Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
inkább ne adták volna ki a sajtónak a megjelenésig...
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
baromira idegesitõ lehet h valakik minden tudásukat beleteszik, dolgoznak rajta rengeteg órát erre egy taknyos újságiró hazavágja az
egészet
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Ma már a második fórumon néznek havasi gyopárnak,lehet benne valami.
Helyzetjelentés,a jelzett file-ok még mindig a fõkönyvtárban,az exehez hozzábiggysztve amit irtál,de legalább már be se indul,kiir egy hibaüzenetet:
Include file x\cba\addons\main\script_macros_common.hpp not found.
Na ezt viszont már tényleg nem tudom mi.Az alapjáték 1.8 ra van pecselve azt hiszem.Viszont igy annyira nem idegesit,hogy nem indul,mert játszok az Assassin Creedel😊
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
@ACE_v1.3.0.373.7z
@ACE_v1.3.0.373.7z
@ACEX_SM_v1.3.0.47.7z
CBA_v0-7-3.7z
fileokat az arma könyvtárába. a 7z egy 7zip nevû tömörített formátum mint a zip, rar stb... újabb winrar kezeli
ezekben a fileokban tömörítetten vannak könyvtárak: @CBA, @CBA_A2, @ACE, @ACEX, @ACEX_SM, azaz ezeknek meg kell jelennie az Arma könyvtárában. Ezekben vannak az addonok. Értelem szerûen a parancsikonban üzensz a programnak, hogy ezeket a könyvtárakat is töltse be indításkor az általam írt bõvítéssel.
Alapból a parancsikonnál ez van a cél helyén
"C:\Program Files\Bohemia Interactive\ArmA\ArmA.exe"
Ebbõl kell csinálni:
"C:\Program Files\Bohemia Interactive\ArmA\ArmA.exe" -mod=@CBA;@CBA_A2;@ACE;@ACEX;ACEX_SM
google document
ezzel mindenki egyhelyen tudná irni a gondját baját és nem lenne olyan ami már valaki leirt aztán ha kész lehet posztolni, készithetik belöle az ARMA3-at 😊
Érzem, hogy jó úton haladok,egyelõre még csak afelé,hogy a világegyetem univerzális szeretetfolyójában megfürödjek meztelenül, Kozsó feleségével(vagy hugával😊
de ez az ösvény visz a tisztánlátás felé
Viszont ez az ACE nem akar mûködni,tehát az adott nevû file-okat bemásoltam a fõkönnytárba😊és ezt az atributit (mint valami zaftos káromkodás Hermionétól😊hozzáirtam az exe utvonalhoz,de csak ugy ment,hogy "macskaköröm+space+-stb......"lehagyva amit Édes-savanyú mártás😊 úr javasolt.
Mindösszesen anyi változást észlelek,hogy a menûnél eltûnt az anyahajó,helyette egy fasza windowskék virtuális mennyország virit.😞
Hupsz,ezt ki kellett volna pontoznom,sorry.
tehát w.....skék😊
Mi a hiba a képben?
Én csak aszisztálni tudnék, mert nem vagyok se riporter se ujságiró .
www.smart-bus.hu
lényegében felesleges ekkora terület is ha az események csak oda koncentrálodnak ahol vagyunk.Máshol nincs semmi akcio ami befolyásolná a történetet(ez meg optimalizálás és teljesitmény hiányában nem megvaositható még)
Én irnék egy szép listát ha valaki leforditja és elküldi nekik 😛
www.smart-bus.hu
Ahhoz, hogy a felsoroltak megoldottak legyenek, szinte a nulláról újra kéne írni az egész motort.
Ott a BoB... olegék húszonakárhányan hat éven keresztül dolgoztak rajta... bisnek mennyi idõ kéne? A még meg sem született fiam talán játszana vele mire nagykorú lenne... 😄
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
az olyan dolgokat ami nem befolyásolja azt hogy arkádá minösuljon ez a játék miért nem lejhet máshol jol müködö dolgokrra cserélni?
Crysis mozgás animja sztem elég jo.
a parancskiadás és a funkciok közti váltások is körülményesek
Mert az még elmenne hogy elkanyarodik abba az irányba amerre kell, de elöször megáll elfordul egyhelybe majd elkezd futni az uj irányba.
Én ezt betudom annak hogy hiányzik a fizika a játékbol, és hogy elöre gyártott animokat használ mnden esetben.
Az OFP-ben is sokat dobott a hangulaton a santuray anim pack ha valaki még emlékszik rá
meg igy a test modellezésével az a bajom, hogy tök béna csak igy röviden... semmi dinamika nincs benne, lazaság vagy hogy mondjam
Repvez:lehet hogy rápróbálok erre a syncre.
Petko
Leszedtem már rég az 1.3 at,de hogy tegyem fel?
fkubi
Megy a lóf...t😊
Pont tegnap jelöltem ki BMP nek az utat egy hidon,jól aláaknáztam meg minden,fent ülök egy mecstben erre a g.ci kikerüli a hidat és lement a folyó aljára.
Egy haditudósitásban elég hiteles lett volna a monológ amit alányomtam😞
Ezt a ledobom a cuccot dolgot még nem figyeltem,de az idegesit ,hogyha felszerelem õket más fegyverrel,némelyik a hátára teszi a vaci uj HK t és elõkapja a berettáját.
Illetve a faágnak ütközõ 300 al kavaró helikopter a mp tört része alatt 0 ra lassulása is ismerõs valahonnét......
Viszont teherkocsikra lõdöztem és egyiknek lejött a kereke vagy mi,az már sérülésmodel?Mármint ahhoz képest mikor kigyullad csendesen....
Én is megszívtam ezt anno... jól felpakoltam, majd átúsztam egy öbölt... büszkén másztam ki a parton, hogy milyen okosan az ellen hátába kerültem... kellemetlen érzés volt egy száll pisztollyal hadakozni... 😄
www.smart-bus.hu
Különleges egységek valóban közelítenek meg úszva célterületet, de speciális felszerelésekkel. Békatalp és társai... arról nem beszélve, hogy ilyen esetekben a fegyverek "elvannak csomagolva".
A szárazföldi egységek felszerelései, fegyverei alkalmatlanok arra, hogy úszkáljanak benne. Csak képzeld magad elé... hátizsák, tártáska, bakancs, golyóálló mellény, és a fegyverek... balta nyél nélkül kategória, akármennyit is ragozzuk! 😉
www.smart-bus.hu
tengerészeket nem egy esetben dobálnak vizbe teljes menetfelszerelésben, h ússzanak partra
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Nehany OFPs CTIben egyszeruen teleportolassal oldottuk meg a problemat. Meg mindig jobb, minhta mindenki ott toporogna a hid elott 😊
Egyebkent ha nincs veszely, akkor neha nyugodtan atsetalnak meg OFPben is. Mondjuk sokat segitene a dolgon, ha legalabb 2x ilyen szeles lenne a hid. Termeszetesen a hid objektumra nem mukodik a skalazas.
Azért csak megúsztatnálak bakancsban, AK-val a hátadon, és tártáskával az oldaladon... mint balta nyél nélkül... 😄
www.smart-bus.hu
Én erre gondoltam.
De a legjobb megoldás tényleg az lenne.
Amugy miért nem térnek t a félscript megoldásu AI-ra? sokkal élvezetesebb lenne a játék és olyan dolgokat lehetne megoldani ami máshol már természetes csak épp ott a körités árkád.
www.smart-bus.hu
Mondjuk az ARMA-ban az idiotak inkabb eldobaltak a fegyvert, es usztak 100 metert 500 meter futas helyett...