Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem rohadt egyszerü, aki szereti a játékot az elfogadja, nem kell hozzá uj gépet venni, akinek nem izlik az vár, vagy ha meg nem érdekli az arma, akkor nemtudom minek ír ide!
Together we'll fly someday...
a példa pedig jó, mert az én 9700pro-mal (szinte)mindent high-on tolok, és a 30-40 kocsi+esõ+éjjel sem kiván többet mint egy 55.000 huf-os ati x1950pro..tudom, próbáltam...de még igy is 40 fps
ÉS a szemed nem max 24 frame per secet lát, hanem onnantól látja folyamatosnak... kicsit más a megfogalmazás igaz?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Úgyhogy nehogy már azzal gyere, hogy ARMA-val 3-4 év múlva nem fogok jót játszani mert addigra lesz olyan gép amin rendesen elfut max részletességgel.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
rafia:
5-10 fps-el nem lehet játszani, saját magadat szopatod ezzel..az 50-80 pedig felesleges...24 kocka/kép felett a szemed folyamatosnak látja a képet
Me3llesleg GTR2-ben mentél már esõben nappal változó idõhjárással 30-40 fõs versenyt?? igencsak megfekteti a legdúrvvább gépeket is a Cifu által ARMA-ban beállított részletesség mellet..
A példád nem megfelelõ sajnos.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Tök ugyan így volt az OFP-vel 2001ben.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
14fps már egész jó 😊 Az 50-80fps-re is a hardveripar szoktatott rá minket?
(alaplap, proc megvan ram és a vga letisztázott most már csak táp kell)
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Hogy túlhype-oljuk? A fene tudja, ez kb. olyan, mint a Lock-On vagy az Flight Simulator a repülõgép-szimulátorrajongóknak, vagy a Dangerous Waters a tengeralattjáró szimulátor-rajongóknak.
Nincs a piacon ellenfele, ennyi az egész. Mi is örülnénk, ha lenne versenyhelyzet, és lenne hozzá fogható, de nincs. Nincs egy ilyen szintû szimulációt, ilyen technikai feltételeket nyújtó játék, tehát azt tudjuk szeretni, ami van. Hiába szebb a FEAR vagy hiába fut simábban a CS, ha azok nem tudják azt nyújtani, amit az ArmA. Aki csak egy játékot lát benne, az persze elborzad, hogy egy ilyen optimalizálatlan, és lassú játékkal hogy lehet játszani, de ez is hozzá tartozik az eféle játékokhoz (nézd meg milyen gépigénye volt a Lock-On-nak mikor kijött, vagy milyen gépigénye van az FSX-nek). Rétegjáték. A "mi" rétegünknek.
a vérpistikék java részének nem tetszett, hogy nem lehet rambómódra elõrerohanni, mert 1 golyótól is kifekhetsz, és valószínûleg a shilkaelhárítós A10-es missziót is nehéznek találhatták... <#eplus2>#eplus2>
Cifu!Neked milyen a konfigod?Úgyis újítani akarok.Gondoltam ha neked ilyen grafon megy,elmondhatnád a géped adatait!😄D
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Ez az egyetlen "realisztikus" FPS (legalábbis amit én ismerek). A realizmushoz pedig kell a látótáv, akár nagyon komoly áron. Ugye nem egymás harckocsijaiban gyönyörködnek a felek hanem odapörkölnek mihelyst látnak valami gyanús mozgást a távolban. A BF2 szól arról, hogy tankozol a ködben, és 400m-re látsz el maximum. Na ott lehet a tankra olajoshordót, arra azonosítószámot, a számra pedig légyszart modellezni. Lassan csak ez az cég meri meghozni ezt az áldozatot (távolság légyszar helyett), úgyhogy le a kalappal elõttük. 30 assembly programozót ráeresztve biztos tudna a program 30%-al gyorsabban futni - kit érdekel. A hardverigényt nyilván úgy lövik be (pláne mivel angolul jövõre jelenik meg), hogy most csak a high end gépek viszik jól. 2-3 év múlva majd jó lesz mindenkinél.
Mellesleg a látótáv által befolyásolt képminõség nem igazán lemérhetõ ezen a városi terepen.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
GOOBY, pls
Hanem a tényekre hagyatkozik.
800x600-ban bármit is csináltam, az alaphangon 30fps-t mindig hozta, még very high FSAA beállítások mellett is, persze ha elkezdtem rohangálni, és közben mentek körülöttem az autók, és katonák, akkor 20fps is befigyelt néha.
1280x1024 esetén Normal és High beállításokkal 25-30fps átlag volt, very high beállításokkal még FSAA nélkül is csak 20-22fps. Viszont 20fps alá statikusan nem ment, mozgás közben is csak 16-17fps volt a legalacsonyabb érték amit láttam very high FSAA (itt ez felteszem 8x-ost jelent) mellett. Tehát a dinamikus beállítások továbbra is mûködnek, és a játék igyekszik azért normális FPS-t biztosítani.
Pár példakép:
1280x1024 Low (34fps)
1280x1024 Normal, FSAA disabled (30fps)
1280x1024 Normal-High, FSAA disabled (30fps)
1280x1024 Very high (20fps)
-Valódi látótávolság (ie.: távcsõvel megnézed az ellen arcszörzetét 1km-rõl)
-Egységek száma (lásd a korábban betett 180 gyalogos + 24 harckocsi képeket)
-Hangkezelés
-Ballisztika
Köze nincs hozzá, az a helyzet. Még a WWII. Online az, amit valóban kihagytam, és nem kellett volna, mert tényleg még az mérhetõ hozzá igazán. De ahogy írták, ugye az sem kis gépigényû.