Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hangtompító van pl a ruszki romboló/AM puskán is. A hangrobbanás ellen nem véd, ellenben a porfelverést/hang irányának behatárolását csökkenti.
És még van egy-két ilyen egetrengetõ dolog, aminek a kijavításához nem kell semmiféle különösebb technológiai újítás, mégis benne van már évek óta...
Ha modomba állna én az egész játékbol csak a modelleket tartanám meg minden mást kicserélnék.hangmotor, animáció, fizika(ja az nincs is benne 😄),AI.stb..
Visszatérve az elöbbi eszmefuttatáshoz márcsak azért is nem szabadna az AI-nak észrevenni ha hangtompitó nélkül is lövök, mert ha erdöbe vagy házak között lönek olyan viszhang lenne, hogy azt hihetné hogy egy egyész raj támadta meg és lehet pont az ellenkezõ oldali viszhangot itélné meg valos hangforrásnak.
asszem van benne egy orosz hangtompitós mesterlövészpuska
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Sztem meg jol irtam, de ezen mnem veszünk össze.
Mert ami kijön a csö végén az a torkolat tüz, de ami a csö végén van alkatrész az vagy lángrejtõ vagy kompenzátor.Fegyvere válogatja hogy éppen milyen kell hozzá.Legalább is nekem igy tanitották.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
A másik ha nem tudod hogy pontosan honnan és milyen messziröl lönek rád akkor nyilt irányzékos AK-val 2 lövésböl ne szedjen már le, mikor az alapfegyver 300m-re van belöve
Õszintén szólva ez a nem látok ki a fûbõl dolog kisérti a játékot,meg ma pld dombról lõttem álcaruhában (nem Transformersnek öltöztem😊,nem felém nézõ ellenfelekre,és kiszurtak(kiszurtAK😊 bakker,de nem is hogy megláttAK😊,le is lõttek.pedig voltam 400 méterre és dombon.Következõ alkalommal átkusztam a domtakarásba,én nem tudtam lõni õket ,mert nem láttam senkit,õk lelõttek.
Ellenberger elkezded lõni õket, hasalnak(-3 után)de 10 sec mulva fel is pattan a barom.Lehet hogy ez az egyensuly.Illetve az alkalmazottaim sincsenek a topon😊)
Viszont volt egy UAZ az behajtott a hangárba ,mikor utánamentem nekem hajtott.Ez tetszett.
Ettõl függetlenül a vitára reflektálva,ez egy egyedülálló játék,bár az is igaz,hogy pár bosszantó dolgot kijavithatnának,fontosabb lenne mint a grafika,
szerintem kevés árkádiai tolja.
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Árpád népe hej!
még mindig rosz helyre mutat 😊 (már nem lehet kifogás, hogy most volt domain váltás 😄)
www.smart-bus.hu
Majdnem elképzeltem hogy én is lehordom mindenfélének ezt akinek nekiugrasz.
De nem tûnik jó mókának. Szerintem az embereid se érzik így jól magukat.
Egyébként ez a csatlósság elég népszerû viselkedési forma. Egyszerû, és gondolkozni sem kell.
Csinálhatnánk statisztikát, ki az aki igazán ebbe a kategóriába illik.
Te mondasz rám valami rondaságot, aztán számoljuk hány kutyus kezd el ugatni jó?
Az is beleszámít aki elõre vakkant. Pubi nem, mert õ az egyezség elõtt már rákezdte. Ennyi hiba egyébként is belefér. Azért annyira pontos nem lehet a felmérés, mert páran biztos szégyellõsek, vagy épp nem tudnak írni mert más dolguk van.
Csak ha végül kiderül nem is annyira hûségesek hogy kiállják a próbát, ne legyél ám szomorú. Nem vérre megy, csak kisebb intenzitással tudsz majd trollkodni, mert meginog a kissé kétes tekintélyed amit a nyomulásoddal kitapostál az itteniekbõl.
Árpád népe hej!
Az már egy másik történet, hogy amik az elsö ACE-be belekerültek azt miért nem leetett az ARMA2-be alabol benne, igy most ugyan azokat ujra meg kell csinálni.
Tudom, hogy pársszor átrágtuk már ezeket,de néha elkap az érzés hogy játszanék vele, de multira nincs sok idöm singlébe meg játszhatatlan.
Ka-50
www.smart-bus.hu
Az OA meg a paci túloldala. Sarkított esetben: este fölmegyek a hegytetõre és a lenti opfor bázist egyesével leszedegetem 800m-rõl...
Az elefántfüvet a gyári mappokon letudod nyíratni valami moddal. Armaholikon fent van. Úgy már kezelhetõ a dolog.
Nekem a legnagyobb bajom vele, hogy ha lehasalok egy supporttal akkor nem látom mit lövök. :-)
Mostantól nincs alvás meg meló, gyártsd a SP-et és küld a linket ha kész! <#taps>#taps>
www.smart-bus.hu
Árpád népe hej!
Kösz neked is a linket,ez a gurus amugy 1.05 akármennyis verzio,felment rá a 1.08 patch.
Nekem is jobban bejönnek a sivatagos dolgok,itt egybõl berombolt az elefántfû feeling😊,a másik meg,az oroszok kalasnyikov tudása, vagy 600 ról kilyuggattak,de legalább nem egy fejlövéssel.😊)
Szóval ami a lényeg... a maximum fps totál lényegtelen. Ami lényeges, az a minimum fps, mivel ez határozza meg a játszhatósági szintet. Ebben nem fogsz dupla értékeket kapni. Én 4870-rõl váltottam GTX460-ra, és kb kaptam 15-20% különbséget... ezt is inkább a plusz 512MB vramnak köszönhetõen...
A HD 6950 meg kb 1-2%-l (!!!) gyorsabb az 5870-nél. ÍME
www.smart-bus.hu
Ka-50
Ka-50
Nagy felbontásban játszom, (1920x1080),és az fps számláló sokszor a dupláját méri az elõzõ kártyámhoz képest.
A 6950 pedig 30-35%-al gyorsabb az 5870-nél.
Nyugodtan vedd meg a 6950-et,nem fogsz csalódni.
A proci meg persze ízlés és pénztárca dolga,ki mit preferál.
Ka-50
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Mondjuk nálad ami motiváló lehet az az SSAA, ami ugye a RoF-ban jól jön. Egy 6950 jelenleg 75000.- Forint körül van. Ebbõl 6970-t faragva pár évig megint le van tudva a vga gondod. A te kártyádat meg 30000.- Forint körül még el lehetne adni... neked kell tudnod, hogy az 50% plusz teljesítmény ( a minimum 20 fps-bõl lesz 30 ) és az SSAA megér-e neked 45000.- Forintot! 😊
www.smart-bus.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Nemsokára jön az amd új platformja, azt mindenképpen érdemes megvárni már gépcsere elõtt. Ha másért nem is, az árak csökkenése miatt.
Egy kizárólag játékra használt gépbe ma a legjobb választás egy PhenomII 955BE + HD6950 vagy GTX560.
A 6950-bõl egy bios frissítéssel 6970-t lehet csinálni, és megkapod 20-25 ezerrel olcsóbban.
www.smart-bus.hu
Játék alá pedig tökéletes pénz kidobás az i7. Egy PhenomII 955BE plusz egy normális alaplap megáll 60000.- Forintból. Intelnél csak a proci ennyi... A minimum fps-ben ( mert ugye ez a lényeg, nem a max ) pedig totál fej-fej mellett vannak...
www.smart-bus.hu
Ismerõs a játék,annak idején nyomtam az összes OF ot,meg az ARMA -t is,de nekem a küldetésszerkesztõs sp a mániám😊
Az ACE mod meg az ARMA közti különbség nekem ég és föld,a modokon meg egyelõre egy sivatagos helyszint meg francia/brit skineket/cuccokat értek,ugyhogy mivel nem multizok (tudom😊ezzel nem lesz gond.
Attól függ,milyen játékhoz akarod használni.
Prociból a Corei7-860-ast ajánlanám,nem lesz vele gondod pár évig és mindegyik darab 20-30%-ban tuningolható.
Szóval nyisd meg a bukszád és rohanj az üzletbe...<#wink>#wink>
Ka-50
Van valakinek tapasztalata i7 2600-as procival? Nem talalok rendes teszteket 😞
Videokartyat milyet erdemes? Lesz erezheto kulonbseg egy ATI 4xxx es mondjuk egy 6950 kozott?
Csak olyan lájtosakat amiktõl nem lehet játszani egy darabig, na de nem örökre szólót 😄
Árpád népe hej!