steweee#9762
na, tapasztalataim:
nem tudom mennyit javít az 1.08 az eredetihez képest, mert én már csak ezzel láttam meg vele a napvilágot, de egy athlon 2800+ nvidia 7600 gs és 1,5 giga rammal minen normal árnyékok nélkül tökéletesen megy még növelt látótávval is, és egy ilyen játékhoz sztem tökéletes a grafikája. tehát ezzel nincs gond
ami nem tetszik az a továbbra is gagyi irányítás, bár hozzátenném hogy azt a pár funkciót amit használ is az ember be lehet jól konfigolni, de eszem megáll minek annyi lehetőségre gombot adni amit úgysem használ az ember. el lehet tökölni vele az elején míg kiirtja az ember az előre konfigolt szarságokat
a másik a mesterlövészpuska. a második pályán a kampányban egyből az orvlövészkedés nemes útjára léphetünk, de kevés örömmel. nem találtam logikát a dologban. az addig rendben van hogy nem mindig a célkereszt közepére érkezik meg a lövedék, de ezt talán annak mozgásával kellett volna megoldani, mert elég meglepő hogy akkor sem oda megy ha másodperceken keresztül mozdulatlanul a célra tartok.a gurulata a lövedéknek reális, de nem igazán hiányzik sztem. nem vettem észre hogy nagyobb távolságnál felé kellene célozni, illetve nem tudom belőni a távolság és az oldalirányú mozgás gyorsasága alapján hogy mennyivel kellene a célpont elé lőni hogy találjon, pedig eddig az összes játékban nagyszerű mesterlövész voltam. bár lehet ezt is majd megszokom, még keveset játstzottam vele, nem akarok elsőre ítélni, de mindenesetre furcsa a dolog