ekre#18713
személy szerint benne vagyok. ez is egy hatalmas előny, hogy mondhatni nem ugyanazok a "mappek" (khm, lol) vannak, hanem naponta jön mindig valami új kihívás, akár egy teljesen más játékstílussal, más és más egységekkel és felszerelésekkel (persze van amin érződik, hogy egy kezdő szárnypróbálgatásai, de vannak a vér profi alkotások is. mindenki kezdte valahol :))
a ts-t felrakom, ill szerintem mindenki telepíti a klánból (már tegnap felmerült :)), mert a hangkommunikáció elengedhetetlen (ventrin vagyunk)
igazából az elején féltem, hogy egy HC szerveren mennyire nem fog menni a játék, de meg kell, hogy valljam, sokkal sokkal sokkal jobb, mint az átlagban megszokott public szerverek. igaz, hogy tegnap már egy könnyedebb beállítás volt aktív, de így is érezhetően nehezebb volt a játékmenet (egy átlag public szerveren 1-2 óra alatt bőven 150 pont felett vagyok, itt estére 50 pontot szedtem össze, bár csak gyalogosokra mentem, PKP-t egyszerűen imádom :))
VS érdekes, mert bár játszottam ugyan az OFP-vel (azt max lanon), az arma1-el, de a VS az, amit soha az életben nem próbáltam. (ellenben más játékokban általában a pvp az, ami az első perctől érdekel. ezt is meg kell lesni, teljesen más hangulata lehet (és gondolom van is :)))