Dark Messiah of Might & Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
@
demoba nekem nem jött össze <#wilting>#wilting>
<#wow1>#wow1><#buck>#buck><#taps>#taps><#wow1>#wow1><#buck>#buck><#taps>#taps><#wow1>#wow1><#buck>#buck><#taps>#taps><#wow1>#wow1>
A minimum rendszerkövetelmények:
Windows XP operációs rendszer
Pentium 2,2 GHz vagy ezzel egyenértékû Athlon
512 MB RAM
128 MB GeForce FX vagy Radeon 9x videókártya
DirectX 9.0 kompatibilis hangkártya
DirectX 9.0c driver
3 GB szabad lemezterület
Steam-en keresztül le lehet majd tölteni, tudja-e valaki ?
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Magiszter szólt tihozzátok.
<#idiota>#idiota>
u.i.: Bocsi csak gyakorlok.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
télleg nem akarok erõszakosnak tûnni, de:
1. sztem ez nem nevezhetõ "rinyának"
2. nekem pár év múlva is jó lesz...max megveszem platinumban 3000Ft-ért...
nekem jó kis idõtöltés lesz úgy is
3. "ilyen is riktán van hogy a konzolhuszráok rinyálnak hogy egy game miért nincs konzolra" miért mi van vele?<#conf>#conf>
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
örökös exluzivitást akkor sem vásárolhatnak...
nincs az a pénz!
-Menüsorban animált gombok
-Valami klafa háttér
-Bal és jobb oldalt minden frissítéskor más kis kép
-FAQ!!!
Válalsz belõle valamit? PM-ben elküldöm az oldal loginjét és pass-ját. OKé?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Új dizájnt kapott (frameset), hírek menü már müxik, bár még nem nagyon találtam új hírt. A Demóról írtam egy kis összegzést, és a tippek-trükkök él még. Akinek 5lete tanácsa van az nyugodtan PM, vagy ide (ha a modik nem bánják.)
-Én nem leszek optimista, nekem az úgyse menne.
Lassan akkora lesz a negatív kisugárzás, hogy már mûhódról is észlelhetõ. Komolyan mondom, miért kell ennyire borulátónak lenni?
Meg az hogy ha valakinek ez a véleménye az nem törvényszerûség, hanem egy vélemény. Meghallgatod (elolvasod) és ráhagyod. Nem kell vitatkozni egy véleménnyel. Ha azt monta volna kastil kolléga hogy "ez a játék egy rakás sz*r mert én azt mondom és akkor úgy van" akkor megértem hogy támadjátok. Elmondott egy véleményt és kész. A jéték meg olyan lesz amilyen. Majd az játszik vele éveken keresztûl akinek tetszik. Akinek meg nem az nem. Ilyen egyszerüek a dolgok szerintem.
Szóval ez a vita teljesen értelmetlen. Kastil: ha okos embernek tartod magad nem válaszolsz az ilyen hsz-ekre. Mindenki más: ha ti is okos embereknek tartjátok magatokat nem folytatjátok ezt tovább.
Magiszter voltam.
De akkor, hogy a hatul ulok is halljak; demo nagyon bejott->Alig varom teljest, hogy tolhassam multiban->remelem nem lesz "igy". Azért majd ne csodalkozzatok...
És csak ismetelni tudom magam; "az nen szavam nem egy életbiztositas"...
na sziasztok
szóval izgi lesz. majd meglátjuk mit hoznak ki belõle a fanatikusok, mert PL nálam a HL2 még mindig azért megy mert ott van a garry's mod meg még kismillió mod, map, weapon, model...
Nekem tetszeni fog ha nem barmolják el utolsó pillanatban
egyebkent a multi nem fps nezetu lesz hanem diablo szeru, javitsatok ki ha rosszul tudom
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
erre kaptam ezt-> "mire alapozod ezt ?"
most meg itt tartunk->"az hogy rövid lesz igen csak való szinü nem is mondta senki hogy nem..."
igazad van haver, gyenge a felfogasom 😊
na szia én befejeztem veled XD
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Azt akartam kihozni hogy fps nézetü online rpg még nincs tehát egyedi az ötlet,
az hogy rövid lesz igen csak való szinü nem is mondta senki hogy nem...
menj inkább gwzni
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
JO LESZ, csak rovid,majd meglatod😊
RPG elemekkel akarsz pvpzni, dark messiah eseteben si kb pvp lesz xD
de midnegy, szal ha rpg elemek kellenek ott egy rohadt mmorpg, ahol ugyanugy van kardod meg ijad, meg daggered mint ebben,+MINDEN kaszt egyedi, egyedi skillek stb, csak sokkal jobb, skillek miatt, amit meg mondtam h itt elkezdted nekem sorolni: "arra hogy kaszt rendszerek csak együtt tudnak majd teljes egységeket alkotni,vagy hogy 5 küldes lesz egymás után és terület foglalás lesz" szinte minden mmorpgben bennevan xD na de mindegy, megyek kicsit gwzek, majd még visszanézek ;]
Fõleg olyannak a véleményén akinek az online fps megállt a cod és cs -nél ...
ha már ezt összehoztad ilyen ügyesen van egy kérdésem:
szerinted ez mmorpg vagy rpg vagy fps vagy mégis hova sorolnád?