6654
Banner kerestetik, linkelt a mod topikba
-
Ezt a sárkányt vagy mit hogy kell megölni?
THX -
Tomy Lee #2406 Hát ezersok köszönet neked!Sikerült bár nem w****o-ra hanem egy másikra regelnem de full gázzal jön!!!Sőt még 4 napig mehet de kilövöm utána hátha másnak is szüksége lesz rá.
Kill3r21 köszönöm

-
Hi
Lécives kűldje már el valaki erre az e-mai-re a az eredeti exe-t.
[email protected]
-
Nah ime par kep igy kutyafuttaban
-
van is egy nézd meg gyorsan -
Borat #2402 Állítólag még ma is nehéz olyan hardware konfigurációt találni,amivel az Oblivion futna szaggatás nélkül úgy,hogy mindent feltoltok maxra. -
nézz it körül itt szokott lenni müködö kód wdoo ra -
koc -
Borat #2399 A grafikai opciókra szánjatok sok időt.
Össze lehet állítani egy jó kis konfigurációt,amivel még a várostrom sem szaggat annyira vészesen. -
FLeK0 #2398 bind x jpeg -
Tomy Lee #2397 Édesjóistenem!Torrentre kellett kényszerüljek ezért a 6 db rar file-ért ami hiányzik úgyhogy szólnom kell ismerősömnek,hogy talán már jövőhétre kész lesz
-
Hali! Én is leírom nekem, hogy sikerült hátha valakinek segítek vele!
Nos elsőre nekem se indult, de aztán lekaptam a Daemon 4.06HE-t eddig a 4.03 vólt azzal nem ment (All emu on) + a Pr0t.St0p-ot és láss csodát elindult demó + procyon exe nélkül simán az mm.exe-vel!
A játék tényleg brutálissan sokat tőlt Gépem: Athlon64 3200+ 1Gb ram, Geforce 6800GT , maga a játék "jól" megy! Az elején a városostromnál szaggatott picit de utánna nem ment 25 FPS alá átlag 40 kb! Amúgy nagyon jó pörgős játék! -
hat a csoda screenshot progik kozul az 1. amit kiprobaltam, toltesnel lefagyasztott, tehat menuig jutottam vele :|
-
High Voltage #2394 te, j0nNyKa, amit belinkeltel procyon exe, sajnos csak a link a filehoz. es valahogy amit leszedtem, ahoz nem volt procyon loader, ha feltudnad tolteni megkoszonnem. -
hát őszintén szólva a mai játékokban a hdr-t egy kicsit túlzásba viszik. engem még sose vakított el így nap, még akkor sem amikor görögországban nyaraltam
-
pedig csak pont anyira vakusz meg mint az életben sztem -
Hát valóban nagyon nagyon nagyon lassan tölt. És akad is míg be nem tölt rendesen játék közben ami jó, mert így rögtön az elején felhúzott, mikor jön a monszta a városban...nem találtam meg a kiutat..és párszor újra kellett tölteni, hogy meghalljam a csajt...ugyanis recseg ropog az egész. Ráadásul kikapcsoltam a fos hdr-t is, mert egyszerűen semmit sem látni tőle! Ne mondja nekem azt senki, hogy a HDR reális mert nem az :) -
nxugi még nekem sem ért le tegnap reggel ota..este szar volt net ugyhogy nem vagy egyedül :D -
Tomy Lee #2389 Sajnálom nem akartam elnézést csak beígértem a játékot valakinek nem jött össze a letöltés és emiatt most nagyon ideges vagyok:( -
jolvan valamelyikkel csinalok par kepet, de nem lesz tul valtozatos, mivel hat el vagyok akadva, es eleg behatarolt a terulet, amin mozgok -
én nem kérdésre válaszoltam csak mondtam valamit nem kell leugatni... -
Tomy Lee #2386 Itt van az összes ehez hasonló program:
Capture Game Screenshot -
en nem kerdeztem semmit, o sirt screenshotert
te azert sirsz, mer szar a flashget
en azer sirok, mer nem tom megolni a pao kait
kovacs pisti meg azer sir, mer nem az szdsz nyert
ez ilyen. -
Tomy Lee #2384 K*****a nem azt kérdezte,hogy nálad mennyit eszik hanem,hogy nála nem működik és tudunk e megoldást rá!!!! -
Tomy Lee #2383 Van valami más letöltésvezérlő a flashget-en kívül?Ez a fos progi nem töltött le az éjjel(kihagyott)6 file-t és lejárt az sms-em
+ nemcsak az sms-em járt le hanem a kártyám is

-
az ige soha nem gondoltam volna...:D -
Lol, valoban :D -
ott hogy elinditom es szaggat tole a dark messiah. -
Fraps csökennti fps-t? el hol olvastad? nekem max 2mb memoriát eszik :D -
Ennek a warez releasnek van az utóbbi 5 év legidiótább NFO-ja..
-
na innen le lehet szedni a demo exet is, a procyont is, meg a Pr0t.St0p-ot is
lentebb irtam hogy mit lehet kezdeni ezzel a 3 dologgal, akinek ezek utan nem sikerul elinditani, az b*lf*sz, de erosen
es akkor mostmar let's talk about se.. ize, a jatekrol -
az a baj, hogy nincs screenshot funkcio a jatekban, fraps-ot nem fogok hasznalni, mer csokkenti az fpst, az meg, hogy print screen, alttab, paint, stb., rengeteg ido, mivel kb fel perc, mig lemegy a jatek talcara, es fel perc, mig feljon
lentebb postoltam 1 kepet, epp pao kai-rol, akinel elakadtam
lyan: az jo ha tetszett, mert lesz meg kovacsolasra lehetoseg, meghozza varazsfegyvert lehet majd.. :] -
hát jah mondjuk tolhatnál fel fasza shotokat mert én még nem jáccok vele..ha nem gond..megköszönném -
Lyan Kyj #2374 hm, ez a longsword kovácsolás nagyon tetszett^^ -
lehetne a telib*szott jatekrol beszelni?
olte mar meg valaki pao kai-t? mer igy nem tudok rajonni hogy hogyan kene -
elvileg a játékkal együtt van!!! én odaadom ha kell -
DirectoR #2371 Igazan koszi sracok.:)
Es sry hogy balfaxodom az eliditassal de nem lehetek mindenben profi.:) -
ez a fizikai meghajtó huzigálás mindig előjön, én még sose csináltam (már ha lett volna warez gémem
)
-
a crackkel..
ugy megy.. thx -
Tudom ennek nem fogtok örülni: Most tömörítettem ki és ebben bizony nincs procyon loader... hol találok ilyet neten?
UI.: Egy ilyet találtam: procyon securom 7.26 loader ez az ami nektek van?