• ekre
    ismét a repülők és helik témája. az aláírásomból, ill pár commentemből gondolom, hogy lerí, hogy biza imádom a repüléssel kapcsolatos szimulátorokat. igen, az arma, ofp repülés modellje nulla, illetve nincs is. ettől függetlenül nagyon feelinges, amikor az erdős részeken kolbászolunk, közben helik keringenek a fejünk felett, gépek kergetik egymást, stb.
    noha a fizikája (túlzás fizikának nevezni) közel sincs egy fsx-hez (ami a szimulátorok közt a gyengébb minőségű szimulációt képviseli), mégis hatalmas élmény a helikkel, repülőkkel hadba vonulni.
    noha ezen esetben egyáltalán nem a szimuláció minőségét veszem figyelembe, hanem magát az élményt. hatalmas.

akit ez irritál, az inkább ne vezesse. de azért, mert neki nem tetszik, mástól miért kéne megvonni ezt az élményt? egyébiránt ha már annyira ragaszkodunk a valós repmodellhez, érdekelne, hogy az, aki agyfrászt kap ettől a modelltől, az mit kezdene fsx-ben vagy x-plane-ben egy c-130-al (ami szintén távol áll a valóstól, legalábbis gondolom én :)). egyébként belefutottam pont az arma2 esetén abba, hogy valaki mondogatta, hogy csinál egy valósághű c130 takeoff-ot (nem igazán értettem, hogy hogy érti :)), majd amikor mondtam neki, hogy akkor a fékszárnyon állíts, csak pislogott, hogy miért, az fékezéshez kell. jah, mondom, akkor hagyjuk).
    akkor meg az lenne a baj (bár én örülnék, mint majom a farkának, de az arma profilja nem a repülés pontos modellezése, leginkább a gyalogos fronton van toppon, de ezen felül mással is foglalatoskodhatunk, ha épp úgy tartja kedvünk. az arma varázsa pedig _szerintem_ a bő lehetőségekben rejlik. van ami egész jó, van ami gyenge. ettől függetlenül az egész egység hatalmas és teljes mértékben egyedi.