Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SubZero911
Ilyen vagyok banyek..... Ami kell az gyorsan kell..... (Gyerekkoromban nem kaptam meg a ZX Spectrumot, azér vagyok ilyen)

"Különben is ki vagy te az apám ? "

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

Raptor 2
íhupsz gyerekek én ezt elnéztem! Nincs angol változat?<#zavart2>

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

hagyadmar.. örül hogy megszabadul a 2142 békjójától <#hehe>

-tRs-Landor

Me0w
Nyugodj mar le baz, 2 hete porogsz, azt' 2 nap mulva mar arulod is mert szar. Inkabb varj turelemmel.

Together we'll fly someday...

Icebird
aki még foglalkozna vele: Cseh nyelvi fileok

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

Raptor 2
Valaki leszedte már ezt?

Beleolvastam a szövegekbe, a kiképzõtiszten beszartam a röhögéstõl, akár Nagy Feró, vagy Csiszár Jenõ is lehetne a magyar hangja.

Aki szeretne jelentkezni magyarítani, az jelentkezzen ezzen a mail címen: [email protected]

Minél többen csináljul, annál hamarább elkészül.

Hali! Holnap küldöm a file-kat.

Raptor 2
Cs! Én is szeretném magyarosítani, és elég so,k idõm van rá! Kérlek küld erre a cíímre:

[email protected]

Elõre is kösz.

SubZero911
Engem érdekelne.... A szlovák brátomat meg szétttttttépem. Szerdára már hoznia kellett volna.

Lehet megvette, aztán most otthon jáccik a gecc.

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

Megkaptam a nyelvi file-kat a magyarításhoz. Pár haverral nekiugrunk a szabadidõnkben, szerintem max. 1 hónap alatt le tudjuk fordítani.

Ha lesz valami eredmény megosztom veletek.

DummyBoy
De ezen kívül értem ...

Mongyuk nekem mind1, én sajna most csóró vagyok, szóval várom a német werziót ... hátha ... majd jövõre meg megveszem angolul 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

joebacsi
ofp.hu-n már megcsinálták cifuék páran

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

guardian hero
Mire ezt lebonyolítjátok, már kijön németben is. Starforce nélkül, ha minden igaz.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

DummyBoy
Össze kellene szedni hogy kinek kell ArmA ...

Mert meg lehetne csinálni, hogy Trouble-nak elutalja mindenki a lét, 2 nap alatt leér Szlovákiából elméletileg, itthon meg simán postázható ... Postaköltség Magyar királyi posta díjszabása alapján persze + "pattogószacsi" , mert ki tudja hogy nem-e kell a szlovák csomagolást felbontani ... természetesen a game bontatlan + fóliázott (Gondolom) ... Nem ebbõl fogunk új autót venni 😊

Naszóval ... kellene belõlle több darab?

Innen rendeltem: http://www.progamingshop.sk/arma-armed-assault-p-3249.html

ára 1149 SK + 100 Sk postaköltség, ez durván 9500 ft.

u.i.: egy probléma van, csak Szlovákiába postáznak.

SubZero911
Ez az Eu coop. video nagyon ottvan !

DOGMAN
Magyarítása ugyanúgy mûkszik mint az OFP-nél.
Alig várom meglegyen azt már esek is neki a fordításnak jól 😄

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

SubZero911
LINK ??

SubZero911
Mennyiért sikerált megvenni így postaköltséggel együtt ?

A nagy probléma az, hogy nem beszélek szlovákul, ki se tudom tölten az adatokat...

mike0013
Magyarországon mikor jelenik meg?
Ha egyáltalán megjelenik:S
jah és fel fog kerülni warezra😊?

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Én postán rendeltem egy szlovákiai online boltban, 2 napon belül leküldik :-)))

SubZero911
A játék megvásárlásában kéne segíteni elõször !!

Egy hete várok a szlovák(iai) barátomra, hogy beegye a penész egy boltba....

Helo Mindenkinek.

Én egy szlovákiai magyar srác vagyok. Ha akarjátok segítek nektek egy magyarosítás elkészítésében. Én a szövegeket le tudom fordítani, csak még életemben nem csináltam játék magyarosítást.

Valaki elmagyarázhatna, hogy kell kicsomagolni a fájlokat, stb...
+ mivel nekem még nincs meg a játék, feltehetnétek a fájlokat.

Persze, kicsomagolod a pbo file-t és kész. Ott vannak a mission mappák és abban a briefing, overview stb...

DummyBoy
Na az ilyen file-ok érdekelnének fõleg ... Amikben a kampány szövegei vannak ... ezek kimásolása megoldható?

guardian hero
jövõ év eleje

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

m1c1mack0
angol nyelvu verzio megjeleneserol van valami info?

Csak azt, hogy nincs magyar kiadó/forgalmazó. Viszont a cseh/angolosított verzió alkalmas arra, hogy magyarítsuk.

www.armed-assault.hu

w77d
Lehet tudni már valamit a hazai megjelenésrõl?

repvez
de az csak egy szem volt mert azért egy kicsit furcsa lenne 10-20 ugyanolyan gubba titkárnöje mászkálna a városban 😊
[NST]Cifu
Dehogy nem voltak lerakhatóak, küldibe biztos, hogy raktam be Guba titkárnõjét (õt kellett eltenni láb alól 😊).

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

repvez
Ja utánna leesett nekem is hogy mintha lett volna egy benne,de ezek mind a story miatt voltak benne és nem lerakhato egységekként.
Pedig az tényleg jo lenne ha a városban lenne civil mozgás és nem csak mindenre löni aki mozog.
[NST]Cifu
Az eredeti OFP-ben is volt nõi karakter (Guba titkárnõje, ill. a volt civil is a RES-ben legalábbis), itt is van (egy riporternõ, amit láttam eddig). Azt mondjuk nem mondanám, hogy hû de kidolgozott modellek, dehát ez van.

Icebird
szar x3.hu😊

http://free.x3.hu/icebird/letoltes/t80text.jpg
http://free.x3.hu/icebird/letoltes/ch47.jpg
http://free.x3.hu/icebird/letoltes/mi24.jpg

repvez
Én már csak azt nem értem hogy ennyire bonyolultabb lenne egy nöi karakter modellezése hogy a civilek közé se fér bele egy sem?Milyen emberek laknak Saharinban akkor😊
Ez az eredeti OPF-böl is hiányzott.
Ha vkinek nincs még armája, vagy olyan szar a gépe mint az enyém, érdemes megnézni mennyire állatias kinézetû egységek lesznek a játékban:

ArmA egységek képei (rar)

www.armed-assault.hu

Icebird
Bele hegesztettem az OFP Elite-ból a T80at, hát elég körülményes, és tele van hibákkal. Legalább egy textviewt adtak volna, nem tudom mikor lesz már SDK hozzá.

itt már nem csak 11 embert lehet irányítani:

kép

www.armed-assault.hu

Bucser
már 15 milliószor le lett írva, hogy a VBS nem játék. Hanem egy hadseregek számára készített szimuláció mely csakis a hardverkulcsos modulokkal ér számottevõen bármit is.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Tudom hogy nem teljesen a témához tartozik de azért megkockáztatom:a VBS1 az különálló játék,vagy kell hozzá az eredeti Flashpoint?
Köszi

Mr Csé
torrenten megjelent valami 4gb os dolog az mi? a játék?

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

[NST]Cifu
Alapból legalább 4 változós (becsapódási szög, távolság, páncélzati érték, lövedék átütési érték), ha nem vesszük bele a "finomságokat", ha már ennyire ki akarod elemezni.

[NST]Cifu
Az a baj, hogy nem a nyelvi file-okkal van a gond, mert az már meg van oldva. A küldetések briefingje, illetve a küldetésben lévõ szövegek cseh nyelvûek, ez per pillanat a fõ akadálya annak, hogy lehessen a kampányal normálisan játszani. A szép egyébként az, hogy az elõzetes infokkal szemben cseh nyelvû hangok is vannak benne...

[NST]Cifu
Van arra mód, hogy ne HP alapúan menjen a jármûvek sérülésrendszere? Hmm... jól hangzik. 😊

Na ez a jó hozzáállás <#eljen>, sok sikert már elõre is, remélem fasza kis reality mod lesz belõle <#worship>

DummyBoy
A csehet ... 😊

Haverom benyögte, hogy lefordítja egy eredeti gémért cserébe ... Meg akarom nézni mennyi szöveg 😊

melyiket, a cseh verziót vagy ahol már minden angol a küldetéseken kívül?

www.armed-assault.hu

DummyBoy
Valaki fel tudja dobni ide a nyelvi file-okat? 😊

Esetlegesen odaadom haveroknak nézzék meg ... hátha kezdenek vele valamit ... vagy nem 😊

Armedassault.eu Coop vid

Mondjuk elég unalmas 😊

www.armed-assault.hu