem is 5 milla mert Teddy eltapsolt már belõle. Ha Kill Bill túlélte akkor õ még kihalászhatja, bár az ilyen palotapincsiket általában nem érdekli az aprópénz...
Hogy Scofield hová megy ki? Olvass vissza, van pár elmélet...
szoval:
Kellerman nem tudom: elvileg megölték mert úgy tünt,de most nem érzem ezt !!! miért voltak álarcban?eddig is ugy gyilkoltak a Cég emberei hogy öltöny és sima fej !! mért a maszk? de lehet hogy mosollyal bucsuzott tölünk!!!
Sucre ,h a bánatban találja meg Marikruzt? de lehet hogy télleg almát szed a kertben be sincsenm zárva ,csak BEllick eteti !!
T-bag is odakerül abba a börtönbe amelyikbe Mahone ,Scof.,Bellick?
Lincolni mit csinál..elmegy tetoválószalonba? Sarat miylen hapsi üldözi? Cég embere? Frankint gonolom kiirták sorozatbol !...mi lesz a Five million dollárral? ááá sok a kérdés...meg Scofield miylen helyszinre sétál ki?nagy hangzavar,mint egy aréna !!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
http://spoilertv-prisonbreak.blogspot.com/
Ezek szerint többek között