Solt#26302
Csak akkor mozog előre és hátra, ha guggolva mész...
Nem tudom más, hogy van vele, de egy szimulátornak nevezett játékban legyen benne minden ami megvalósítható szoba körülmények közt. Lihegjen, fáradjon, mozogjon a fegyver a kézben, ne lehessen több száz méterre pontosan lőni mozgás közben, stb.
Nem tudom milyen árkádnak mondott fps-re gondolsz, de az általam próbáltak még ezt a szintet sem hozzák. Jobbak a hangok, szebbek a textúrák, és kidolgozott animációk vannak... ezt aláírom, de, hogy jobb lenne a "fegyvert fogok a kezembe érzés"... ezt részemről cáfolom.
Hogy őszinte legyek én még a zoom opciót is kivenném belőle... totál hülyeségnek tartom.
Az ai-nak vannak hülyeségei, de még így is a kategória legjobbja. Még mindig inkább ez, mintsem az, hogy, a küszöb előtt kihalt a pálya, ha átlépem meg özönlik az ellen...
Arról meg már nem is beszélve, hogy ez is, mint manapság már szinte minden, igazából online jó... ott vannak olyan szituációk, amibe bele tudod élni magad. Más kérdés, hogy a népszerű szervereken vannak olyan egyének, akikhez képest a micro ai maga a zsenialitás csúcsa.
De, ha ennyire offline akarod tolni, akkor ace... ott van 1-2 olyan küldetés, ahol az ai mesterien be lett állítva... riadóztat, bekerít, fedező tüzet lő, stb... más kérdés, hogy ezek meg inkább coop küldetések... ( biztos van normális kampány is már )
A játék nem hibátlan, ez tény, de amiket felrósz hibaként, szerintem azokkal "semmi" gond. Engem személy szerint jobban zavar, hogy nem lehet járműből kilőni, bárhová fegyvert letámasztani, nincs dinamikus épület rombolás, még mindig hp alapú a sebzés, szarabb a hangmotor mint az előző részben, és még tudnám sorolni...