6653
Banner kerestetik, linkelt a mod topikba
-
csgj #2806 hát igen, ha hiba van, ahhoz patch kell. én viszont nem láttam eddig egy hibát sem... -
#2805 egy cracktől nem lesz hibamentesebb a játék... -
csgj #2804 nemtom miért nem megy ilyen rohadt sok embernek crackel a game... a #2515-as hozzászólásban belinkelt crack nekem tökéletes! azt próbáljátok ki, sima nocd crack -
#2803 gondolod hogy az a verzió nem fogja ezt csinálni? -
#2802 Most hogy nézem a trailert eszembe jutott hogy kire hasonlít az a piros páncélos tüzes csávó. Hát naggyából én nézek ki úgy City of Villians-ben -
#2801 én egy reloadedre várok... -
csabesz1987 #2800 de azt nekem nem tölti le jól mindíg híbás a csomagolt file -
csgj #2799
- Hé haver! A szemembe nézz, ne ...öhmm..oda -
Tomi2345 #2798 valaki tudd megoldást a #2779-re? -
#2797 kicsit szomorú vagyok, még semeddig sem jutottam el a játékban mer egyfolytában kidobál "hibás memóriacímzés"re hivatkozva, ja most meg azzal dobott ki hogy, nem tud megnyitni egy .bik videot... normális ez????? -
#2796 Bakker ott volt a szemem előtt a maiden szeme és az téleg sárga de 2 sárga van és azért voltam összezavarodva bakker THX!!! -
#2795 hmm , szerintem nezd meg megint mert nekem voltak visszamenoleg menteseim ... egyetlen egy helyen mentettem a vegen ahol valasztanom kell a befejezesek kuzol , a tobbi mind autosave -
#2794 de mivel az autosavek mindig egymást írják fölül...:( -
#2793 Csabesz...
A krekked szar.
Ha lejebb görgetsz ott látsz a 2733-as hozzászólásnál találsz egy linket ami állítólag működik.Próbáld meg lehet hogy jó lesz én most próbálom behívni a demóban az E3-as pályát amiben benne van az összes skill és varázslat. -
#2792 Király! Már a Chapter 5-ben tartok rohadt jó ez a játék szerintem még ma végigviszem! -
#2791 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a soulos cucc a szarkofagos teremben van , ha leverted az osszes zombit elomaszik egy lich , ha ot is megolted a szarkofagban megtalalod , a heart abban a teremben van hol sok ghoul tamad rad (ugrabugralo nagyon idegesito es eros ellenfelek) , ez a legnagyobb terem , van egy nagy hid kozepen , kotelezz vagy csak ugorj bele a vizbe az aljan , a kis "pocsoja" egyik partjan van amit keresel -
csabesz1987 #2790 olyan válaszoljon aki tudja a választ -
#2789 dehogy , max 15 perc ha az autosavek meg megvannak :) -
#2788 Ez nem volt elég normális válasz? -
#2787 Megoldottam.
Azt hittem, hogy a falon a kar nem működik, pedig csak klaviatúra problema volt. -
csabesz1987 #2786 valaki normálisan válaszoljon plz -
#2785 Ami a legfontosabb hogy + 7,5 gigával leszel gazdagabb mert a DVD mindent tárol -
#2784 Csináld azt hogy megveszed a játékot ahogy én fogom és nem lesz semmi baj + multizhatsz és nem kell szarakodnod vele -
#2783 De a sárga már +van és betettem a helyére!
Nekem azt írja az objectives-ben h a maiden's eye kell!
Hiszek neked de ha az a sárga akkor mondd el a többit is h hol vannak pls!
-
#2782 remek, ezekszerint 2 órányi játékom veszett kárba -
#2781 a maiden's eye a sarga ko es ott talalod ahol mar irtam :D -
csabesz1987 #2780 baz a a prologus után bedob 1 ijen zöldkockás képernyőt majd ujraindít help mit csináljak???? -
Tomi2345 #2779 Sziasztok!
Az lenne a poblémám, hogy a játék kilép engine hibával, és nem tudom folytatni a játékot, mert csak egy résznél van ez. Amikor a megkell ölni a
a katonákat hogy ne jussanak fel a hajóra, és pont amikor jönne a videó, hogy folytassa a játékot, mindig ki lép. Tudja valaki erre a megoldást? -
#2778 a szűz szeme kéne: the maiden's eye -
#2777 moonsilk crystal
the maiden’s eye
the matron’s heart
soul of the crone
... a szinekre fejbol mar nem emlekszem -
#2776 a harmadik kristály !!
a pókba be kéne tenni 4 kristályt 1et a fejére az fehér 3at pedig a potrohára v milyére abból a felső kettő +van az alsó nincs
ami már megvan: fehér,sárga,lila -
#2775 inkabb a nevet mond , fogalmam sincs hogy mi a 3. xD -
#2774 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hivatalosan elismert bug hogy a shieldnek nem kene mukodnie spellek utan , es ennyire erosnek sem kene lennie :D ... sikeres pajzs blokkolas eseten megrazza az ellent ami elkabul egy pillanatra , eleg hogy szajbarugd vagy hogy lefegyverezd , de mivel varazslatoknal is procol arra is jo hogy lebenitsd a varazslokat ... es mivel tul nagyot sebez 2 aramutesbe belehalnak a varazslok :DD ... de a legidegesitobb bug hogy elmeletileg torhetetlen , de spelleknel alap shieldnek veszi , szal egy ido utan szettorik , de csak spellektol , a vegen mar csak karddal mentem varazslok ellen nehogy eltorjek a rohattak :DD -
#2773 A sárga és a lila kristály már +van de hol a 3adik??
-
#2772 Nekem is ez van! Ha leveszed a grafot, akkor betölti a pályát. Bent a játékban pedig vissza tudod állítani (kb 5perces töltés, a kép megáll de ki kell várni). Szóval ez működik, de szarra sem elég, mert most pl meghaltam, jött a quickload és asztal. Tudom hogy warez és nincs jogom sírni, de akkor is a pics*ba! -
#2771 mar irtam a megoldast mert nekem is volt ilyen problemam , mielott elveszed a skull of shadow-t az elozo palyan dobald ki a felesleges cuccokat az inventory-bol mert ami a gyorsgomboknal volt cucc azt visszateszi a zsakodba , ha nincs hely egyszeruen kidob es amint elkezded a backpack-es palyan ne hasznald a kardodat es a lighting shieldet se vedd fel mielott a zsakodat vissza nem szerzed , azt az osszesen 2 orkot old meg demon formaban , az boven eleg , igy feltudod venni a szakot , hasznalhatsz mindent ... a lighting shield nagyon tap kis cucc , kar hogy bugos :D -
#2770 lassan én is elkezdem!!!
Nehéz amugy?
Félelmetes? -
#2769 elveszik tőlem a backpack-emet, és amikor megtalálom mindig kivág hibaüzenettel, mikor felveszem:\ -
#2768 Ezt már szeretem !!!
Thx am elolvastam a táblát de csak nem találtam!!
Téleg thx!! -
#2767 ELAKADTAM.a Spider of Templenel,ahol az ajtonyito kar leesik a foldre ,amivel gondolom ki kellene nyitni a masik kaput es beengedni a csajszit,de 1szeruen nem tudom felvenni.PLEASE Help!Koszi!