Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
^^
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
ui: megnéztem az egyik modot az insurgentes-t és annál minden rendben, a másiknál az a gond, hogy regisztrálnom kellene, próbáld meg kiszedni idéglenessen az angol Sas egység modot, tánha azzal van a gond és utána írd meg a fejleményeket.

www.smart-bus.hu
Ámen.
Én vétkem, én igen nagy vétkem
Uaz-al õrjöngtem a pacamac térképen.
Sunyi módon respawn-ra belõttem,
toronyba felmásztam, onnan kempeltem,
majd oldalcserétõl zavarodottan
bajtársaim frendliztem.
Aljas gránátozásomat Armám,
már említeni sem merem,
ítélethozatalig MP5-öm a lábad elé teszem.
Könyörögve kérlek FPS-ek királya,
szigorod mértéke ne essen át a ló túloldalára.
Szentségtelen bûneimre magyarázat nincsen,
talán csak annyi, hát ki ne akarna nyerni?
Lag, sesion lost és egyéb rémségek
ízelítõül haragodból Armám, éppen elegek,
Majsz-al már ne verd meg vétkes fejemet.
Utódodra, ArmA II-re már elõre esküt teszek,
ígérem az elsõ tíz vásárlóban benne leszek.
Négymagos gépszörny képében templomot emelek neked,
oltárodra 24 colos monitort és TrackIr-t teszek,
utolsó zsebpénzemen logitech G9-es egeret veszek.
No de Armám, és a Te urad, a drága BIS,
ha csalódást okoztok, és megszívattok egy kicsit is,
én biz ateista leszek, éktelen haragra gerjedek,
esküt szegek, és hitet más istennek teszek.
Az Opration Flashpoint 2 formájában
gonoszságotokon édes bosszút veszek!
www.smart-bus.hu
"How long have you been working on ArmA 2?
The work began practically after the release of ArmA: Queen's Gambit datadisc, even though some some models come from the original project of Game 2 or the military simulation VBS 2."
Tehát az ArmA2-n csak a Queen's Gambit kiadása után kezdtek dolgozni, csak néhány modellt tettek át az eredeti Game2 valamint VBS2-bõl.
ehh
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Iraq Insurgency byBenamaina http://www.armaholic.com/page.php?id=4292
faces jpg-ket nem akarja betõltení,"cannot load faces jpg"
friss nvidia drájver
köszi<#rinya>#rinya>
itt az emailem: [email protected]
Úgyhogy nem szóltam<#smile>#smile>
😮
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Másodszor, eddig az egyetlen bizonyíték, hogy fejlesztik konzolra, az ez a kép:

Tehát amíg nem látod, hogy az Xbox Live Marketplace-en letölthetõek lesznek ArmA2 videók (mondjuk a már kint lévõ frakciós videók, vagy legalább egy trailer), addig kár ezen rágódni. Ajánlom inkább figyelmedbe az OFP2-õt, az biztos, hogy kijön konzolra is. 😊
Hogy melyik hajó lehet, az jó kérdés. A végén lehet látni, hogy a felépítményre egy 9-es van felfestve, de csak 9-es. A gond az, hogy az utolsó LHD (USS Wasp-osztály) az LHD-8 (USS Makin Island), az LHD-9 törölve van a gyártásból. Helyette az LHA (USS America-osztály) gyártását kezdték meg, amelybõl az LHA-9 (elnevezése várhatóan USS Saipan) leghamarabb 2021-ben állhat rendszerbe (2017-re kell a pénzügyi támogatást megszerezni, a gyártása 2019-ben kezdõdhet a jelenlegi ütemterv szerint).
Fantáziarajz az USS America-ról (LHA-6)
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
Ez az addon alapul balvégzetû sivatagi járõr egység "Bravo Two Zero" a 1991 Öböl-háború."
<#vigyor2>#vigyor2><#violent>#violent><#wink>#wink>
Frankensteini magaslatokba törtél 😊
Autovásárlás már letudva következik a gép projekt csak magyarhonba eléggé nehéz összekaparni egy tisztességes gépre valót😞
Bár hallotam olyan kósza hireket,hogy drasztikusan fog csökkeni a hardwer ára😄
Ja Tempike kérem vissza a hentnaploimat! ha máshogy nem akkor küld el e-mailban mert különben irány szibéria!
Hejj ha belegondolok ,hogy te is az én kezem alatt fejlödtél😄 remélem megvan a kiképzés eredménye!
A Béna.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Szánalmas... és azért nézd meg milyen csítek vannak ott... ArmA elbújhat! 😄
www.smart-bus.hu
Pacamac-on mehet a fight! 😄
www.smart-bus.hu
"wallhack? hahh"
pályafelrobbanás(több négyzet kilométer), sorozatlövõ javelin, atomot lövõ pisztoly, stb. stb. csak amiket én láttam 😄
tpM! Fogd meg, csibész! 😄
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu