Dark Messiah of Might & Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hehe ez a játék kicsit hasonlít az Enclavere, de annál sokkalta jobb. 😮
Bucser
Senki sem mondta, hogy rpg... Ez vérbeli akciójáték lesz😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

koschwarz
nekem a demo alapján ez a játék egy szimpla FPS-nézetû akciógammának tûnik, amiben gyakorlatilag folyosókon kell végigmenni... van benne egy kis fejlõdésfa, ami egyébként nem rossz, de emiatt annyira nem nevezném RPG-nek a játékot.

egyébként tetszik nagyon, félre ne értsétek<#vigyor2>

ráadásul minden maxra téve is szépen fut, bár a töltés és a mentés idõ brutális.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Bence94
hy!na ezt nem kellet volna megkérdezni<#gunyos1><#ejnye1>.na de most megmondom neked:a source motor van benne.+ a hdr effect.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

milyen graf MOtor van benne??

Vdanosss
tök zsiros játék ...
pöpec grafikával nekem is teccik

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

deadcode82
Szintén, ma akartam kipróbálni a multit de nekem se ment, egy szerverre se tudtam felmenni! <#shakehead>

Alwares
Nekem a muli béta annyira bugos volt hogy egy szerverre se tudtam felmenni mert befagyott. Sõt, a menüben arréb húztam a beállitások ablakot és beállt tõle a játék, késõbb az egész gép is. Még próbálkoztam pár szerverre felmenni de most már le van törlve. A single demo ment maxon...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

énse fogom ezt sose megérteni de mind1, is mindenki azzal szivatja magát amivel szeretné nem? 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

deadcode82
Igen, nem az volt a gond, nem tudom mi volt, de most már jó, csak néha fagy.
A legújabb driver van fent, a directx szintén.

VGA driver és DirectX frissítés.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Bucser
de minek?:/

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

A hungarian-t már megint kihagyták, most megint lehet magyarosítani!!<#duhos2><#duhos2>

deadcode82
Title : Dark Messiah of Might and Magic
Developer : Arkane Studios
Publisher : Ubisoft
Release Date : October 2006
Languages : English, French, German, Italian, Japanese, Korean, Portuguese, Russian, Traditional Chinese, Simplified Chinese, Spanish, Thai

Mikor lesz kapható a teljes verziós játék? Van már pontos dátum?

http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert

deadcode82
senki? <#rinya>

deadcode82
Nah, úgy látom témába vágok, most akartam kipróbálni a demót, de nálam nem szaggat, hanem egy idõ után kilép a játékból a következõ hibaüzenettel: Internal driver error in IDirect3DDevice.😛resent()
Tudja valaki a probléma okát?

HF
Azért a teljesben remélem jó lesz 😄

tugyiti
Szabadna!-->lásd#1371.
A gép teljesitményétõl függetlenül egy hibásan meg irt kód sajnos mindenhol grafikai hibákat,szaggatást okoz.Nekem is 3ghz+1gb ram + 7900gt van ezen is szaggat.
HF
Egy Intel P4 3Ghz-es 1gigaramos gépen szabadna szaggatnia az open betának?? (1fps/sec) MErt hogy 1024*768on talán egy kicsit... de 640*480ban is ugyanúgy szaggat. A demó highon tisztán futott. Egyébként király a single player demo.

tugyiti
Mert a netes kódot nem az Arkane irja hanem a Kuju és sajnos nem igazán van jártasságuk még ebben.😞
Amugy az mér van hogy k*rvára szaggat, hiába van minden low-ra téve, ugyanugy szaggat mind high-on.
tugyiti
Ki beszélt supportról? <#smile>
Bucser
Az open beta lényege, hogy mindenki jelenti a gondjait azután a fejlesztõk szépen megoldják a végleges verzióra. Nem tudom miért vûártatok visszajelzést hisz az egész lényega a maszív információszerzés és tesztelés nagy tömegek által. Nem pedig a support😊

kastil
Biztosan

Magiszter
"hivatalos debugger oldalon még csak nem is reagálnak a hiba jelentéseker"
Lehet olyan nagy erõkkel javítják hogy már nincs idejük válaszolgatni 😄DDD

armageddon666
maga a játék teccik és ha 4 player van akkor még birja is a videókarim 😄 a betöltés nagyon lassu viszont... és ugy vettem észre hogy a warrior tul erõs... egyszerûen egy warrior vs nem-warrior akkor nyer a warrior... alig sebzõdik, az assassint akkor is látom ha álcázza magát, a mage alapból elég gyengusz, papot nme próbáltam, archer jónak tûnik, de ha odasprintel warcsi hozzá akkor neki kanyec (azt sem probáltam), aztán asszem enniy van...magasabb szinteken azért ottvan a mage is. de warriorral érdemes kezdeni és utána ha sok pontunk van átváltani másra.

@

tugyiti
Elder:nm
armageddon666:borzalmas és a poén az egészbe hogy a fejleszték a hivatalos debugger oldalon még csak nem is reagálnak a hiba jelentéseker <#shakehead>
oké,köszi
armageddon666
nekem nagyon szaggatós a multi :S

@

tugyiti
Ha regisztrálva vagy a Gamespoton és jelentkeztél is a betara akkor a jelentkezési oldalon generált neked egy kódot amit a steamen aktiválni kell csak ezután tudod leszedni majd játszani.
Haly!
Föl akartam telepiteni a multiplayer betát ugy ahogy a gamespoton leirjál, és nem tudom milyen activation key rol beszél, valaki meg mondaná?
kastil
Hát sztem lol, elinditottam gyorsan felmasztam vmi srv-re, es kajak gondoltam kiprobalom vazsit,d e a keze ahol vmi tuzeffektnek kellett volna lenni, csak nagy feketeseg volt, pedig SP demoban muxik minden rendesen, arrol nem is beszélve, h a map 70%an akarmit csinalok graf beallitasokkal eszméletlenül szaggatok, kiprobaltam 3 féle drivert, Sp demo midnegyikkel rendesen megy, es a
"ha mar 20an rohangaltok a palyan mar elgondolkodtatja a gepedet 😊" 'ok' is ki van zarva mert spben nyitott reszen volt h egyszerre 5flame trap es 20+ mob durrant, minimalis szaggatassal......nya midnegy, vegulis csak megosztottam veeltek multis "élményeimet" 😊 jah, és nálam valamiert menu is szar, kicsit vibral meg iylesmi, mintha driverhiba lenne, d emondom probaltam, azert ha valaki tudna valami help féleseget azt megköszönném..na joccakát

BEAST
hmm nalam ilyen gond szerencsere nem volt 😊 amugy az normalis ha rosszabbul megy mint a single , meg csak beta szal a netkod sem a legjobb , raadasul ha mar 20an rohangaltok a palyan mar elgondolkodtatja a gepedet 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

hát nekem eddig elég vegyes..., nekem sokkal rosszabul megy mint a single + van egy oylan érdekes szokása hogy ha vége egy körnek akkor utána vagy betölti újra amapot vagy nem..., ahogy épp kedve van :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

BEAST
jah lattalak az egyik serveren , viszont nekem annyira nem tetszik a multi , a warrior enyhen op a tobbi kaszthoz kepest , mast sem kell csinalni csak korozni masok korul ... raadasul ahogy sejteni lehetett az egesz mutli agyatlan rohangalas es hent , vannak benne jo otletek a szintek es az hogy barmikor ujra eloszthatom a pontjaimat , remelem majd lesz benne valami olyan mod is ahol nem az agyatlan hent lesz a cel 😄 ... amit meg megmosolyogtam , valamiert 1024x768ban minden maxon jobban megy mint 800x600ban mediumon <#idiota> ... elokorkodtem vele azert 2-2,5 orat 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

jah cska alvás közben én nem birom a gép hangját sajna 😄
az lesz hogy lekapom swords of starts-t azt megnézem, ez emg addig szed amenyit szed 😄

Bucser
este leszeded fel is telepedik oaszt annyi. Másnap már játszhatsz.. én is így csináltam😄

amugy hány mega? csak hogy még ma lefog érni nekem stemarõl vagy halasszam holnapra? 😄

tudom, viszont pls mond emg steam apss-om 😄

Bucser
úgy érted muszáj😄 És hidd el kibaszott jó😄

hmm, only steam? jáj, de azért megnézem mert muszály 😊

Bucser
Nos játszottam vele egy két órácskát meg kell hagyni rendhagyó a multi és iszonyatos hangulata van😄 ráadásul a skillek növelése XP-t kapsz attól függöen, hogy mennyivel alacsonyabb vagy náladnál magasabb szintû embert ölsz meg. szerintem nagyon zsír leszez a game😊 pláne ha a skillek egyebek megmaradnak kicsit hosszabb idõre mint egy kör a játékban (tehát amíg valamelyik oldal nyer)

kastil
Köszi

Alwares
Akkor ezt a hibát majd kijavitjuk a magyaritásban...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Magiszter
adrenalinnak 100-on kell lennie

Közbe rájöttem magyarosítottam a Steamet és ezt nem szereti csak az angolt, most már jó!!<#nevetes2><#nevetes2>

Nem indul a game, a logok, stb bejön de a menü elött kilép és platform errort ir ki??<#falbav><#falbav>

kastil
Tépem is, köszi^^

Bucser
Nekem is jön lefelé😊