Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JohnnySmith
szvsz 1280*1024 😉

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

DummyBoy
Hmmm ... Ezta sörösjeges cuccost hogy oldottad meg ? 😊 Szkrínsát vagy multi vagy elküldöd a linket ? 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Bucser
mekkorában futtatod? 1600*1200-ban?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Miutan warez release hivatalosan még nics belõle, így ne is kezdj majd el azon sírni, hogy cseh vagy szlovák az egész.

Másodszor le lett már írva párszor, hogy mások hogyan üzmelték be. olvass vissza vagy keress vissza a fórumban. Nem hiszem, hogy helyetted más fog keresgélni.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

dienesoft
Sziasztok!

Hogy a francba lehet elindítani xp alatt ezt a gémet? akármivel próbálkoztam nem sikerült...Egy fizikai meghajtóm van cka a gépbe! Plz help! Ugye nem kell kihuznom?
<#szomoru1>

Raptor 2
Nekem a rapidshare-os már nem mûködik! Azt írja, törölveett

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Mr Csé
végre lehet uszni jeeeee
még szivárvány is van 😄

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

okosszöszi26
Váháááá!!!
Kurvajóóó!!!
Megvan a köv. 3 évre a játékom.
Bocs hogy nem építõjellegû a hozzászólás de egyszerûen le kellett írnom
annyira zsírfasza ez a cucc.

|Származási hely: Degec|

dienesoft
mind1 már rájöttem 😊)

dienesoft
Figyeljetek, a rapidsharerol leszedett iso-t egy winrar-os kód védi. Mi lehet az?

DummyBoy
Jóóó lesz ez 😊 És nagyjából mikorra várható?

bakvarnyu
Pofonegyszeru a torrent.Idemessz: www.torrentspy.com. Rakeresel : armed assault. Letoltod a .torrent kiterjesztesu fajlt.Feltelepited az Azureus nevu programot, es megnyitod benne ezt a .torrent fajlt. Ha megse megy igy akkor marad a 47 db rapidshare link, azt leirtak par oldallal korabban.

PhantomAss
tudna vki linket adni honnan lehet letölteni? pár oldallal ezelõtt van egy torrentes de sajna az nálam nem mûxik, hiába írom be a linket a torrentkeresõbe (én hülye vagyok a torrenthez, nemtom hogy kell használni)<#lama>

GOOBY, pls

DOGMAN

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

DOGMAN
sztem a levegõt normál állapotban tudja csak visszatartani, nem 300 méter futás után 😊
úgy vettem észre normál állapotban is mozog a célkereszt a légzés ütemére csak nagyon finoman, de ezer méteren snipernek ez nagyon sok 😄

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

Nah az ArmA-ban van olyan lehetõség ,h 'Hold Breath' gondolom célzásnál levegõ visszatartás, tudta ezt már valaki mûködésre bírni? mert én pl x-re beraktam (úgy hogy kivettem a crouchot meg ami be volt konfigolva hozzá) de nem müxik. Futás után a katona ugyanúgy veszi a levegõt és remeg a keze hiába nyomom

missziót és a hadjáratok briefingjét kivéve mindent

DOGMAN
Nyugi van, a magyar menüvel és a rádió commandokkal a héten talán kész leszek, utána tesztelés, majd utána jöhetnek a küldik....

DummyBoy
Öööö ... egy mondat kimaradt 😊 Szóval a srácok a BI-os fórumon épp ezután nyomoznak ... 😊

DummyBoy
Nem, asszem ez csak az alap ... ami a menüket meg ezeket angolosítja ...

A srácok a Bis

Legalábbis ahogy néztem ...

Az meg addig oké, de mikor mission közben elkezdi kiírni csehül hogy mit csináljak ... na az érdekes 😊

Kaptam egy Arma-t haveroktól, vagy eladom, vagy megtartom (Ezért jó a StarForce ... nem tudnék visszaélni nagyon a kulcssal ...)

De ... lehet megtartom ... ugyanis míg itt fõleg a menü angolosításáról van szó ... addig ez:
Mission-z és kampány angolosítás 😊

JohnnySmith
De ezzel a missziókat is angolosítja? Mert csak a menükrõl tudok hogy van rá lehetõség.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Lehet belöle angolt csinálni akinek van szlovák armája ezzel angolosithatja

DummyBoy
Most olvasgattam a béna angolommal az angolosítós fórumot és állítólag kész vannak ... vagy valami ilyesmi ... elméletileg a hétvégén derül ki mi lesz az angolosítással ...

Sokan az anticsít progitól félnek, hogy "honosítás" után nem tudnsak majd multizni meg ilyenek ... Érdekes lesz ...

Kiadhatnák azt az angolosítást 😊

sztem az lesz a legjobb, ha mikor majd megejlenik az english, kiirjátok nagy piros betükkel h KIJÖTT AZ ENGLISH VÁLTOZAT, addig meg akkor nem lesznek lfelesleges kérdések...

[NST]Cifu
Kipróbáltam a lefordított tutorial küldetést, de nem kerek sajnos a jelenlegi állapotában. Elõször is a küldetésválasztó képernyõnál már hiányolja a küldetés bemutatóképét. A küldetés maga pedig ugyan betölt, de nem történik semmi, a kiképzõ õrmester nem kezd bele a szövegébe. Gondoltam a küldiszekesztõvel megmahinálom, de két dolog tünt fel:

1.: A user küldetések immár nem az ArmA könyvtárban találhatóak, hanem a dokumentumaink között (C:\Documents and Settings\felhasználói név\Dokumentumok\ArmA Other Profiles\ArmA profil neved\missions).
2.: Amikor kiválasztanám az editorban a küldit, azt vágja a képembe, hogy a küldetés read only, és ennyiben maradunk, vagyis be sem tölti.

Most próbálkozom még vele. Eddig sajna magyar szöveget csak a helpben láttam:

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

DummyBoy
Mármint hogy lehet belõlle angol verziót kreálni, vagy van már valami kis fordítás?

Én kölcsön kaptam haverom ArmA-ját, nekem eddig tetszik, bár sokat nem tudtam nyomni vele ... eddig 1280x1024 Minden normal. PostProcessing low, 4xAA 8XAF élvezhetõen fut 😊 És még tetszik is ... csak kicsit gáz hogy mindig valami Pozor vagy Zmernáren van 😊

leirva=leforditva

Nekem simán megy xp alatt ha nem indul el akkor újra kell mountolni 1x-2x de elindul végül

van angol hozzá angol patch egyedül a küldetés leirások nincsennek leirva

PhantomAss
na lécci télleg:vki írja le hogyan kell indítani aki már leszedte, mert ha mûxik én is kipróbálnám -természetesen csak addig amíg nem jön az english version -akkor irány a bolt..😊addig jáccok az ofpvel

GOOBY, pls

Raptor 2
állítolag a megoldás: VISTA

SubZero911
Valaki talált már megoldást az indítási problémára??

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

dienesoft
háát...akkor vhogy így fog futni nálam is...várom már hogy lejöjjön ez a csehszlovácsku verzio😄

tpM, Cifu: kösz az infókat!
Minden low árnyék kikapcs.Városban 25 fps körül mocorgott 1280x1024ben egy barton 2400mhz,1 giga ram,GF6800 on

www.armed-assault.hu

Me0w

Together we'll fly someday...

Raptor 2
AZt valaki megtuggya mondani, hogy csinájjam meg, hogy gépinditásko lehessen választani, hogy VISTA, vagy XP indujjon?
(Külön particion vannak, a Vistát raktam fele elõször, utána az XP-t, és az a BUZI XP indul automatikusan...

dienesoft
Fúú mennyit OFP-tem régen!Ez most tök jól jött, minden új gamet végigvittem mostanába, most meg egy felújítás is!😊 amugy sehonnét sem jön gyorsan, de türelmes vok, hátha..:S

[NST]Cifu
Tegnap sajna nem volt idõm foglalkozni vele, ma este vagy holnap reggel megnézem, igérem. ^^

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

JohnnySmith
Na a setup és a training 01 fordítása elkészült 😊
A trainig hamarosan tovább fordítjuk csak hát idõõõõ.....
Icebird-nek és Cifu-nak tesztelésre elküldve.

amd 64 3000+ 512 ram és 6600GT vel érdemes leszedni?

Jah az baromi jó pálya 😄 asszem Finmod 1.4 kell hozzá.Egyébként Cifu, az a D30as ágyú meg bugos nem lehet elpusztítani 😊 5szacseltól nem robban fel

Me0w
Jajj.

Together we'll fly someday...

Beers
Kicsit jobb!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

A radeon9600pro-hoz képest jobb vagy rosszabb a connect3d radeon 9600 xt?

joebacsi
kemény 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Kicsit off:

Ha már ai: ofpben van egy szenzációs pálya, vmi sniper cucc. A lényeg:

- egyik oldalon van asszem kb 5-6 katona, mindegyiket alakíthatja player
- másik oldalon van 1 db játszható civil, õ a sniper terrorista forradalmár
- illetve van kb 10-20 sima civil ai

A lényeg: a városban el vannak rejtve dobozok, bennük dragunov. A mesterlövész célja, hogy az összes katonát kiszedje. A katonáknak pedig a túlélés a célja, illetve hogy elkapják a snipert. Ha civilt ölnek, vesztettek.

Na amiért az egészet felhoztam: a sniper ugye ide-oda kell hogy mászkáljon a városban, elvegyülve az ai tömegben, aztán egy fegyvert felvesz, háztetõre fel, lõ, fegyvert eldob, vegyülés újra. Na és mi lett: a sniper játékosok elkezdtek ofp-s ait játszani, mint amiket Cifu is említ. Mész az utcán, majd hirtelen lefekszel, bár okod nincs rá. Sétálsz egy fal felé, majd mikor nekiütközöl, nézel ki a fejedbõl bambán. Futsz egy kicsit, majd megállsz és forgatod a fejed. Ennek az eredménye pedig az lett, hogy szimpla viselkedés alapján ritkán sikerült kiszûrni a snipert. 😊 Na ennek a pályának armában is lesz létjogosultsága.

www.armed-assault.hu

rendben, részemrõl is befejezve, valóban ez már off...elnézést

cifu:
bár általában követem a fórumot passzívan, de ugylátszik elkerülte a figyelmemet az obli kitárgyalása, és természetesen nem is álítom hogy ugyanarról lenne szó..bocs én voltam a figyelmetlen..köszönöm az udvarias válaszokat