35054
  • Scottt
    Simával jobban jársz;)
  • csige791
    kozben solt rabeszelt, hogy eleg nekem ez is.
  • csige791
    Akkor megelegszem a sima x52-vel is. Van logitech g15-öm is aztán alig támogatja valami, armához se, találtam semmit hozzá.
  • [NST]Cifu
    X52Pro @ Saitek. A gázkar melletti MFD kijelzőn megjeleníthetőek a játék bizonyos információi.
  • csige791
    Nyugi, ma kaptam fizetést, még nem döntöttem el hogy hd4890-et vegyek, vagy várjak a dx11-es kartyakra és addig vegyek egy 4850-et 1giga rammal.
    amint eldöntöttem megrendelem ebay-ről, meg mellé egy Saitek X52-őt.
    tényleg, mi a külömbség az X52 és az X52 pro között azon kivul , hogy másféleszer annyi a pro ?
  • JanáJ
    Az a baj, hogy nem ahhoz kell bika gép, hogy ellás 1,5km-re, hanem hogy a dombtetőről megmond, hogy fekszik-e valalaki 1,5km-re a bokor alatt, vagy csak "hullámzik" a kép. :-)
  • [NST]Cifu
    Pompás ötlet, végül is kb. 10 éve nem játszottam 640x480-as felbontásban, éljen a retro feeling. :Ð
  • DOGMAN
    Ja, végülis... :D
  • csige791
    A swapolás problémáról:
    nekem soha nemtöltöget vinyóról, pedig elég gagyi gépem van. A megoldás:
    640x480
    minden minimumon, vagy kikapcsolva , látótáv 1500m.
    Remélem tudtam segíteni. :)
  • Cactus73
    Valaki próbált már átpakolni armához kreált addonokat arma 2 be ?
    Mik a tapasztalatok ?
    elindul egyáltalaán ?
    Mit nem csinál ? stb.
    gyalogos egységek érdekelnének elsősorban.
    Előre is köszi !
  • JanáJ
    még egy: meg tudom valahol nézni a kézi fegyverek változóit? Sebzés, pontosság, átütés, stb...
  • JanáJ
    Tudom komoly problémáim vannak, de miért nem lehetet az an/paq-ot leprogramozni a játékban? Fent van a fegyveren, megrajzolták. Erre az AI a fején a NV-el, belenéz a reddotba. Nem két szemmel, eggyel. Miért nem tudtak még rajzolni egy zöld lézert mellé :-(
  • ekre
    válts át valamelyik csapattársra, majd onnan vissza. helyre fog jönni.
  • ekre
    youtube-on van videó, ahol elkapják. nagy mák kell hozzá.
  • lerboy
    Bizonyára nem lehet elkapni, még véletlenül sem.
  • JIRZSI
    Üdv!

Lenne egy kérdésem. Mégpedig, ez a második küldetésem, hogy az AI elég erőteljesen beragadt. Kiadom a parancsot az emberimnek és nem reagálnak semmit csak állnak. Van-e erre a problémára valamiféle megoldás?

Patchelt 1.02.584134, de ugyan ezt volt a 1.02-nél is.

Előre is köszönöm!

Space, ott kommukiácio, ott támogatás, ott a szállítmány ami elvileg aktív ÉS ahova kattinc oda fog menni ha meg csak ö utána 8ast nyomsz és 2 szer 1 helyre klick akkor gyorsabb és folyamatosan tudod váltani hogy hova menyjen a gép. Ergo meg tudsz nézni több helyet is mielőtt feleslegesen kiszállnál. Én így probáltam a piros golf nyomára bukkani de semmi
  • lerboy
    Erre nem is gondoltam. Kipróbálom.

Köszi. :)
  • csige791
    nekem space-el muxik multiban. Space és mozgas ide az eger gorgovel kivalasztva.
  • lerboy
    Sziasztok!

Hívtam vörös aratás küldetésben, mikor szólnak hogy piros golffal menekül loptyev, hívtam támogatás gyanánt a helikoptert. Megérkezett, én beszálltam a parancsnoki pozícióba, a többiek meg a hátsó ülésre.

A gondom az, hogy ne mtudom rábírni a pilótát, hogy elinduljon valamerre. Asszem shift+bal egérrel kell kattintani (végigpróbáltam minden kombinációt) a térképen és elvileg oda kellene repülnie (OFP-ben így volt), de nekem nem mozdul semmit...

Mit csinálok rosszul?
  • Hogthar
    Igen van kampány coop, mi csak úgy játszunk:D
  • DOGMAN
    Majd azt én szabályzom, milyen coopot nyomunk :D
    Ez tök jó de hova küldjem őket? Körözünk géppel minden fele,de semmi. Valami piros golfot kéne látnunk grom környékén, de semmi...
  • SötétBarom
    Öööö, végig lehet nyomni coopban.
  • a.carkey
    Nézd meg a térképen és add ki a parancsot, hogy menjenek oda. Aztán te csak kövesd őket. Átvezető jelenet és megvan.
  • DOGMAN
    Érdekelni épp érdekelne, de a multi/coop miatt vettem a gamét, szóval a kampányt én sosem fogom elindítani!!
  • kelemenlajos
    Én kérek elnézést :)
  • potyi21
    elirtam mert core 2 duo !1 hete vettem!
  • blash
    Multizz te is.
    Na mostmár 2en se vágjuk hol van Lupov. Csak nem tudjátok, mert állandóan multiztok vagy szimplán nem érdekel? THX
  • csige791
    Éjszaka dolgozom, ha nem probléma, heti 6 napot néha 7-et. Egyelőre nem Magyarországon, mert nem szeretem ha átbasznak.
  • ekre
    swapelés:

ahogy nálam van (nem arma miatt, leginkább fsx és x-plane):

1 winyón windows és alap programok.
    1 másik winyon a swap (nem partíció, külön vinyó! lényeges)
    1 másik vinyón a játékok.

sok fájlal ügyködő progik esetén meg kifejezetten javasolt a defrag (amúgy is :)) illetve ezen felül a contig használata (ms oldalról leszedhető).
    igaz, hogy az arma nem dolgozik sok fájlal (bár gondolom a pbo tartalom nem mint pbo kerül feldolgozásra, hanem annak a kibontott formája)

swapelni szokott, de attól, hogy swappel, nem lesz darabos a játékmenet.

contig-ot így futtassátok, dos ablakban:
    Contig.exe -s *.*
  • ekre
    intel dualcore-tól sokat ne várj. a dualcore NEM core2duo
  • JanáJ
    Bocs ha láma kérdés de ti mit játszotok a magyar szervern? 15 vs 15? Vagy coop AI ellen? Vagy mit?
  • Maverick
    Én fix IP-vel toltam. Mind1 megvárom a véglegest hátha jobb lesz, vagy legfeljebb lecserélem a wifi karit valami másra pl. linksys.
  • Icebird
    Most hogy mondod nekem is volt gondom de a szar smc router miatt, nem volt mind1 hogy dinamikus vagy fix IP-vel használtam a wlant!
    Linksysel viszont már teljesen jó, stabil mind2 módban!
  • kelemenlajos
    Köszi...
    Az a baj hogy nem tudom kipróbálni reinstall nélkül...
    egye fene alszom rá még egyet, de első körben inkább mellette vagyok...

Nekem egy régi D-Linkem van. Semmi csicsa, de dolgozik 3 éve gond nélkül :)
  • Maverick
    Nekem gondok voltak a wlannal win7 alatt. Gyakran ledobta a kapcsolatot, ill. ha nagyobb fájlt másoltam, azt hibásan tette stb., így visszatértem a vistára egyenlőre. Ezt leszámítva nem volt gondom a win7-el.
    wifi kártya: Asus WL-138G V2
  • kelemenlajos
    Szóval ezzel most rá akarsz beszélni, hogy hétvégén, ha már úgyis ügyeletben vagyok, és otton kell lennem emiatt, nyomjak egy reinstallt és akkor már értelme is van a 4Gb ramomnak, és 1 Gb Vraomnak? :)
    hmm...meggondolandó :)
    Utána tuti jobb leszek és cakkorsa lövöm az AI picsáját az erdőben, ahogy ők szokták velem csinálni eddig :D
  • Icebird
    Nagyon ritka hogy valamelyik program ne futna, de azt is kombatibilis modba rálehet venni!
    Driver terén meg még nem találkoztam hiányosággal, sőt nálam alapban mindenhez felrak, köztük a wlant is!