Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fenrir
Jól hangzik ez az online letöltés <#eljen>

A halál csupán a kezdet...

bakvarnyu
www.torrentspy.com ott van egy csomo hozzaszolas az Armed assault torentnel. A 14. oldal korul vannak a linkek <#vigyor1>.

bakvarnyu
ne benazzatok mar torrenttel , ott van fent rapidshare-n a teljes .

Bucser
Ez meg itten elsikkadt pedig a gépigény miatt aggódóknak pozitív lehet:

Playing Arma with 1,6 Ghz PC ?
Written by Old Bear
Saturday, 18 November 2006

On line Czech Doupe.cz web site review tells us an incredible story about playing ArmA ... Test config was : Athlon XP 1600+, 1.5GHz, 768MB RAM, 128 MB for graphic card ! Note given 7.8 / 10, well not so bad, but if that's true, it mean we can play Arma with an "old" PC, it will be a good new for all having low end computers ! Still investigating !

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
A Sprocketre már reggeltem is😄 meg felíratkoztam hírlevélre😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sanyix
zsír ezjóhír 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

repvez
ugynéz ki lesz letöltös váltotat is!És a lengyel kiadás dec15-kor jön
http://www.armedassault.info/
SubZero911
Én azt csinálom, hogy csak két órára kapcsolom be a klienst, aztán pihi- fél nap, megint két óra menet. A többi idõben feleslegesen fut.

Így pont egy hét lesz, mire lejön. Ha nem akad meg 98,9 °%-nál.

Addigra megjárom Szlovákiát...

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

Sanyix
Most 0.1 kb/sec, de fél órája még 100k körül volt :\

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

És mennyivel jön?
Sanyix
49,6. Az a baj, hogy több mint 2ezren töltik, és csak 5 seeder van.

mike0013
majd irjátok meg ha lejött, hogy müxik-e thx😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

SubZero911
49,1 % a faxom kivan...

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

Raptor 2
NA hol tarta a down? Mer nekem megakatt 40%-nál<#szomoru1>

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

[NST]Cifu
Már leírtuk. A menü és a HUD angol nyelvû, a küldetések briefingje, a küldetés alatti szövegek viszont cseh nyelvüek.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

ha tudjátok h van-e már használható angol verzsön, irjátok meg plz

Icebird
na rájöttem hogy indul el mindig az iso, viszont csak singlébe lehet használni mivel cdkey egyezést kidobja multiba

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

Kaszi46
mit raktak fel a rapidra?\bocs ha elekrülte volna vmi a figyelmemet\

*Posse*T.W.D*

Egyébként én azon szenvedek ,h az ArmA-ból kiszedjem a füvet 😄 baromira fölösleges mer csak ~20m-ig látszik szal elbújni nem lehet benne és sztem az is leveszi az FPS-t eléggé

Hát remélem lesz valami egyszerû megoldás erre az addon és sziget problémára. Arra meg, hogy minek berakni az ofp szigetet az Armába csak annyi hogy van egy rakás baromi jó sziget az ofp-hez + ha te is hetekig dolgoznál egy szigeten és átéreznéd annak a hangulatát hogy egy olyan szigeten játszol amit te csináltál akkor nem kérdeznél ilyet.

Sanyix
A worlds dolog nem gond, simán meg lehet csinálni, hogy 1 pbo-ból menjen mint a többi addon, csak ki kell vágni az ofp nagy configjából a szigetre vonatkozó részt, és külön configba rakni.

Sanyix
A mapok rondák? LOL? Te is csak ofp 1.00-ás mapot láttál. Rombolás effekt meg az armában annyi, hogy lecsúszik a föld alá az épület, közben porzik, hogy ne legyen olyan feltûnõ 😊

[NST]Cifu
Az ArmA-ban nincs Worlds mappa, tehát ez a lehetõség nem él. Egyébként azt nem igérték, hogy a régi addonok egyben menni fognak, azt igérték, hogy a régi addonok könnyen átkonvertálhatóak lesznek. Ezzel csak az a baj, hogy még nincsenek kint az ehhez szükséges segédprogramok...

Minek ofp-s mapokat berakni? Nem lesz benne se fû, se rombolás effekt sem.
Plusz igencsak rondák szegények a mai szemnek.
Köszi, hogy megnézted. Remélem lesz erre valami megoldás elvileg megígérték hogy az addonokat is lehet használni akkor az a min lenne hogy a gyári ofp objektumokat használó szigeteket be lehessen híni az ArmA-ba. Tényleg úgy próbáltad hogy kicsomagolod a pbo-t és a wrp filet a worlds mappába (persze ha van) a cpp és a paa fileket tartalmazó pbo pedig az addons könyvtárba másolod?

[NST]Cifu
Kipróbáltam, de nekem nem mûködött, azt írja ki a Starforce check után, hogy az ****.pbo-nak 1.31-es verziószámú program kell.

valóban😄

Me0w
Hm? Csak azt irtam, hogy valoban 310k-s a file 😊

Together we'll fly someday...

ftp progival töltötted?

Me0w
IP keresés ofp.gamepark.cz... 82.208.14.125
Csatlakozás ofp.gamepark.cz<82.208.14.125>:80-hoz... kapcsolódva.
HTTP kérés elküldve, várom a választ... 200 OK
Hossz: 311,296

Together we'll fly someday...

http://ofp.gamepark.cz/index.php?newlang=eng

itt van egy videó a lap alján de csak 304KB-ot tölt le belõle😞
megnézné valaki hogy mûkszik-e,vagy csak az én gépem szarakodik megint?

Pls valaki akinek meg van az ArmA megnézné, hogy az OFP gyári objektumait használó szigetet be lehet e rakni az ArmA-ba is. Elõre is köszi.

Icebird
sf3
na csinálok hozzá egy preferencest ahol a nyelvet kilehet választani ne kelljen pbot felülirkálni

Fraps-al mérve 10-30?

bakvarnyu
van egy csomo aggalyom: , 1. keves lesz neki a gepem , 2. Cseh nyelvu hablatyolas (akkor mar inkabb a nemet 2 het mulva ), 3.Starforce <#vigyor1>

bakvarnyu
Nem tudod melyik Starforce verzio van rajta?

JohnnySmith
Géptõl, beállítástól és szituációtól függõen (terep,tereptárgyak,egységek mennyiségétõl)
10-30 FPS de a többiek jobban tudják.

Aki ismeri az OFP-t és szereti az úgy is megveszi 9K ért.. szvsz bõven megéri.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Icebird
csináltam imaget, és jópárszor elindul, arra viszont még nem jöttem rá hogy lehet 100%-ra belöni.

És aki már játszik vele milyen?
Mennyi az FPS?

SubZero911
Reméljük nem is kell CRACK. (CD lehúz oszt kész).

Engem csak 2 órára érdekel a torrentes verzió, hogy lássam megéri-e a 8 ropit a game. (Elõre sztem megéri, de biztos ami zicher).

Mr Csé
még nincs crack sajna csak kép file

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

bakvarnyu
Felraktak a rapidshare-re is. Meg mar irtak be mukodo cd key-t is. Viszont a starforce miatt cumi van egyelore, bar par embernek elindult.

JohnnySmith
Na a tutorial 01 kész minimális hiányosságok vannak, valszeg játék közben ha megjelenik a szöveg lehet utánna javtani.

Nem kiabálom el remélem, de úgy tûnik hogy az egész tutorial meg lesz a héten!
Ami megvan Cifunak adom tesztelésre. Utánna könnyû a finomítás.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Raptor 2
Ember! Nekem is 40 %

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

JohnnySmith
Még nem jutottam hozzá sajna (majd a héten) 😊
Még jó hogy Icebird felrakta a nyelvi fájlokat😊

[NST]Cifu
LoL. 😊)

Ezek szerint megvan az ArmA már neked is? 😊

JohnnySmith
Egy két gyöngyszem szemezgettem kicsit az elkészültbõl😊

"Úgy nézel ki, mint egy egylábú teknõsbéka!"
"Mindig lassabb mint azok a döglõdõk a tengerészettõl! Vissza a startra és még egyszer!"
"Elakadt abba a drótban a kisgatyád?"
"Lassabbak vagytok mint azok a csigák a tengerészettõl!"

Na szóval halad😊
Van egy két szó amit nem tud értelmezni, majd kitalálunk rá valamit hogy jó legyen.

JohnnySmith
Na egy kis jó hír.
Ezekben a pillanatokban kértem meg a kollégámat hogy próba képpen a Missons\tutorial\T01_Obstacle_course.Sara könyvtár tartalmát fordítsa le.
Már el is kezdte (szigorúan csak munkaidõben 😊)) ).
Reményeim szerint az egész Tutorial könyvtár tartalmát lefordíttatom vele 😊
Mondjuk Õ ezt még nem tudja 😊))

És egy kis reklám 😊 Gondolom a tábornokot (Cifu) sem zavarja 😉
Tessék látogatni a Steel Fury topikot, és ott megnézni a linkelt videót. Nagyon pofás játéknak tûnik.

SubZero911
Még nem... 40 %-on áll a letöltés (sok leecher, kevés seeder)

[NST]Cifu
ArmA nagy volumenü csata videó.

AI videó (az ellenséges AI ki van kapcsolva, a lényeg a videó középpontjában lévõ katonákon van)
AI videó 2. rész