Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

24141

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Sziasztok!
Szeretném telepíteni az ACE-t, most jelent meg az 1.8 stable. Elég, ha ezt telepítem, vagy kellenek a régebbiek is? 1.7, 1.6 .....

D9

Ja és 18-25-közötti a srác, közelebb a 18-hoz a suliból kiindulva...
Attól még lehetne jól nevelt. Pláne, hogy úgy gondolom, hogy nem elküldtem a picsába, csak felszólítottam a keresõ használatára.
Fordított eset velem is elõfordult, csak én nem kezdtem hõbörögni...
Csak nincs rutinja fórumozásban.
Látod hogy még a keresés funkció is új volt neki.
Nyilvánvalóan nagyon fiatal. Ezért még nem kell nekiesni.
Ha nem akarsz vele bajlódni ne erõlködj az írással. Ennyi erõvel a beszólás helyett válaszolhattál volna értelmesen is.

Árpád népe hej!

koschwarz
ahogy olvasom a topikot, látom a pcguru-hoz mellékelt arma2 felkavarta az állóvizet, ami alatt azt értem, hogy akik eddig sem vették volna meg, most megkapták ingyen, és rácsodálkoznak arra, amit eddig az ofp és arma-funok tudtak. én speciel mindegyikkel jól szórakoztam eddig.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Es meg ugat is.
Ja és gratula! :-)
Bocs, pedig többször elolvastam. :-(
Ez az az infó amit sosem kapsz meg pontosan. Nagyjából meg 15mp alatt megtalálsz a neten. :-)
Murder3
nem vagyok ideges csak unom h minden fórumba állandóan azt hajtogatják, mintha annyira nagy dolog lenne leírni.
mert ha napi 20X kéne megértem....

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Igen, töltsd le és telepítsd, mert kell hozzá.

Az alkalmazás futtatásáho elõbb telepiteni kell a .NET keretrendszer következõ verziójának egyikét v4.0.30319 ...

ezt az üzit kapom... Win 7 64b

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Igen, mint ott is írom kinetikai/kumulatív. Az 1. érték a kinetikai, a 2. pedig a kumulatív lövedékek elleni védelem az adott részen.

<#worship>

@24128 ?
Six Updaterrel. Ennek a 2.0-nak annyira könnyû a használata, hogy nem is írok hozzá semmit, ha elekadsz akkor kérdezz. 😊

mondjuk a codemasters játékokban nincsen dinamikus AI sem...

Nyugi, nem támadásból írtam. Arra van a keresõ, hogy ne kelljen visszaolvasni 25 ezer hsz-t.
A második mondatban ott van a kérdésedre a válasz.
Ingerülten ne kezdj játszani, mert a körülötted lévõ tárgyak épsége fogja bánni. <#nyes>
Murder3
hát mivel ez is emg az of2 is uygan yoaln olcsó és így a multi szóba jöhetett volna de mivel az of2 megy warezzal azt próbálgatom majd elidnítani multiba, meg az szépen is megy.

bár ahogy látom nem túl nagy a communityje....
kár msot eddig a restrepo után megjött a kedvem egy kis katonásdi játékhoz.

Murder3
már nem azért d nem fogok neked 4 millió hsz között azt keresgélni h hol hangzott el.
meg ha enm vetted volna észre most járok elõször ebbe a topikba és valószinû nem is jövök többet ide ergó enm értem mire való a fórum ha az embereknek nehezükre esik válaszolni egy olyan kérdésére aki érdeklõdik valamilyen szinten a téma iránt.

Az a baj, hogy szerintem nagyon pici a piac még egy ilyen játékra. Szvsz a BIS is ezért sz@rik rá. Valószínûleg a katonai vonal miatt foglalkoznak még vele.
Murder3
"más felépitése van ennek a játéknak mint az OF2nek.."

tehteségtelenek vagy szartak optimalizálni...😄
mondjuk codemasters játékok egytõl egyik jól optimalizáltak.

Bocs a láma kérdést, de most mi a legegyszerûbb módja az ACE2 telepítésének? (link)
Ezt még készséggel el is fogadnám... az említett programokat nem ismerem, de elképzelhetõ, hogy azok használata közben valóban pilótának stb. érezheted magad - ez viszont pont a szimulációt akadályozza meg a hibáival, így kénytelen vagy bakának "képzelni" magad, mivel nem "érzed" magad annak :-) Na mindegy, nem szeretem magasztalni a piacot, de qrva jól járnánk, ha a Bohémiának valaki(k) jó erõs konkurenciát támasztanának, az biztos.

Because fuck you. That\'s why.

Majd lesz neki, nyugi. 😊

Olvass vissza!
4 magos proci, erõs VGA, sok türelem.
A játék egy bug halom, de ez van, ezt kell szeretni.
annyira nem fog jol menni mint az OF2... sõt megkockáztatom, hogy fele annyira sem fog jól menni 😊

más felépitése van ennek a játéknak mint az OF2nek..

Murder3
OF2DS ha jól megy ez is megy legalább oylan jól?
mármint jól optimalizált a game?

Ez mit jelent a HK-nál? Rácspáncél ~20/200

Megkülönbözteti a kumulatív és kinetikai lövedékeket? Gondolom a Rácsnál a kumulatív ellen fog 200-at.
Köszi mester<#wave><#taps><#integet2><#violent>
a fegyverváltásnak is legyen hangja ötletemmel mi lett? amikor elteszem, elõveszem a fegyvert ... 😊

Pedig, amennyibe egy gep kerul hozza, mar siman kijon egy repjegy Afganisztanba. Odaut eleg...
He, kijottetek?
Na kicsit késtem vele, de itt van.

Ez mondjuk megmagyarázná miiért nem tapasztalom én ezeket a bogarakat.
Wanted
Csak nekem tûnik úgy, hogy az Arrowhead feltelepítése után, az alap arma2 küldetések is simábban futnak? (az új arma2 combined arms ikonnal futtatva a játékot)
Nem lehet valahogy áttenni az arma2 magyar nyelvi fájljait a combined armsba?

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

mijki
Szoktatok Arrowhead-el gémelni?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

dronkZero
Elhiheted, hogy nem én találom ki ezeket a faszságokat. Nekem már az is elég lenne, ha MÛKÖDNE ez a szar, de sajnos nem. Most jelenleg ott tartunk, hogy kb 6. küldetés, és nem lehet menteni koopban. Eddig simán mûködött, most már nem. Elmenti, ott is a mentés, de visszatölteni nem lehet, mindig a pálya elejére basz be.

Innentõl nekem felejtõs, majd még néha megpróbálom, vagy esetleg majd úgy, hogy nem én vagyok a szerver, de ez kurvára felbaszta az agyam.
Nem fogom minden elbaszott küldi után fél órákat autózni, meg tízperceket beszélgetni, ehhez nekem túl rövid az életem.

Ha csak annyira lenne darabos meg bugos, mint a Flashpoint volt, akkor azon túl tudnám magam tenni, de ez már túlzás. Asszem nem lenne az nagy elvárás, hogy legalább a játék keretei mûködjenek, de úgy látom, BI-nek még ez is nehezére esett. Minek csinálnak úgy, mintha lenne benne coop kampány, ha nem mûködik?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Amúgy ha belegondolunk... a Black Shark meg egyéb heli/repcsi szimek mire valók? Hogy pilótának érezhessük magunkat. Steel Beasts mire való? Hogy harckocsiszemélyzetnek érezhessük magunkkat. Akkor egy program, melynek dobozára bazi nagy betûkkel rá van írva, hogy "ULTIMATE MILITARY SIMULATOR", az mégis mire való, ha nem arra, hogy katonának érezzük magunkat? 😊

Én nem tartozom ugyan a közösséghez,de én bevallom,azért játszok vele,hogy katonának képzelhessem magam😊Lehet hogy van aki kondásnak képzeli közben magát,lehet hogy van aki megáll lépésenkét,és üti fel a szakkönyveket.nincs ezzel gond,de a legkevésbbé az a pszichotikus,aki katonának képzeli magát,ugy játszik😊

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Lol😊

Ugyanezen röhögtem tegnap,nem tudtam ugy kitenni az SAS osztagomat,hogy az egyik ne tolasson neki a farokrotornak😊
Elég kiábránditó,mikor szerkesztgetek egy félórát,a csomagokból felfegyverezem a
patrololom,aztán már kiszálláskor megdöglik egy hülye A1,kiadom a poziciót,az meg sasszézik a nyilt terepen össze vissza.
Néha fedeznek,mikor elõre rohanok,az uj,tetszik,valahogy mintha pontosabbak lennének és nem nagyon hallottam még hogy kifogytak a lõszerbõl,mert az elsõ 10 mp ben kilõnek mindent.De közel sem olyan pontosak mint a ruszkik

Van hangtompitós fegyver több is,a modokban meg kismillio.
A példához visszatérve,az hogy az elsõ lövésnél tudjuk valaki lõ ránk,az ok.Mondjuk
én speciel befutnék fedezékbe nyilt tereprõl,de lehet hogy a ruszki módi más.
Az viszont esélytelen hogy álcaruhában,400 ról,erdõ szélén aljnövényzetben,tüz alatt kiszúr a mandzsó,és egybõl be is lõ egy sima AK val.De lehet hogy valami ruszki elitkommandót tettem be,a modban az arabok hülyébbek hálistennek.
Mindenesetre füves,dombos terepen idegölõ.
Ja az emlitett lövészkedésemkor rájuk repült egy kommandó ellenkezõ irányból,de pár g..i mégis engem lõtt inkább😞

Kicsit jön a FP feeling,ott volt egy UAZ lopós pálya,a torkomban dobogott a szivem ,mikor rohantam az életemért😊
Vagy volt egy lõdd le a 3 tisztet,ott egy egész tábort lelõttem néha,mert nem ismertem fel a három kismalacot😊)

Nekem az is elég nehezités lett volna,ha csak találomra megsoroznak olyan helyeket ,ahonnan jöhetett a lövés.

Amugy az A1 csuszka mit takar?Lehet hogy nem huztam fel az embereimét azért ilyen bambák?
Lenne valahol egy leirás,hogy elvileg mik változtak az A1 ben,fizikában stb?
Ugyanis még mindig látok egy puskalövéstõl repülõ Mi-8 ast
Illetve nem tusok rájönni (armanál se ment😊hogy lehetne megoldani,hogy egy gép vigyen el a DZ ig és ott ugorhassak az alkalmazottakkal.

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

DrRadon
Nem, nem tudom mimet. Nem a játékról alkotott véleményed érdekel (szerintem se tökéletes), hanem az, hogy élbõl elküldted az egész közösséget a zárt osztályra, mivel mi - szerinted - katonáknak képzeljük magunkat. Ezért írtam a végére azt, amit írtam.

Jó lenne, ha kicsit mértékletesebb lennél, mert ezen a fórumon ez már a második idióta és obszcén kirohanásod...

Ez tényleg egy fos, ezért szerintem ne is ragozd, mennyé' COD-ozni. <#violent>
A befejezetlensége miatt állítom, hogy trágya. A tejszínt hozzákeverve csak rontunk a dolgon. Egyébként nekem is fent van a gépemen, és jól elszórakozom vele (a szerkesztõvel) - na de azt sem teljesíti, amit megígért a dobozán :-) Aszem, pont a Bohemia egy fõokosa mondta még jóval a megjelenés elõtt, hogy "logikus lépés nyitni az ikszboksz irányába, mivel f.sztuggya hányszor annyit adnak el ott", de a MS kib.szta õket, mert nem felelt meg a munka az elvárt színvonalnak :-) Erre az 1.08 után is megtörténik velem, hogy egy bajtárs baromnak a fejét leválasztja a transzport heli :-) Szóval a Te (egyébként bizonyára tiszteletreméltó) tudod midet :-)

Because fuck you. That\'s why.

wardogzombie
a fegyverhez kell viszonyítani szerintem

Úgy érted ahonnan elkezdek futni? <#idiota><#nyes><#banplz>
nem a föld pontjához kell ilyenkor mérni, hanem a kiindulóállapotból 😊

Mé? A föld egy pontjához képest lehet hogy 20-al futok. Mondjuk ennyi erõvel egy szembe jövõ ICBM-hez is viszonyíthatnék. <#idiota>
a futastol a kezdosebesseg meg nulla marad 😊

Köszi.