6654
Banner kerestetik, linkelt a mod topikba
  • CalebJoe
    Ezt a sárkányt vagy mit hogy kell megölni?
    THX
  • Tomy Lee
    Hát ezersok köszönet neked!Sikerült bár nem w****o-ra hanem egy másikra regelnem de full gázzal jön!!!Sőt még 4 napig mehet de kilövöm utána hátha másnak is szüksége lesz rá.
    Kill3r21 köszönöm
  • Evogordon
    Hi
    Lécives kűldje már el valaki erre az e-mai-re a az eredeti exe-t.
    [email protected]
  • j0nNyKa
    Nah ime par kep igy kutyafuttaban

• kill3r21
    van is egy nézd meg gyorsan
  • Borat
    Állítólag még ma is nehéz olyan hardware konfigurációt találni,amivel az Oblivion futna szaggatás nélkül úgy,hogy mindent feltoltok maxra.
  • kill3r21
    nézz it körül itt szokott lenni müködö kód wdoo ra
  • j0nNyKa
    koc
  • Borat
    A grafikai opciókra szánjatok sok időt.
    Össze lehet állítani egy jó kis konfigurációt,amivel még a várostrom sem szaggat annyira vészesen.
  • FLeK0
    bind x jpeg
  • Tomy Lee
    Édesjóistenem!Torrentre kellett kényszerüljek ezért a 6 db rar file-ért ami hiányzik úgyhogy szólnom kell ismerősömnek,hogy talán már jövőhétre kész lesz
  • Joe004
    Hali! Én is leírom nekem, hogy sikerült hátha valakinek segítek vele!
    Nos elsőre nekem se indult, de aztán lekaptam a Daemon 4.06HE-t eddig a 4.03 vólt azzal nem ment (All emu on) + a Pr0t.St0p-ot és láss csodát elindult demó + procyon exe nélkül simán az mm.exe-vel!

A játék tényleg brutálissan sokat tőlt Gépem: Athlon64 3200+ 1Gb ram, Geforce 6800GT , maga a játék "jól" megy! Az elején a városostromnál szaggatott picit de utánna nem ment 25 FPS alá átlag 40 kb! Amúgy nagyon jó pörgős játék!
  • j0nNyKa
    hat a csoda screenshot progik kozul az 1. amit kiprobaltam, toltesnel lefagyasztott, tehat menuig jutottam vele :|
  • High Voltage
    te, j0nNyKa, amit belinkeltel procyon exe, sajnos csak a link a filehoz. es valahogy amit leszedtem, ahoz nem volt procyon loader, ha feltudnad tolteni megkoszonnem.
  • koschwarz
    hát őszintén szólva a mai játékokban a hdr-t egy kicsit túlzásba viszik. engem még sose vakított el így nap, még akkor sem amikor görögországban nyaraltam
  • kill3r21
    pedig csak pont anyira vakusz meg mint az életben sztem
  • Zsolo007
    Hát valóban nagyon nagyon nagyon lassan tölt. És akad is míg be nem tölt rendesen játék közben ami jó, mert így rögtön az elején felhúzott, mikor jön a monszta a városban...nem találtam meg a kiutat..és párszor újra kellett tölteni, hogy meghalljam a csajt...ugyanis recseg ropog az egész. Ráadásul kikapcsoltam a fos hdr-t is, mert egyszerűen semmit sem látni tőle! Ne mondja nekem azt senki, hogy a HDR reális mert nem az :)
  • kill3r21
    nxugi még nekem sem ért le tegnap reggel ota..este szar volt net ugyhogy nem vagy egyedül :D
  • Tomy Lee
    Sajnálom nem akartam elnézést csak beígértem a játékot valakinek nem jött össze a letöltés és emiatt most nagyon ideges vagyok:(
  • j0nNyKa
    jolvan valamelyikkel csinalok par kepet, de nem lesz tul valtozatos, mivel hat el vagyok akadva, es eleg behatarolt a terulet, amin mozgok
  • kill3r21
    én nem kérdésre válaszoltam csak mondtam valamit nem kell leugatni...
  • Tomy Lee
    Itt van az összes ehez hasonló program:

Capture Game Screenshot
  • j0nNyKa
    en nem kerdeztem semmit, o sirt screenshotert
    te azert sirsz, mer szar a flashget
    en azer sirok, mer nem tom megolni a pao kait
    kovacs pisti meg azer sir, mer nem az szdsz nyert
    ez ilyen.
  • Tomy Lee
    K*****a nem azt kérdezte,hogy nálad mennyit eszik hanem,hogy nála nem működik és tudunk e megoldást rá!!!!
  • Tomy Lee
    Van valami más letöltésvezérlő a flashget-en kívül?Ez a fos progi nem töltött le az éjjel(kihagyott)6 file-t és lejárt az sms-em + nemcsak az sms-em járt le hanem a kártyám is

• kill3r21
    az ige soha nem gondoltam volna...:D
  • Me0w
    Lol, valoban :D
  • j0nNyKa
    ott hogy elinditom es szaggat tole a dark messiah.
  • kill3r21
    Fraps csökennti fps-t? el hol olvastad? nekem max 2mb memoriát eszik :D
  • SötétBarom
    Ennek a warez releasnek van az utóbbi 5 év legidiótább NFO-ja..
  • j0nNyKa
    na innen le lehet szedni a demo exet is, a procyont is, meg a Pr0t.St0p-ot is
    lentebb irtam hogy mit lehet kezdeni ezzel a 3 dologgal, akinek ezek utan nem sikerul elinditani, az b*lf*sz, de erosen

es akkor mostmar let's talk about se.. ize, a jatekrol
  • j0nNyKa
    az a baj, hogy nincs screenshot funkcio a jatekban, fraps-ot nem fogok hasznalni, mer csokkenti az fpst, az meg, hogy print screen, alttab, paint, stb., rengeteg ido, mivel kb fel perc, mig lemegy a jatek talcara, es fel perc, mig feljon

lentebb postoltam 1 kepet, epp pao kai-rol, akinel elakadtam

lyan: az jo ha tetszett, mert lesz meg kovacsolasra lehetoseg, meghozza varazsfegyvert lehet majd.. :]
  • kill3r21
    hát jah mondjuk tolhatnál fel fasza shotokat mert én még nem jáccok vele..ha nem gond..megköszönném
  • Lyan Kyj
    hm, ez a longsword kovácsolás nagyon tetszett^^
  • j0nNyKa
    lehetne a telib*szott jatekrol beszelni?
    olte mar meg valaki pao kai-t? mer igy nem tudok rajonni hogy hogyan kene
  • kill3r21
    elvileg a játékkal együtt van!!! én odaadom ha kell
  • DirectoR
    Igazan koszi sracok.:)
    Es sry hogy balfaxodom az eliditassal de nem lehetek mindenben profi.:)
  • koschwarz
    ez a fizikai meghajtó huzigálás mindig előjön, én még sose csináltam (már ha lett volna warez gémem)
  • gregoryan
    a crackkel..
    ugy megy.. thx
  • Zsolo007
    Tudom ennek nem fogtok örülni: Most tömörítettem ki és ebben bizony nincs procyon loader... hol találok ilyet neten?

UI.: Egy ilyet találtam: procyon securom 7.26 loader ez az ami nektek van?