Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

@28651: nájsz, de ezen is lekapnám a festéket a tûznemváltóról, zárakasztóról, a nintendo gombról meg a porvédõ ajtóról.
Van még egy egyedi erdõmintás, de nem tudom még hova teszem be, lehet csak az ak-k - hoz.
Ha megvan a steamen az arma2 és mellé mondjuk veszek egy operation arrowhead-et ami nem steames össze lehet hozni a kettõt?
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Sehogy se akarja betenni,elõzõ post törölhetõ..
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Lemaradt..
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Esetleg 1 ilyen camo mintás skin?(Matt Bissonnette fegyverei)\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A képeken nekem úgy tûnik mintha csak a fény csillanna a fegyver élein.
Én olyanokra gondolok, hogy pl a lángrejtõnél, a nintendó gomb élei, a porvédõ ajtó éle és eleve az éleken lejön a festék. Volt egy fekete M4 skined amin rajta volt és asszem még meg is jegyeztem (vagy akartam), hogy végre valaki figyel erre. Próbáltam megkeresni a fórumban, de engem utál ez a rohadt keresõje.
pont most csináltam új kopásokat rá, bár így képrõl nem látszik, mivel hasonló színmélységû a terepminta is, de világosítok rajta megmutatom úgy is.
bocs hogy teli hányom topicot képekkel <#vigyor2>#vigyor2>
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Link
http://www.hir24.hu/netturi/2013/01/28/tankkal-szaguldott-keresztul-a-forgalmas-uton/
"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."
www.smart-bus.hu
Ugye Solt? 😄
A VBS 2 õt nem adják ki civileknek azt mondták. Igaz kiadták a VBS 1 et is, de ennek nem az arma sorozathoz van köze hanem VBS 2 höz. Ha kiadják a VBS 3 at(ami nem most lesz) talán kiadják a VBS 2 limitált változatát is, de addigra már nem hinném hogy érdekelni fog.
Az ai hülye társnak, ellenfélnek a jó, játssz játékosokkal ai ellen úgy király lesz.
Ne csináljon nekem figurákat, csinálja amit mondok.
Ebben semmi realizmus, csak az ideg megöl...
Sokkal jobban járnék, ha lelõne mindent, meg odamenne ahová mutatom egyenesen. De nem, ez okoskodik.
A másik, amit most fedeztem fel, hogy az ACE2 ben is maradt az uszás- ledobáshoz hasonló ultrarealizmus, viszek két fegyvert (itt egy ausztrál golyószórót, meg egy M4 est) 4 rakasz + x stanag. Kilõttem a Gsz.t, mondom ledobom, könnyebben kocogok, erre a köcsög kidobja vele az összes k.va M4 tárat, ott maradtam egy csomó (szintén realista módon felém ügetõ)afrikai elmebeteggel, egy szál fszbn 😞
Kérdés: szerintetzek mi az esélye, ha az amik váltanak erre az uj motoros szimulátorra, kiadják a VBS 2 õt civileknek ?
Mi baj Po?Megtudtam, hogy az apám...nem az apám. Apád a lúd? Igen. Hmmm...biztos nagyon meglepődtél!
nekem a játékban nem akar mûködni a billentyûzet. csak most kezdte el. eddig jól mûködött
www.smart-bus.hu
egy hozzászólásba próbáltam belezsúfolni humor heroldot és móka mikit egyszerre, de úgy tûnik nem ment át 😞
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"