Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

[NST]Cifu
Hmm... A hétvégén felraktam egy barátom kb. hasonszõrû gépére (2500+, 1,5Giga ram, Gf 6800GT) és medium beállításokkal (Anti-aliasing kikapcsolva), alap 1200 méteres látótávolság valamint 1024x768-es felbontásban játszhatóan (20-25Fps) ment, valami hasonszõrû teljesítményt a te gépednek is produkálnia kellene. Frissebb driver, ilyesmit esetleg voltak próbálva?

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Hát az elsõ nagytakarítás megvolt, ezúton is megkérek szépen mindenkit, hogy a továbbiakban próbálja meg felvenni a kultúrált hangnemet, és kerülje a flamelést, meg a mocskolódó jelzõket. Alma2, a félreértések elkerülése végett ez rád is vonatkozik, és eddig is vonatkozott!

Ha így sem fog menni, bevezetem a katonai diktatúrát a topicban. 😊

Kaszi46
Nagyon bejön a játék, vagyis inkább szimulátor!😊 Egyenlõre csak egyszerû defend, saját missziokat probálgattam az elsõ szigeten. Minden low 800*600 as felbontásban 30 fpsel megy(jármûveket még nem probáltam. sajna így tényleg nagyon ronda. Viszont kipróbáltam szintén minden low 1280*1024 tft-m natív felbontásán, és szinte megszépült ugyanazokkal a beállításokkal. Igaz 5-10 fpst esett is.😞 A látótávot is a legkisebb értékre raktam(500).
Én már azzal kiegyeznék ha 30 fps-el nativ felbontásba, és egy kicsit nagyobb látótávval menne a játék. Erre még látok is esélyt egy peccs után.
Ja, a gépem p4 2.4/1giga ram/gf6800(450/1200mhz) winxp.

*Posse*T.W.D*

jaj...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

te, neked msot tényleg ennyire nem megy hogy csak személyeskedéssel megy a védekezés? akkor minek erõlteted?? sose értettem a mazoistákat 😞

van benne valami 😄DDD

az elsõ soron kurvanagyot röhögtem <#hehe><#eljen>
a második soron meg csak reménykedni tudok <#papakacsint><#eljen>

-tRs-Landor

Bucser
Én nem, mert kiélhetem az elfojtott agresszivitásomat a sok nerd-ön😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

huh, látom ittis kitört az iqfighting 😛 komolyan mondom már kezdek félni attól ha egy játék kicsit is populárisabb... 😞

joebacsi
bf2 1.0-ás m203 után nemtudsz semmi megbotránkoztatóbbat mutatni 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
nyugi, még a bf2 is magas elég sok embernek ("hogyan kell a sznájperrel zúúmmóni?" örök etalon, de voltak még finomságok 😄), szóval ott is kijárt a jóból, meow pedig hát már akkor is meow volt, és ugye õ még másfél-2 évnyi ismeretség után is naponta elküld anyámba csak úgy, szóval képzelheted, hogy mit kaptak ott az ilyenek 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Bucser
Majd a modok egyre jobban ezt érzem😄....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Hát ezt jól eltaláltad az M249-et itt jól elcseszték 300m-re álló heylzetben is baromira pontos 😄

Bucser
Nekem meg vérzik a szívem már elõre az olyan kérdésektõl, hogy miért nem lõ a tank hiszen fehér, csak valamiért piros a csöve és miért robbantunk fel? Vagy hogy miért nem tudok az M249-el guggoló helyzetben 150 méterre elém pontosan lõni....

joebacsi
az almát ottan se kimondottan szerettük, csak aztán meguntuk b@szogatni az arca miatt, és úgy odaszokott, hogy már nincs szivünk elzavarni 😄
(amúgy legalább az ilyen flémek bizonyítják, hogy hát ez mégiscsak egy populárisabb gamma lesz mint az elõdje, szóval nézzétek a jó oldalát 😄)

joebacsi
talán a driverek még neméppen kiforrottak? <#miaz>

ád444: mijjabajod a bf2-vel???? <#nemtudom><#hehe><#hehe> (najóó csak pojjénozok)<#nevetes1>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

akkor jól emléxem.Megy pü egy kis extra meglepetéssel 😉

Kaszi46
De igen😊 Egy törökbálinti lanon is találkoztunk már. Szevusz😛

*Posse*T.W.D*

Te nem wolfoztál véletlenül a D2ben anno?

Bucser
Várok egy emberibb változatra😊

Jóreggelt te kis "nõies" <#crazya>
Leszedted már a játékot vagy vársz egy emberibb nyelvû változatra? 😛

alma2
Amivel feltelepited biztos nem megy internetes multiba, egybol irja is ki, hogy ez mar le van tiltva. De fogtam a regedittel siman atirtam a hardwarecode-om egyik betujet es ugy is siman elindult a jatek, bar ettol nem lett mas a cd-key. Nem tudom melyikbe tarolhatja a cd kulcsot amugy.

szerintem

Kaszi46
Ok, akkor valószínüleg itt is úgy van, ennek ellenére fenntartom, egy próbát megér.😊

*Posse*T.W.D*

ofpbe lanon volt cdkey ütközés igy valszeg armába is ez a helyzet

Kaszi46
Egyenlõre én semmit!<#idiota> Nemtudom amúgy, lehet lanba nem ütköznek, ki kell próbálni, annyit megér.

*Posse*T.W.D*

és a cdkey ütközéssel mit csinálsz?

SubZero911
Ez nem egyszerû azt biztos.... Nem Sharqui Peninsula

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

joebacsi
épp kérdezni akartam ekkora brutál látótávval hogy sikerült 24fps-t összehozni 😊

kép by butcher
felhasznált gép: kva jó

www.armed-assault.hu

Minek bf2-höz hasonlítgatni? A vistáról meg ne itt menjen a vita szvsz.

www.armed-assault.hu

SubZero911
Na ebbe a ringbe beszállok, indul a chat !

Miért lúzerség a Vistát tesztelni ? Eztetet nem értem.

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

Kaszi46
Állítólag hamachin keresztül lehet tolni coop-ba, vagy egyéb modokban. Annyit kell tenni, hogy a host indítás elõtt kikapcsolja az internetet, majd belép arma-ba, belép a langames-be, és utána ujra elindítja a netkapcsolatot, majd host-olja a szervert.

"U cant play online or lan, there is a workaround though, you need a program called hamachi (www.hamachi.cc) This creates a virtual lan over internet, so you and someone you know can connect and play lan games. To get around the cd key business, you need to have your internet disconnected while you start the game and enter the lan area, only the host needs to do this.Once host enters the lan area he can reconnect his internet and start a game, his friends who are connected by hamachi will see the game in the lan browser. I have tested and been playing coop for several hours now."

*Posse*T.W.D*

Ne irkáljatok már olyan sokat, mer sok lesz már olvasgatni a párszáz hsz-t naponta <#alien2>

Azért, hogy ne legyen hülye OFF, hozzátenném, hogy télleg sok lesz már a felesleges hsz szvsz. szal <#banplz>

debHUKK
figy, ok, én válalom, hogy kocka ofp-s/arma-s vok, mert többnyire ezekkel játszom.
de aki egy béta fostalicska, teljesen felesleges vista-n teszteli a játékokat, amikor egy ágybavizelõ óvodás is tudja, hogy ez a legnagyobb lúzerség, az ne alkosson véleményt, de legalábbis ne tüntesse úgy fel magát mintha értene is valamihez

ui.: az admin kérésére, a továbbiakban nem reagálok értelmetlen hozzászólásokhoz

Harcolok, Utamból Kotródj!

SubZero911
A németek ugyanabban a helyzetben vannak mint mi !

Olvastam forumokat német fansite-okon, meg vannak bolondulva, hogy (megalázó módon) le kéne utazniuk a Csehekhez, vagy Szlovákiába mert még nincs német verzió.

Ha hozzájutnak a game-hez lesz szerver az biztos !

alma2
a logod/neved sokat elarul arrol ki a kocka, szoval batran szallj magadba debHUKK

De eszembe jutott, bf2-t megneztem sot fent is volt/van, az megy jol vista alatt, folyamatos 50 fps a hangja se gajdul, bar xp-n gyorsabb.
Meg mindig lehet, hogy valamit pont az ARMAnal nem szeret a vista egyelore nem jottem ra, de ami kesik nem mulik.
Ha mar itt fps-ekkel dobaloztok, ha megprobalhatnank ugyanazt a palyat lekapni, egy pontra nezve, mert igy barmilyen szamok is kijohetnek.

Oke, hogy reteg jatek, de a 20 jatekos nekem kevesnek tunik foleg egy hettel a megjelenes utan.

szerintem

[NST]Cifu
Egyfelõl a hangnemet tessék visszavenni, mert ámokfutásba fogok átmenni.

Másfelõl ajánlom figyelmetekbe a következõ tényeket átgondolni a velõs vélemény nyilvánítások elõtt:

-A játékot jelenleg csak és kizárólag Csehországban és Szlovákiában adták ki, Cseh nyelven. Ebbõl kifolyólag a játékból legfeljebb ezres körüli példányszámot adtak el. Ha 10 szervert nézünk, az teljesen reális a számot tekintve (hány magyar dedikált szerver volt OFP-bõl a csúcson?).
-Jelenleg csak Win-es dedikált szerver van.
-A fenti kettõ mellett ez a játék nem a populáris rétegeknek készült, nem BF2 hangulat, nem CS hangulat, sose lesznek tehát több tíz- és százezres online játékosmennyiségek.
-A játék számunkra nem elérhetõ hivatalosan, tehát mégis mit akarsz akkor megvenni, és milyen demot követelsz erre hivatkozva?

Sziasztok.Érdemes nekem leszedni?2.4 ghz 512mb RAM radeon 9600 xt.
debHUKK
ja és ami lemaradt: mégis hány szervet szeretnél látni egy olyan játékban amit alig 2 hete adtak ki, ráadásúl elég szûk körben, ami szerverek vannak fenn azok többnyire egyszerû mezei júzerek gépei és csak 1-2 rendes
ha megjelenik majd germán földön biztos több lesz, és ha majd az angol verzió is ami tulajdonkép az igazi globál megjelenés már hidd el annyi lesz hogy még sok is

Nah nyomtam néhány shotot egy új VGA driver feltelepítése után:
Ilyen beállításokkal 40FPS alapból (sivatagban 50 is)
30FPS
Bandago város ~25-28 FPS
Egyébként egységekkel nem lesz sokkal rosszabb pl 50tankot leraksz azok lövik egymást lángolnak stb és 3-5 FPS-t vesz le.
szal vagy a Vista ilyen szar vagy nemtom :\ 😄

debHUKK
na ide figy te kockafejû vérpistike és az össze többi LÚZER, már elmondtam de mégegyszer: az én gépemen (aminek a teljesítménye a töredéke a tiédnek, olvass vissza...) fut ugyanúgy mint nálad, tehát ha xarul fut nálad az nem az arma hibája (persze nem azt mondom, hogy hibátlan...), hanem a te hozzánemértésedé

eza multis dolog nemtom mennyire mehet még?! hányan vehettek arma-t? 1000-2000en?

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

SubZero911
Ez az !!!!!!!!!

Gyerünk srácok, hamar beérjük a Bf2 tyopikot ! Fllllééééééééééééém !

Amúgy csatlakozom az értelmes elõttem szólóhoz : na nehogy mán úgy adjak ki 10-12 ropit, hogy ne tudjam mit veszek. KOcsit se veszek anélkül, hogy bele ne ülnék (a családdal).

alma2
xp-n nem indul el nekem mar irtam, de szerintem kezdheted a kes elezeset, amivel amputalni fogsz 😊

Na mindegy felteszem mondjuk a bf2-t vistara, azt csukott szemmel is megmondom, hogy szalad, foleg fraps segitsegevel, meg lehet mondani, hany szalekos a lassulas a ket rendszer kozott.

szerintem

alma2
Persze en is a vistara "is" fognam, de teljesen csupasz minden nelkuli vista, mas jateknal nem tunt fel ez a veszes lassulas. De mindjart kirpbalok meg egy jatekot...
Kozbe meg azert nyomogattam, amikor single missiont inditottam el /amikor kikeltem magambol campaign ment/ akkor kicsit gyorsabb volt, par sivatagos palya szelerol indultam, akkor a tok ures varosban 20 fps-el rohangalt legjobb esetben, medium-low-on.

Neked hany szervert mutat a MP-be ? mert, ha hasonlo szegenyes a felhozatal,/remelem nem/ akkor nem vagyok egyedul ezzel, nem igazan van sok elegedett vasarlo.

szerintem

Sanyix
"de hamarosan lesz fejlesztés és akkor ennél is jobban fog futni..."
Ámen, éss miko 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

[NST]Cifu
Azért nem ilyen lassú, nála van valami beállítás, driver vagy hasonló elszúrva.

bakvarnyu
azér próbáld már ki xp-n is légyszi. nehogy má ilyen csiga legyen mer levágom a tökömet.kb fele ilyen gépem van.