Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1024x768 32 bit Medium Aniso / NO FSAA szemre 25 FPS frapsel nem mértem mert több játékban is bizonyítottan számomra az okozott borzalmas akadásokat és nemtudom miért. (a mai napig nem jöttem rá) Most megnéztem. Csak 15 FPS de szemre is lassabb ugyanaz a mission mint fraps nélkül.
Számomra játszható ez a lényeg😊
Beállítások:
képminõség
Ha valaki átdob esetleg egy customküldit akkor csinálhatnánk összehasonlításokat, hogy adott helyen mit tud.
rendszer: 4200+AMD64 X2, 2GB DDr Ram, 250GB SATA 2-es vinyó, egy Extreme 6600 GT 256MB RAM-al + Trackir4 pro ami iszonyatosan adott a feelinghez😊 Valamint 64 bites windows XP.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

szerintem
Nézd csak meg a bugokat...
sziasztok!
Cifu ha má úgyis editálod a FAQ-ot mégeccer akkor lécci írd át a magyarítás linket erre: http://www.tanyalap.hu/Moslekos/dogman/arma/ me akko itt egy index.html azt ki tom tennia frisseket nem kellmindig javítanod ha frissül...
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
Sanitation pálya, Corinto-t vagy mit kell megtisztítani ... 7-edjére érek ugyanoda (és vagy 30-sor próbáltam ...) ...
Szóval:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
mert ez a hamacsi bénázás nemtúl meggyõzõ 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Tudjátok van a Biosban egy olyan opció hogy:First Boot Device...(ez lehet vagy 15 féle-nálam legalábbis- SATA,SCSI,IDE,CDRom,HDD001-008,USBdevice,Lan,FDD1,FDD2...meg ilyenek...ha itt Sata az elsõdleges akkor nem engedi maga elé "C"-nek a többi IDE cuccot...hátha ez segít
Nektek elõfordul olyan hogy ha Zoomoltok, vagy Red-dotba néztek akkor belassul a game mint állat?
Kezdem megunni, hogy emiatt halok meg ... Tegnap este viszont eldobtam az agyam mikor kicsit gyorsabban hajtotam neki egy fának és a jobb elsõm defektet kapott 😊 Arról nem is beszélve hogy a konvolyban lévõ teherautók menekülését egszerûen meg lehet oldani, csak ki kell lõni a kerekeket 😊 Beszarás 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
a többit el se olvasom 😛PP
lama
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
A hozzáállásod siralmas bucser, ha nem tudsz vagy nem akarsz segíteni akkor inkább semmit se írj.
Cifu: Neked meg köszönöm a felvilágosítást. Így már tudom miért volt gond a vincseszterek berakásával. Ezzel annyit már segítettél hogy el tudom vonatkoztatni az arma telepítési gondokat a vincseszter problémától.
Viszont a segítséget és a hasznos ötleteket továbbra is várom! Aki a rapidshare (próba)változatot használja, és daemonnal mountolt az milyen verziószámút használt? Volt e más virtuális meghajtókat kezelõ szoftver feltelepítve, be volt e kapcsolva stb. Bármilyen információ hasznos lenne számomra, és azok számára is akiknél még jelentkezhet hasonló probléma.
Elõre is köszönöm az építõ jellegû hozzászólásokat ezen a fórumon!
Does anyone know MP WorkArounds? The one where you turn off your internet, start game, start server, enable internet then get into Hamachi. But this doesnt work.. Does anyone know a work around?
Also, some Hamachi Networks;
Name: ARMA TEST5
Pass: TEST
Name: ARMA TEST6
Name: ARMA TEST7
1. Multiplayer Internet does not work if you're using the serial supplied in the torrent thread.
2. Multiplayer Lan play does work if you use Hamachi.
Howto:-
One of the 'gang' needs to be the 'host' - preferably someone with big bandwidth.
A. This person starts thier ArmA game.
B. This person disconnects themselves from the net. (Suggest pulling you're ethernet cable outta you're modem or computer)
C. Hit the Multiplayer button and wait for the MP Screen to appear. (If 1st. time it will probably start a internet mp game search - but won't work 'cause you're not connected !)
D. Change from Internet to LAN game (Top left corner of MP screen)
E. Hit the 'Host' button. (It will think about this for a few seconds and then create you're host)
F. Alt-Tab from the Game and Reconnect you're internet and Start Hamachi
G. Alt-Tab back to you're game and wait for you're friends to arrive...
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
1.: System Disk Error annyit tesz, hogy az elsõdleges partición nincs boot információ. Ha egy SATA vinyóra telepítetted a Win-t, és utólag beraksz egy IDE vinyót, akkor az IDE vinyó kapja a C:\ partició jelölést, a SATA pedig függõen a körülményektõl D:\ vagy E:\ lesz. Mivel a C:\ meghajtón nincs boot információ, ezért kapod a hibaüzenetet. Ha SATA és IDE vinyókat raksz be, célszerû ezért az IDE vinyóra telepíteni a Win-t (nekem is vegyesen vannak SATA és IDE vinyóim, de multi-boot van, és a C:\-n valamint az E:\-n van Windows). A probléma egyébként megoldható, a fdisk-el illetve boot.ini mahinálással, de ha nem vagy képben, akkor inkább ne eröltesd, mert csak felesleges idegeskedést fogsz magadnak okozni.
2.: A Daemon Toolsnak továbbra sincs köze a SATA meghajtókhoz, és ez nem a SATA vinyó tipusától függ, legfeljebb a SATA lemezkezelõ drivertõl. Esetleg a driverek terén lehet valami probléma.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Together we'll fly someday...
Felmountoltam az image fájlt daemon toolsban. A telepítésnél megadok egy új könyvtárat ahová telepítsen. Elindul a telepítés, a folyamatjelzõ szépen lassan (kb 10 perc) végigmegy a skálán. Még az asztalon is megjelenik az ikon, majd hirtelen eltûnik a setup ablaka, és egy kis vindozos ablakod dob fel, amire csak okét lehet nyomni. Megnyomom, és minden feltelepített összetevõ eltûnik. Van tippetek hogy mi okozhatja ezt? Esetleg hasonló tapasztalat volt? Olvastam itt, meg kerestem is a keresõjével a fórumnak, de semmit nem találtam.
A konfigom megfelel a leírtaknak. A gépre alcohol és daemon van telepítve. Telepítés elõtt az alcohol-t kikapcsoltam, a daemonban all emulation on, majd mount image. De semmi.
A daemonom nem a legfrissebb verzió, okozhatja e ez a problémát? korábban próbálkoztam a gépre telepíteni a daemon 4.06-ot asszem, de lehet hogy 4.07-et, de mivel SATA vinyóm van kiírta a telepítés után hogy tönkrebssza a rendszert ha nem szedem le azonnal. Nem szedtem le, úgyhogy tönkre is bszta. Az ajánlott 4.08HE-t nem próbáltam, pont ezért. Nem tudom kompatibilis e a sata HDD-kkel.
Ha valakinek van ötlete akkor légyszi segítsen!
Olyan lámulás biztos nem lesz, mint a BH!-n, mert nem hagyom. ^^
"mé olyan lassan fut a katona?"
"mé nem emelkedik a heli miko hátrahúzom az egeret?"
"mé van olyan kicsi zoom a puskáknál? (nemtud fejbelõni 10 méterrõl, és nem is fog tudni)"
😊
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
Már látom elõre a kérdéseket:
"multizni hogy lehet?"
"Miért ilyen szar optimalizálatlan fos?"
"Bazz miért lõ le az Ai hisz arrébb léptem"
Lehet készülni😄
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
eddig mindig csak akkor cseréltem miko egy új game nem indult el a régivel
azt nem is szívtam a bétákkal...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Jobban megy mint anno a resistance miko megjelent, LODol hát lodoljon.... én gépem bírja jól bár ha a prioritást felnyomom a prociventit kipörgeti maxra 😄