Dark Messiah of Might & Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez esetleg akkor áll, ha fx5200as videokari van alatta.. =)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Mikor jelenik meg a játék? Nagyon várom már, de boltokba se látom, elõ rendelni se lehet neten és warez oldalakon sincs. 😊
[X]
Az jó dolog, hogy fanatikus intel rajongó vagy, de ez már kicsit túlzás...
Gondolod a X2 6000 annyit tud mint egy 3G Dual Core...? 😊 Jó vicc volt!
Off:
Már van 5000+-os is van és jõvõre jön a 6000+-os is.
Arra leszek kiváncsi meddig meny el az AMD.
Remélem mielõbb fennt lesz a game!
Már van 5000+-os is van és jõvõre jön a 6000+-os is.
Arra leszek kiváncsi meddig meny el az AMD.
Remélem mielõbb fennt lesz a game!
Next PC upgrade: 2022
azt hogy: majdnem uolyan a konfigunk XD
vg: 4800+ is van? cool 😄 na akkor az amit írtam 4000 helyett 4800+al 😄 mellé 1 terrabyte merevlemez meg valahonnan gigabites üvegszálas net, és mehetünk multizni vele 😄😄😄😄 (meg új játékokat "szerezni" 😛)
vg: 4800+ is van? cool 😄 na akkor az amit írtam 4000 helyett 4800+al 😄 mellé 1 terrabyte merevlemez meg valahonnan gigabites üvegszálas net, és mehetünk multizni vele 😄😄😄😄 (meg új játékokat "szerezni" 😛)
@
Jah, ez kellemes konfig, ez már valóban a felsõkategoria, de ezért van már X2 4800 is... 😉 amúgy, én is amd párti vagyok, de ez totál nem fontos 😊
AMD és nVidia párti vok szal:
AMD Athlon X2 4000+, 2db GF7950 GX2 (2giga), 4GB ram... na... ez már talán csúcskategória <#idiota>#idiota> én ilyenrõl álmodozom 😄
AMD Athlon X2 4000+, 2db GF7950 GX2 (2giga), 4GB ram... na... ez már talán csúcskategória <#idiota>#idiota> én ilyenrõl álmodozom 😄
@
még simán benne van felsõközépbe... minden mostani játék elmegy rajta, nagyrészt fullon. októberben / 2007-ben lesz alsó közép... mondjuk az én 3200+ A64 128MB GF6600GT + 1giga ramon is elmennek a gémek elég szépen... szal madjnem full. soft shadowon kivul minden fícsör on kivéve antialiast még és anisot azt 4re teszem
@
miért, ez már meglehetõsen alsó-középkategória...
hehh... jah nem is értem miért -.- talán a majnem 4000+os proci miatt? neeeem... az 512es kari miatt? ááááh.... 2giga ram? igen? nem? akkor nemtom -.- 😄
@
Ma játszottam a demóval... bazz, kurvajó! Tényleg 10 nap, és megjelenik? Amúgy én 3800 athlon, 512 megás 800XL, és 2giga ramos gépen jáccotam, simán ment, mint a vaj, röccenés nélkül.
hát mit ne mondjak, sokat nevettem azon amit mûveltek <#idiota>#idiota>
mellesleg még mindig csak 2 helyszínt láttunk az elsõ publikált (demoban is megjelenõ) helyszín mellett. ez aggaszt kicsit.
minden esetre akinek fent vagyok msn-en látja hogy már én is számolom a napokat és alig bírom ki <#nevetes1>#nevetes1>
mellesleg még mindig csak 2 helyszínt láttunk az elsõ publikált (demoban is megjelenõ) helyszín mellett. ez aggaszt kicsit.
minden esetre akinek fent vagyok msn-en látja hogy már én is számolom a napokat és alig bírom ki <#nevetes1>#nevetes1>
De legalább van egy kis info a DM-rõl. 😊
GSTV DM movie
Mivel a GS e havi DVD-jén lévõ videó megsérült, így kitették a honlapjukra, tessék nézni! Van 1-2 spoileres rész is...
Mivel a GS e havi DVD-jén lévõ videó megsérült, így kitették a honlapjukra, tessék nézni! Van 1-2 spoileres rész is...
énis warrior leszek ,még szerepjátszottunk gimiben és ottis énvoltam a fizikai megtestesülés😄 szal innen az motiváció😄
Marha jó ahogy elcsúszik az ellen, és ha már pedig a földön van, akkor neki annyi, mert onnantól a tört bele is döfhetem.
és van még a töpöritõ varázslat ami után ellehet taposni a fél cm es orkot 😄 tiszta duke nuke 3d feeling xD
tátva is maradt az állam , mikor megfogta láthatatlan mentális öklével az orkot a wizard és lekurta a mélybe utána meg a szöges vlminek nekibaszta és "szétdöfödött" , ja meg van az a jég varázslat , az mekkora 1 suxx , nagyon gagyi a grafika ahogy elcsuszik és vajon ez mitõl halálos?😄DD erre nem jöttem rá , a nightvision féleség is elég rövid szvsz , fire bolt túl gyenge , nem baj majd fire ball meg thunder bolt , esetleg chain lighting 😄DD
wizard... imádtam minden game-ben a varázslókat, itt is ezzel kezdek, ha nagy a baj, ott a lábam. 😊
Demó alapján a tárgyakat is szinte kötelezõ lesz használni csatában...
Demó alapján a tárgyakat is szinte kötelezõ lesz használni csatában...
akkor evezzünk más vizekre elõzetes trailerek alapján ki milyen irányba fejleszti elsõ karilyát majd ? 😊
-wizard?
-warrior?
-roque?
-vagy turmix ?😄D
Én mindenképp warrior azt ha lesz tapasztalatom elinditom a wizardot ami mindent tarol majd 😄
MULTIPLAYERRRÕL MIT LEHET EDDIG TUDNI?
-wizard?
-warrior?
-roque?
-vagy turmix ?😄D
Én mindenképp warrior azt ha lesz tapasztalatom elinditom a wizardot ami mindent tarol majd 😄
MULTIPLAYERRRÕL MIT LEHET EDDIG TUDNI?
ez a várható ár... sztem nem valószinü hogy "ilyen olcsó" lesz ,fõleg hogy a stemen már alapból drágább :S pff
énismegveszem😄 multija is felcsigázott😊 (ha szingli lenne csak nem tuti hogy megvenném)
Szerintem nem, a demoban is voltak .gcf fájlok de mégse kellett hozzá steam, és a kiadó oldalán se szerepel, hogy kéne net hozzá. Majd meglátjuk.
ugy néz ki ez lesz az elsõ game amit css után megveszek eredetibe 😊 Steamen keresztül kell ezt is majd "encryptelni"?
9990Ft lesz magyarországon, magyar felirattal.
hát az mégsem 16e 😊
"vessetek a mókusok közé" :)
csak ~13 ezer ( (50+20%)*215 ), de sehogy sem éri meg ezt a steamen venni.
Számolgattam kicsit és hát nagyon nem magyar áron van a cucc. nem vagyok teljesen naprakész az árfolyamokban de ez cirka 16.000,- környékén lenne ha steamen venném meg. Hát kissé sokallom.
"vessetek a mókusok közé" :)
Remélem, a dobozos verziónak nem lesz online aktivációja.
Otthon a modememmel a Half-Life 2-vel is majd egy órát szívtam, mire unlockolta és kiegészítette a filejaimat...
Otthon a modememmel a Half-Life 2-vel is majd egy órát szívtam, mire unlockolta és kiegészítette a filejaimat...
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Ha végre valahára elõ lehet tölteni a STEAM-en keresztül, akkor a játék megjelenése napján a Steam automatikusan decrypteli a fájlokat, ez pár perc.De fogalmam nincs, miért csak mi magyarok nem tudjuk elõtölteni...
Kedves UBI...<#violent>#violent>
Kedves UBI...<#violent>#violent>
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
Azt nem tudjátok, hogy a dobozos verziót kell a neten aktiválni?
bocs azt hittem tudjátok. tessék
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
hy a sevenm-en elõ lehet rendelni a sima változatot és a gyûjtõit is.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
"Az egyjátékos módot fejlesztõ Arkane Studios és a multiért felelõs Kuju Entertainment közös fantasy akció-szerepjátékát már régóta várjuk, hiszen megjelenését már hónapok óta csak halogatják. Láttuk már a projekt demóját, részt vettünk a bétatesztjében, de egy valamit hiányoltunk: mégpedig a teljes játékot, mely a kiadó Ubisoft bejelentése szerint elkészült, aranylemezre került és startra készen várja október 24-t, mikor is körülbelül 10 ezer forintos áron a boltokba kerülhet."
Wúúúú
Wúúúú