35054
  • JanáJ
    Vista Servicep. 2 alatt próbálta már valaki? Nem merem feltenni.
  • JanáJ
    Köszönöm, megoldódott. Elkaptam az egyik mukit a kettőből. És vége lett a játéknak. :-)
  • tpM
    izé... Fürti mondta... :P
  • fkubi
    20vs20-at hol? Es ki keszitett neked olyan kuldetest?
  • Neoncsoves
    a 32v32 csak propaganda volt... bevallom:D
  • Neoncsoves
    lehet csal az emlékezetem de én emlékszek valami nagy csatára... TS-en voltunk vagy 40en. jólvanna csalt az emlékezetem :D
  • tpM
    Max 20vs20 volt, de akkor te még nem is éltél... :D
  • Neoncsoves
    magyar OFP szerón

még naggyon régen :(
  • ekre
    ez teljesen jó, mondjuk jól el kell vele szórakozni, mire belövöm :) a mostani 5-6 óra közötti fényjátékot orvosolta. remélem, hogy a szerverek engedik ezt a modot.

köszi!
  • Scottt
    Mi a küldi neve?
  • JanáJ
    Abban a küldetésben ahhol a megszökött rabokat kellene elfogni és megnézni 3 bázist, ott bug hogy örökké be tesz az erdőbe egy APC-t? Vagy bírja ki míg meg lesz az eredeti és akkor már jó lesz?
  • Scottt
    Neee a mentett állások nem töltődnek be utánna,szóval csak multiba ajánlott..
  • blash
    Probald ki ezt: GDTMod_HDR

alap arma 2: ArmA2 HDR dusk and dawn

GDT moddal: GDTMod_HDR ArmA 2 dusk and dawn

• fkubi
    Hol lattal 32vs32-es CTI-t, te szerencsetlen?
  • ekre
    sajnos változatlan :( ill mintha picit az egész sötétebb lenne. (bár az a nappali háttérfénynek is köszönhető, általában inkább este játszom)
  • ekre
    mindjárt meglesem, köszi a tippet. még a noblurA/B modot is próbáltam, de semmi (a blur ugyan már jól szabályozható, jó lenne erre is valami külön opció)
    no nézem és visszajelzek!
  • repvez
    az 1.02-es magyaritást hogyan kell használni,mert hiába irtam modként a paraméter mezöbe vagy irtam felül az eredeti fájlokat akkor is csak német maradt
  • Shep
    Egy próbát megér, kösz.
  • tpM
    Az sem segít, ha a C:\Users\Neved\Documents\ArmA 2\Arma2.cfg-ben a HDRPrecision-t átírjátok 16-ra?
  • ekre
    sajnos nem sokat. nekem is nagyon durva. nézek 1 irányba, és nem tudom megmondani, hogy előttem pár méterre van, vagy nincs valaki. pár mm-et odébb viszem az egeret és teljesen világos van.
    egy félmegoldás létezik. amikor ilyen sötét a kép, bekapcsolom a nightvision-t. ez megoldja. egészen addig, amíg nem nézek más irányba (1-2 fok eltérés). akkor le. személy szerint engem ez idegesít a leginkább.
    általában ezért szoktam a támadásaimat külön intézni, olyan irányból, ahonnan jól látok.
  • Shep
    Én is ezt sejtettem, csak azt hittem lehet kezdeni vele valamit.
  • repvez
    A HDR hatás miatt van ,de nem teljesen ugy muködik ahogy kéne szerintem ,mert igy azt feltételezi hogy a katona be van tépve és kivan tágulva a pupillája és nem képes követni a fényviszony változásokat .Ezért van ahol nagyon világos és nagyon sötét a kép.Más játékokban sokkal jobban megoldották ezt az Arma1-ben is nagyon zavaro volt és épületen belül is kivilágosodott a kép .
  • Shep
    Arra nincs ötletetek ,hogy az mitől lehet, hogy időről időre változik a kép és vagy túlságosan világos, vagy túl sötét?
  • Maverick
    tényleg... saját képet hogy lehet beállítani? láttam pár videot ahol ezt megoldották
  • ekre
    egy jól megfestett face.jpg és a kezed sem látszik. teljesen jó. (bár távolról nem sok minden látszódhat a kézfejedből :))
  • tpM
    Egész használható a Ghillie (főleg, ha nem ilyen barnás valamibe bújok)
  • RiCSi1234
    Na, Hétfőn hozza a futár, aztán hajrá.. :)
  • Droughert
    Csinálsz egy image-t a dvd-ről, megynitod daemon toolsal+yasu.
    Én csak serialt vettem meg, a klienst torrentről szedtem le, de még nem volt időm kiírni, viszont ezzel a megoldással megy dvd-nélkül (multi+single is).
  • Shep
    Köszi.
  • tpM
    F
  • Shep
    Hogyan tudok váltogatni a fegyveren a tüzelési módok között? (sajnos erre már emlékszem az OFP-ból, a beálljtásoknál meg nem találom)
  • tpM
    Majd utolsó patchben kiveszik a DVD igénylést (legalábbis OFPR-nél és A1-nél így történt).
  • Neoncsoves
    lehetne vmi no-dvd mint gta4hez volt már tiszta karc a dvd-m mert nehéz kierőszakolni a tokból, aztán meg bent pörgeti egész délutánokat a lemezt, az nem épp kellemes :D
  • tpM
    és ez itt a gond :D
  • Neoncsoves
    de nincs mindenkinek 4 magos vasa :)
  • Scottt
    Érdekes én nélkülük is lazán megcsináltam;)
  • Paladin
    Ha ez arra vonatkozik, hogy a manhattan pályán a tüzérségi támogatás idővel eltűnik, akkor az a bug nem fade cucc. Eredetiben játszó ismerősöktől is hallottam, hogy emiatt tököltek órákat a főbázissal.
  • tpM
    Egy jó 4magos vason itt sem laggolna :)
  • Neoncsoves
    mondjuk ha jól emlékszem akkor OFP-ben nem laggolt az emberek mozgása...
  • Neoncsoves
    be ám :)
    bezzeg a régi OFP-s időkben... 32v32 CTI csak magyarok