Dark Messiah of Might & Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
★ 汤姆 李
* nem minden értékelés hagy hidegen, maradjunk csak annyiban hogy a gs-é 😄 még ha nem is értek valakivel egyet, bizonyos emberek véleménye által képes vagyok kipróbálni játékokat, de ezzel biztos ti is sokan így vagytok.
4 nap múlva nem napi "10 új üzenet" fogad a DM topikban, hanem legalább 60 😊 Alig várom azt a pillanatot 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.
sztem egész jó, havernál kipróbáltam me hozzá van rendelve az ökkántomhoz steamen ,és sztem jolesz a multija😛
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
^^
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
nem bírom ki azt az 5 napot!!!!!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A másik az,hogy nem tudja vki,hogy mit keres a gém honlapján a trivium és roadrunner records logo?? Az basza be ha trivium szólna benne...én kurvára bírnám,de ugye a pop: warrior withinnél is sokan hepciháskodtak,hogy mennyire nem illik a godsmack a gém hangultához..
[X]
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Next PC upgrade: 2022
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
És olvastam egy frankó dolgok hogy csinálhatunk majd (kovácsolhatunk) asszem 9 vagy 10 lépésben kardot magunknak!!!!
Next PC upgrade: 2022