35054
-
JanáJ #18907 Vista Servicep. 2 alatt próbálta már valaki? Nem merem feltenni. -
JanáJ #18906 Köszönöm, megoldódott. Elkaptam az egyik mukit a kettőből. És vége lett a játéknak. :-) -
tpM #18905 izé... Fürti mondta... :P -
fkubi #18904 20vs20-at hol? Es ki keszitett neked olyan kuldetest?
-
Neoncsoves #18903 a 32v32 csak propaganda volt... bevallom:D -
Neoncsoves #18902 lehet csal az emlékezetem de én emlékszek valami nagy csatára... TS-en voltunk vagy 40en. jólvanna csalt az emlékezetem :D -
tpM #18901 Max 20vs20 volt, de akkor te még nem is éltél... :D -
Neoncsoves #18900 magyar OFP szerón
még naggyon régen :( -
ekre #18899 ez teljesen jó, mondjuk jól el kell vele szórakozni, mire belövöm :) a mostani 5-6 óra közötti fényjátékot orvosolta. remélem, hogy a szerverek engedik ezt a modot.
köszi! -
#18898 Mi a küldi neve?
-
JanáJ #18897 Abban a küldetésben ahhol a megszökött rabokat kellene elfogni és megnézni 3 bázist, ott bug hogy örökké be tesz az erdőbe egy APC-t? Vagy bírja ki míg meg lesz az eredeti és akkor már jó lesz? -
#18896 Neee a mentett állások nem töltődnek be utánna,szóval csak multiba ajánlott.. -
blash #18895 Probald ki ezt: GDTMod_HDR
alap arma 2: ArmA2 HDR dusk and dawn
GDT moddal: GDTMod_HDR ArmA 2 dusk and dawn
-
fkubi #18894 Hol lattal 32vs32-es CTI-t, te szerencsetlen?
-
ekre #18893 sajnos változatlan :( ill mintha picit az egész sötétebb lenne. (bár az a nappali háttérfénynek is köszönhető, általában inkább este játszom) -
ekre #18892 mindjárt meglesem, köszi a tippet. még a noblurA/B modot is próbáltam, de semmi (a blur ugyan már jól szabályozható, jó lenne erre is valami külön opció)
no nézem és visszajelzek! -
#18891 az 1.02-es magyaritást hogyan kell használni,mert hiába irtam modként a paraméter mezöbe vagy irtam felül az eredeti fájlokat akkor is csak német maradt -
#18890 Egy próbát megér, kösz. -
tpM #18889 Az sem segít, ha a C:\Users\Neved\Documents\ArmA 2\Arma2.cfg-ben a HDRPrecision-t átírjátok 16-ra? -
ekre #18888 sajnos nem sokat. nekem is nagyon durva. nézek 1 irányba, és nem tudom megmondani, hogy előttem pár méterre van, vagy nincs valaki. pár mm-et odébb viszem az egeret és teljesen világos van.
egy félmegoldás létezik. amikor ilyen sötét a kép, bekapcsolom a nightvision-t. ez megoldja. egészen addig, amíg nem nézek más irányba (1-2 fok eltérés). akkor le. személy szerint engem ez idegesít a leginkább.
általában ezért szoktam a támadásaimat külön intézni, olyan irányból, ahonnan jól látok. -
#18887 Én is ezt sejtettem, csak azt hittem lehet kezdeni vele valamit. -
#18886 A HDR hatás miatt van ,de nem teljesen ugy muködik ahogy kéne szerintem ,mert igy azt feltételezi hogy a katona be van tépve és kivan tágulva a pupillája és nem képes követni a fényviszony változásokat .Ezért van ahol nagyon világos és nagyon sötét a kép.Más játékokban sokkal jobban megoldották ezt az Arma1-ben is nagyon zavaro volt és épületen belül is kivilágosodott a kép . -
#18885 Arra nincs ötletetek ,hogy az mitől lehet, hogy időről időre változik a kép és vagy túlságosan világos, vagy túl sötét? -
Maverick #18884 tényleg... saját képet hogy lehet beállítani? láttam pár videot ahol ezt megoldották -
ekre #18883 egy jól megfestett face.jpg és a kezed sem látszik. teljesen jó. (bár távolról nem sok minden látszódhat a kézfejedből :)) -
tpM #18882 Egész használható a Ghillie (főleg, ha nem ilyen barnás valamibe bújok) -
#18881 Na, Hétfőn hozza a futár, aztán hajrá.. :) -
Droughert #18880 Csinálsz egy image-t a dvd-ről, megynitod daemon toolsal+yasu.
Én csak serialt vettem meg, a klienst torrentről szedtem le, de még nem volt időm kiírni, viszont ezzel a megoldással megy dvd-nélkül (multi+single is). -
#18879 Köszi. -
tpM #18878 F -
#18877 Hogyan tudok váltogatni a fegyveren a tüzelési módok között? (sajnos erre már emlékszem az OFP-ból, a beálljtásoknál meg nem találom) -
tpM #18876 Majd utolsó patchben kiveszik a DVD igénylést (legalábbis OFPR-nél és A1-nél így történt). -
Neoncsoves #18875 lehetne vmi no-dvd mint gta4hez volt már tiszta karc a dvd-m mert nehéz kierőszakolni a tokból, aztán meg bent pörgeti egész délutánokat a lemezt, az nem épp kellemes :D -
tpM #18874 és ez itt a gond :D -
Neoncsoves #18873 de nincs mindenkinek 4 magos vasa :) -
#18872 Érdekes én nélkülük is lazán megcsináltam;) -
Paladin #18871 Ha ez arra vonatkozik, hogy a manhattan pályán a tüzérségi támogatás idővel eltűnik, akkor az a bug nem fade cucc. Eredetiben játszó ismerősöktől is hallottam, hogy emiatt tököltek órákat a főbázissal. -
tpM #18870 Egy jó 4magos vason itt sem laggolna :) -
Neoncsoves #18869 mondjuk ha jól emlékszem akkor OFP-ben nem laggolt az emberek mozgása... -
Neoncsoves #18868 be ám :)
bezzeg a régi OFP-s időkben... 32v32 CTI csak magyarok