• repvez
    Ha szimulátorrol beszélünk az nem ott kezdödik, hogy liheg a katona, hanem hogy van fizika, rombolás, normális jármü irányitás.
    Amig az alapfunkciok nincsenek lefektetve addig ezek a dolgok csak szemfényvesztés.

Igen megértelek, hogy ezeket irod, de nem is arrol irtam hogy az AI az egyik pillanatban sehol a másikban meg jönnek ezerrel, mert azt én is utálom.De Ha menni akarok akkor jönnek utánnam rendesen és teszik a dolgukat.Itt meg mindenre parancsot kell osztogatni ,mert anélkül még levegöt sem vesznek, legyenek önállobbak

Amugy meg csináltam egy tesztet Ha leengedett fegyvernél egy lámpaoszlop aljára célozva majd onnan felkapva és jobbgombbal vállhoz emelve a fegyvert, hogy a lámpát célozzam a tetején 10 böl 10x máshol állt meg a kurzor.Ez az ami bosszant és nem csak mm-re volt eltérés.
    A másik meg futás vagy menetbol ha leeresztett fegyvernél mész semmi visszajelzésed sincs hogy egy váratlan helyzetnél hova fogja felkapni a fegyvert(bekapcsolt szálkeresztnél sem ).
    Mert azért ez mégsem valóság, húzni kell egy határt a játszhatóság és a realizmus között.
    DE mindt mondtam ez nem azt jelenti hogy pontlövö fegyvereket szeretnék, mert a ballisztika ugy is megteszi a hatásást, hogy hiába célzom be pontosan ha egy hosszu sorozatnál 5mes körzetet teleszor és lehet nem találja el a célt.

A multi meg egy kaptafára készül mindegy milyen játékot vagy stilust nézzük, mindenki rohangál egyedül mint pók a falon és lő mindenre ami mozog. fenn voltam ma 1 órát multiba kiproválva minden féle servert (coop, Warfare, domi stb..)hiába volt minden oldalon 30 ember csak a spawn pontoknál láttam 3 nál több embert és azok is mentek mindenfele.
    Az meg azért ne legyen már kikötés,egy játéknál, hogy klántagnak kell lennie annak aki normálisan szeretne játszani egyet amikor szabadideje van.