35054
-
#18827 Simával jobban jársz;) -
#18826 kozben solt rabeszelt, hogy eleg nekem ez is. -
#18825 Akkor megelegszem a sima x52-vel is. Van logitech g15-öm is aztán alig támogatja valami, armához se, találtam semmit hozzá. -
#18824 X52Pro @ Saitek. A gázkar melletti MFD kijelzőn megjeleníthetőek a játék bizonyos információi. -
#18823 Nyugi, ma kaptam fizetést, még nem döntöttem el hogy hd4890-et vegyek, vagy várjak a dx11-es kartyakra és addig vegyek egy 4850-et 1giga rammal.
amint eldöntöttem megrendelem ebay-ről, meg mellé egy Saitek X52-őt.
tényleg, mi a külömbség az X52 és az X52 pro között azon kivul , hogy másféleszer annyi a pro ? -
JanáJ #18822 Az a baj, hogy nem ahhoz kell bika gép, hogy ellás 1,5km-re, hanem hogy a dombtetőről megmond, hogy fekszik-e valalaki 1,5km-re a bokor alatt, vagy csak "hullámzik" a kép. :-) -
#18821 Pompás ötlet, végül is kb. 10 éve nem játszottam 640x480-as felbontásban, éljen a retro feeling. :Ð -
#18820 Ja, végülis... :D -
#18819 A swapolás problémáról:
nekem soha nemtöltöget vinyóról, pedig elég gagyi gépem van. A megoldás:
640x480
minden minimumon, vagy kikapcsolva , látótáv 1500m.
Remélem tudtam segíteni. :) -
Cactus73 #18818 Valaki próbált már átpakolni armához kreált addonokat arma 2 be ?
Mik a tapasztalatok ?
elindul egyáltalaán ?
Mit nem csinál ? stb.
gyalogos egységek érdekelnének elsősorban.
Előre is köszi ! -
JanáJ #18817 még egy: meg tudom valahol nézni a kézi fegyverek változóit? Sebzés, pontosság, átütés, stb... -
JanáJ #18816 Tudom komoly problémáim vannak, de miért nem lehetet az an/paq-ot leprogramozni a játékban? Fent van a fegyveren, megrajzolták. Erre az AI a fején a NV-el, belenéz a reddotba. Nem két szemmel, eggyel. Miért nem tudtak még rajzolni egy zöld lézert mellé :-( -
ekre #18815 válts át valamelyik csapattársra, majd onnan vissza. helyre fog jönni. -
ekre #18814 youtube-on van videó, ahol elkapják. nagy mák kell hozzá. -
lerboy #18813 Bizonyára nem lehet elkapni, még véletlenül sem. -
JIRZSI #18812 Üdv!
Lenne egy kérdésem. Mégpedig, ez a második küldetésem, hogy az AI elég erőteljesen beragadt. Kiadom a parancsot az emberimnek és nem reagálnak semmit csak állnak. Van-e erre a problémára valamiféle megoldás?
Patchelt 1.02.584134, de ugyan ezt volt a 1.02-nél is.
Előre is köszönöm!
-
#18811 Space, ott kommukiácio, ott támogatás, ott a szállítmány ami elvileg aktív ÉS ahova kattinc oda fog menni ha meg csak ö utána 8ast nyomsz és 2 szer 1 helyre klick akkor gyorsabb és folyamatosan tudod váltani hogy hova menyjen a gép. Ergo meg tudsz nézni több helyet is mielőtt feleslegesen kiszállnál. Én így probáltam a piros golf nyomára bukkani de semmi -
lerboy #18810 Erre nem is gondoltam. Kipróbálom.
Köszi. :) -
#18809 nekem space-el muxik multiban. Space és mozgas ide az eger gorgovel kivalasztva. -
lerboy #18808 Sziasztok!
Hívtam vörös aratás küldetésben, mikor szólnak hogy piros golffal menekül loptyev, hívtam támogatás gyanánt a helikoptert. Megérkezett, én beszálltam a parancsnoki pozícióba, a többiek meg a hátsó ülésre.
A gondom az, hogy ne mtudom rábírni a pilótát, hogy elinduljon valamerre. Asszem shift+bal egérrel kell kattintani (végigpróbáltam minden kombinációt) a térképen és elvileg oda kellene repülnie (OFP-ben így volt), de nekem nem mozdul semmit...
Mit csinálok rosszul? -
#18807 Igen van kampány coop, mi csak úgy játszunk:D -
#18806 Majd azt én szabályzom, milyen coopot nyomunk :D -
#18805 Ez tök jó de hova küldjem őket? Körözünk géppel minden fele,de semmi. Valami piros golfot kéne látnunk grom környékén, de semmi... -
#18804 Öööö, végig lehet nyomni coopban. -
#18803 Nézd meg a térképen és add ki a parancsot, hogy menjenek oda. Aztán te csak kövesd őket. Átvezető jelenet és megvan. -
#18802 Érdekelni épp érdekelne, de a multi/coop miatt vettem a gamét, szóval a kampányt én sosem fogom elindítani!! -
kelemenlajos #18801 Én kérek elnézést :) -
potyi21 #18800 elirtam mert core 2 duo !1 hete vettem! -
blash #18799 Multizz te is. -
#18798 Na mostmár 2en se vágjuk hol van Lupov. Csak nem tudjátok, mert állandóan multiztok vagy szimplán nem érdekel? THX -
#18797 Éjszaka dolgozom, ha nem probléma, heti 6 napot néha 7-et. Egyelőre nem Magyarországon, mert nem szeretem ha átbasznak. -
ekre #18796 swapelés:
ahogy nálam van (nem arma miatt, leginkább fsx és x-plane):
1 winyón windows és alap programok.
1 másik winyon a swap (nem partíció, külön vinyó! lényeges)
1 másik vinyón a játékok.
sok fájlal ügyködő progik esetén meg kifejezetten javasolt a defrag (amúgy is :)) illetve ezen felül a contig használata (ms oldalról leszedhető).
igaz, hogy az arma nem dolgozik sok fájlal (bár gondolom a pbo tartalom nem mint pbo kerül feldolgozásra, hanem annak a kibontott formája)
swapelni szokott, de attól, hogy swappel, nem lesz darabos a játékmenet.
contig-ot így futtassátok, dos ablakban:
Contig.exe -s *.*
-
ekre #18795 intel dualcore-tól sokat ne várj. a dualcore NEM core2duo -
JanáJ #18794 Bocs ha láma kérdés de ti mit játszotok a magyar szervern? 15 vs 15? Vagy coop AI ellen? Vagy mit? -
Maverick #18793 Én fix IP-vel toltam. Mind1 megvárom a véglegest hátha jobb lesz, vagy legfeljebb lecserélem a wifi karit valami másra pl. linksys. -
#18792 Most hogy mondod nekem is volt gondom de a szar smc router miatt, nem volt mind1 hogy dinamikus vagy fix IP-vel használtam a wlant!
Linksysel viszont már teljesen jó, stabil mind2 módban! -
kelemenlajos #18791 Köszi...
Az a baj hogy nem tudom kipróbálni reinstall nélkül...
egye fene alszom rá még egyet, de első körben inkább mellette vagyok...
Nekem egy régi D-Linkem van. Semmi csicsa, de dolgozik 3 éve gond nélkül :) -
Maverick #18790 Nekem gondok voltak a wlannal win7 alatt. Gyakran ledobta a kapcsolatot, ill. ha nagyobb fájlt másoltam, azt hibásan tette stb., így visszatértem a vistára egyenlőre. Ezt leszámítva nem volt gondom a win7-el.
wifi kártya: Asus WL-138G V2 -
kelemenlajos #18789 Szóval ezzel most rá akarsz beszélni, hogy hétvégén, ha már úgyis ügyeletben vagyok, és otton kell lennem emiatt, nyomjak egy reinstallt és akkor már értelme is van a 4Gb ramomnak, és 1 Gb Vraomnak? :)
hmm...meggondolandó :)
Utána tuti jobb leszek és cakkorsa lövöm az AI picsáját az erdőben, ahogy ők szokták velem csinálni eddig :D
-
#18788 Nagyon ritka hogy valamelyik program ne futna, de azt is kombatibilis modba rálehet venni!
Driver terén meg még nem találkoztam hiányosággal, sőt nálam alapban mindenhez felrak, köztük a wlant is!