Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chuck Norris egyszer megküzdött egy fél kezû nindzsával. Mivel látta, hogy így a harc nem fer, fogta magát és letépte mindkét kezét és az egyik lábát, majd körbepörgõrúgta a nindzsát, aki egybõl elpusztult. Ezután visszarakta a végtagjait egy rozsdás sátorszög és egy nejlonmadzag segítségével. <#wow2>#wow2><#wow1>#wow1>
csak nem utolso..😄<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
nah nemcsak Kman dobja fel..hanem más is..😄.)
24 - Exile -Nov.23
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
utolsó hsz-em vele kapcsolatban: ha valakire rátartanak egy socit , és 3szor meghúzzák a ravaszt, az halott! nincs az az isten h túlélje 3 löövést!
na részemrõl itt lezárva 😊
persze ez egy olyan sorozat ahol egy lódoktor visszavarta T-Bag kezét,szóval tényleg bármi megtörténhet,de ha Kellemran besétál egyik részben a szobába,nekem ott,abban a pillanatban cancel lesz,ennyit errõl.ja meg talán már észre lehetne venni hogy a poénkodás ezzel kapcsolatban az elsõ 50 után már eléggé lerágott csont volt -.-
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
24 - Exile -Nov.23
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
de nem vok én fegyverszakértõ 😄
na yoo fogjátok rá hogy belöttek 2 shotgunnal párat egy kis furgonba és 2 ember életbe maradt , a "gyilkosok" meg elszaladtak 😄
24 - Exile -Nov.23
az más kérdés hogy a filmben nem egyet lõttek ^^ a #11210-t meg csak hülyeségbõl írtam
24 - Exile -Nov.23
persze majd 1 m rõl... 2 socóóóóval lõnek.... lehetetlen h nem halt meg a rendõr meg keller
Szinte 90%, hogy meghalt:
Miután megakarta ölni magát, és a golyó besült és beszélt a testvérével (én ezt gondolom) azt gondolta, hogy úgyis megakar halni, de akkor legalább segítsen valakin, hamár úgyis annyi embert bántott. A tárgyaláson:
Azok után, amit itt Önök elõtt el fogok mondani, könnyen lehet, hogy
nem hagynak életben. Sõt, ezt garantálhatom.
A szervízhiba sem volt véletlen... És akkor most figyeljetek Kellerman szavaira:
A francia ellenállásban megtiszteltetésnek tekintették, ha szembe nézhettek a náci kivégzõosztaggal. De a legnagyobb megtiszteltetés az volt, ha mosolyoghattak közben. Nem kapkodták el.
Döntse el mindenki maga... Nekem ebbõl a náci kivégzõosztagból és a tárgyalásból az jön le, hogy halott
1. meghalt (és akkor valamilyen módon értesülünk róla /telefon, tévé stb/)
2. életben van (és csak pár epizód erejére tér vissza)
Amikor néztem nekem 1000 millió% volt, hogy meghalt, de így belegondolva lehet, hogy õt jöttek kiszabadítani
Majd ha látjuk a holttestét, csak akkor lesz biztos <#eplus2>#eplus2>
Külömben meg állandó szereplõként (mint Sara a terhessége miatt) biztos, hogy nem fog szerepelni, mert szerepet kapott a Grace klinika spinoffban a Private Practice-ban. Max (ha túlélte), akkor is csak 1-2 epizódra tér majd csak vissza, ha meg nem, akkor majd pl. egy telefonbeszélgetésben ráfenynegethetnek valakire, hogy "nehogy úgy járt, mint Kellerman, hogy egy rabszállítóban végzed..."
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Kihalt meg/vagy sitten van <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Így visszagondolva az évadra, háát nem semmi <#nyes>#nyes>
Üldözõbõl ugyanúgy üldözött lett, senki sem golyóálló (Bill barátunk, Abruzzi, Kölök, Kellerman) és az emberek még mindig nem tudnak repülni <#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
Mahona meg a példa, hogy az ember mit meg nem tud tenni a családjáért, na meg C-note...
most lényegtelen mit nézek vagy mit nem most a Prison Break-rõl van szó. Nemde?
szal ennyi részemrõl...
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
Mondd csak, 24-et szoktál nézni?<#wow2>#wow2><#vigyor0>#vigyor0>
Már mahone is sok volt a megszokott szereplõk mellé olykor.
Na mind1, várom a folytatást.
Winnie! Köszi neked is, de nagyon!
Sziasztok!
nah, lehet jelentkezni a FAQ birtoklásáért/szerkesztéséért
ON
Én mind a 3-ról. Gugli?
Sokan már tûkön ülve várják, hogy kik csatlakoznak a Szökés stábjához a harmadik évadra. A forgatás heteken belül indul, a 3. évad premierjének dátuma még nem ismert, de az már igen, hogy kik fognak szerepelni újonnan.
Ezek az információk azoknak nem biztos, hogy sokat mondanak, akik az RTL Klub által befejezett elsõ évad végén tartanak, viszont akiket érdekel, hogy miképpen újítják meg a sorozatot a Szökés készítõi, azok engedélyt kapnak a továbbolvasáshoz.
Aki tudja miképpen fejezõdött be a 2. évad az sejtheti, hogyan fognak Michaeléknek új spanokat összeválogatni. Az új szereplõk között ott lesz az eddig jobbára tévésorozatos mellékszereplõként ismert Jodi Lyn O'Keefe, aki Betty Crockert fogja játszani, a Company elnevezésû, összeesküvésre szakosodott kormánycég egyik operatív tisztjét.
A Drót címû sorozat egyik sztárja, Robert Wisdom lesz Scofield egyik börtöntársa, egy panamai származású, Luchero nevû drogbárót fog alakítani. Chris Vance, pedig aki az ausztrál All Saints címû sorozatban szerepelt eddig egy nagyon, de nagyon titokzatos elítélt szerepét öltheti magára a sorozat 3. évadára.
--------------------------------------------
Én csak kettõrõl találtam képet... 😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB