Solt#29692
Én is örülnék neki, ha ilyenek lennének benne, de azt kell mondanom, hogy ez így ebben a formában a jelenlegi lehetőségek mellett lehetetlen. Nem vagyok programozó, de abból kiindulva, hogy multiban még az is gondokat okoz, hogy a hullák meddig maradnak meg, akkor mi lenne abban az esetben, ha minden szír szar rombolható lenne részletesen?
Multiztok ötvenen, százan egy baszott nagy terepen, hogy értelme is legyen a technikáknak... bemész a térkép szélén lévő kis épületbe, szétlövöd a berendezést, kimész onnan, és visszamész a dolgodra. Amennyiben a másik 49-99 ember valamelyikének eszébe jut, hogy ő is elrendezné abban a kis viskóban a berendezést, akkor őt már annak a képnek kell fogadnia, amit te átrendeztél... Na most ezt vetítsd le egy 270 négyzetkilométeres terepre és az azon elhelyezkedő épületekre, azok berendezéseire... no és jó esetben akár 100 emberre.
Az akadályok leküzdésében egyetértek... lehetnének jobbak az animációk. Ebben szerintem van előrelépés az előző részhez képest, és lesz ez még jobb is szerintem.
A járműből lövést szerintem a VBS miatt nem csinálják meg, de ez csak feltételezés.