Dark Messiah of Might & Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Esrohnoil
Szerintem megfelelsz a feladatra. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Amiga
De bárki mást is támogatok, aki elég értelmes és szereti ezt a játékot.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Amiga
Ha hozzájárultok, én felvenném a házigazda jogokat.

Mr Bishop
Kemény 6 nap...<#idiota>

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

watto
ki a faq szerkesztõje?
mert ha megengedné a honlapon
szereplõ adatokat átraknám egy
szebb dessingû lapra...

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

watto
bocs...nem láttam...

Jah, csak ugy számolgat a kicsike!!<#wilting><#wilting>

Halfer
áh, tudod, az dísznek van ott, csak számol, semmi célja <#idiota><#nyes>

Fenn mintha lenne egy visszaszámlálás!!DE érthetöbben irom 6 NAP MULVA!!<#nezze><#nezze>

watto
mikor jelenik meg???

watto
tudom...

Rage47
sztem az ubisoft csak kiadó, nem õk csinálták
Rage47
(ki másé lenne, ha te irod :p )
sztem is total jó game, már naon várom h kijöjjön 😊)
watto
huh...játszottam a demóval!
mitnemondjak...nekem bejön!fõleg az is hogy mikor ellenségbe vágok ott marad a véres vágás.a graf is jó, de a gépigény nem nagY!Grat az Ubisoft-nak 😊

(saját vélemény)

deadcode82
Ha beírog a gugliba akkor a második találatnál már ott is lesz a letölthetõ egyjátékos demó, a steamen meg fent van a multi is!

Timbo
steamen is fent van. amugy meg google a barátod😊hu

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

demó? mh.... nah valszeg nagyon láma vok de már pár napja kutaxxom ez után a játék után (mármint képeket meg videókat keresve)de demót még nem láttam honnan lehet leszedni?

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

X Revenge
Kióróbáltam a demót, qrvára teccik a játék. Remélem meg tom zsarolni apámat h vegye má meg. 😊 Ha nem akkor, marad a letöltés.

[X]

Halfer
valóban, a videókból egy kis storyline is kiderül, képek meg spoilerbombák ellenség és fegyverek terén. mindegy, remélem nem csak annyi (fajta) fegyver lesz, mint amit mutattak, varázslatból azért kiengesztelõbb a mennyiség, hisz mindenre kitérnek.

Rage47
ezért nem néztem fegyvereket, varázslatokat stb, h ne löjem le a játék poénjait
Ó még 7 nyamvadt nap, de egy hét mulva jön az ó yes, play the game...<#nyes><#nyes><#nyes>

Halfer
ejj de jó nézni hogy itt mindenki pont arról a témáról beszél amirõl kell <#rolleyes>

on: van infótok arról hogy a hivatalos oldalon publikált fegyverek bõvülnek-e a játékban? eléggé kevésnek tûnik és szépen, spoileresen, ahogy kell, meg is mutatták a legdurvább fegyvert, ami valóban nagyon jól néz ki

meg okos, meg ügyes, meg szép, meg...
😛PPP

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Bucser
ehhe😄 "képben vagyok a játékot illetõen"😄

ÉS Szerény is vagy?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Szega87
<#violent><#gun><#idiota><#bdead>

<#eljen><#eplus2><#eljen>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

j0nNyKa
flame topic

nem gyozok utbaigazitani.
😄

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

te is elkeseritõ vagy azért amit itt szenvedsz ezen 😊

jézus! 😊
najofelejtsétek el😛
csak az sg létezik szted? én csak felajánlottam ,mert "képben" vagyok ebbõl a játékból..kár nektek ide házigazda ,mostis mire nem vagytok képesek :S elkeserítõ
Szega87
mert irtál 2 spam kommentet és nem vagy képbe ? <#wow2>

😄DD
Newronter: ja😄 suliból is szoktam sg-zni 😛
nem...

Nem inkább házigazda ? 😊
Ha az akarsz lenni, akkor ráérsz a nap nagy részében?
akarjátok hogy moderátor legyek?<#gonosz1>
Amiga
Lassan valaki felvehetné a házigazda jogokat, hogy legalább utólag megússzuk ezeket a hozzászólásokat (l.d.: #1550).

Hi!

A Steamen kívül máshol elõ-, vagy meg tudom rendelni a játékot?
Kerestem nagyobb webáruházakban, de semmi. Egyedül az UBI Shop - ban láttam még, de jobban örülnék egy dobozos verziónak. A Steam - en pedig "kicsit" drágállom.

THX!

Asus P8H61-M LE/USB3, [email protected] , 6 GB DDR3-1333MHz, ASUS R9 290 4GB

tugyiti
<#vigyor3>
Bucser
Hagyd rá... kis takony kapott netet és jön fikázni mert olvasni nem tud...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Magiszter
Igazi magyar mentalitás. Ha egy komplex rendszerben valamit nem rágnak a szádba akkor az egy szar rendszer. Úgy van szar a FAQ mert nem az van írva hogy: már csak 2 nap van a megjelenésig (nagy piros villogó betükkel), hanem az hogy oktober 24-én. Tessék csak fikázni!<#boxer>

Rage47
vagy ránéztél a bannerra esetleg?
jaj

jah
ok boccs kiszámoltam még 8 nap😄 jee

a FAQ otok egy fos ami oda van írva az egyetlen "gyakran ismételt kérdésre" sem válaszol külömben csak arra lennék kiváncsi hogy mikor jön ki a játék?

reger
Már csak 8 nap!!!

Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt

<#eljen><#eplus2><#eljen>

j0nNyKa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Mr Bishop
Nem fog szaggatni...<#nyes>

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

Szega87
7600 GT

X Revenge
gondoltam erre, de nem voltam biztos 😊 THX

[X]

deadcode82
Még 8 és fél nap, ott van a kis visszaszámláló fent a jobb alsó sarokban!