6653
Banner kerestetik, linkelt a mod topikba
-
FLeK0 #2446 sztem nincs a játékban dx8 támogatás. -
#2445 őő te a demót töltöd?! -
#2444 Csak a demo exe-je és egy poszter van benne. -
#2443 EVO akkor megmondhatod hogy honnan és mennyivel szeded.Mert ha wanadoo-ról és kb 260-al akkor megőrülök! -
#2442 Szedem már... -
Sanyesz5 #2441 Hali mindenkinek,én találtam egy krekket hozzá isohunt on,elég jó 150 seeder van,csak nem vírusos ha ennyi megosztó van,valaki kipróbálhatná akinek már megvan a gém,mert ha müxik akkor én is leszedem!! -
#2440 Ha nem gyorsul be a letöltés megveszem azt kész.Azzal legalább nem lesznek gondok! -
#2439 FLASHFXP-vel meg össze vissza ugrál a letöltési sebesség egyszer felmegy 260-ra aztán lemegy 30-ra majd 0-ra.Így legalább tartja a 90-et :D -
#2438 Haveromnak is pont ez a gondja, szerintem a videokártya lehet a bünös benne. Szerintem tegyél fel egy újabbat, bár nem hiszem hogy sokat segitene.... -
#2437 nincs is ra szukseg , nem errol szol a jatek , ha szabadsag kell menj Oblivionozni vagy Gothic3azni , nekem tetszik igy , tenyleg egy pergos tortenetet jatszhatsz vegig , legalabbis engem a mai napig lekotott xD -
FLeK0 #2436 egyáltalán nincs szabadság -
#2435 hat ugy tunik en vegleg elakadtam =) ... remelem az eredetiben mar ezzel nem lesz gondom , chapter 7 vagy 8 , mar nemis tudom , a zsakomat kene visszaszereznem , de amint hozzaerek a jatek kilep xD -
#2434 Nos nekem egy Geforce FX5900XT-ém van és a játék Mediumon (néha Highon is) szépen simán fut DirectX 8-ban..., de egy apró bajom lenne... A videók nem jönnek be és ütéskor ilyet kapok... :S , de a vízben sem rózsásabb a helyzet ott a víz alatt nem látni semmit :S szószerint nagy fehérség csak az oxigén szinted látható... hivatalos fórumon sem tudtak vele mit tenni... véleményetek?
-
#2433 Tök linearis a game, meg nem jatszottam csak egyket beszolasban lattam, nincs nagy szabadsag? -
#2432 neked már túlságosan is levan véve!
valami gusztustalan a képeiden a játék!
nekem sem megy akadás mentesen fullon de erős médiumon AA-val szépen fut és szép is! -
#2431 Kipróbálom! -
#2430 használj flashfxp-t, ftpző progi... -
#2429 vedd lentebb a grafikat, merfoldekkel kevesebbet fog tolteni -
#2428 Nem is az a bajom, hogy sokáig tart a töltés, sokkal inkább az, hogy pont mire belemelegszem és kezdem élvezni akkor ugrik be a töltés....Ez így nagyon szar -
#2427 Hát nekem nem....és ott nem voltak ilyen rövidek a pályák... -
#2426 Örüljetek hogy nektk már megvan.Én most töltöm wanadoo-ról de írtó szarul jön. 79 fájl és 80 kb/sec el jön. Talán szombatra már kész lesz. -
Lyan Kyj #2425 HL2 többet töltögetett sztem.. -
#2424 Hát bakker valami borzalom ez a játék. Jó lenne ha nem töltögetne 5 percenként nemtudom mennyi ideig, majdnemhogy többet látok loading képernyőt mint amennyit valójában játszok.... Arról nem is beszélve, hogy egy órán belül már 2x fagyott ki. A pályák túl rövidek...Így elhiszem a 12 órát...de szerintem az sok is....
Szal jó lehetne (harc isteni), de el van bakva.. :( -
#2423 ismet 1 kis kepcsokor:
-
#2422 el kell csalnod valahova, es melyen beleszurni par racsot !
innen sztem rajossz -
RolEnD #2421 A sárkány Pao Kai és én is ott akadtam el. Ha valaki rájött ossza meg velünk a dolgot. :) -
#2420 Persze gondolom késöbb majd lesz tört szerver, de ez még nagyon a jövő zenéje, elvégre ma jelent meg steamon... -
Lyan Kyj #2419 bakker, ne szórakozz, ott ordibálja mindkét csaj, mit kell csinálni! -
FLeK0 #2418 nincs a multiplayerből warez verzió egyelőre. -
Hellgate89 #2417 A warez verziót lehet Multiban nyomni? -
#2416 Olvass vissza,vki belinkelte az exe-t és töltsd le. -
#2415 Nekem help!!!!H kell kinyírni azt a phabo kai sárkányt? -
#2414 Visszaolvasta... És ugyan úgy kilép töltés közben.
Azért mondom ha valakinek megvan még az gyári exe az pls kűldje már el ide [email protected] -
High Voltage #2413 nekem is elsore ment. daemon 4.06, protstop, es letoltottem a daemontools oldalrol a securom loadert, es sima liba. leveszem mediumra a texturekat, amugy minden max, es gond nelkul megy es nem is tolt annyit. -
#2412 Főlámi olvass vissza,meg a demo exe-vel h mehet a full?lejeb van egy crack -
#2411 nekem is szagat rendesen :D de azért megy
9600pro128mega/amd2500/1Gram
-
#2410 Itt ki hogy indította el a játékot???
Mert én a demo exe-t használom de amikor a chapter 1-et tölti be a közepénél kilp a játékból.. -
#2409 Elképesztő a töltögetési idő 1giga ramnál. -
#2408 Vki help! -
#2407 Ezt a sárkányt vagy mit hogy kell megölni?
THX