Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Másodszor le lett már írva párszor, hogy mások hogyan üzmelték be. olvass vissza vagy keress vissza a fórumban. Nem hiszem, hogy helyetted más fog keresgélni.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Hogy a francba lehet elindítani xp alatt ezt a gémet? akármivel próbálkoztam nem sikerült...Egy fizikai meghajtóm van cka a gépbe! Plz help! Ugye nem kell kihuznom?
<#szomoru1>#szomoru1>
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
még szivárvány is van 😄
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
Kurvajóóó!!!
Megvan a köv. 3 évre a játékom.
Bocs hogy nem építõjellegû a hozzászólás de egyszerûen le kellett írnom
annyira zsírfasza ez a cucc.
|Származási hely: Degec|
GOOBY, pls
úgy vettem észre normál állapotban is mozog a célkereszt a légzés ütemére csak nagyon finoman, de ezer méteren snipernek ez nagyon sok 😄
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
A srácok a Bis
Legalábbis ahogy néztem ...
Az meg addig oké, de mikor mission közben elkezdi kiírni csehül hogy mit csináljak ... na az érdekes 😊
Kaptam egy Arma-t haveroktól, vagy eladom, vagy megtartom (Ezért jó a StarForce ... nem tudnék visszaélni nagyon a kulcssal ...)
De ... lehet megtartom ... ugyanis míg itt fõleg a menü angolosításáról van szó ... addig ez:
Mission-z és kampány angolosítás 😊
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Sokan az anticsít progitól félnek, hogy "honosítás" után nem tudnsak majd multizni meg ilyenek ... Érdekes lesz ...
Kiadhatnák azt az angolosítást 😊
1.: A user küldetések immár nem az ArmA könyvtárban találhatóak, hanem a dokumentumaink között (C:\Documents and Settings\felhasználói név\Dokumentumok\ArmA Other Profiles\ArmA profil neved\missions).
2.: Amikor kiválasztanám az editorban a küldit, azt vágja a képembe, hogy a küldetés read only, és ennyiben maradunk, vagyis be sem tölti.
Most próbálkozom még vele. Eddig sajna magyar szöveget csak a helpben láttam:
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Én kölcsön kaptam haverom ArmA-ját, nekem eddig tetszik, bár sokat nem tudtam nyomni vele ... eddig 1280x1024 Minden normal. PostProcessing low, 4xAA 8XAF élvezhetõen fut 😊 És még tetszik is ... csak kicsit gáz hogy mindig valami Pozor vagy Zmernáren van 😊
Nekem simán megy xp alatt ha nem indul el akkor újra kell mountolni 1x-2x de elindul végül
GOOBY, pls
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

www.armed-assault.hu
Together we'll fly someday...
(Külön particion vannak, a Vistát raktam fele elõször, utána az XP-t, és az a BUZI XP indul automatikusan...
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A trainig hamarosan tovább fordítjuk csak hát idõõõõ.....
Icebird-nek és Cifu-nak tesztelésre elküldve.
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Ha már ai: ofpben van egy szenzációs pálya, vmi sniper cucc. A lényeg:
- egyik oldalon van asszem kb 5-6 katona, mindegyiket alakíthatja player
- másik oldalon van 1 db játszható civil, õ a sniper terrorista forradalmár
- illetve van kb 10-20 sima civil ai
A lényeg: a városban el vannak rejtve dobozok, bennük dragunov. A mesterlövész célja, hogy az összes katonát kiszedje. A katonáknak pedig a túlélés a célja, illetve hogy elkapják a snipert. Ha civilt ölnek, vesztettek.
Na amiért az egészet felhoztam: a sniper ugye ide-oda kell hogy mászkáljon a városban, elvegyülve az ai tömegben, aztán egy fegyvert felvesz, háztetõre fel, lõ, fegyvert eldob, vegyülés újra. Na és mi lett: a sniper játékosok elkezdtek ofp-s ait játszani, mint amiket Cifu is említ. Mész az utcán, majd hirtelen lefekszel, bár okod nincs rá. Sétálsz egy fal felé, majd mikor nekiütközöl, nézel ki a fejedbõl bambán. Futsz egy kicsit, majd megállsz és forgatod a fejed. Ennek az eredménye pedig az lett, hogy szimpla viselkedés alapján ritkán sikerült kiszûrni a snipert. 😊 Na ennek a pályának armában is lesz létjogosultsága.
www.armed-assault.hu
cifu:
bár általában követem a fórumot passzívan, de ugylátszik elkerülte a figyelmemet az obli kitárgyalása, és természetesen nem is álítom hogy ugyanarról lenne szó..bocs én voltam a figyelmetlen..köszönöm az udvarias válaszokat