Dark Messiah of Might & Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én akkor is jobban örültem volna, ha rpg-nek készítik <#lookaround>
<#eplus2>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

<#wow1>
mit kéne feladnom? ez tény..., a "ha"-nak a valósághoz meg nem sok köze..., ha a nagyanyámnak töke lett volna õ lett volna a nagyapám... 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

<#buck> hát te nem adod fel egykönnyen
de NEM annak készült...

mondom, ha már MAM-név alatt van, készülhetett volna annak
ez a másik amit utálok egy játékban: ha túl rövid. hétvége alatt kijátszós aztán sarokbadobálós játékot nem akarok! <#schmoll2>
nem akarlak elkeseriteni de ez nem szerepjáték lessz..., soha nem is készült annak...

majd meglátjuk... 😊

nem lesz olyan hosszú hogy ellaposodhasson 😊

engem a multi sosem érdekelt annyira... de a single-ben félek attól, hogy el fog laposodni az egész, mert csak hentelni kell. nem láttam még benne olyan hatalmas szerepjáték jelleget (ami might and magic név alatt van, legyen rpg is!...és ennek köze sincs a mam-hoz...)
Halfer
jólvan, legalább kapunk egy felejthetetlen single-t 😄

tudom és látszik is 😊 esetek felében amikor a single-ért és a multiért két külön cég a felelõs akkor legalább az egyiket elbasszák :/

Halfer
azt nem is az Arkane fejlesztette. elõre féltem is hogy ebbõl nem sül ki jó.

Alwares
Hát a béta elég laggos gagyi volt....

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

hát a béta alapján tényleg elég gyenge eresztésnek tünik amulti a nagy hype ellenére :/

news: Aki steamen vette az 27-én reggel 11-tõl játszhat vele.

beta népszerûsége alapján kb. hetekig játszanak majd a multiplayerrel aztán kuka

Halfer
1. multiplayer lehetõség által hosszú élettartalma lehet
2. tökéletes példája egy többször, alternatív módon végigvihetõ single player játéknak
3. felemelõ érzés a polcodon látni <#idiota>

Mr Bishop
Da'k Messzajah <#idiota>

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

jaja 2 nap jeee

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Alwares
Ez a játék megérdemli hogy megvegyék! Szerintem legalábbis. Mi ez a számláló? ÁÁÁÁ... 2 nap múlva jelenik meg?

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

osztom a véleményed! nincs értelme nem netes gammát megvenni ,mert ugye szavatosság,és amihez nem kell net ,azt úgyis rendesen megtörik... diablo 1-2 ,farcry,guild war,hl2... ezeket vettük meg haverommal,mindig egyet ,évente egyet😛
és jólelvagyunk vele josok ideig...most ez a gamma következik😊
Rage47
ezért csak netes game-t veszek meg eredetiben, pl. Diablo, Join Operations ...
watto
vazee...szerintem ezt nem nekünk kéne eldöntenünk<#idiota>

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

10 k ért megéri megvenni...?Nekem naon tetszik,de mi lesz ha megveszem,és utána már megunom vagy nem fog tetszeni?!

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

Rage47
<#nyes>
szégyeld magad!!!😊
külömben kedden jön szal még 3 nap vagy lemaradtam v.mirõl????

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

na nem mintha nagy veszteség lett volna... 😛

a gothic 3 meg csak egy héttel késõbb jött ki törtben mint az eredeti <#gonosz3>
Rage47
hmm, pedig örültem volna ha már 7végén tesztelhetem a game-t😊
Prey is 1 héttel elöbb kijött😄 ez úgy látom nem fog:S
Kandurex
hm, hát nekem annyira nem tetszik

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

4

Csero90
2 nap JUHÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ<#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1>

Mr Bishop
Ja egész jó

Szega87
basszus steamen a settigsbe kidobtak 1 dark messiah steam skint 😄DD wháháhá

Mr Bishop
Még kemény 2 nap...<#idiota>

jaja nekem is olyantot fognak küldeni ,alap ,hogy nemszennyezem magyar felirattal😄D
Hát ha megjelenik leborulok mindenki elõtt fõleg az Ubisoftosok elõtt😊 De egyenlõre nagyon ugy fest hogy nem jelenik meg elõbb...:'(
Szega87
collectors editiont kapok 3 hét múlva <#finom><#finom><#ravasz1>

Halfer
Akkor a warez ismét elõzi a megjelenést. Azt hittem úgy lesz mint a Hl-ek esetében. De mondjuk ez Az a játék ami megéri az árát! Remélem nekem is ott fog ficegni a polcon 😊

Nem.

Halfer
Steam-en keresztül kell regisztrálni az eredetit, igaz?

hé, hát megjelenhet a warez verzió elõbb is, mint hétfõ!
Sajnos pont a hétvégén nem játszhatunk vele.
Mr Bishop
Még kemény 3 nap...<#idiota>

igen tök jo hogy megjelenik hétfõn 😊 De sajnos nekem nincs rá pénzem 😞 Várnom kell a warez verzioig 😞 pedig már nagyon szeretnék vele jáccani....
Methylisocloro
Észak-Amerikában meg 24.-én jelenik meg

Methylisocloro
Ez biztos?
Én ezt találtam:
Wednesday 18.10.06 Dark Messiah (not long to wait now..)
The game is due out next Friday (wow only 9 days now!).

Vagyis jõvõ hét pénteken jelenik meg.