Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rockynhooo
háhááhá 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

PrisonMan
Ha lábra céloztak? <#eplus2><#vigyor2><#nyes>

Ami T-Baget illeti, nekem leginkább csak a visszavarrás-leszakítás játszik szarvashiba szerepet. Oké, azt még esetleg megkajolom, hogy olyan szinten bírja a fájdalmat, hogy levágás után max fetreng öt percet, majd összeszedi magát és a kezét, és rohan a rendõrök elõl. Vegyük úgy, hogy 100 emberbõl egy ilyen, az is pont õ. Na de az már mégis túlzás, hogy nem hagyja a dokinak, hogy bármit is beadjon neki, és rászegezi a kést, hogy ha varrás közben bármi turpisságra utaló mozdulatot tesz, akkor végez vele. Szerintem a való életben érzéstelenítés nélkül egy tûrántás elég, és az illetõ vagy félórára elájul. Akkor már inkább csinálták volna meg úgy, hogy T-Bag felhívja egy haverját, elmennek a dokihoz (akár ugyanahhoz a lovashoz), a doki elaltatja T-Baget, varni kezdi a kezét, T-Bag haverja pedig szegezi rá a stukkert, nehogy valami hülyeséget csináljon. Ami meg a leszakítást illeti, tudom, hogy nem érzett vele, de azért ilyen esetben a csuklónak úgyszintén vért illik öklendeznie, nem? És a szoba elég tisztának tûnt. Nemhiába, T-Bagrõl mindig eszembe jut az alábbi Chuck Norris-tény:

Chuck Norris egyszer megküzdött egy fél kezû nindzsával. Mivel látta, hogy így a harc nem fer, fogta magát és letépte mindkét kezét és az egyik lábát, majd körbepörgõrúgta a nindzsát, aki egybõl elpusztult. Ezután visszarakta a végtagjait egy rozsdás sátorszög és egy nejlonmadzag segítségével. <#wow2><#wow1>
II Rocky II
"utolsó hsz-em vele kapcsolatban:" okés-de akkor ez mi? ->>>>"kellerman mindig feldobja a topikot 😄"
csak nem utolso..😄<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
nah nemcsak Kman dobja fel..hanem más is..😄.)

24 - Exile -Nov.23

Rockynhooo
kellerman mindig feldobja a topikot 😄

leoon
mekkora élet lett itt...

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

NeoMaN
hát, a kézlevágás-erdõben egy éjszakát menekülõs is necces...
😄

Rockynhooo
jaja így igaz! én több szót nem is ejtek kellermanról!
utolsó hsz-em vele kapcsolatban: ha valakire rátartanak egy socit , és 3szor meghúzzák a ravaszt, az halott! nincs az az isten h túlélje 3 löövést!

na részemrõl itt lezárva 😊

II Rocky II
igy igaz.

24 - Exile -Nov.23

ProGabe
tudod mit ér egy golyóálló egy ilyen shoti ellen?elárulom:semmit!amúgy az itthoni egyenmellény,tehát ami a járõr rendõröknek van kb a légpuska ellen ér valamit,esetleg egy .38-ast megfog,9mm-esek meg úgy hussannak át rajta mint kés a vajon.
persze ez egy olyan sorozat ahol egy lódoktor visszavarta T-Bag kezét,szóval tényleg bármi megtörténhet,de ha Kellemran besétál egyik részben a szobába,nekem ott,abban a pillanatban cancel lesz,ennyit errõl.ja meg talán már észre lehetne venni hogy a poénkodás ezzel kapcsolatban az elsõ 50 után már eléggé lerágott csont volt -.-

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

II Rocky II
tudod mi az érdekes??? hogy mióta végelett a sorozatnak elég sûrûn elöjön hogy meghallt e kellerman vagy sem.Másra nem isgondoltok.csak Kellerman.mekkora sztár lett.Scofield rõl meg alig esett szó.😄nah mindegy csak megjegyeztem.kivi leszek hgy meddig megy a kellerman sztori.hjah amugy vki poénból irja hogy él kellermann akkor ruri vagy 30 hsz arrol szol hogy blablabla.....😊

24 - Exile -Nov.23

Atisz
Ez a "meghalt-e Kellerman" viccnek tényleg k*rva jó, de most komolyan...van vki ezt komolyan gondolja (mármint hogy nem halt meg)?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Rockynhooo
deh deh, direkt területre "sebez" , méghozzá elég nagyra

de nem vok én fegyverszakértõ 😄

na yoo fogjátok rá hogy belöttek 2 shotgunnal párat egy kis furgonba és 2 ember életbe maradt , a "gyilkosok" meg elszaladtak 😄

II Rocky II
nah majd kiderül skacok hogy milessz....akkor aug.28 vagy még nem tisztázott a kezdés?

24 - Exile -Nov.23

sweech
még soha nem lõttem shotgunnal, de nem hiszem hogy olyan kurvára széthordana hogy egy lövéssel szétírt mindent ha belõssz egy furgonba :|

az más kérdés hogy a filmben nem egyet lõttek ^^ a #11210-t meg csak hülyeségbõl írtam

Rockynhooo
nézz utána a Shotgun tulajdonságainak

sweech
és ha testre céloztak? :c

Rockynhooo
a fején is?

II Rocky II
a rendõr él (mivel golyóálló mellény volt rajta) és õ fogja elmesélni hogy rátámadtak,és a rabjuk meghallt....😊(vagy nem? 😊)-

24 - Exile -Nov.23

Rockynhooo
végre vmiben egyet értünk 😊
persze majd 1 m rõl... 2 socóóóóval lõnek.... lehetetlen h nem halt meg a rendõr meg keller

Rockynhooo
persze azért lõttek rá 1 m - rõl socóval 😄

Igen. És ugyebár a "Nem kapkodták el" egyes szám második személy magázás formában. És a bérencek szegezik a fegyvert. Ha nem halt volna meg, az számomra jóllehet a sorozat cancelezését jelentené. Szvsz ugyanolyan baromság lenne, mintha Abruzzit feltámasztanák.
PrisonMan
Megkerestem a 2x22 feliratát, hogy legyen valami biztos pontunk.
Szinte 90%, hogy meghalt:
Miután megakarta ölni magát, és a golyó besült és beszélt a testvérével (én ezt gondolom) azt gondolta, hogy úgyis megakar halni, de akkor legalább segítsen valakin, hamár úgyis annyi embert bántott. A tárgyaláson:
Azok után, amit itt Önök elõtt el fogok mondani, könnyen lehet, hogy
nem hagynak életben. Sõt, ezt garantálhatom.

A szervízhiba sem volt véletlen... És akkor most figyeljetek Kellerman szavaira:
A francia ellenállásban megtiszteltetésnek tekintették, ha szembe nézhettek a náci kivégzõosztaggal. De a legnagyobb megtiszteltetés az volt, ha mosolyoghattak közben. Nem kapkodták el.

Döntse el mindenki maga... Nekem ebbõl a náci kivégzõosztagból és a tárgyalásból az jön le, hogy halott

PrisonMan
Az már csak részletkérdés <#vigyor> Két lehetõség van: (nyílván <#nyes>)
1. meghalt (és akkor valamilyen módon értesülünk róla /telefon, tévé stb/)
2. életben van (és csak pár epizód erejére tér vissza)

Amikor néztem nekem 1000 millió% volt, hogy meghalt, de így belegondolva lehet, hogy õt jöttek kiszabadítani

Vagy Linc valahol tévét néz, és ott bemondják a hírekben.
Rockynhooo
nem akarom látni kellerman holttestét :\szarrá szetthette a socó :S

PrisonMan
Én is veled értek egyet! Kellerman (még nem 100%) meghalt
Majd ha látjuk a holttestét, csak akkor lesz biztos <#eplus2>
Külömben meg állandó szereplõként (mint Sara a terhessége miatt) biztos, hogy nem fog szerepelni, mert szerepet kapott a Grace klinika spinoffban a Private Practice-ban. Max (ha túlélte), akkor is csak 1-2 epizódra tér majd csak vissza, ha meg nem, akkor majd pl. egy telefonbeszélgetésben ráfenynegethetnek valakire, hogy "nehogy úgy járt, mint Kellerman, hogy egy rabszállítóban végzed..."

Szerintem ha egyszer vége lesz, az utolsó nap avval fog zárulni.
Smiley volt a hsz-em végén. Úgyhogy ne érzékenykedj.
NeoMaN
dede
<#idiota>

scorpeeon
<#ejnye1> Biztosan nem! 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

desigo
24 azért pár évaddal elõrébb jár...

Abruzzit sajnáltam 😞
REALista
A lényeg hogy Kellerman megmaradt...😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

PrisonMan
"Pedig valaki kell a filmbe mert a fele banda kihalt😞"
Kihalt meg/vagy sitten van <#nyes><#nyes>

PrisonMan
Majd szólj ha Jack bácsi meghalt és akkor tárgyalunk a 24-rõl, mint valósághû... <#vigyor>

PrisonMan
2x22: vége ütött <#wow1>
Így visszagondolva az évadra, háát nem semmi <#nyes>
Üldözõbõl ugyanúgy üldözött lett, senki sem golyóálló (Bill barátunk, Abruzzi, Kölök, Kellerman) és az emberek még mindig nem tudnak repülni <#vigyor><#vigyor>
Mahona meg a példa, hogy az ember mit meg nem tud tenni a családjáért, na meg C-note...

leoon
(24)nem ám...
most lényegtelen mit nézek vagy mit nem most a Prison Break-rõl van szó. Nemde?
szal ennyi részemrõl...

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

Hülyeségnek tartottam azt, h ennyien meghaltak benne.

Mondd csak, 24-et szoktál nézni?<#wow2><#vigyor0>
leoon
Hülyeségnek tartottam azt, h ennyien meghaltak benne. Pl. amikor Mahone megölte a 'kölyköt'...stb. Lett volna benne legalább 1 kis valódiság is, h nem öldökölhet benne mindenki kedvére. Nah mind1 ez így lett és kész. 😄

desigo
Pedig valaki kell a filmbe mert a fele banda kihalt😞
Munch
Én félek ezektõl az új szereplõktõl...
Már mahone is sok volt a megszokott szereplõk mellé olykor.

Na mind1, várom a folytatást.

PrisonMan
Jah, oks <#vigyor>

desigo
Thx az infót !
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Infó! végre! végre! végre! köszi neked!

Winnie! Köszi neked is, de nagyon!

Sziasztok!

tnm
OFF
nah, lehet jelentkezni a FAQ birtoklásáért/szerkesztéséért ha több megfelelõ jelentkezés is lesz. akkor majd talán szavazást is lehet tartani... bár nem egy nagy érték😛
ON

"Én csak kettõrõl találtam képet... 😄"

Én mind a 3-ról. Gugli?

Nem érted.<#falbav><#vigyor0> Nem kell spoilerezni (spoiler tagba rakni) a dolgokat, mert már lefutott a 2.évad. Oké?<#kacsint>
Japep

Ideje volt: A Prison Break új fõszereplõi

Sokan már tûkön ülve várják, hogy kik csatlakoznak a Szökés stábjához a harmadik évadra. A forgatás heteken belül indul, a 3. évad premierjének dátuma még nem ismert, de az már igen, hogy kik fognak szerepelni újonnan.

Ezek az információk azoknak nem biztos, hogy sokat mondanak, akik az RTL Klub által befejezett elsõ évad végén tartanak, viszont akiket érdekel, hogy miképpen újítják meg a sorozatot a Szökés készítõi, azok engedélyt kapnak a továbbolvasáshoz.

Aki tudja miképpen fejezõdött be a 2. évad az sejtheti, hogyan fognak Michaeléknek új spanokat összeválogatni. Az új szereplõk között ott lesz az eddig jobbára tévésorozatos mellékszereplõként ismert Jodi Lyn O'Keefe, aki Betty Crockert fogja játszani, a Company elnevezésû, összeesküvésre szakosodott kormánycég egyik operatív tisztjét.

A Drót címû sorozat egyik sztárja, Robert Wisdom lesz Scofield egyik börtöntársa, egy panamai származású, Luchero nevû drogbárót fog alakítani. Chris Vance, pedig aki az ausztrál All Saints címû sorozatban szerepelt eddig egy nagyon, de nagyon titokzatos elítélt szerepét öltheti magára a sorozat 3. évadára.

--------------------------------------------
Én csak kettõrõl találtam képet... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Rockynhooo
omg xD

PrisonMan
Ami spoiler, azt mind a spoiler mögé raktam...