• Solt
    Nagyon egyszerű a képlet, ha tényleg nem akarsz összeveszni velem, akkor csupán két dologra kell odafigyelned! Az első és legfontosabb az, hogy nem beszélsz velem ilyen degradáló hangnemben. ( "szarod a hozzászólásokat random tartalommal" ) Elfogadom, ha más a véleményed, és azzal is tisztában vagyok, hogy nem vagyok tévedhetetlen, de úgy gondolom, hogy ezt a stílust, és ezt a burkolt hülyének nézést nem érdemlem meg. Ha úgy érzed, hogy valami ellentmondás van abban amit leírtam, akkor kérdezz rá, hívd fel rá a figyelmem, és beszéljük meg a dolgot. Ez lenne a normális meder, nem az, hogy csípőből így reagálsz. Én biztos nem engedném ezt meg magamnak veled szemben...

A másik dolog az, hogy odafigyelsz arra amit leírok, és, ha idézel tőlem, akkor nem csak kiragadod azt amibe úgy véled, hogy bele lehet kötni, hanem a mondandómat összességében nézed, és úgy is idézed. Úgy vélem ez a minimum egymással szemben... ;)

És akkor most lássuk, hogy miért nem szarom a hozzászólásokat random tartalommal.

"200 méterre állítható ez a skála ArmA3-ban"

A fent látható idézetet az alábbi megjegyzésedhez fűztem,

"Az ARMA3 is mint ahogy a Cryengin 2-3 is egy 50-100 méteres sugarú körben rajzolgatja ki körülötted az árnyékokat, azon túl csak az objektumok csak meg vannak világítva, de nem vetnek árnyékot."

Ez így szerintem egyértelmű, lássuk tovább. Alábbi idézet az amit te kiragadtál a mondandómból,

"hogy a Napon kívül a mesterséges fények által képzett árnyékot is számolni kéne még több kilométerre tőled is."

Ehhez képest a teljes mondat így néz ki,

Az árnyék pedig nem rossz példa... újra csak azt tudom mondani, hogy képzeld el azt, hogy a Napon kívül a mesterséges fények által képzett árnyékot is számolni kéne még több kilométerre tőled is.

Ezt ugye repvez alábbi mondatára írtam,

"ÉS az árnyékok is rossz példa,mert ha jól tudom A3 csak a napocska vet árnyékot, mig a másiknál a mesterséges fények is."

Na most ezek után én úgy gondolom, hogy semmi ellentmondás nincs. Az első kiemelés tényközlés, a második pedig ahogy az a mondat szerkesztésből JÓL KITŰNIK, egy mezei FELTÉTELEZÉS ( ugye ott virít, hogy képzeld el illetve, hogy számolnia kéne ), és NEM ÁLLÍTÁS.

Na most ezek után járjak el úgy mint te? Én meg vonjam kétségbe a szövegértelmezési készségeidet? Nem teszem, mert tudom, hogy nem vagy hülye, maximum annyit tudok feltételezni, hogy felületesen olvastad el a mondandómat, vagy csupán félre értetted.

"Na azért szerintem érted, mit akartam mondani :D Szerintem nem lenne őszinte a mosolyod, ha a kedvenc repszimedben a műszerfal kapcsolói helyett egy szimpla téglatest lenne, és egyéb hangulat romboló egyszerűsítésekkel is be kellene érned. (pl nem lenne ülés a heliben :D )"

Szerintem ez nem jó példa! :) Ha azt akarod repszimekre levetíteni, hogy ArmA3-ban a házakban nincsenek bútorok, akkor az repszimekre lefordítva kb úgy nézne ki, hogy amikor elrepülök a torony mellett, akkor nem látom benne a személyzetet, csak a hangjukat hallom a rádión! :) Szerintem ez húszad rangú kérdés...

Sok dolog van ami lehetne jobb, és sok dolog van amiért érheti őket jogos kritika, de az, hogy a házakban nincs bútor, nem lengedeznek ruhák az udvaron, és nincsenek zászlók amik miatt lehetne látni, hogy fúj a szél, szerintem alaptalan kritika.

Nagyon jól hangzik amit repvez írt "szanaszét repkednek a butordarabok vázák papirok , üvegszilánkok.", csak éppenséggel a véleményem szerint megvalósíthatatlan kategória. A nagy terep, a nagy látótáv, a részletesen rombolható kiegészítő látványelemek egy BF3-4 szintű grafikával jelenleg szerintem álom kategória, és totál felesleges elvárás egy ekkora stúdiótól.

Egyet kell értenem Hogthar-l abban, hogy örüljünk neki, hogy egyáltalán ez van. Nyilván ettől még kritizálni lehet őket, és jogos elvárásokat lehet támasztani velük szemben. Ilyen lenne például a sebzésrendszer javítása, az épületek részletes rombolhatósága, a fegyver letámasztás, a járműből tüzelés, stb...

Sokat elmond az, hogy a legnehezebb fokozaton a célkereszt nincs kikapcsolt állapotban. Ha ez lesz a további irány, akkor már annak is örülhetünk a jövőben, ha a moddereknek nem tesznek keresztbe.