6653
Banner kerestetik, linkelt a mod topikba
-
#2766 én most jutottam tovább, 3 kristályt beleillesztettem, ekkor a pók elfordult az egyik irányba, majd a neki szembelévő ajtóba 3 fénynyalábot lótt és az ajtó kinyílt -
#2765 ha tudsz angolul egy picit akkor a pok mellett a foldon van egy szoveg amibol megtudod mindegyik kristaly helyet , ha nem akkor szotar ... ha meg igy sem megy akkor meg ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az elso zombis termek egyikeben van fent a falban , csak koteles ijjal tudod megszerezni , egy nagy sarga cucc a falban -
Smitiz #2764 Nekem se tud senki segíteni? :( -
#2763 Én nem tudom h mi van veletek?? Senki nem jutott még tovább a pókbálványos résznél v mi a f*szé nem válaszol senki???
Srácok a koponyát szeretném megszerezni a kriptás zambis résznél , a pók bálványba kéne szerválnom 4 kristályt!! 3 már megvan de ahogy állsz szembe a szoborral onnan nézve balra nem tudok bemenni sehogy se!!
-
Code92 #2762 jah ok akkor boccs -
#2761 nem azért kérdeztem:)
már arra gyanakszom, h a tft-m miatt kapcsolja ki a monitoromat a game és jön be utána fekete képernyö... -
Code92 #2760 ezt megkérdezhetted volna úgyis h. "kinek akad lejobban?" -
#2759 játszik vki TFT-n vele? -
#2758 Az ork sámánra van valmi trükk hogy ,hogyan kell megölni ,mert sehogy se megy.Az elején eleve akkor belémüt amikor még nem is irányítok ,utánna meg hívja a spanjait.Próbáltam már firetrap scrollal (5db) de úgyse megy. -
#2757 senki nem talált megoldást arra, ha a chapter 1 elején kifagy a játék?
már probáltam a menuben mindenféle beállitást, és semmi nem használt. -
csgj #2756 full igazad van... high textúrával ráadásul harcoknál néha be is szaggatott. de így mediumon cool + nem is látok különbséget grafban. -
Smitiz #2755 Gondolom már sokan írták, de nekem nem indul el :(
AMD Athlon 2,5+, 1GB ram, Shappire X700, WinXp SP2
Leszedtem az itt belinkelt Cracket, és próbáltam az új securom loaderrel is, de ha elindítom a játékot, egy fél pillanatra az egér mellett megjelenik a homokóra, utána nem történik semmi...
CSak én rontottam el valamit vagy másnak se indul? -
#2754 Burn baby burn
-
#2753 lol Mr. és Mrs. Véder xD -
#2752 Hi!
Valaki plz. mondja meg, hogy a kristály lopós varázsló nénit, hogy iktassam ki!
Észrevesz felemel a magasba és megfojt az állat.:]
Darth Vader menyasszonya.
Természetesen privát üzenetben.
THX! -
vg #2751 Lehet 5.1-re van állítva a hangbeállításod, és ilyenkor csak a középsöből jön a duma(álltalában), és lehet szarúl van összedugva a redszered. Amúgy, passz. -
obe #2750 köszönöm -
#2749 Tudna valaki segiteni,nincsen beszedhangom a jatekban.A Demo exe - vel tolom,SB Live 5.1 hangkartyam van.Mi lehet a problema oka?!Koszi! -
#2748 #2733-ban raktam linket cracket amivel nállam tökéletesen fut mindenhol. -
#2747 Látom sokan írjátok, hogy megy full grafon és linkeltek training képeket. Ami furcsa, hogy 1-2 beállítást lejebb állítva nekem is fullon ment a játék, ám a Chapter 1-nél úgy beszaggatott, hogy azóta kemény mediumon tolom. Sőt, a demoval is nagyon szép beállításoknál produkált átlag 40 fps-t. Furcsa... -
#2746 De utálom a pókokat ,számomra eddig a legkeményebb ellenfelek -
#2745 Most még ősziszünetben szívesen nyomulnék vele de még nincs CD Galaxisban -
markastor #2744 Ez még nem is crack, hanem a demo változatból kiszedett exe.
bandika64: engem is kivágott Chapter 1-nél a demo-s exe. Ha az eredeti exe-vel indítom, akkor meg a Chapter 1 töltésénél error-t ír ki. -
#2743 mittom én én csak azt tom hogy a tréning működik vele ha az volt az -
miki90 #2742 akkor ez a crack jo amit belinkeltem ez a végleges crack és végig játszhato vele a játék? -
#2741 Nekem is működött krekkel a tréning.Aztán Chapter 1 nél ding levágott asztalra.Úgyhogy szépen levarázsoltam a gépről és majd megveszem a dobozos változatot addig maradok GRAW-nál -
#2740 -
strebacom #2739 Érdekes az enyémen se akad fullba, és nem tudom hogy miért----????----- -
#2738 Srácok a koponyát szeretném megszerezni a kriptás zambis résznél , a pók bálványba kéne szerválnom 4 kristályt!! 3 már megvan de ahogy állsz szembe a szoborral onnan nézve balra nem tudok bemenni sehogy se!! lehet h lámi vok és kiszúrja a szemem a megoldás de nem tudok továbbjutni és ez idegesít pls help -
#2737 Leírtam már. Telepít, tömörít. De részletesen:
1. Single playert telepítettem (~7GB)
(opcionális) 1a. Steam telepítőket töröltem (-20MB elfér csak, minek)
(opcionális) 1b. Mellékelt DirectX telepítőt bemásoltam (sosem árthat)
2. Eredeti exe-t átneveztem mm.exe_ -re
3. Crack-et bemásoltam
4. Winrar, max tömörítési móddal csomagolás.
Ennyi -
#2736 igen, ugyanoda tesz vissza -
#2735 játékállás visszatöltés is megy?? -
#2734 Totál fullon minden :
[IMG][/IMG] -
#2733 Parancsolj: itt. -
#2732 Nah, crack-el elindult simán.
[IMG][/IMG]
-
#2731 nekem tökéletesen megy vele, mindjárt feldobom valahová. -
virs lee #2730 "Életkor: 14-18 között"
Pff, apád lehetnék, öcsifing. -