Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arma 2-höz ez és csakis ez dukál, ugyanis már nem frissítik. Minden új verzió ami a sixupdateres, addonsynces stb. az Arrowheadhez van.
Igaz hogy csak az alap ARMA2-öm van 1.08as patchel, de igy is leszedi a naprakész fájlokat is ahhoz elég az 1.3as ACE2 ha jol tudom.
2.Erre én sem tudom a választ, mert képeket és videokat láttam a változtatásokrol, de játék alatt még nem vettem észre belöle semmi egetverö különbséget 😞
A homály efekt volt az elsö amik kikapcsoltam fölösleges ilyen cicoma mig más része a játéknak meg a kökorszakban van.
Az AI ugy hülye ahogy van.A kerités átlépést meg minimum mindkét oldalra megcsinálhatták volna mert mindig csak jobbrol lépi át még ha balra esik is a kerités.
Uraim,két kérdésem még mindig élne
1.Hogyan lehet felügyeskedni a letöltött ACE2 õt a sixizé nélkül,itt kérném ,kiméljen mindenki aki csak a képembe akarja dörgölni,hogy neki milyen jó azzal😛 nekem nem megy,utálom.Igen ,elismerem,az én googlim a kisebb😛
Kiegészitõ kérdésem,ARMA2 1.8 nál vagyok,arra melyik ACE2 dukál?
2.Miben változott tényleg a játék az ARMA hoz?
Mert egyre inkább ugy érzem,fontos dolgokban még az OFP hez is visszalépett.
Szép hogy füst,meg az a homály effekt,amitõl mindig azt hiszem szemüveg kell,
de jobban örülnék ha egy oszlopba rendezett ,utra waypointozott 3 jármûves "konvoj"nem ugy jönne,hogy elõl UAZ faszán dörget,két ural meg kilökõsdit játszik
hátul 5km es sebességgel😞
Mikor kijött a játék,valahol dicshimnuszt olvastam az AI rõl,nekem meg csöndes könnyek gördülnek le a kis malactokámon,pedig nincsennek nagy igényeim,.ha visszalõ a barom,meg fekszik ha lõnek rá,meg jön utánam,az nekem a kánaán.
De legalább keritést tudok ugrani.Igaz,keritést még nem is láttam.
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Arma 2 jármûvek: http://www.armaholic.com/list.php?c=arma2_files_addons_vehicles
Arma 2 kampányok: http://www.armaholic.com/list.php?c=arma2_files_scenarios_campaigns
http://www.armedassault.info/index.php?game=1&cat=addons
Szigetek(letöltések szerint rendezve)
http://www.armedassault.info/index.php?cat=islands&game=1&era=0&sort=download&order=desc
Az Operation Arrowheadet vedd meg(az Arma 2 kiegészítõjét), és tudsz velünk játszani.
http://armaholic.com/
Különálló sziget(pálya) is van pár az alapokon felül(amit én már kipróbáltam: Isla Duala, Lingor, Panthera)
Mi egyébként ACE-et használunk, az van fent a szerveren is
http://armed-assault.hu/
"Szükség van hozzá a .net framework 4.0 -ra, enélkül nem mûködik, illetve fontos, hogy ne a korábbi six updater könyvtárába telepítsük."
Mert ugye nem letezik mar 30 eve egy rakas verziokoveto rendszer. Fel kell talalni a melegvizet minden onjelolt programozonak...
Kell egy vagy tobb rar, amit letolthetek, es oda rakhatom, ahova akarom. Ha frissiteni akarom, letoltom az egeszet, vagy reszeit. MD5 sum ezert (is) van.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Tudtam hogy Scott átba...a a fejem egyszer😛
Ide is bemásolom a kérdésem,kéretik elnézõnek lenni (ugy értem velem,nem elnézni a kérdés felett😛)
Az ACE 2- õt hogy tudom manuálisan feltenni?
Letöltöttem,de lesek mint juh az akolban,én még az exés ACE re emlékszem.
Gondolom az kevés ha a pbo.file-okat bemásolom az addons ba
Ha lehet ezt a six updatert hagyjuk ki a képbõl,kicsit frusztrál😞
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
De ez tényleg nem egy szokványos lövölde ezért adtam neki egy esélyt.
Köszi a segítséget.
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Magát a parancsot az alfanumerikus "nulla" gombbal (értsd a TAB feletti)-vel adhatsz. Ott barangolj, elég egyértelmû.
Ha nagyon új vagy, akkor tegyél egy üres pályára egy rajt és bohóckodj velük picit. :-)
Megvettem a gurut ezért a játékért és valamit marhára nem értek.
Hogy a bánatba tudom utasítani a csapatom?
A kézikönyv szerint az f1-tõl f10-ig funkcióbillentyûkkel tudok választani,d semmire nem reagál az egész.
Köszi a segítséget,egy lelkes amatõr.
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
az (aláírásomban lévõ) gépemen menne az ARMA II ?
régebben próbálkoztam vele de szaggatott.
mostani patchekkel milyen lenne a helyzet?
grafika nem számít annyira, persze nem 800x600-ba szeretném tolni low-on, inkább mediumon, ilyesmi.
\"Erről van szó!\"
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
Hogyan lehet megoldani azt hogy ami lentebb van videón hogy pl 6-8 ágyút egyszerre tüzelve tudjak így tüzérként vezérelni ? Pl kiadok egy célpontot és akkor az összes ágyú azt lõje .
www.smart-bus.hu
Sajna eltünt az ARMA2 DVDm,de a tok és a kulcs megvan,ha virágbolti verziot teszek fel eredeti cd key-el müködni fog rendesen?
Vagy vehetem meg ujra?
A Béna.
( bár jobb lett volna, ha közben kussolnak )
www.smart-bus.hu
Hogyan lehet az Artillery ágyút használni ? Odáig eljutottam hogy belütem az ágyúba és az Artillery Computert aktiváltam , elõjött a térkép de nincs tüzelési lehetõség . Valami olyasmi kellene hogy pl távol érkezõ BMP-ket hajókat belerobbantani a vízbe pl , vagy városból egy távoli tankot ki tudjuk ágyúzni . Milyen scriptet kell beletenni hogy mûködjön ez ?
Csak a paksi erõmû jelez hirtelen üzemzavart😛
A jatekmenet mindig uj, ha normalis ellenfelekkel jatszol pl. CTI-t.
ArmaHu Coop szerveren ACE fut, ott szoktak egész jó, rendezett coop-ok szervezõdni. Ha erre adnád egyszer a fejed, akkor ne felejtsd el átfutni ezt, hogy ne érjenek kellemetlen meglepetések. 😊)
de igazából a kiegészítõk + coop küldetések hiányoznak
www.armed-assault.hu
meg a finmodra!
www.armed-assault.hu
De teged is ritkan latni 😊
ennyire hiányzik tempi?
www.armed-assault.hu
www.smart-bus.hu