Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Multia van egyébként?
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Together we'll fly someday...
<#kuss>#kuss>
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
(cifu nekíméld! 😄)
A FarCry és a Crysis lenne az általam felemlíthetõ egyetlen alternatíva, amely grafika terén túlmutat az ArmA-n, de elbukik a többi tényezõ terén...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A cs-vel meg nemjól példálózol, mert az sem a jól skálázhatóságáról híres.
Biztos, hogy optimalizáció terén egy-két finomítás ráférne, talán pár patch után lesz e téren változás. CPU-t is zabál azért keményen, lehet, hogy egy rendes hangkártya is sokat segítene pl. a hangok terén, mert nekem csak alaplapi realtek van, az meg erre nem az igazi.
az ilyen nagy területen ügyködõ fpsek-ek közül, amiben jármûveket is lehet vezetni, és multira is képesek valahogy mindegyik szarul optimalizált...bf fejlesztõk, arma heggesztõk, wwIIonline programozók mind egykutya...direkt szarul optimalizálva adják ki a programjaikat, hogy szívjanak a játékosok...bezzeg a cs, a háel, meg a trájbsz, nah azok tudnak! 😄
bár pöttyet kisarkítva, de ilyesmi a véleményed meglátásom szerint 😊
Mindjárt csinálok egyébként képeket akkor.
megvettem a gémsztár-t van benne egy teszt a zúj 8800gtx-el amejjben égbe emelik hogy mennyire lealázza az ati 1950xtx-et .. lapozok kettõt erre high-end ajánlott konfighoz persze az ati van berakva!!? mosmiapöcs van?? és ez egy 'szak lap' 😞(
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Egyébként nem, ezzel sincs 30fps maxon. Városban, vagy izmosabb harcokban inkább 15-25fps között, úgy, hogy az FSAA ki van kapcsolva.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
GOOBY, pls
Épp tegnap este is toltam <#hawaii>#hawaii>
Nade mondjuk nem értem, hogy jött ide ez.
Az jó skálázhatóság viszont igen.
Tehát igényeljen csak minden maxon erõmûvet, viszont egy közepes gépen igenis fusson el közepes beállításokkal JÓL, és ugyanígy low-on egy gyengébb gépen is.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Csak azért kérdezem mert még mindig nincs olyan gép amivel tökéletesen futna max beállítások mellett 😊))) Ergo nincs optimalizálva..... jól 😊
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
a.) szarul optimalizált
b.) valami erõsen bugos
c.) proci limitált?
Valaki bökhetne be pl összehasonlító képeket 😊 Sok/kevés látótávolság low/med/high graf.
Ez a játék pont vga zabáló. 1200m-t 1280ban és elfogadható (ezek szerint nem low beállítás) grafikával, kizárt hogy 30fps lesz. Még OFPben sincs ennyi.
Nemtom, de ha 3200+A64 meg 6600gT-vel nem fog elfogadható grafikával legalább 30fps-t nyomni 1280-ban, akkor eléggé felejtõs lesz. Csak emiatt nem fogok egy vagyont költeni a gépre, amíg minden más rendesen fut.
Lelkes újoncok lesznek de az kell is hogy, vérpezsdítés legyen kicsit 😊
Szerintem
Egy kis off ... Vista: én is leteszteltem, bár nem ARMA alatt és azt kell mondanom hogy nem kicsit GYORSABB volt mint az XP ... CSAK annyira tré volt az nVidia driver hozzá, hogy kénytelen voltam XP-t visszatenni 😊
Szóval Vistát se ér fikázni 😊 Ha lesznek alá driverek meglepi lesz 😊
Más: annyiból sajnálom az ARMA brigádot és az õsOFP-eseket (Ez de hülyén hangzik ...) hogy ha kijön az elsõ nem StarForce-os Rilíz, vége a jó világnak ... Ha kijönne a letöltõs verzió is SF-el, 15 ojróért mondjuk, akkor sem szabadulna rá az Arma szigetre a sok vérpistike ... nem úgy mint BF2-ben ... Abban a pillanatban hogy az Arma-t megtörik, a sok lehetséges vásárló mellett teret kapnak "Pistikéék" is ... és akkor majd jön a hogy ehet sznájperrel zúmolni meg miért nem tudok a miniimidzsrl telepíteni szövegek 😞
Erre a legjobb példa a Lock On ... Ott is csak örülni lehet az SF-nek ... Na mindegy, csak hangosan gondolkodtam ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
AB9pro
E6400
A többi meg majd jön 2-3 héten belül.
most nézem az árakat, 137 ezer Ft a bótba.
és még ezzel is csak 30 FPS maxon?