Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gyuriii

Atisz
<#taps>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Shaman
nem-e? :-)

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Flamer
õvolt az egyik ufo 😄 mikor visszament a csávó ott épp probálkozott a nõnél hogy hogykell viselkednie.. 😄 kb 2 percig volt a kéeprnyõn. 😄

http://loal.atw.hu

desigo
Ne mááár
én is néztem a feléig de nem láttam
Mit csinált benne?
a ken parkban meg leszopta a saját fiát....
na de BOSSSSSSSSSSSSSSSS!
biztos túl sok Avokádót evett....ááháháhááháháháhááháhááá érted..?????
Avokádó.....ihihihiihiihihihihiihii

punishing since 2000.06.10. Nem mondamám hogy megmondtam. Ha nem mondtam volna meg... kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen...

Flamer
Bellik volt ma a nõfaló ufo cimû filmbe 😄

Rockynhooo
hát ez yo vicces volt xD

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

a harmadik évadban feltûnik Korda György és a Kistehén tánczenekar is, erõsítette meg az MTI, CNN-es hírforrásokra hivatkozva. Állítólag Szkófild levágatja a haját, és felveszia a magyar állampolgárságot, roma identitástudattal. Tíbeg elveszti mind a négy csuklóját.
A fényes zajos helyen épp egy Balázs Pali koncert zajlik, amit Bellik megzavart, ezért kurvára pipa mindenki.

további hiteles hírekkel jelentkezünk....

punishing since 2000.06.10. Nem mondamám hogy megmondtam. Ha nem mondtam volna meg... kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen...

Atisz
Scofield...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Mármint milyen célszemély? Bellick?
nah ez igaz, osztom.
Atisz
Szerintem kizárt, mivel a csaj egy kurva (tehát nincs vmi nagy befolyása) és eljátszotta Scofield bizalmát (tehát csalinak sem jó) + a célszemély már benn csücsül a börtönben...

Rockynhooo
nem

Persze, hogy volt. Csak a coolon tegnap volt az az epizód, amikor Michael megszereztette vele Sarahtól a kulcsokat(de hiába), és errõl jutott eszembe. Amúgy a második évadban is, amikor Bellick kiszabadult a sittrõl, azt hittem, hogy hozzá is el fog látogatni, mint újdonsült FBI-os. De szerintem amúgy nem kizárt, hogy lesz még szerepe.
a másodikban ugye volt...

szerintem nem nagyon már.
Herr Lehrer
ha egyáltalán meghalt 😄DDDDD

Your suffers will be legendary even in hell!

Ahogy nézem tegnap a coolon az elsõ évadot, eszembe jutott, hogy vajon Michael feleségének, Nikának lesz-e még valami szerepe a sorozatban?
Hadjátok már Kellermant, szegény már forog a sírjában<#vigyor2>

Flamer
nem is találták el a gójók. 😄 kellerman gyors és kegyetlen és nem halhatott mekk 😄DDdd

The FlashBack
még több mint egy hónap. sok még ez...

Atisz
Hát a sörétes találatok után, lehet hogy rá is fér...

NeoMaN
Kellerman él!
/csak kicsit meghúzodik mostan/

😄DDDDDDDDDD

Majd lesz egy arcplasztikája, hogy a cég ne ismerje fel.
:FFFF

vagy Bellcik megnéztem a nyaklámncot, jó alaposan és készítetett egy reprót, nem? 😄DDDD
Oncsi
Amikor elment Sucre Cerezáért(cseresznye),aztán nyomott egy csokot a nyakláncra a Pápi😄
Also,igen rajta volt ... de talán éppen fürdött vagy valami piszkosat csinált és levette !!! nem tudni !

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

De Maricruz viselte a láncot. Pont akkor vette volna épp le? Ez nagyon hollywoodi.
szerintem is kamu, meg esze sincs ahhoz hogy kiszámolja a 3heti fejadagot kajában vízben 😄DDD
Oncsi
😞 Kellerman kedvencem ...ááá kár😞
Öszintén..Bellick idejön Mexikóba..azt ugyfeltalálja magát hogy keres egy zugot oda acsajt meg 3 heti viz meg kaja...nemár... mondom,hogy kamuzik😊

és? amíg senki nem volt otthon bemehetett a házba és elhozhatta....
SPOILER

Kellerman akárhogy is, a csóka leszerzõdött a Grace klinika spin-offjára, tehát nem lesz

jah, szerintem Bellcik csak eteti Sucret, a nõk elmentek vásárolni, vagy mittomén, lényeg hogy nem rabolta el (ahhoz sincsen elég esze)

T-bag megy Sona, de egy pöcs, már hiába pattog, gyakorlatilag nincs keze, egyik hiányzik, másik is nyomi, merthát Sco megsértette.
Oncsi
<#vigyor><#vigyor>

Jah! Maricruz kényes csaj. Meggyszedéshez nem kell a nyaklánc.<#vigyor4>
Oncsi
Veszélyes vizekre ..ez tetszik😄

Oncsi
Teddy Bar 200 000 paskolt el erre arra .. akkor 4 800 000 $

Oncsi
Igazad van !!! de találhatta az asztalon is😄 nah mindegy..ebben igazad van

Atisz
Mögélopódzott és lecsaklizta a nyakáról. <#buck>

scorpeeon
Kellerman halott, az 5 millió elúszott.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Bellick nem kamulhatott Maricruzról, mert utána mutatta Sucrénak a nyakláncot.
Atisz
Veszélyes vizekre evezel a Kellerman-es témával... <#ejnye1>

Az 5 milka az ázik, ami már nem is 5 milla mert Teddy eltapsolt már belõle. Ha Kill Bill túlélte akkor õ még kihalászhatja, bár az ilyen palotapincsiket általában nem érdekli az aprópénz...

Hogy Scofield hová megy ki? Olvass vissza, van pár elmélet...

Oncsi
2 szép nap alatt ujranéztem 2 évadot😄 szemeim kisültek😄

szoval:
Kellerman nem tudom: elvileg megölték mert úgy tünt,de most nem érzem ezt !!! miért voltak álarcban?eddig is ugy gyilkoltak a Cég emberei hogy öltöny és sima fej !! mért a maszk? de lehet hogy mosollyal bucsuzott tölünk!!!
Sucre ,h a bánatban találja meg Marikruzt? de lehet hogy télleg almát szed a kertben be sincsenm zárva ,csak BEllick eteti !!
T-bag is odakerül abba a börtönbe amelyikbe Mahone ,Scof.,Bellick?
Lincolni mit csinál..elmegy tetoválószalonba? Sarat miylen hapsi üldözi? Cég embere? Frankint gonolom kiirták sorozatbol !...mi lesz a Five million dollárral? ááá sok a kérdés...meg Scofield miylen helyszinre sétál ki?nagy hangzavar,mint egy aréna !!!

Rockynhooo
😄😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én LJ-t azért nem gondoltam, hogy szerepel még.
Jah, addig vegetálás 😄
Atisz
Ja és Scofield-et sem viszik el az ufók... xD

scorpeeon
Ezt a 3 infót eddig is enyhén sejteni lehetett szvsz...

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

precision
igen, hivatalos, 100%-ig biztos forrás... 😊😛

Bazinga!

Itt megtudható néhány dolog a közelgõ 3.évaddal kapcsolatban:

http://spoilertv-prisonbreak.blogspot.com/

Ezek szerint többek között
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sucre és Bellick nem halnak meg, LJ visszajön.
Flamer
énis igyvagyok ezekkel a dolgokkal.. 😄

sweech
inkább nem nézek prison breaket, csak iskolába ne kelljen mennem D:

CoD23
bazd de sóká lesz még szept 17.<#szomoru1><#szomoru1><#rinya><#rinya><#zavart2><#violent><#guluszem1>

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II