Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tempinél ez humor, ne bántsd! 😄 Ettõl függetlenül meglehetõsen vastag aktája van már Tel-Avivban! 😄

Scott: Ha nem is egy lámpavason, de közel egymáshoz! 😄

www.smart-bus.hu

Beza. Sokkal olcsóbb egy "Respawn" klikk 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Scottt
Meg megint elszórni x százezer dodót egy újabb GI Joera..

Solti,Tempi úgy érzem úgyis 1 lámpavason fogunk lógni😄

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Plusz ha valamit elcsûr az alany akkor nem kell elszállítani a hullákat, kiküldeni a "John remek katona volt.." kártyákat, újra besorozni valakit arra a feladatra, befoltozni a golyó ütötte lyukakat..

Cifu az OFP2 topikban leírta miért is jó ez...

DrRadon
Én mindig tudtam, hogy ez a nagy ember - akinek ilyen forradalmi gondolatai vannak a különbözõ fórumokon, aki ilyen penge logikával lát át az új tõkés világrend fondorlatain-, egyszer megkapja a maga lámpavasát, és majd az elsõ közegészségügyi aggályok felmerültekor elhantolják valami jeltelen sírba.

Nyugi Solt, már tempi aktája is gyarapodik egy csupasz izzóval megvilágított, füstös kis pince iroda egyik nyikorgó ajtajú iratszekrényében, melynek ajtajára hanyag mozdulatokkal a "Rendszer ellenségei" feliratot festették.

Hogthar
Hát mondjuk ha az az alapja, hogy ne ismerje meg a nép a teknikát akkor nem mennek vele sokra, bárhol utána lehet járni és a mozgás és statégiát airsofton lehet gyakorolni bárkinek.<#hehe><#wow1>
Soltika az utóbbi idõben nagyon lámpavas érett lett 😄D

Csak furán mutatom ki a szeretetem! 😄

www.smart-bus.hu

Scottt
Születési helyed😄egec község lehetett vagy tévedek?<#hehe>
Tempike volt szimpatikus😄

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

NEhogy már Aircrewman-né képezze magát a nép titokban <#nyes>
Bár a door-gunner cucc elég komoly technikát képvisel 😊

Én is szívesen megkóstolnám, de irigyek ezek a gyíkok... nem elég nekik, hogy élõben szétlövik a fél világot, még virtuálisan is kizárólagos igényt formálnak a pusztításra! 😄

www.smart-bus.hu

Hogthar
<#wink>köszi sokat segítettél, pedig jónak tünt<#nevetes1>
Ez az ArmA motorjára épülõ katonai kiképzõ, oktató program! A civil szféra részére nem elérhetõ, tehát sajnos sehonnan nem tudod megszerezni! Nem, még torrenten sincs fenn! 😄

www.smart-bus.hu

Hogthar
oldal alapján anyit tudtam meg hogy szimulátor és képek alapján egy az egybe arma csak új egységekkel, de én még nem is hallotam azt hittem, hogy a queens gambiton kívül nincs másik kiegészítõje:|
Hogthar
igen én is néztem de most ezzel nem sok mindent tudtam meg sajnos:S ezért kérdezlek titeket, most ezt kiadták, vagy honnan tudom megszerezni?
Uram! Elsõ találat azon a bizonyos keresõn! 😉

Tessék, VBS2!

www.smart-bus.hu

Hogthar
pontosabban Virtual Battlespace 2
Hogthar
Nem tudja valaki hogy mit takar ez a VBS2? mert az Armed-assault.hu láttam hogy van ilyen is és Armának tünik új egységekkel, ez egy újabb kiegészítõ?
Én is a kis hetyke bajszos labancra gondolok! 😄 Úgy értettem, hogy õ volt mindig is szimpatikus, vagy Tempi? Elõbbi érthetõ, utóbbi nem! 😄

www.smart-bus.hu

Scottt
Megint edzésvolt.Összezavartál^^
Szobafestõ alatt én a 40évesben élt,bajszos kis folyton Achtungozó urat értem.

Mármint a szobafestõ? 😄 Mert Tempi biztos nem lehetett az... 😄

Biztos ismered azt a mondást, hogy: " Ki mint vet, úgy arat" 😉

www.smart-bus.hu

Scottt
Azt mondod a szobafestõ tanaival ért egyet?Mindig is szimpatikus volt.
Hát igen rossz hely lehet az a Tel Aviv merénylõk merényelnek egész nap,nemhaggyák pihenni a jómunkás embereket<#hehe><#hehe>

ték 😄

Ne higgy ennek a szélsõséges "szobafestõ" ivadéknak! 😄 Zalakaroson voltam pihenni, de fáradtabb vagyok mint amikor elindultam! 😄

www.smart-bus.hu

[NST]Cifu
Opssz, jogos.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

dehogynem: Queen's Gambit

[NST]Cifu
Az ArmA-hoz sem jött ki küldetéslemez, csodálkoznék, ha az ArmA2-nél felmerülne. Valahogy félnek a játékfejlesztõk attól, hogy nyugati (amerikai) katonákra lehessen lövöldözni egy játékban... 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Ja legalább ilyen küldetéslemezen Orosz kampány mint annak idején a Red Hammer (mikor a SpetsNaz rájött, hogy a vörös hordájuk tulajdonképpen nem olyan jó és ellenük fordult 😄)

Igen jó kis videó nekem is tetszik. De ez fura, hogy még mindíg sokan az RPG-7 nél tartanak, még a fejlesztõk is,amikor már rég van RPG-27 vagy RPG-29. De ettõl függetlenül szerintem jó játék lesz ez. Fõleg ha az oroszokkal is lehet menni,nemcsak az amerikaiakkal. Sõt remélem minden frakció játszható lesz.

Scottt
Tudom,miután láttam, hogy csúnyácska vissza akartam rakni az ide illõ "szélsõséges" logómat de azt nem találtam szóval ez a csúnya lett😄

\o/ de ez ArmAHura lett tervezve nem ide 😄

Scottt
Tényleg TLV-ben nyaral?
Köszi😊

Solt koma az üdülési csekkét tölti Tel-Avivban 😊

tessék:

Scottt
He Solti figyumá': Láttam, hogy Tempikével milyen fasza logót szereztetek magatoknak Arma.hu fórumra,nekem is tudtok csinálni egyet?😊

Fel lehet rakni rá csak majd kiírja, hogy nem tudja 1.08re patchelni mert mát annál frissebb van.

repvez
Ha már fel van telepitve az ARma 1.14-ig akkor még rá lehet telepiteni a Queen Qambitet?Vagy ujra kell telepiteni az egészet.A modokba ilyenkor nem zavar bele mert fennt van az ACE 1.04-ig is.
az laza 😄DD

\"WE BOIL AT DIFFERENT DEGREES.\" Ralph Waldo Emerson, US philosopher and poet, 1803-1882.

ArmA2-ben lesz értelme sirálynak lenni... in game picture!!! 😄

www.smart-bus.hu

Osz.. 😄

www.smart-bus.hu

Scottt
Edzés volt kivagyok.
*Lejátszon

Linkeld be a hivatalos oldalra, majd valami naiv fejet vágó smile kíséretében kérdezd meg, hogy ilyen lesz-e benne! 😄

Természetesen utána kezdj el valami új reg néven gondolkozni! 😄

www.smart-bus.hu

Hogthar
Ez jól néz ki, lelehet már tölteni? mert ha igen megkeresem<#nevetes1><#guluszem1>
egy modder; SakuraChan

Ezt ki csinálta?

www.smart-bus.hu

meg aki még nem látta volna ez ArmA 1:07-tõl...

Meg lefogadom, hogy a kormányt sem forgatja rendesen 😞

Felvegyen? Töki, menj fel a hivatalos ArmA2 oldalra, és a frakciók fül alatt megnézheted letöltés nélkül... 😉

www.smart-bus.hu

Icebird
Fegyverfogás még mindig problémás, látni hogy fakezüként fogja vagy is inkább csak lebeg a fegyver.
Nem igaz hogy min. 10 éves fejlesztési tapasztalat után nem képesek egy dinamikus animációt csinálni hozzá amivel megadott pontok alapján rámarkol az adott helyre.
Az ofp idelyén még elnézhetõ volt, jajj a szegény kis kezdõknek, de most már akár hogy is 3 generáció lemegy.
Sok apróságra oda bírtak figyelni, akkor a többire mért nem?
bug traceren meg csak a lerázós duma: majd arma2ben!

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8