Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok. Légysz valaki adja meg nekem a rapidshare torrentes változatának a rar jelszavát. Nem tudom kicsomagolni, és hiába kerestem a neten nem találtam jelszót. e-mailben is jöhet. [email protected]

elõre is köszönöm! 😊
Icebird
egy kis mozgás mindenkinek kell!😄DD
torna

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

DOGMAN
...és ezért a 4 Gb-nál nagyobb fájlokat nem kezeli. <#vigyor5>

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

Icebird
Nem NTFS a particiód amire kiakarod csomagolni!

Icebird
nem NTFS a particiód amire kicsomagolod!

JCSR Apache
Leszedtem az Armed Assault CZ-rapidshare változatot.
Csomagolnám ki erre azt írja ki hogy:
Disk full
Only ntfs file system can handle files larger than 4gb

Nem túl logikus... <#vigyor2>
Hibás lehet?Megnézem valami más csomagolóval de ha van ötlet akkor segítsetek.

DOGMAN
Erõs béta , az hogy hol maradt angol szöveg azt én is tudom 😊 még sok helyen..
Ahol magyar és nem tetszik/nemjó, arról jöhet infó...

ArmA HUN 0.12b

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

Icebird

Papirzacsi
Ezt tanusíthatom. A single küldik gyakorlatilag játszhatatlanok, mert vagy úgy lebutítja a progi a grafikát, hogy az embereket nem is lehet látni, vagy olyan kicsi az fps, hogy semmit se lehet csinálni rendesen. :-(

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Sanyix
De mondom, ott más gond van, jobban kéne mennie azért sokkal, amúgy sztem ikább 7600gt vagy 7800gs lenne jó armának úgy az ócsóbbik kategóriából, bár ezek sem olcsók, de karácsony után, meg a g80-nak, meg az r600-nak köszönhetõen talán csökkenni fog az áruk.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

bakvarnyu
csak azert kerdem mert en is pont olyan kartyat akarok venni most, de ha azzal is szarul menne akkor minek..

mike0013
bocsánat az offért😞
de...
valaki tudna linket adni a rapidshare-eshez😊) (kerestem mindenhol de nem találtam)
elõre is köszönöm és még1× bocsánat, lehet itt is, de privibe is

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

DummyBoy
Szerintem felesleges is vele próbálkoznod ... sokan még a 6600-asokkal is szenvednek vele ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Me0w
Nem.

Together we'll fly someday...

császtok!

el lehet indítani a játékot valahogy geforce 4 mx440-en?
adapter 0-t ír ki meg d3derr_invalidcall-t...

Tetszik ! 😊)

Lassan nem ártana vmi ARMA2 magyar oldal is, ahova ezek a moddok, progik felkerülnének rendszerezve... 2 nap múlva már senki nem fogja megtalálni õket az biztos.

Icebird
na van már editorupdate is

DummyBoy
Király 😊 Nekem is csak annyi bajon volt vele fõleg, hogy megcsináltam én a küldit, "Mise dokonÄ«ena" is van, de nincs mindenhol pipa ...

Mostmár legalább tudni fogom miért nincs pipa 😊

Sanyix
Az a háromszor az max 2x lehet, de inkább 1,75-ször, amúgy nemtudom. Sok mindennel be lehet lassítani egy gépet...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

[NST]Cifu
Szép munka, grat!!!

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Megerõsítve, mûködik! A kampány már játszható többé-kevésbé némi angol nyelvtudással így (a játék folyamán általában angolul beszélnek a katonák, így érteni lehet azért, hogy ha menet közben valami karatyolás megy).

Kaszi46
<#taps>Köszönjük! Milyen opciókat lehetne még beleépíteni az alkalmazásba?
Vacsira összeüthetnél egy fps növelõ tool-t is!<#idiota>

*Posse*T.W.D*

Icebird
jah most még csak ugy müködik ha ott van ahol az arma.exe

Icebird
Csináltam egy kis progit a nyelv kiválasztáshoz.
A következõ nyelvekkel lehet indítani: English,Czech,German,Polish,Russian
plusz az mpmissionst is lehet választani Czech és English nyelven (a briefing kivételével)
Ha a Magyar kész lesz akkor azt is belerakom pluszként vagy a lengyel helyett.

AUT 0.1a

Kaszi46
<#eljen><#eljen> Haladunk haladunk.😊 Már csak 1(vagy több<#ravasz1>) patch kellene meg a mádzsárosítás.

*Posse*T.W.D*

DummyBoy
Uraim!

ARMA 0.2-es angolosítás 😊

Menük + SP Missönz + Campaign 😊

Erre tessék 😊

Legyetek szivesek letesztelni, hogy este 7-re mire hazaérek melóból kiderüljön hogy milyen és nyugodtan jáchassak 😊

talán nem cseh nyelvû menüvel kéne megpróbálni beállítani 😊

bakvarnyu
Mi lehet az oka, hogy a gyereknek kb. haromszor jobb a videokartyaja mint a tied es megis neked megy gyorsabban?

[NST]Cifu
Igen, ezt a legutóbbi frissitéskor (16.-án) még nem próbáltam ki, azóta már próbáltam. Hamarosan megint frissitem majd, akkor javítom ezt is. 😊

Papirzacsi
Köszi, de közben megoldódott. Átmásoltam a másik géprõl a dll-t, ami láthatóan nem ugyan az volt, és így simán elindult. :-)

DOGMAN
A CD gyökérben levõ OpenALwEAX.exe-t futtasd...sztem

ujra setup
Papirzacsi
Nekem indításnál a következõ hibaüzi jelenik meg. Vkinek hasonló, esetleg vmi ötlet a kiküszöbölésére?
Ez lenne az üzi

DOGMAN
Cifu:
FAQ
"Kérdés: Lehet benne már ugrani és úszni? A víz alá sétálva már legalább a víz átlátszó?
Válasz: Ugrani és úszni még nem, de a víz már áttetszõ."

Lehet úszni

Ezaz ezzel sokkal könnyebb elinditani csak át kell nevezni arra ami az erdeti mds
Raptor 2
Ha minden igaz itt ez egy crackitt

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Régen a mohpa csinálta de az nvidia drivert kicseréltem abit-ra (mert nekem abit silurio van) akkor jó lett. De már az se mûkszik
[NST]Cifu
Nem CPU limitált, legalábbis egy egyszerû, gyorsan összeütött küldetésénél egy 2400Mhz-en futó A64 X2-õn (ami ugye itt lényegtelen) 800x600 Low-ban simán 50 feletti FPS volt. A CPU limit szerintem csak akkor jönne elõ, ha rengeteg AI lenne jelen és intenzív csata folyna. Ezt (is) le kéne tesztelni...

A játék jelenleg elsõ sorban VGA limitált szerintem, azért nem jellemzõ a 30FPS feletti érték, mert az OFP-hez hasonlóan az ArmA is dinamikus LOD-vel és textúraméretekkel dolgozik. Ha nagyon leesik az FPS, akkor elkezd ezekkel játszani, ami persze kissé zavaró szerintem is (látványosan el/feltünnek az árnyokok, a jármûvek modeljeinek különbözõ részletességû modeljei cserélgetik egymást néha), de tény, hogy ez az ára a nagy látótávolságnak és a sok objectnek.

[NST]Cifu
Még jó, hogy foglalkozom a FAQ-al, olykor csak bele kellene olvasni, de egyébként már többször említve volt, hogy a játék nem támogatja egyiket sem.

Nekem az OFP is csinált ilyet pl. a CSLA vagy milyen modnál, meg volt FlashFX-nél is, az SB Live hangkártyát rühellte, de csak bizonyos driver-nél. Estetleg megpróbálhatsz ennek is utána menni.
DOGMAN
Cifu keress meg lécci privát üziben ha lenne kedved és idõd pár fegyver leírás (Gearban) lefordítására...

pe205
én is szinte komplett gépet cseréltem már mire rájöttem hogy mi a baja

Bucser
Attól az még lehet hibás. Próbálj ki egy másik ramot. Bár IMO 512 ram bõven kevés.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

pe205
akkor passz de Bucser-nek igaza van egy probát megér

de nekem csak 1 512es van szóval nemtom :S
Bucser
Igazából ez szerintem memóriahiba.. ha tudsz kérj kölcsön memóriát valakitõl.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

pe205
celeronrol váltottam 939-es amd-re áttettem a 2x512-es ramot ami egy per jelen kivül még verzioszámban is eggyezett.Na most a celeronos alaplapban hibbátlanul mentek,viszont az uj amd-s cuccban kb hasonlo hibákat produkáltak.Két egyforma ram lett a megoldás

hát vmi olyasmit, hogy ha nem elõször jön fel ez az üzenet akkor ellenõrizzem a memóriát, cserljem le a videókártyát meg ilyen baromságokat,meg a szokásos hülyeségek h keressem meg a szolgáltatót meg hibajelentés stb. de megnézem ujra, de az egy kicsit tovább fog tartani mert az erdetit kölcsönadtam és most warez van itthon
Bucser
inkább ha leírnád egy papírra milyen kék halált ad és egy részét betennéd ide lehet tudunk segíteni. de ez általában hardver hiba.