Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgyhallottam pár programozótól bár ez nem valós infó, hogy jól tömörítettséggel a Crysis elmenne egy pentium 1 esen, és ezt alátámassza egy 2004 vagy 2005 ös versenyre készült alig 1 megás játék, amiben volt már bump mapping és fényre reagáló dinamikus árnyék<#buck>#buck>
Ha ugyanezt megcsinálja úgy, hogy van benne pár tucat jármû és 100+ gyalogos NPC, akkor már ott vagyunk valahol... 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
www.smart-bus.hu
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
www.smart-bus.hu
A videókon van olyan repülõs jelenet, ahol nagy a látótáv, tehát nem kell izgulni.
Ha van egy 4 magosod, ami egy crossfire-s vagy tri-SLI-s alaplapon csücsül és nem mellesleg az összes PCI-E slot fel van töltve videokártyával, akkor nem fog szaggatni😄
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Én még ilyen szép képeket nem láttam egyik játékban sem.
www.smart-bus.hu
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Es majd tovabbra is egyszerubb lesz egerrel es billentyuzettel repkedni, mint normalis joy-jal. Tul sokat varok, hogy ne csak arkad legyen benne a teknika.
#ofp.hu@irknet
SBProPE2 460 Preview http://youtube.com/watch?v=lhWbNQUa7fk
#ofp.hu@irknet
Stickman
a Parallax Occlusion mapping pedig az amikor 2 fekete fehér domborítást használ egy X irányból való domborításhoz és Y domborításhoz ugye?
mint a Ghost recon 3 ban és Cod 4 ben és cod 5 ben is vagy keverem?
mert ha ilyenre váltanak az jó hír sokkal pontosabban és élethûbben ki lehet vele hozni a texturák mélységeit és részletességeit<#guluszem1>#guluszem1>
5.: Az EAX-et, de itt konkrétan az X-Fi-rõl volt szó. Az EAX-el az a baj, hogy egy zárt standard a 2.0-tól felfele, és a játékosok csak kis hányada használhatja ki (érdemes e téren a Steam Hardware Survey-t megnézni, cirka 3%-nak van X-Fi hangkártyája). A gond az, hogy amíg az EAX helyett egy másik hangkezelõ felületet választanak (mint az XAudio2), az mindenkinek jó (szoftveresen), addig az EAX esetén opció sincs arra, hogy az EAX HD-ben lévõ dolgokat egy nem X-Fi hangkártyával rendelkezõ élvezni tudja.
4.Hamár a DX9-re koncentrálnak akkor akár berakhatnának soft shadow,normális HDR, jobb fénykezelés.
5.Sztem azért lehetett volna hardwares hangtámogatás, mert ma már szinte az összes alaplapi hangkeltö is tudja az EAX-ot.Az armában elég rosszul kezeli a hardveres hangkezelést itt remélem jobb lesz.
6.Addig mig nincs normális softveres fizika sem benne addig felesleges is a physx-re eröforrást pazarolni.
Már volt rola szo hogy egy 6 évvel ezelötti játékban valosabb fizikai interakciok voltak mint az armában.
Ekkora BS-t...
5. Nem lesz Soundblaster X-FI támogatás, hagynak minden ilyen HW gyorsításos dolgot és OpenAL-rõl XAudio2-re váltanak. Így minden felhasználó egyenlõ eredményt kaphat (reméli, hogy visszhangoknál is) és nem kell mindenféle driverrel szenvedni.
Ennek inkább örülök, mint bánkódok miatta (amúgy se vagyok nagy X-Fi rajongó), de kezdem érteni, hogy miért kell 4 magos proci a problémamentes és folyamatos futtatáshoz. 😊
www.smart-bus.hu
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
1. Nem lessz iFEEL egér támogatás mert már nem árulják és nincs támogatás a gyártótól.
2. Továbbra is lesz forcefeedback
3. Több Joystick támogatás
4. Inkább a DX9 részére figyelnek mert nem látnak olyan jelentõs dolgokat DX10-ben, 9ben viszont csinálnak pl Cascade Shadow Maps meg Parallax Occlusion mapping-et (nemtudom mik ezek)
5. Nem lesz Soundblaster X-FI támogatás, hagynak minden ilyen HW gyorsításos dolgot és OpenAL-rõl XAudio2-re váltanak. Így minden felhasználó egyenlõ eredményt kaphat (reméli, hogy visszhangoknál is) és nem kell mindenféle driverrel szenvedni.
6. Nem lesz PhysX támogatás.
7. Nem lesz hangérzékelés.
removeallweapons this
aztán utána adjuk meg a dolgokat: pl MP5
this addweapon "MP5A5"
aztán tárak
this addmagazine "30Rnd_9x19_MP5" // annyiszor amennyit akarunk
A másik dolog mikor a briefingnél választható:
A küldetés Description.ext-jében:
class Weapons
{
class MP5A5 { count = 1; };
class M136 { count = 1; };
};
class Magazines
{
class 30Rnd_9x19_MP5 { count = 10; };
class M136 { count = 3; };
};
Értelem szerûen a class Weapons alatt a választható fegyvereket, a Magazines alatt pedig a tárakat.
(olyan furcsák a fák, bár lehet hozzá kell szoknom az õszi tájhoz)

Nos van 1 kis problémám
<#szomoru1>#szomoru1><#nevetes1>#nevetes1> Szeretnék missiókhoz meghatározott fegyvereket, erre 2 megoldást gondoltam az egyik hogy induló egységeknek meghatáozni milyen fegyver legyen náluk, vagy a másik amit már láttam más missiónál is ,hogy a menüben ahol a misszió is levan írva, az egységek fülnél amikor megnézük hogy kinek milyen fegyvere van ott még lehetne válogatni fegyvereket.
Esetleg valaki nem tudja, hogy ezek közül valamelyiket hogyan lehet kivitelezni?<#help>#help><#papakacsint>#papakacsint>
Bár ha kihagynak heteket akkor el tudják huzni a megjelenést és igy nem mondhatjuk hogy hazudtak ,mert azt mondták hogy a megjelenésig 11 video lesz azt nem mondták, hogy milyen idöközzel.
Azt hittem legalább egy májusi idöpontban már kint lesz.
Ugyanakkor nekem nagyon úgy tûnik, hogy ez sajna megint ArmA1 feeling lesz megjelenésben. :S
@Ice: nem tudsz megállítani 😛 😄
www.smart-bus.hu
Rövid hírek az ARMA 2-rõl. Tegnap sikerült a fejlesztõkkel beszélni. Megtudtuk, hogy a korábban beígért elsõ teszt változat csak áprilisban fog megérkezni. Ez elvileg már egy igen végleges, de még bétaként emlegetett verzió. A hivatalos játékmegjelenés pedig 2009. Q2 végén lesz.
Jó 7végét mindenkinek!
Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8