Dark Messiah of Might & Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magiszter
szorri:fojtatom=folytatom

Magiszter
Hali!
Rég nem írtam tudom. Sok meló volt (és van). Ezért maradt abba az oldal fejlesztése, mert az egyik munkám most szintén weboldal készítés és 1x-re kettõt valahogy nem bírok. De mivel a játék is lassan megjelenik amint végeztem ezzel a munkával fojtatom és elkészítem, a v2.0-ás változatot. Addig is jó várakozást, pezsgõt behûteni mert amint megjelenik az oldal is feléled (remélhetõleg végleges formájában).

mikisanzi
Pont a múlt héten kaptam meg az usából a rendelt árut. És nem volt semmi gond. 5 nappal a feladás után már itt volt. Ems gyorspostán vettem át a keletiben. Eddíg nekem nem volt gondom a postával. De nem hiszem, hogy nálunk szarabb a posta mint pl Grúziában. Valami oka van ennek, hogy a ubi mellõzi a magyarokat. Lehet az itthoni forgalmazójuk nem engedi? Bár kétlem. Ha valaki tud valamit a gyûjtõi kiadás itthoni beszerzésérõl az jelezze. köszi

con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.

Bucser
Mert Magyarországon a Posta olyan szintig megbízhatatlan, hogy pl amazon . com-ról sem lehet Mo-ra rendelni. Velem is elõfordult, hogy nem érkezett emg a megrendelt termék. Sõt volt hogy haveromnak bedobták a ládába az elsõbbségi llevelet amit alá kell íratni az átvevõvel. Sõt elõfordult, hogy a távirat hétfõrõl péntekre érkezett meg országon belül... Eléggé lol..

A 25€ pedig futárdíj a legközelebbi elosztóból házhoz.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

mikisanzi
Bocsánat nem Macedónia, hanem Moldávia akart lenni, ami szinte Románia. De ezek az országok miért elõnyösebbek? nagy betüsek a nem eus országok.
Germany, Andorre, Austra, Belgium, BULGARIA, Cyprus, CROATIA, Denmark, Spain, Estonia, Finland, France, GEORGIA, Greece, Irland, Iceland, Italy, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxembourg, Malta, MOLDAVIA, NORWAY, Netherlands, Poland, Portugal, Czech Republik, ROUMANIA, UK, Slovakia, Slovenia, Sweden, SWITZERLAND, UKRAINE, Vatican, YOUGOSLAVIA.

Norvégia, Svájc belefér

con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.

mikisanzi
Ezek szerint csak a francia ubi gondolja ezt így? A paypal-nál a lengyelek, csehek mellet mi is utalhatunk, fogadhatunk manit, az új eu tagok közül. Érdekes, hogy lehet, az hogy Macedóniába free a kiszállítás addig ide maora +25 euró? Valaki magyarázza már el. Írtam nekik levelet, hogy mi ez a diszkrimináció hazánkkal kapcsolatban, de nem válaszolnak. Bezzeg nagyromániába lehet ingyen kiszállítás.

Bucser
NA nem kezdek széleskörû vitába😄 biztos nem jártál még Albániában😊 Inkább fogalmazzunk úgy hogy itt a legrosszab a vásárlási morál😄 (azaz amit ellophatsz azért minek fizess)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Esrohnoil
Mert itt a legrosszabb a gazdasági helyzet egész €urópában.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Szega87
ha megveszem a gammát ha kijön steam en át kell encryptelnem?😄

mikisanzi
Magyarországon lesz aki forgalmazza a collector's editiont? Mert a ubionline-on európában csak nálunk nem lehet rendelni. Románia,Macedonia, stb nem eu tagok is megrendelhetik, de mi vajon míért nem?

annyi a bajom csak vele ..Hogy rengeteget tölt 😞és rövidek a pályák... Bár az én gépem se naon ok... 1.2es proci ati 9200 256 mb ram.. De a demo minimális beállításnál minimálisan szaggatott csak.. Élvezhetõ volt a játékélmény...
Én már nagyon várom a játékot, és remélem hogy ha a demo ment akkor ez is fog .. Még nincs az a hudejo gépem 😞
quack
ááá, az sokkal jobb amikor majd jönnek a jövõhéten hogy nekik már megvan és deistenkirály, mert õ tud egy oldalt ahol minden játék pontosan két héttel hamarabb fenvan a megjelenésnél (Y)
amugy ütni fog remelem, ev jateka gyanus (nalam eddig a company of heroes vezet)

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Mr Bishop
Szevasztok !
STEAM-en már elõ lehet tölteni, azaz lehetne, de mire odaérek, hogy fizetni, kiírja, hogy ez a tranzakció az Ön országában nem okés.
Hm. Pedig így vettem meg a HL2 Episode One-t, meg a Sin ep.-t, meg a Counter-t is. Ha valakinek van ilyen gondja írja meg ide, remélem a Valve részérõl ez csak átmeneti kérdés.

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

22Barna22
tudom...csak ha valaki...na érted😄

És én ProGabe-nek válaszoltam, de nem akartam személyeskedni.

Sorry progabe!

hû de fog ütni

reger
Nem neked válaszoltam ,ha megfigyeled

Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt

22Barna22
Bocsi már kicsit sok lesz, de hogy értse mindenki:

"ha én komolyan gondoltam volna":ezalatt azt értem, hogy ha 10 nappal elõtte jön ki, akkor is sok az a 6 nap.nem volt egyértelmû BoCSI

22Barna22
szesztetés???😄 Csesztetés

22Barna22
eh...ha én komoolyan gondoltam volna, akkor nem azt írom hogy akkor IS még hat nap...

Egyszerûen annyit írtam volna: AKKOR MÉG HAT NAP!

Tehát szesztetés elõtt tessék gondolkodni.De senki ne vegye magára.

reger
Nekem et csak a véleményem hogy hamarbb fog megjelenni ,de aki ennek hatására elkezd örülni ,és anélkül kezd el tölteni valami faket ,anélkül hogy leelenõrizné mondjuk nforcon ,az meg is érdemli

ProGabe
már megint egy jós -.-
nem kötekszek,csak mindig vannak akik miatt lesz egy láma-áradat mert ilyeneket beírogat,ezért azok meg jönnek folyamatosan hogy:"na van már,én úgy tudom hogy torrenten elõbb fönn lesz",miközben azt sem tudják mi az,csak annyit tudna róla hogy ott jelenik meg a cucc relatíve leghamarabb

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

22Barna22
akkor is még hat nap :S
😞

...

reger
Ilyen nagy kaliberû játékból úgyis lessz szeritem jácható verzió a megjelenés elõtt 10 nappal

22Barna22
EZ KÍNZÁÁÁÁS!

jaj!! Még 16 nap <#szomoru1><#szomoru1>

22Barna22
én is azt figyelem...😞

deadcode82
Sosem jár le az az óra ott fent?!

deadcode82
ne bátsad õtet, biztos csak nem láttaja hogy hova köll kattogtatni <#idiota>

Bucser
nem látsz vagy csak hülye vagy?M😊

22Barna22
hehe

Zsolo007
Valóban poénos 😊

2 perce még tuti mûködött ...

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Esetleg valami jobb linket,mert ez szar!!!<#boxer><#boxer>

ThugEdge
nézzétek meg az új kill kevint, a "sztár vendég" megpillantása után sikítoztam😊)
az ubi nem csak zseniális játékokat pátyolgat,de mindent elsöprõ pr-ja is van,ez a kiadó 101%-os nálam:
http://www.worthdownloading.com/download.php?gid=1511&id=8874

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

MIndegy most egy szar tûzefekten nem fogok parázni a game megy én meg vívni szeretek 😄 karácsonyig meg csak kibirom valahogy 😄😄😄
Rage47
😊
jelenne már meg!!
biztató<#eljen>
Rage47
esetleg ujabb driver...
Rage47
sztem a vidi kari a gond
sziasztok! Nekem amikor tûzet vagy bármit varázsolok elvileg ahol a tûzefekt helye lenne fehér kocka jelenik meg egy pillanatra és az szál el (csak a tûzgolyó vége fehér kocka) meg amikor megütnek egy kocka behúzott átlóval látható de nem akad meg semmi ilyesmi ? ati 9200 vidi kártyám van ! Mi lehet a baj ? Amúgy lazán fut a játék néha akad meg egy icipicit😄 1 ghrtzes proci 512 rammal 😄
deadcode82
Pontosan!

deadcode82
Ez nem csak attól függ, nálam annyira sz@r volt, hogy egyik szerverre se tudtam fellépni, igaz én vagy egy héttel ezelõtt próbáltam.

Rage47
az is sokat számit h Beta...
Bucser
vegyél erõsebb gépet? Mert pl nekem nem akadt...

Kipróbáltam az open Beta-t, de nagyon akad, még ha nagyon le veszem a grafikát akkor is. Visszaolvastam kicsit most, és olvastam, hogy a multi részében valami szarul van megírva, ezért mindenkinek akad. De nem lehet valamit csinálni, hogy egy kicsit tûrhetõbb legyen?
Rage47
22Barna22
mit kapcsoljak ki?<#ijedt>

245ezer év..., kérem kapcsolja ki...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent